Gantz

Gantz

Son dakika Gantz haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Gantz gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Gantz haber sayfamızda...

Gantz

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 331 gantz haberi bulunmuştur.
İran-İsrail savaşını engelleyen telefon: Bu gece değil!
İran-İsrail savaşını engelleyen telefon: Bu gece değil! İsrail televizyonları, Tel Aviv'in İran'a dün gece saldıracağını ancak gizli bir telefon görüşmesi sonrası bu kararın ertelendiğini duyurdu. Channel 14 televizyonu telefonun diğer ucundaki sesin İsrail'e 'Bu gece değil' dediğini aktardı.
15.04.2024 Dünya
Olaylar nasıl gelişti? Şimdilik ‘geçti’ ama ‘bitmedi!’
Olaylar nasıl gelişti? Şimdilik ‘geçti’ ama ‘bitmedi!’ İran, günlerdir beklenen İsrail’e yönelik misilleme saldırısını önceki gece sabaha karşı gerçekleştirdi. Tahran yönetimi başka saldırı olmayacağını söylerken, Tel Aviv’den “Doğru zamanda intikam alacağız” açıklaması geldi.
15.04.2024 Dünya
İran'ın İsrail'e saldırısıyla ilgili dikkat çeken yorum: Yeni saldırı emri verebilir!
İran'ın İsrail'e saldırısıyla ilgili dikkat çeken yorum: Yeni saldırı emri verebilir! İran, İsrail'e insansız hava araçları ve füzeler ile dün gece saldırı başlattı. İsrail'de savaş kabinesi acil toplanırken ülkelerden peş peşe açıklamalar yapıldı. Peki İran'ın bu saldırısı ne anlama geliyor? İsrail'in karşı hamlesi ne olur? Türkiye ve bölgedeki diğer ülkeler nasıl etkilenir? Yaşanan son gelişmeleri milliyet.com.tr'ye değerlendiren TEPAV Dış Politika Programı Direktörü ve eski diplomat Gülru Gezer, Refah ve Lübnan'a dikkat çekerek bu iki bölgeye bir anda saldırı emrinin gelebileceğini söyledi.
14.04.2024 Dünya
Son dakika: İsrail savaş kabinesi Netanyahu başkanlığında toplandı!
Son dakika: İsrail savaş kabinesi Netanyahu başkanlığında toplandı! İsrail tarafından yapılan açıklamada, İran'ın 100'den fazla insansız hava aracı fırlattığı iddia edilirken, İsrail savaş kabinesi İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu başkanlığında toplandı.
13.04.2024 Dünya
İsrail'e füze yağmuru! Ortadoğu nefesini tuttu
İsrail'e füze yağmuru! Ortadoğu nefesini tuttu İran’ın İsrail’e misillemesi beklenirken, Tahran’ın İsrail hava savunma sistemini aşmak için yoğun bir saldırı düzenleyebileceği belirtiliyor. Birçok ülke bölgeye seyahat uyarısı yayınladı. Öte yandan dünya, İran'ın İsrail'e yapacağı saldırıya kilitlenmişken bir son dakika gelişmesi yaşandı. Güney Lübnan'dan İsrail'e 50'den fazla roket fırlatıldığı belirtildi.
13.04.2024 Dünya
İngiltere Dışişleri Bakanı Cameron'dan açıklamalar! İsrail’i tekrar "işgalci güç" olarak nitelendirdi
İngiltere Dışişleri Bakanı Cameron'dan açıklamalar! İsrail’i tekrar "işgalci güç" olarak nitelendirdi İngiltere Dışişleri Bakanı David Cameron, İsrail’i yeniden işgalci güç olarak nitelendirdi. Cameron, "Gazze'deki işgalci güç olarak İsrail'in sivillere yardım sağlanması konusunda yasal sorumluluğu var" dedi.
