Gamer

Gamer

Son dakika gamer haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan gamer gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan gamer haber sayfamızda...

Gamer

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 249 gamer haberi bulunmuştur.
Bakan Yerlikaya'dan seçim güvenliğine ilişkin açıklama
Bakan Yerlikaya'dan seçim güvenliğine ilişkin açıklama İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, seçim güvenliğine ilişkin, "Milli iradenin sandığı yansıyabilmesi için, A'dan Z'ye her türlü tedbiri alıyoruz, almaya da devam edeceğiz. Topla 594 bin personelimiz görevlendirildi. 81 ilimizin tamamında huzur ve güven içinde bir seçim ortamı yaşayacağız." dedi.
25.03.2024 Haberler
Bakan Yerlikaya'dan seçim güvenliğine ilişkin açıklama
Bakan Yerlikaya'dan seçim güvenliğine ilişkin açıklama İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, seçim güvenliğine ilişkin, "Milli iradenin sandığı yansıyabilmesi için, A'dan Z'ye her türlü tedbiri alıyoruz, almaya da devam edeceğiz. Topla 594 bin personelimiz görevlendirildi. 81 ilimizin tamamında huzur ve güven içinde bir seçim ortamı yaşayacağız." dedi.
25.03.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya: Polis ve jandarmanın yakasında canlı kamera olacak
Bakan Yerlikaya: Polis ve jandarmanın yakasında canlı kamera olacak İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Bütün jandarma ve polis devriyelerimizde ASELSAN’ın yaptığı yüz tanıma kamera sistemi olacak. Artık gecenin 2’sinde veya gündüz. Nerede olursa olsun. Polis veya jandarma sizi durdurdu. Sakın ha sakın ‘Siz benim kim olduğumu biliyor musunuz’ demeyin" dedi.
9.03.2024 Haberler
Bakan Yerlikaya: Polis ve jandarmanın yakasında canlı kamera olacak
Bakan Yerlikaya: Polis ve jandarmanın yakasında canlı kamera olacak İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Bütün jandarma ve polis devriyelerimizde ASELSAN’ın yaptığı yüz tanıma kamera sistemi olacak. Artık gecenin 2’sinde veya gündüz. Nerede olursa olsun. Polis veya jandarma sizi durdurdu. Sakın ha sakın ‘Siz benim kim olduğumu biliyor musunuz’ demeyin" dedi.
9.03.2024 Gündem
Bakan Tekin'den karne ve sömestir açıklaması
Bakan Tekin'den karne ve sömestir açıklaması Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, bu yıl ilk kez sömestir tatilinden önceki son haftada, öğrencilerin keyifli zaman geçirmelerinin hedeflendiğini söyledi.
12.01.2024 Eğitim
Şekilli Semboller 2024: Nick Olarak Kullanabileceğiniz Değişik, Yeni, Şekilli Sayılar, Harfler ve Semboller
Şekilli Semboller 2024: Nick Olarak Kullanabileceğiniz Değişik, Yeni, Şekilli Sayılar, Harfler ve Semboller Şekilli semboller, harfler ve sayılar ile PUBG, Valorant gibi oyunlarda nicklerini yazmak isteyenler için birbirinden güzel değişik seçenekler yer alıyor. Özellikle oyunlarda akılda kalıcı olmak ve etki bırakmak isteyen kişiler değişik nickler için şekilli sembollere başvuruyor. Sadece oyunlarda kalmayan şekilli semboller ve harfler sosyal medya platformu İnstagram'da da tercih ediliyor. Nick olarak kullanabileceğiniz değişik sayılar, harfler ve semboller için "Şekilli Semboller ve Harfler 2024" içeriğimize göz atabilirsiniz.
2.01.2024 Teknoloji
Oyun Nickleri 2024: En Havalı, İyi, Güzel, Yaratıcı, Türkçe, Yabancı, Kısa Oyun İsimleri ve Anlamları
Oyun Nickleri 2024: En Havalı, İyi, Güzel, Yaratıcı, Türkçe, Yabancı, Kısa Oyun İsimleri ve Anlamları Bilgisayar ve akıllı telefonlarda oynanan oyunlar ve oyun konsolları son dönemlerde popüler hale geldi. LOL, PUBG, CS GO, Valorant gibi çok oyunculu video oyunları dünya ve Türkiye üzerinde en çok oynanan oyunlar arasında yer alıyor. Ancak oyunları oynarken kendinize öncelikle nick veya isim vermeniz gerek. Mobil, bilgisayar veya konsollardaki oyun nickleri de en az seçilen karakter kadar öneme sahiptir. İyi, yaratıcı, güzel ve havalı nickler ve anlamları oyunda öne çıkmanızı sağlar ve akılda kalıcılığı artırır. En havalı, iyi, güzel, yaratıcı, şekilli, Türkçe ve komik oyuncu isimleri önerileri için “Oyun Nickleri ve Anlamları 2024” içeriğimizden detaylıca bakabilirsiniz.
