Gardırop

Gardırop

Son dakika Gardırop haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Gardırop gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Gardırop haber sayfamızda...

Gardırop

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 477 gardırop haberi bulunmuştur.
Roca’dan Akıllı Klozet Teknolojisi
Roca’dan Akıllı Klozet Teknolojisi Tasarımı günümüzün ihtiyaçlarına göre yeniden yorumlayan Roca, In-Wash® In-Tank® akıllı klozet ile son teknolojiyi banyolara taşıyor.
26.02.2024 Mimarlık
Sektörden: Sven Mutfak, Banyo ve Kapı Koleksiyonu
Sektörden: Sven Mutfak, Banyo ve Kapı Koleksiyonu Tüm yaşam alanları için her zevk ve ihtiyaca yönelik tasarım koleksiyonuna sahip olan Themore Concept, Sven Mutfak, Banyo ve Kapı Koleksiyonu ile evin tüm ihtiyaçları için konforlu ve estetik çözümler sunuyor.
28.01.2024 Mimarlık
'Hayat Bilgisi'nin Barbie' si İpek Erdem ekranlara geri dönüyor!
'Hayat Bilgisi'nin Barbie' si İpek Erdem ekranlara geri dönüyor! 2003-2006 yılları arasında yayınlanan 'Hayat Bilgisi' dizisinde canlandırdığı 'Barbie Gamze' rolü ile tanınan, bir süredir ekranlardan uzak olan İpek Erdem, İstinye'de düzenlenen bir yılbaşı partisinde ortaya çıktı. Ayaküstü gazetecilerle konuşan Erdem, ekrana dönüş sinyali verdi.
22.12.2023 Cadde
İngiltere'de bir sığınmacının hayatını kaybettiği ihtilaflı mülteci gemisi Bibby Stockholm hakkında ne biliniyor?
İngiltere'de bir sığınmacının hayatını kaybettiği ihtilaflı mülteci gemisi Bibby Stockholm hakkında ne biliniyor? İngiltere hükümetinin, sığınmacıları caydırma stratejisinin önemli bir parçası olan tartışmalı Bibby Stockholm gemisinde bir ölüm yaşandı.
13.12.2023 Dünya
SAKAR ŞAKİR OYUNCULARI/KARAKTERLER: Sakar Şakir filmi nerede, konusu nedir, ne zaman çekildi?
SAKAR ŞAKİR OYUNCULARI/KARAKTERLER: Sakar Şakir filmi nerede, konusu nedir, ne zaman çekildi? Sakar Şakir filmi, yerli komedi türündeki yapımlar arasında yer alıyor. Filmin başrollerinde ise Kemal Sunal, Adile Naşit, Ali Şen yer alıyor. Fim, 1977 yılında vizyona girmiştir. Peki, Sakar Şakir filmi oyuncu kadrosunda kimler var?
19.11.2023 Cadde
‘Gardırop Atatürkçüleri’nden çok çektik’
‘Gardırop Atatürkçüleri’nden çok çektik’ Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 85. yılı dolayısıyla Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu tarafından Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde anma töreni düzenlendi.
11.11.2023 Gündem
Erdoğan'dan son dakika Yargıtay ve AYM açıklaması: Taraf değil, hakemiz
Erdoğan'dan son dakika Yargıtay ve AYM açıklaması: Taraf değil, hakemiz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu tarafından Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen anma programında konuşma yaptı.
10.11.2023 Haberler
Erdoğan'dan son dakika Yargıtay ve AYM açıklaması: Taraf değil, hakemiz
Erdoğan'dan son dakika Yargıtay ve AYM açıklaması: Taraf değil, hakemiz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yargıtay'ın Anayasa Mahkemesi'nin Can Atalay kararına ilişkin suç duyurusuyla ilgili açıklama yaptı. Anayasa'nın 104'üncü maddesine vurgu yapan Erdoğan, 'Cumhurbaşkanı olarak bize 'yürütmenin' başı olma yanında devlet başkanı sıfatıyla devlet organlarının düzenli ve uyumlu çalışmasını temin etme görevi de vermektedir. Dolayısıyla biz bu tartışmada taraf değil, hakem konumundayız.' dedi.