6.03.2024 Dünya
Harris: Gazze’de acil ateşkes olmalı
Harris: Gazze’de acil ateşkes olmalı ABD Başkan Yardımcı Kamala Harris, Alabama'da yaptığı konuşmada 'Gazze'de acil ateşkes' çağırısı yaptı.
4.03.2024 Dünya
Müzakerelere rağmen saldırılara devam
Müzakerelere rağmen saldırılara devam İsrail-Hamas savaşında ateşkese varılması için süren müzakerelerde olumlu gelişmeler olduğu belirtilirken, İsrail’in saldırılarının da devam ettiği haberleri geliyor.
4.03.2024 Dünya
Gazze için en kritik dönem
Gazze için en kritik dönem Gazze’de Hamas’a karşı savaşı sürdüren İsrail ordusunun, rehineler konusunda anlaşma sağlanmaması durumunda Refah kentine gireceği açıklandı.
23.02.2024 Dünya
Refah için kritik tarih: 10 Mart!
Refah için kritik tarih: 10 Mart! İsrail’in Gazze’de Hamas’a karşı yürüttüğü savaş devam ederken, endişelerin odağında bulunan Refah kenti için önemli bir gelişme yaşandı. Pek çok ülke lideri ve dünya kamuoyu, bir milyondan fazla Gazzelinin sığındığı Mısır sınırındaki kente İsrail’in kara harekatı düzenlenmesine karşı çıkarken, Tel Aviv’den tarih geldi.
20.02.2024 Dünya
Gazze'de yürek burkan çözüm! Hayvan yeminden ekmek
Gazze'de yürek burkan çözüm! Hayvan yeminden ekmek Gazze Şeridi’nde yaşayanlar, hayat kaygısının yanı sıra yiyecek bulmak için de mücadele veriyor. Kimi ailelerin çocukları için hayvan yemlerinden ekmek yaptığı belirtiliyor...
20.02.2024 Dünya
Cep telefonları ‘ajan’ ilan edildi!
Cep telefonları ‘ajan’ ilan edildi! İsrail’in, Lübnan’da telefonlarını hacklemek ve suikastlar düzenlemek için ileri teknolojileri kullandığı belirtilirken, Hizbullah Genel Sekreteri Nasrallah cep telefonlarını “katil ajanı” ilan etti, kullanılmaması çağrısında bulundu.
18.02.2024 Dünya
‘Gazze’yi Filistinliler yönetecek’
‘Gazze’yi Filistinliler yönetecek’ İsrail’in Gazze Şeridi’nde Hamas’a karşı başlattığı savaş devam ederken, İsrail ordusunun savaşta daha düşük yoğunluklu bir döneme girdiği ifade ediliyor. Son dönemde İsrail ordusunun operasyonları bölgenin Han Yunus ve Refah kentleri çevresinde yoğunlaşmıştı.
17.01.2024 Dünya
Acı dolu 100 gün
Acı dolu 100 gün Gazze’de İsrail’le Hamas arasında süren savaş 100 günü geride bırakırken, acı bir bilanço hakim. 24 binden fazla kişinin hayatını kaybettiği savaşta binlerce kişi de evsiz kalırken, İsrail bunun süreceği konusunda meydan okuyor.
15.01.2024 Dünya
Gazze planı meydana çıktı
Gazze planı meydana çıktı Gazze Şeridi’nde çatışmalar sürerken, İsrail’in bölgeye ilişkin, Hamas’ı tamamen yok etme amacı taşıyan savaş sonrası planları ortaya çıktı.
6.01.2024 Dünya
Korkutan senaryo
Korkutan senaryo İsrail ile Lübnan arasındaki sınır hattında büyük gerginlik yaşanıyor. İsrail, Hizbullah’ın bölgeden çekilmemesi durumunda müdahale sinyali verdi. Son günlerde yaşananlar, Gazze’deki savaşın bölgeye yayılmasıyla ilgili endişeleri yeniden akıllara getirdi.