2.01.2024 Oyun
Klan İsimleri 2024: En İyi, Türkçe, İngilizce, Şekilli, Yaratıcı, Oyun Klan ve Team İsimleri
Klan İsimleri 2024: En İyi, Türkçe, İngilizce, Şekilli, Yaratıcı, Oyun Klan ve Team İsimleri Tablet, cep telefonları ve bilgisayarlar iş ve özel yaşamın dışında oyun oynamak için de kullanılıyor. Popüler oyunlar arasında yer alan PUBG, Valorant, CS GO tarzı oyunlar için klan isimleri ve oyun nickleri büyük önem taşıyor. Klan isimlerinin bu denli önem arz etmesinin nedenleri arasında oyuncunun klanına olan bağlılığını simgeliyor. Klan isimleri seçerken bu yüzden dikkat edilmesi gerekiyor. Oyun oynarken klanlara şekilli, Türkçe, İngilizce ve kısa isimler verme imkanı bulunuyor. Takım arkadaşlarınızla birlikte seçebileceğiniz bu klan isimleri oyunda akılda kalıcı olmanızı da sağlıyor. En iyi, Türkçe, İngilizce, şekilli, kısa klan ve takım isimleri için “Klan İsimleri 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
2.01.2024 Oyun
43 ilin geçiş noktasında 'kilit kavşak' uygulaması
43 ilin geçiş noktasında 'kilit kavşak' uygulaması Ulaşımda 43 ilin geçiş noktası "kilit kavşak" Kırıkkale'de, vatandaşların yılbaşı gecesini huzur ve güven ortamında geçirebilmesini sağlamak maksadıyla denetimler gerçekleştirildi. Vali Mehmet Makas, yılbaşı dolayısıyla il genelinde yaklaşık bin personelin görev yaptığını söyledi.
1.01.2024 Gündem
Zonguldak'ta ikinci büyük heyelan! İş makineleri göçük altında kaldı
Zonguldak'ta ikinci büyük heyelan! İş makineleri göçük altında kaldı Zonguldak'ta meydana gelen heyelan nedeniyle göçük altında kalan evdeki 2 kişiyi kurtarma çalışmalarına katılan iş makineleri, ikinci heyelanda toprak altında kaldı. Zonguldak Valisi'nden açıklama geldi.
10.12.2023 Gündem
Bakan Yerlikaya'dan İBB adaylığı sorusuna yanıt
Bakan Yerlikaya'dan İBB adaylığı sorusuna yanıt İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Türkiye'nin gündemindeki fon vurgunu ve fenomenlere yönelik soruşturmaya ilişkin önemli mesajlar verdi. Yerlikaya, İBB adaylığı iddialarıyla ilgili soruyu da yanıtladı.
5.12.2023 Haberler
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan İBB adaylığı sorusuna yanıt
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan İBB adaylığı sorusuna yanıt İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Türkiye'nin gündemindeki fon vurgunu ve fenomenlere yönelik soruşturmaya ilişkin önemli mesajlar verdi. Yerlikaya, İBB adaylığı iddialarıyla ilgili soruyu da yanıtladı.
5.12.2023 Gündem
Son dakika... TikTok'ta müstehcen yayın yapan 13 kişi tutuklandı
Son dakika... TikTok'ta müstehcen yayın yapan 13 kişi tutuklandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya NARVAS projesinin detaylarını paylaşırken müstehcen yayın 13 TikTok kullanıcısının tutuklandığını söyledi. Bakan Yerlikaya, 'Sosyal medya hesaplarımıza yaptığınız yorumları ve attığınız mesajları da ihbar kabul ediyoruz.' açıklamasını yaptı.
5.12.2023 Gündem
TESFED Türkiye Kupası’nda büyük heyecan başlıyor
TESFED Türkiye Kupası’nda büyük heyecan başlıyor Espor tutkunlarının dört gözle beklediği TESFED (Türkiye Espor Federasyonu) Türkiye Kupası’nda büyük heyecan başlıyor. 5 Kasım’da kayıtların açıldığı dev turnuvada mücadeleler, 1 Aralık’ta başlayacak. Finaller ise 22-23-24 Aralık’ta oynanacak.
10.11.2023 Diğer
Kullanıcı Adları – Instagram, Twitter, TikTok için En Güzel, Komik, İngilizce ve Türkçe Nickler
Kullanıcı Adları – Instagram, Twitter, TikTok için En Güzel, Komik, İngilizce ve Türkçe Nickler Kullanıcı adları özellikle Instagram, Facebook, Instagram, Twitter, TikTok gibi sosyal medya platformları, oyun ve forumlarda sıklıkla kullanılır. Kişinin profilini yansıtan bu kullanıcı adları bir bakıma internet kimlidir. Bu yüzden kullanıcı adı belirlerken bazı unsurlara dikkat edilmelidir. İşletmeler için açılan hesaplarda ise kitlenizi belirlemede yardımcı bir unsurdur. En güzel, cool, komik, İngilizce ve Türkçe kullanıcı adı önerileri için “Kullanıcı Adları” içeriğimize göz atabilirsiniz.
