Game Of Thrones 8. Sezon

Game Of Thrones 8. Sezon

Son dakika Game Of Thrones 8. sezon haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Game Of Thrones 8. sezon gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Game Of Thrones 8. sezon haber sayfamızda...

Game Of Thrones 8. Sezon

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 69 game of thrones 8. sezon haberi bulunmuştur.
Game of Thrones vakası: Oyuncular çıplaklığa zorlanabilir mi?
Game of Thrones vakası: Oyuncular çıplaklığa zorlanabilir mi? Game of Thrones hayranları, Emilia Clarke'ı çıplak görmese, hayal kırıklığına uğrar mıydı? Yapımcıların söylediğine göre uğrarmış. İyi ama, oyuncu oynamak istemediği bir sahneye neden ve nasıl zorlanabilir?
20.11.2019 Ekran
'Game of Thrones' sadece Kit Harington'ı değil, hepimizi yordu
'Game of Thrones' sadece Kit Harington'ı değil, hepimizi yordu Popüler kültüre damga vuran 'Game of Thrones', yani 'Taht Oyunları' dizisine geçtiğimiz günlerde veda ettik. Finali birçokları tarafından "Şaka?" olarak karşılandı ve hayal kırıklığı yarattı. Asıl şaşkınlık yaratan ise Jon Snow'un, yani Kit Harington'ın dizi sonrasında rehabilitasyon merkezine yatırılması oldu.
31.05.2019 Ekran
Kit Harington'u 'hastanelik eden' şey, Game of Thrones'un finali mi?
Kit Harington'u 'hastanelik eden' şey, Game of Thrones'un finali mi? "Ha bitti, ha bitecek" dediğimiz Game of Thrones bitti, ardında gözü yaşlı bir Kit Harington bıraktı. Rehabilitasyonluk olan oyuncunun bu halinin nedeni sadece dizinin bitmesi mi?
29.05.2019 Ekran
George R.R. Martin, gerçekten kitapları yazmayı bitirmiş miydi?
George R.R. Martin, gerçekten kitapları yazmayı bitirmiş miydi? Game of Thrones bitti, arkasında bıraktığı tartışma ise adeta ebedi. Acaba sahiden iddialardaki gibi George R.R. Martin, serinin son iki kitabını yazmayı bitirmişti de sözleşme gereği mi yayınlayamamıştı? Kendisi durumu açıklamış.
20.05.2019 Ekran
Game Of Thrones final ne zaman saat kaçta yayınlanacak? GoT final bölümü fragmanı
Game Of Thrones final ne zaman saat kaçta yayınlanacak? GoT final bölümü fragmanı Dünyaca ünlü dizi Game of Thrones'un final bölümü olan 8. sezon 6. yeni bölüm için geri sayım başladı. Her bölümüyle ayrı bir heyecan fırtınasına sahne olan Game of Thrones'un bu akşamki bölümü ile ilgili merak edilenleri sizler için bir araya getirdik...
19.05.2019 Gündem
Game of Thrones 8. sezon yeniden çekilsin kampanyası!
Game of Thrones 8. sezon yeniden çekilsin kampanyası! Bütün dünyayı ele geçiren Game of Thrones fanatikliği şu aralar tam zirve noktasında. Final sezonundan tatmin olmayan dizi hayranlarının sabrı artık taştı. Son bölümünün yayınlanmasına günler kala, bu sezonunun yeniden çekilmesi için imza kampanyası başlatıldı.   Dikkat: Spoiler içerir!
16.05.2019 Ekran
Game of Thrones 8. sezon 5. bölüm incelemesi: Merhamet çanları
Game of Thrones 8. sezon 5. bölüm incelemesi: Merhamet çanları Game of Thrones 8 sezonun ilk bölümünü izledikten sonra, finale hazır olmadığımı yazmıştım. Çünkü dizi bitsin istemiyordum. Daha ilk bölümden veda acısı çökmüştü üzerime. Artık hazırım. Game of Thrones 8. sezon 5. bölüm, sonunda beni bu kıvama getirdi. Zira geride pek bir şey bırakmadılar. Kalanları da muhtemelen gelecek haftaki son bölümde kaybedeceğiz.
14.05.2019 Ekran
Game Of Thrones 8. sezon 5. bölüm yayınlandı! Game Of Thrones nasıl izlenir?
Game Of Thrones 8. sezon 5. bölüm yayınlandı! Game Of Thrones nasıl izlenir? Game Of Thrones 8. sezon 5. bölüm yayınlandı. Dünya üzerinden büyük bir hayran kitlesine sahip olan Game Of Thrones son bölümde Cersei'ye karşı harekete geçen Daenerys Targaryen ve Jon Snow beklenmedik bir karşılama yaşamış ve ejderhaların annesinin bir ejderhası daha ölmüştü. Peki Game Of Thrones 5. bölümde neler yaşanıyor? Game Of Thrones nasıl izlenir?