29.12.2023 Dünya
Ölen rehineler Bibi’yi zorluyor
Ölen rehineler Bibi’yi zorluyor İsrail’in kazayla öldürdüğünü açıkladığı 3 rehine konusundaki rahatsızlık büyüyor. Olayla ilgili protestolar nedeniyle Başbakan Binyamin Netanyahu’nun ciddi zorlandığı ve Hamas’la yeni bir anlaşma için çabaları artırdığı belirtiliyor.
18.12.2023 Dünya
‘Niyet ile gerçekler arasında fark var’
‘Niyet ile gerçekler arasında fark var’ İsrail ile ABD arasında Gazze’de devam eden harekat konusunda yaşanan fikir ayrılıkları büyüyor. ABD yönetiminden İsrail’e bu güne kadarki en sert uyarılar geldi.
9.12.2023 Dünya
Şiddet sarmalı!
Şiddet sarmalı! İsrail ile Hamas arasındaki insani aranın sona ermesinin ardından savaş tüm şiddetiyle geri göndü. Cuma sabahtan bu yana İsrail’in saldırıları sonucu ölenlerin sayısı 200’ü aşarken, görüşmelerin de tamamen kesildiği bildiriliyor.
3.12.2023 Dünya
Hamas tarafından tedavi edilmişti! Mia Shem serbest bırakıldı
Hamas tarafından tedavi edilmişti! Mia Shem serbest bırakıldı Hamas’ın daha önce tedavi ettiği ve bugün serbest bıraktığı İsrailli esir Mia Shem’in annesi gözyaşlarına boğuldu
30.11.2023 Dünya
Kabinede ‘savaşa devam’ baskısı
Kabinede ‘savaşa devam’ baskısı İsrail’de aşırı sağcılarla hükümet kuran Netanyahu, bu durumun getirdiği zorlukları yaşıyor. Kabinede, Gazze’de savaşın devam ettirilmesi yönünde Netanyahu’ya baskı var.
30.11.2023 Dünya
İsrailli aşırı sağcı Bakan Ben-Gvir, Netanyahu'yu tehdit etti!
İsrailli aşırı sağcı Bakan Ben-Gvir, Netanyahu'yu tehdit etti! Aşırı sağcı İsrail Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir, hükümetin Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılara devam etmemesi halinde Başbakan Binyamin Netanyahu liderliğindeki koalisyon hükümetini dağıtmakla tehdit etti.
28.11.2023 Dünya
İsrail ve İrlanda arasında yeni kriz: Emily
İsrail ve İrlanda arasında yeni kriz: Emily İrlanda Başbakanı Leo Varadkar’ın, İsrail-Hamas arasında varılan insani ara kapsamında serbest bırakılan ikinci esir grubunda bulunan Emily Hand'e yönelik kullandığı tabir nedeniyle dışişlerine çağırıldı.
26.11.2023 Dünya
Batı Şeria endişesi artıyor!
Batı Şeria endişesi artıyor! Dikkatler Gazze Şeridi’ndeki İsrail-Hamas savaşına yoğunlaşırken, Batı Şeria’da giderek artan Yahudi yerleşimci şiddeti endişe yaratıyor. Son olarak ABD, İsrail’i bölgedeki Yahudi yerleşimcilerin Filistinlilere yönelik saldırıları konusunda uyardı.
18.11.2023 Dünya
Kendi partisi üstünü çizdi! Yüzde 79'u Netanyahu'yu suçluyor
Kendi partisi üstünü çizdi! Yüzde 79'u Netanyahu'yu suçluyor Savaş, Netanyahu'ya koltuğunu mu kaybettiriyor? İsrail'de bazı bakan ve vekillerin güvenoyunu çekerek Netanyahu'yu başbakanlıktan düşürmeyi görüştüğü iddia edildi. Kendi partisinde bile Netanyahu'yu suçlayanların yüzde 79 civarında olduğunu söyleyen TEPAV Dış Politika Programı Direktörü ve eski diplomat Gülru Gezer milliyet.com.tr'ye çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.
16.11.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Gantz ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.