26.09.2023 Teknoloji
Karadeniz'i sel vurdu! Dereler taştı, yollar göle döndü
Karadeniz'i sel vurdu! Dereler taştı, yollar göle döndü Karadeniz'de sağanak yağışlar hayatı olumsuz etkiliyor. Dereler taştı, şehir merkezlerini su bastı. Sele kapılan bir kadın hayatını kaybederken, Ankara- İstanbul Otoyolu da ulaşıma kapandı.
10.07.2023 Haberler
Son dakika: Karadeniz'i sel vurdu! Dereler taştı, yollar göle döndü... İşte ulaşımda son durum
Son dakika: Karadeniz'i sel vurdu! Dereler taştı, yollar göle döndü... İşte ulaşımda son durum Karadeniz'de sağanak yağışlar hayatı olumsuz etkiliyor. Dereler taştı, şehir merkezlerini su bastı. Sele kapılan bir kadın hayatını kaybederken, Ankara- İstanbul Otoyolu da ulaşıma kapandı. Meteoroloji bugün için 7 kentte sarı alarm verdi. İşte bölgeden son bilgiler....
10.07.2023 Gündem
GeForce RTX 40 Serisi Excalibur Dizüstü Bilgisayarlar
GeForce RTX 40 Serisi Excalibur Dizüstü Bilgisayarlar Oyun tutkunlarının ve performans arayışında olan profesyonel kullanıcılar için geliştirilen Casper Excalibur dizüstü bilgisayarları, şimdi NVIDIA GeForce RTX™ 40 serisi ekran kartları ile daha da güçlendi. NVIDIA Ada Lovelace mimarisi ile geliştirilen GPU'lar, yapay zeka destekli DLSS 3 ile performansta dev bir artış sağlarken tam ışın izleme ile de daha gerçekçi sanal dünyalara olanak tanır. Ayrıca Max-Q teknolojileri en yüksek verimlilik için sistem performansını, gücü, pil ömrünü ve akustiği optimize eder.
6.07.2023 Advertorial
Manisa'da 17 saat süren fabrika yangını! Tablo gün ağarınca ortaya çıktı
Manisa'da 17 saat süren fabrika yangını! Tablo gün ağarınca ortaya çıktı Manisa'da, organize sanayi bölgesindeki geri dönüşüm tesisinde çıkan yangın, 17'nci saatinde kontrol altına alındı.
23.06.2023 Gündem
Ankara'da böcek ilacından ölümde kahreden detaylar! Sebebi belli oldu
Ankara'da böcek ilacından ölümde kahreden detaylar! Sebebi belli oldu Ankara'nın Keçiören ilçesinde böcek ilacından zehirlendiği belirtilen 1'i çocuk 2 kişi hayatını kaybederken olayla ilgili detaylar kan dondurdu.
16.06.2023 Gündem
Oyun dünyasının nabzını IGN Türkiye tutuyor
Oyun dünyasının nabzını IGN Türkiye tutuyor Dünya çapında 110 ülkede, 20 dilde oyun, film, dizi, video ve animasyon alanında içerikleri okuyucularıyla buluşturan IGN; Türkiye’deki oyuncuların favorisi VALORANT Challengers Playofflarında gamerlarla bir araya geliyor.
5.06.2023 Teknoloji
Son dakika: YSK, GAMER kararını yasakladı
Son dakika: YSK, GAMER kararını yasakladı YSK, İçişleri Bakanlığı’nın seçim sandıklarında görevli polis ve jandarmadan alınacak sonuçların dosya halinde Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi Başkanlığı (GAMER) sayfasına kaydedilmesi kararını yasakladı.
10.05.2023 Gündem
Meclis Başkanı Şentop: Kılıçdaroğlu'nun sorusu fıkra gibi
Meclis Başkanı Şentop: Kılıçdaroğlu'nun sorusu fıkra gibi Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop, CNN Türk Ankara Temsilcisi Dicle Canova'nın sorularını yanıtladı.
10.05.2023 Gündem
Pentagon'dan sızan Ukrayna savaş belgeleri bize ne söylüyor?
Pentagon'dan sızan Ukrayna savaş belgeleri bize ne söylüyor? Putin'in saldırı emri vermesinden bu yana en büyük Amerikan gizli bilgi sızıntısındaki belgelerin bazıları yalnızca altı hafta öncesine ait ve sonuçları çok büyük. Ancak belgelerde Ukrayna'nın karşı saldırısının yönünü ya da ana itici gücünü gösteren hiçbir şey yok.
10.04.2023 Dünya
Deprem bölgesindeki esnaf ve çiftçiye destek
Deprem bölgesindeki esnaf ve çiftçiye destek Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Diyarbakır’da Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi’nde (GAMER) değerlendirme toplantısı yaptı.
28.03.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Gamer ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.