10.11.2023 Gündem
Erdoğan'dan İsrail'e sert tepki: Devlet aklını tamamen yitirdi
Erdoğan'dan İsrail'e sert tepki: Devlet aklını tamamen yitirdi Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe’de toplandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan toplantı sonrası yaptığı açıklamada, "Devlet aklını tamamen yitirdiği görülen ve örgüt gibi davranan İsrail'in bir an önce durdurulması gerektiğine inanıyoruz." ifadelerini kullandı.
31.10.2023 Gündem
Selde evi çöktü, kayıp kedilerinden birini buldu
Selde evi çöktü, kayıp kedilerinden birini buldu Küçükçekmece'de sel nedeniyle evi bir kısmı çöken genç kadın gözyaşları içinde mahsur kalan kedilerini aradı. Meryem Akmaz, uzun uğraşlar sonucunda bir kedisini buldu.
6.09.2023 Gündem
19 yıl hapisle aranıyordu! Gardırop arkasında yakalandı
19 yıl hapisle aranıyordu! Gardırop arkasında yakalandı Kayseri’de 95 ayrı suçtan aranan ve hakkında kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan H.Ç., evinin yatak odasında bulunan gardırobun arkasında saklanırken yakalandı.
15.06.2023 Haberler
19 yıl hapisle aranıyordu! Gardırop arkasında yakalandı
19 yıl hapisle aranıyordu! Gardırop arkasında yakalandı Kayseri’de 95 ayrı suçtan aranan ve hakkında kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan H.Ç., evinin yatak odasında bulunan gardırobun arkasında saklanırken yakalandı.
15.06.2023 Gündem
Ruh çağırdığı 'Ouija tahtası' öldürdü! Yanan tek şey bu fotoğraf, sebebi açıklanamıyor
Ruh çağırdığı 'Ouija tahtası' öldürdü! Yanan tek şey bu fotoğraf, sebebi açıklanamıyor Okuldaki ruh çağırma ayini sonrasında hiçbir şey eskisi gibi olmadı. Gece sesler duyduğunu, evde kapıların çarpıldığını ve ürkütücü pelerinli adamların gölgelerinin etrafından geçtiğini iddia ediyordu. Kız kardeşine ağzından köpükler saçarak saldırdığı günü ertesinde de odasında cesedi bulundu. Ailenin olayın incelenmesi için çağırdığı polislerin yazdığı rapor ise tüyler ürperten detaylarla doluydu.
5.06.2023 Dünya
Tasarım giysi tutkusu ‘kiralamayla’ artıyor
Tasarım giysi tutkusu ‘kiralamayla’ artıyor Rentony kurucusu ve stil danışmanı Yasemin Eke, kıyafet kiralama sektörünün bir pazarlama ve iletişim kanalı haline geldiğini belirtti. Yasemin Eke, şunları söyledi:
16.05.2023 Kobi
Eşiyle tartışan kadının yatak odasında korkunç sonu!
Eşiyle tartışan kadının yatak odasında korkunç sonu! Samsun'da eşiyle tartışan 1 çocuk annesi kadın, yatak odasındaki gardıropta asılı halde ölü olarak bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
23.04.2023 Gündem
Yaşadıkları kat alt katla birleşti! Enkaz altındaki o anlarını kaydetti
Yaşadıkları kat alt katla birleşti! Enkaz altındaki o anlarını kaydetti Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde Hasan Ali Dolapçıoğlu ve ailesinin Hatay’da kaldığı 6 katlı apartmanın ikinci katı, bir alt kata çöktü. Yaşadıkları kat yok olan 3 kişilik aile, 9 saat sonra şans eseri yara almadan kurtarılırken, enkaz altındaki anlarını ise cep telefonu kamerasına kaydetti.
15.03.2023 Haberler
Yaşadıkları kat alt katla birleşti! Enkaz altındaki o anlarını kaydetti
Yaşadıkları kat alt katla birleşti! Enkaz altındaki o anlarını kaydetti Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde Hasan Ali Dolapçıoğlu ve ailesinin Hatay’da kaldığı 6 katlı apartmanın ikinci katı, bir alt kata çöktü. Yaşadıkları kat yok olan 3 kişilik aile, 9 saat sonra şans eseri yara almadan kurtarılırken, enkaz altındaki anlarını ise cep telefonu kamerasına kaydetti.
