Gana

Gana

Son dakika Gana haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Gana gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Gana haber sayfamızda...

Gana

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.707 gana haberi bulunmuştur.
Ucuz ve temiz elektrik arayışı
Ucuz ve temiz elektrik arayışı İnsanlık on binlerce yıl boyunca elektriksiz yaşadı ama elektriği icat ettiğinden bu yana da onsuz yapamaz oldu. Aslında elektrik için icat demek doğru olmaz, daha çok binlerce yıl süren bir keşiftir. Birçok bilim adamının katkısı vardır. Elektrik enerjisi günlük hayatta ilk defa kullanılmaya başlandığı 1878’den beri vazgeçilmez olmuştur. Modern yaşamın temel unsurlarından biri haline gelmiştir.
19.03.2024 Ekonomi
Gana Milli Takımı'nda Otto Addo dönemi!
Gana Milli Takımı'nda Otto Addo dönemi! Gana Milli Takımı, teknik direktörlük görevine Otto Addo'nun getirildiğini açıkladı.
15.03.2024 Dünyadan Futbol
Haritada var, gerçekte yok! Tüm sonuçlar 0'ı gösteriyor: Ankara da listede!
Haritada var, gerçekte yok! Tüm sonuçlar 0'ı gösteriyor: Ankara da listede! Dünya haritasını tam anlamıyla bildiğinizi sanıyorsanız yanılıyor olabilirsiniz. Adına 'Null Adası' denilen gizemli yer kafaları karıştırmış durumda. Hatta haritada var olup gerçekte olmayan bu noktadan bir tane de Ankara da bulunuyor!
5.03.2024 Yaşam
Parlamentoda şok görüntü: Borç sebebiyle karanlığa gömüldü!
Parlamentoda şok görüntü: Borç sebebiyle karanlığa gömüldü! Gana Parlamentosunun 1.8 milyon dolarlık borcu sebebiyle elektriği kesildi.
1.03.2024 Dünya
THY pilotu Kayhan Alakoç, Gana'da hayatını kaybetti
THY pilotu Kayhan Alakoç, Gana'da hayatını kaybetti Türk Hava Yolları'nda (THY) Sorumlu Kaptan Pilot olarak görev yapan Kayhan Alakoç Gana'da hayatını kaybetti.
25.02.2024 Gündem
Mert Aydın yazdı: Dünya Kupası’nın unutulmaz ilkleri!
Mert Aydın yazdı: Dünya Kupası’nın unutulmaz ilkleri! Bu haftaki konumuz futbolun en büyük vitrini olan Dünya Kupası’na katılan ülkelerin attığı ilk goller olacak. Bu onuru yakalayan fautbolcular kimler? Gelin hep birlikte bu tarihi isimlerle bir bakalım.
25.02.2024 Futbol
Bahçeli'den net mesaj: FETÖ günleri geçmiştir, gelecekleri varsa görecekleri de vardır
Bahçeli'den net mesaj: FETÖ günleri geçmiştir, gelecekleri varsa görecekleri de vardır Partisinin grup toplantısına konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli, FETÖ ile mücadele konusunda net mesajlar verdi.
20.02.2024 Haberler
Bahçeli'den net mesaj: FETÖ günleri geçmiştir, gelecekleri varsa görecekleri de vardır
Bahçeli'den net mesaj: FETÖ günleri geçmiştir, gelecekleri varsa görecekleri de vardır Partisinin grup toplantısına konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli, FETÖ ile mücadele konusunda net mesajlar verdi.
20.02.2024 Gündem
Beşiktaş'ta yeniden tek yürek olma zamanı!
Beşiktaş'ta yeniden tek yürek olma zamanı! Siyah-beyazlılar başarılı geçen ara transfer döneminin ardından hedeflere kilitlendi. Bailly, Rosier ve Onana’yı gönderirken Svensson, Muçi, Al Musrati ve Worrall’ı kadrosuna katan Beşiktaş’ta birlik ve beraberlik havası güçlendi.
18.02.2024 Beşiktaş
Amerikalı giyer Afrikalı çeker!
Amerikalı giyer Afrikalı çeker! ABD’nin Afrika ülkelerine gönderdiği ikinci el kıyafetlerin atıldığı çöp alanları o kadar doldu ki artık uzaydan görülüyor.
18.02.2024 Dünya
Köhn transferi sonrası Hannover'in Bundesliga hayalleri yıkıldı! 'Mümkün değil'
Köhn transferi sonrası Hannover'in Bundesliga hayalleri yıkıldı! 'Mümkün değil' Derrick Köhn'ü Galatasaray'a veren Hannover takımının, bu transferin ardından Bundesliga'ya yükselmesinin artık mümkün olmadığı belirtildi.
9.02.2024 Galatasaray
ÖZEL | Galatasaray'da Derrick Köhn'ün scout raporu! Sacha Boey'un sol versiyonu
ÖZEL | Galatasaray'da Derrick Köhn'ün scout raporu! Sacha Boey'un sol versiyonu Galatasaray’ın ara transfer döneminde kadrosuna son kattığı isim Köhn, dün İstanbul’a geldi. Oyuncu için verilen scout raporunda ise 'Sacha Boey’un sol bek versiyonu' benzetmesinin yapıldığı öğrenildi.
9.02.2024 Galatasaray
Derrick Köhn için Hannover'den açıklama: Bizim için utanç verici!
Derrick Köhn için Hannover'den açıklama: Bizim için utanç verici! Galatasaray'ın yeni transferi Derrick Köhn bugün İstanbul'a geldi ve sağlık kontrollerinden geçti. Hannover 96 Teknik Direktörü Stefan Leitl, Köhn'ün transferi sonrası çarpıcı açıklamalarda bulundu.