13.05.2019 Gündem
Game Of Thrones 8. sezon 5. bölüm ne zaman saat kaçta yayınlanacak? GoT yeni bölüm fragmanı
Game Of Thrones 8. sezon 5. bölüm ne zaman saat kaçta yayınlanacak? GoT yeni bölüm fragmanı Game of Thrones 8. sezon 5. yeni bölüm için geri sayım başladı. Her bölümüyle ayrı bir heyecan fırtınasına sahne olan Game of Thrones'un bu akşamki bölümü ile ilgili merak edilenleri sizler için bir araya getirdik...
12.05.2019 Gündem
Game of Thrones 8. sezon 4. bölüm incelemesi: Her şeyin yarısı
Game of Thrones 8. sezon 4. bölüm incelemesi: Her şeyin yarısı Game of Thrones tarzı dizilerde, aksiyon dolu 3. bölümden ziyade, bu haftaki gibi bölümleri daha çok seviyorum. Daha fazla diyalog, daha fazla entrika... Bir de senaryo satranca benzeyen hamleler içeriyorsa tadından yenmez! Asıl taht oyunu şimdi başlıyor aslında...
7.05.2019 Ekran
Game of Thrones 8. sezon 3. bölüm incelemesi: Bugün olmaz!
Game of Thrones 8. sezon 3. bölüm incelemesi: Bugün olmaz! Bu geceyi çok uzun zamandır bekliyordum. Bir şey için ne kadar heyecanlanırsanız, beklentileriniz de o kadar artıyor haliyle. Bu hislerle ekran başına geçtiğim daha ilk saniyede içimi gerginlik kapladı. Sam’in korku dolu nefes alıp verişleri ve titremesiyle “İşte” dedim, “Bugün o gün”…
2.05.2019 Ekran
Game Of Thrones 8. sezon 3. bölüm ne zaman saat kaçta yayınlanacak? GoT yeni bölüm fragmanı
Game Of Thrones 8. sezon 3. bölüm ne zaman saat kaçta yayınlanacak? GoT yeni bölüm fragmanı Game of Thrones 8. sezon 3. yeni bölüm için geri sayım başladı. Her bölümüyle ayrı bir heyecan fırtınasına sahne olan Game of Thrones'un bu akşamki bölümü ile ilgili merak edilenleri sizler için bir araya getirdik...
28.04.2019 Gündem
Game of Thrones 8. sezon 2 bölüm: Son gece
Game of Thrones 8. sezon 2 bölüm: Son gece Game of Thrones 8. sezon 2. bölümü çok duygusal ve hüzünlüydü. Diyaloglar, hikayeler dokunaklıydı. Bir de aklıma sona yaklaştığımız geldikçe, yüreğim daha fazla incindi... Dikkat! Spoiler içerir!
24.04.2019 Ekran
Game Of Thrones 8. sezon 2. bölüm incelemesi
Game Of Thrones 8. sezon 2. bölüm incelemesi İnsan öleceğini bilse ne yapar? Son sözü ne olur? Yakında her şeyin biteceğini düşündüğünde, affedebilir mi? Game Of Thrones final sezonunun ikinci bölümünde, kaleye sığınan bir avuç insanın birbirlerinde bu soruların cevabını aradıklarını gördük. Bir yandan umut ederken diğer yandan kapının hemen ardındaki ölümü beklediklerini gördük. Dikkat: Spoiler İçerir!
24.04.2019 Ekran
Game Of Thrones 8. sezon 2. bölüm ne zaman saat kaçta yayınlanacak? GoT yeni bölüm fragmanı
Game Of Thrones 8. sezon 2. bölüm ne zaman saat kaçta yayınlanacak? GoT yeni bölüm fragmanı 8. sezonuyla geçtiğimiz hafta başlayan dünyaca ünlü dizi Game of Thrones, bu akşam 8. sezon 2. yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Peki büyük bir merakla beklenen Game Of Thrones 8. sezon 2. bölüm ne zaman saat kaçta yayınlanacak?
21.04.2019 Gündem
Game Of Thrones 8. sezon 2. bölüm ne zaman yayınlanacak?
Game Of Thrones 8. sezon 2. bölüm ne zaman yayınlanacak? Dünya üzerinde milyonlarca hayran kitlesine sahip olan Game Of Thrones 8. sezon ile yayınlanmaya başladı. İki yılı aşkın süredir çekimlerine devam edilen final sezonununda ilk bölüm 15 Nisan sabahı yayımlandı. Yapımcılığını HBO'nun üstlendiği Game Of Thrones ilk bölümde ölülerin yürüyüşü devam etti. Peki Game Of Thrones 8. sezon ikinci bölüm ne zaman yayınlanacak?