15.03.2023 Gündem
‘Veda Mektubu’ tam not aldı
‘Veda Mektubu’ tam not aldı Kanal D’nin, yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği yeni dizisi “Veda Mektubu” farklı hikâyesi, başarılı oyunculukları ile olduğu kadar görkemli kıyafetleri ve stylingi ile de beğeni topladı.
5.03.2023 Cadde
'Veda Mektubu' kostümleri ve styling'i ile tam not aldı
'Veda Mektubu' kostümleri ve styling'i ile tam not aldı Yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği, Kanal D’nin yeni dizisi 'Veda Mektubu'; farklı hikayesi, başarılı oyunculukları ile olduğu kadar görkemli kıyafetleri ve styling'i ile de beğeni topladı. Veda Mektubu'nda yıllar sonra yolları kesişen Alanur ve Ziya'nın büyük aşkı anlatılıyor.
4.03.2023 Cadde
Enkaz altında çividen korkan çocuğu çiviye çorap geçirip çıkarttılar
Enkaz altında çividen korkan çocuğu çiviye çorap geçirip çıkarttılar Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Hatay'a giden Konya İtfaiyesi ekipleri, çok sayıda kişiyi enkazdan canlı olarak çıkarttı. Arama-kurtarma ekibinde görevli itfaiye eri Şevket Köksal, yardım çığlıklarıyla gittikleri binanın enkazında kalan ve çividen korkan 5 yaşındaki Kutay'ı ikna etmek için çiviye çorap geçirip çıkardıklarını, ardından Kutay'ın 8 aylık ikiz bebeklere hamile anne ve babasını kurtardıklarını anlattı.
1.03.2023 Gündem
Rota sürdürülebilir moda
Rota sürdürülebilir moda Türkiye’nin önde gelen moda şirketlerinden Orka Holding, 2025 yılı itibarıyla koleksiyonlarının yüzde 90’ını geri dönüştürülmüş malzemelerden üretmeyi hedefliyor. Sürdürülebilir ve dijital modaya öncülük etmek için çalıştığını dile getiren Orka Holding Pazarlama Grup Başkanı Büşra Orakçıoğlu Biberoğlu ile bu iddialı hedefi ve şirketin gelecek planlarını konuştuk...
15.02.2023 Milliyet Executive
Depremi kendi yaptığı evde yaşadı! 'Yer 1 metre havaya kalktı indi'
Depremi kendi yaptığı evde yaşadı! 'Yer 1 metre havaya kalktı indi' Kahramanmaraş ve 10 ilde etkisini gösteren depremin ardından Gaziantep’in İslahiye ilçesinden Gümüşhane’ye gelen İslahiye İnşaatçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı ve depremzede Hasan Aydın deprem anında kendi yaptığı evden sağ salim çıkmayı başardı.
15.02.2023 Gündem
1 hafta sonra gelen mucize! Enkazdan 10 günlük bebeği ile kurtuldu
1 hafta sonra gelen mucize! Enkazdan 10 günlük bebeği ile kurtuldu Türkiye ve Suriye’yi vuran şiddetli depremlerin üzerinden bir hafta geçti. Ancak acı ve umutsuzluğun arasında, “mucizevi” hikayeler de var. Bu da onlardan biri.
13.02.2023 Dünya
Deprem bölgesinden umut veren kurtarma hikayeleri
Deprem bölgesinden umut veren kurtarma hikayeleri Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6'lık depremlerin ardından 4'üncü günde arama-kurtarma çalışmaları sürüyor. Enkaz altında kalan kadın ile kurtarma ekiplerinden bir görevlinin diyaloğu duygulandırdı.
9.02.2023 Gündem
‘Mustafa’yı sevdim ve benimsedim’
‘Mustafa’yı sevdim ve benimsedim’ Kanal D’nin ‘Üç Kız Kardeş’ dizisinin Mustafa’sı Eren Ören, bir dergiyi samimi açıklamalarda bulundu. “Oynamak istediğim türde bir roldü. Mustafa’yı kısa sürede sevdim ve benimsedim” diyen Ören, "Mutlaka yer almak istediğiniz bir proje ya da rol var mı?" sorusunu içtenlikle cevapladı.
24.01.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Gardırop ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.