8.02.2024 Galatasaray
Galatasaray'ın yeni transferi Derrick Köhn, İstanbul'a geldi
Galatasaray'ın yeni transferi Derrick Köhn, İstanbul'a geldi Galatasaray'ın anlaşma sağladığı 25 yaşındaki Alman sol bek Derrick Köhn, İstanbul'a geldi.
8.02.2024 Galatasaray
ÖZEL | Galatasaray, Derrick Köhn'de mutlu sona ulaştı! Kulübüne resti transferi bitirdi
ÖZEL | Galatasaray, Derrick Köhn'de mutlu sona ulaştı! Kulübüne resti transferi bitirdi Sağ bekte Serge Aurier’i alarak Sacha Boey’in yerini dolduran Galatasaray, dün de sol bek Derrick Köhn’de mutlu sona ulaştı. Sarı-kırmızılılar, 3 milyon 350 bin euro bonservis karşılığında Hannover ile anlaşma sağladı. Oyuncunun resti karşısında Almanlar ikna oldu ve indirim geldi.
8.02.2024 Galatasaray
Alman gazeteciden Derrick Köhn yorumu! Müzik sevdasını açıkladı
Alman gazeteciden Derrick Köhn yorumu! Müzik sevdasını açıkladı Galatasaray'ın bonservisiyle birlikte kadrosuna katmak için geri sayıma geçtiği Derrick Köhn ile ilgili Almanya'dan ilk yorum geldi. Hannover 96'yı yakından takip eden Alman basın mensubu Florian Krebs, Derrick Köhn'le ilgili bilinmeyenleri anlattı.
7.02.2024 Galatasaray
Galatasaray'da Derrick Köhn için sıkı pazarlık! İşte masadaki teklif
Galatasaray'da Derrick Köhn için sıkı pazarlık! İşte masadaki teklif Transfer döneminin sona ermesine kısa süre kala Galatasaray hareketlilik yaşanıyor. Sarı-kırmızılılar, Derrick Köhn’ün transferi için sıkı bir pazarlık içerisine girdi
7.02.2024 Galatasaray
Atsu'nun ailesi ve menajeri İngiliz basınına konuştu: Oraya gittiğimde yıkılmıştım!
Atsu'nun ailesi ve menajeri İngiliz basınına konuştu: Oraya gittiğimde yıkılmıştım! Türkiye'yi yasa boğan asrın felaketinde Hatayspor'un Ganalı futbolcusu Christian Atsu da hayatını kaybetmişti. Ganalı futbolcunun ailesi ve yakınları, The Athletic'e açıklamalarda bulundu.
6.02.2024 Hatayspor
Galatasaray aradığı sol beki Almanya 2. Ligi'nde buldu! Satın alma maddesi
Galatasaray aradığı sol beki Almanya 2. Ligi'nde buldu! Satın alma maddesi Galatasaray, sol beke transferinde yeni bir ismi gündemine aldı. Aslan aradığı ismi Almanya ikinci liginde buldu.
6.02.2024 Galatasaray
Beşiktaş, Trabzonspor engeline takılmadı! 3 puanın sahibi oldu
Beşiktaş, Trabzonspor engeline takılmadı! 3 puanın sahibi oldu Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 24'üncü haftasında Trabzonspor'u 2-0 mağlup etti.
5.02.2024 Beşiktaş
AFRİKA KUPASI FİNAL TARİHİ 2024: 34. Afrika Kupası nerede oynanıyor? Afrika Uluslar Kupası grupları ve puan durumu
AFRİKA KUPASI FİNAL TARİHİ 2024: 34. Afrika Kupası nerede oynanıyor? Afrika Uluslar Kupası grupları ve puan durumu Bu sene 34'üncüsü düzenlenen Afrika Uluslar Kupası grup aşaması tamamlandı ve takımlar son 16 turunda mücadele edecek. 6 grubun yer aldığı Afrika Kupası'nda Süper Lig'den de 29 futbolcu yer alıyor. Beşiktaş'ın en çok futbolcu gönderdiği Afrika Kupası ne zaman bitiyor? 2024 Afrika Kupası çeyrek, yarı final ve final tarihleri...
26.01.2024 Futbol
İdam cezası: Kaç ülkede uygulanıyor, en fazla hangi ülkelerde infaz ediliyor?
İdam cezası: Kaç ülkede uygulanıyor, en fazla hangi ülkelerde infaz ediliyor? ABD'de ilk kez, idama mahkum edilen bir kişinin ölüm cezasının infazı nitrojen gazıyla gerçekleştirildi. Kenneth Eugene Smith, Alabama eyaletinde cinayet suçundan hüküm giymişti.
26.01.2024 Dünya
Afrika Uluslar Kupası'ndan Türkiye'ye 11 futbolcu dönüyor!
Afrika Uluslar Kupası'ndan Türkiye'ye 11 futbolcu dönüyor! Afrika Uluslar Kupası’nda grup aşaması sona erdi. Ülkeleri elenen Türkiye liglerindeki 9 kulüpten 11 futbolcu geri döndü.
26.01.2024 Süper Lig
İngiltere, yağmaladığı tarihi eserleri iade edecek!
İngiltere, yağmaladığı tarihi eserleri iade edecek! İngiltere 150 yıl önce Gana’dan yağmaladığı ve British Museum’da bulunan Asanthi (Asante) Krallığı’na ait tarihi eserleri iade edeceğini açıkladı.
25.01.2024 Dünya
150 yıl sonra çark ettiler! İngilizler yağmaladıkları eserleri iade edecek
150 yıl sonra çark ettiler! İngilizler yağmaladıkları eserleri iade edecek İngiltere 150 yıl önce Gana’dan yağmaladığı tarihi eserleri Gana'ya geri iade edeceğini açıkladı.
25.01.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Gana ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.