18.04.2019 Gündem
Game of Thrones 8. sezon 1. bölüm: İnsanın kibri
Game of Thrones 8. sezon 1. bölüm: İnsanın kibri Sabırsızlıkla ve heyecanla beklediğim Game of Thrones final sezonu nihayet başladı. Sona hazır mıyız? Ben hiç değilim. Bittikten sonra içimde büyük bir boşluk bırakacağı kesin. Şu anda yapabileceğim tek şey, kalan 5 bölümün tadını çıkarmak...  (DİKKAT! SPOILER İÇERİR)
17.04.2019 Ekran
Game of Thrones 8. sezon 1. bölüm incelemesi
Game of Thrones 8. sezon 1. bölüm incelemesi Hoşgeldin 'eski dost'!.. Ağustos 2017’den beri yolunu gözlediğimiz o gün geldi çattı. Game of Thrones, uzun yıllardır beklediğimiz karşılaşmalarla dolu ve neredeyse bütün karakterleri gördüğümüz bir bölümle izleyicisiyle buluştu. Peki serinin 2011’de yayınlanan ilk bölümü ile birçok benzerlik taşıyan 8. sezon 1. bölümünde neler öne çıktı?   (DİKKAT! SPOILER İÇERİR)
15.04.2019 Ekran
Game Of Thrones ilk bölüm yayınlandı mı? Game Of Thrones hangi kanalda?
Game Of Thrones ilk bölüm yayınlandı mı? Game Of Thrones hangi kanalda? Game Of Thrones 8. final sezonu için heyecanlı bekleyiş nihayet sona erdi. Dünya üzerinde milyonlarca hayran kitlesine sahip olan Game Of Thrones dizisinin resmi kanalı olan HBO tarafından yapılan açıklamada dizinin 14 Nisan'da yayınlanacağı duyurulmuştu. Peki Game Of Thrones Türkiye'de hangi platformda izlenebilecek?
15.04.2019 Gündem
Game of Thrones 8. sezon dosyası: Kehanetler ve teoriler
Game of Thrones 8. sezon dosyası: Kehanetler ve teoriler 21'inci yüzyılın tartışmasız en büyük popüler kültür değerlerinden olan Game of Thrones, 8 yıllık macerasına nokta koymaya hazırlanıyor. Milyonlarca izleyicinin heyecanla beklediği final sezonunda neler olacağına dair açıkçası kimsenin net bir fikri yok. Tahtın sahibi kim olacak? Yoksa taht diye bir şey kalmayacak mı? Night King ne istiyor? Bran ne ayak? Gelin hazır bin yıllık duvar 5 dakikada yıkılmışken, neler olabilir şöyle bir bakalım. Hanımlar beyler, kış sonunda geldi...
12.04.2019 Ekran
Game Of Thrones 8. sezon ne zaman başlıyor? (GoT final sezonu hangi gün başlıyor?)
Game Of Thrones 8. sezon ne zaman başlıyor? (GoT final sezonu hangi gün başlıyor?) Sevilen dizi Game of Thrones'ta final sezonu için geri sayım başladı. Dünyada olduğu gibi ülkemizde de milyonlarca kişinin oldukça merak ettiği Game Of Thrones 8. ve final sezonunun tarihi de belli oldu. İşte ayrıntılar...
10.04.2019 Gündem
Game of Thrones finalinde demir tahta kim oturacak?
Game of Thrones finalinde demir tahta kim oturacak? Birçok ülkede takip edilen Game of Thrones, final sezonu ile izleyicilerin karşısında! Peki finalde tahta kim oturacak sizce? Adaylara bakalım...
16.04.2019 Ekran
Gerçek 'Game of Thrones' hayranları için macera finalden sonra da devam edecek
Gerçek 'Game of Thrones' hayranları için macera finalden sonra da devam edecek 'Game of Thrones'un final sezonuna ramak kalmışken tüm hayranları hem heyecanlı hem de buruk. Fakat dizinin bitiyor olmasından kaynaklanan üzüntüyü bir nebze de olsa hafifletecek bir haber var: George R.R. Martin'in "Hikâyeyi sürdürme konusunda hâlâ istekli ve doluyum" açıklaması ve çekimleri başlayan spin-off dizisi...
6.05.2021 Ekran
Game Of Thrones 8. sezon ne zaman başlıyor? (GoT final sezonu tarihi)
Game Of Thrones 8. sezon ne zaman başlıyor? (GoT final sezonu tarihi) Dünyaca ünlü dizi Game of Thrones 8. sezonuyla hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Gelmiş geçmiş en çok izlenen diziler arasında yer alan Game Of Thrones, 8. sezonuyla final yapacak. Peki Game Of Thrones 8. sezon ne zaman başlayacak?
26.03.2019 Gündem
Game Of Thrones yeni sezon ne zaman? (8. Sezon final tarihi)
Game Of Thrones yeni sezon ne zaman? (8. Sezon final tarihi) Game Of Thrones 8. yeni sezonuyla final yapacak. Heyecanla beklenen Game Of Thrones yeni sezon tarihi belli oldu. İzleyici tarafından merakla araştırılan Game Of Thrones 8. sezon ne zaman yayınlanacak? İnternet dizisi izleyicilerini yakından ilgilendiren o tarih haberimizde...
21.03.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Game Of Thrones 8. Sezon ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.