Gamze Boynuince

Gamze Boynuince

Son dakika Gamze Boynuince haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Gamze Boynuince gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Gamze Boynuince haber sayfamızda...

Gamze Boynuince

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 7 gamze boynuince haberi bulunmuştur.
Gamze’nin maganda kurşunuyla ölümünde cezası 27 yıla çıkarılan muhtar tutuklandı
Gamze’nin maganda kurşunuyla ölümünde cezası 27 yıla çıkarılan muhtar tutuklandı Kırşehir'de sünnet düğününde halay çekerken başına kurşun isabet eden Gamze Boynuince'nin ölümüyle ilgili davada tutuksuz yargılanan sanıklardan köy muhtarı Bayram Zengin'e verilen 18 yıl 9 ay hapis cezası, Ankara Bölge Adliye Mahkemesi tarafından 27 yıl 1 aya çıkarıldı. Muhtar Zengin tutuklandı, daha önce 3 yıl 4 ay hapes çarptırılan Taner Zengin ile 1 yıl 3 ay hapis cezası verilen Murat Zengin’in cezaları ise değişmedi.
30.04.2022 Gündem
Gamze'nin 'maganda kurşunu' ile ölümünde muhtara verilen ceza belli oldu
Gamze'nin 'maganda kurşunu' ile ölümünde muhtara verilen ceza belli oldu Kırşehir'de, katıldığı sünnet düğününde halay çekerken başına kurşun isabet eden Gamze Boynuince'nin (21) ölümüyle ilgili davada tutuksuz yargılanan sanıklar köy muhtarı Bayram Zengin 18 yıl 9 ay, Taner Zengin 3 yıl 4 ay, Murat Zengin 1 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.
13.02.2020 Gündem
Gamze'nin ölümünden sorumlu tutulan muhtar, tahliye edildi!
Gamze'nin ölümünden sorumlu tutulan muhtar, tahliye edildi! Kırşehir’de, katıldığı sünnet düğününde halay çekerken başına kurşun isabet eden Gamze Boynuince'nin (21) ölümüyle ilgili davada tutuklu yargılanan köy muhtarı Bayram Zengin, delil yetersizliği nedeniyle tahliye edildi.
4.02.2020 Gündem
Faili meçhul kazada hayatını kaybetti!
Faili meçhul kazada hayatını kaybetti! Kırşehir'de, katıldığı sünnet düğününde halay çekerken başına kurşun isabet eden Gamze Boynuince'nin (21) ölümüyle ilgili tutuklu yargılanan, köy muhtarı Bayram Zengin'in, düğünde çekilen fotoğraflarda belinde görülen kahverengi kabzalı tabancayı savcılığa teslim etmediği ortaya çıktı. Gençı kızı öldürmediğini ileri süren muhtarın belindeki tabanca hala bulunamadı.
2.01.2020 Gündem
Gamze'nin ölümündeki sır perdesini araladı!
Gamze'nin ölümündeki sır perdesini araladı! Kırşehir’de 2019 yılı Ağustos ayında sünnet düğününde hayatını kaybeden genç kızın ölümündeki sır perdesi, jandarmanın dikkati ve düğüne katılan misafirlerin çektiği görüntüler sayesinde aralandı.
2.01.2020 Gündem
Maganda kurşunuyla ölen Gamze ile ilgili 2 kişi tutuklandı
Maganda kurşunuyla ölen Gamze ile ilgili 2 kişi tutuklandı Tatil yapmak için Belçika'dan memleketi Kırşehir'e gelen 21 yaşındaki Gamze Boynuince'nin katıldığı sünnet düğününde maganda kurşunu ile hayatını kaybettiği olayla ilgili olarak 2 kişi tutuklandı.
18.08.2019 Gündem
Gamze, maganda kurşunu kurbanı
Gamze, maganda kurşunu kurbanı Kırşehir'de katıldığı sünnet düğününde halay çektiği sırada başına kurşun isabet eden Gamze Boynuince (21), yaşamını yitirdi.
16.08.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gamze Boynuince ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.