Gayrimenkul Satışı

Gayrimenkul Satışı

Son dakika gayrimenkul satışı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan gayrimenkul satışı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan gayrimenkul satışı haber sayfamızda...

Gayrimenkul Satışı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.037 gayrimenkul satışı haberi bulunmuştur.
“Gayrimenkul satış işlemlerinden Hazine'ye 60 milyar TL’nin üzerinde katkı sağlandı”
“Gayrimenkul satış işlemlerinden Hazine'ye 60 milyar TL’nin üzerinde katkı sağlandı” Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, “Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü aracılığıyla gerçekleştirilen gayrimenkul satış işlemlerinden 2023 yılında Hazineye 60 milyar TL’nin üzerinde katkı sağlandı” dedi.
4.04.2024 Ekonomi
Türkler yatırım için rota değiştirdi
Türkler yatırım için rota değiştirdi Türkiye’de 2023 yılında yabancılara yapılan konut satışında yüzde 50 düşüş olduğunu ifade eden Emlak uzmanı Özkan Aydemir, yurtdışı alımlarının ise yüzde 163,7 artmasına dikkat çekti.
2.03.2024 Ekonomi
Antalya'da ev alacaklar dikkat: Tapuda 'kat farkı' krizi
Antalya'da ev alacaklar dikkat: Tapuda 'kat farkı' krizi Antalya'da, kent imar planlarının hazırlandığı yıllarda yapılan hata nedeniyle emlakçılar ve ev almak isteyenler, tapuda karşı karşıya geliyor. Alıcı gezip gördüğü ve anlaştığı 1'inci kattaki dairenin tapuda zemin, zemin katın ise bodrum olarak geçtiğini görünce ev almaktan vazgeçiyor. Emlakçılar ise 'Vatandaşı dolandırıyormuşuz gibi oluyor' dedi.
24.02.2024 Ekonomi
Arsa ve tarlaya talep yağıyor: İşte İstanbul'da en çok tercih edilen ilçeler, fiyatlar katlandı...
Arsa ve tarlaya talep yağıyor: İşte İstanbul'da en çok tercih edilen ilçeler, fiyatlar katlandı... Konut satışları son dönemde azalırken, arsa ve arazi satışlarında ibre tam tersi yönde... Arsa ve arazi satışlar geçen yıla göre artış gösterdi. Peki bu artışın nedeni ne? En çok hangi bölgeler tercih ediliyor? Fiyatlar ne durumda? İşte detaylar...
18.01.2024 Ekonomi
Seçil Erzan'a teşekkür! ‘Gizli fonun’ hızlı şoförleri
Seçil Erzan'a teşekkür! ‘Gizli fonun’ hızlı şoförleri Yüksek gelir getiren fon vaadiyle çok sayıda kişiyi dolandırdığı öne sürülen bankacı Seçil Erzan’ın kırık cep telefonunda tespit edilen yazışmalarda, Erzan’ın Fatih Terim’in şoförü Umut Akgöze ile de temasta olduğu anlaşılıyor.
6.01.2024 Gündem
Lapseki Belediye  Başkanlığı'ndan MUHTELİF İŞYERLERİ KİRALAMA İŞİ
Lapseki Belediye  Başkanlığı'ndan MUHTELİF İŞYERLERİ KİRALAMA İŞİ İHALE İLANILapseki Belediye  Başkanlığı'ndanMUHTELİF İŞYERLERİ KİRALAMA İŞİ 1 - İdarenin :  a) Adresi : Belediye Başkanlığı  Lapseki/Çanakkale  b) Telefon / Belge geçer : 0 286 5121044 - 0 286 5121018  c) Elektronik posta adresi  : info@lapseki...
7.10.2023 Resmi İlanlar
Yabancılara gayrimenkul satışına CHP'den sınırlama teklifi
Yabancılara gayrimenkul satışına CHP'den sınırlama teklifi CHP, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı'na yabancılara gayrimenkul satışının sınırlandırılmasını öngören kanun teklifini sundu.
7.09.2023 Gündem
Son dakika: Ev alacaklar dikkat! Konut kredisinde şartlar değişti
Son dakika: Ev alacaklar dikkat! Konut kredisinde şartlar değişti BDDK, ikinci konutunu alacak olanlara yönelik kredi kısıtlaması getirdi. Tüketicilerin ikinci ev alımında şartlar değiştirildi. Peki kredi faizlerinde bir değişiklik yapıldı mı? İşte detaylar...
26.08.2023 Ekonomi
İlk evini alacaklara güzel haber! İşte masadaki faiz oranı
İlk evini alacaklara güzel haber! İşte masadaki faiz oranı Hükümet ilk kez konut alacaklara yönelik çalışmalarını sürdürürken, uygun fiyatlı kredi üzerinde çalışıldığı da kaydedildi. Peki yeni konut kampanyasında faiz oranı ne olacak? İşte detaylar...
23.08.2023 Ekonomi
Servet ‘yuva’sı! Kreş ve anakolu fiyatları üniversitelerle yarışıyor
Servet ‘yuva’sı! Kreş ve anakolu fiyatları üniversitelerle yarışıyor Kreş ve anaokulu ücretleri, bu yıl üniversite fiyatlarını aşarak 500 bin TL’ye ulaştı. Hem çocuğun hem de ailenin zorlu görüşmelerden geçerek kabul edildiği bu okullarda, fahiş fiyatlara rağmen boş yer bulunamıyor...
19.08.2023 Gündem
Asıl engel sizin vicdanınızda
Asıl engel sizin vicdanınızda Türkiye’nin ilk görme engelli diplomatı Dilek Ertürk, Fethiye’de gittiği noterde, vekâlet işlemi için öne sürülen ‘iki şahit’ şartını ağlayarak kabul etmek zorunda kaldı. Uygulamanın kaldırılması için mücadele edip hukuki zafer kazanan Türkiye İnsan Hakları Eşitlik Kurumu üyesi Ertürk yaşadıklarını Milliyet’e anlattı...
6.08.2023 Gündem
Günlük kiralamaya yeni kurallar geliyor: 'Yabancılar emlakçılığa soyundu'
Günlük kiralamaya yeni kurallar geliyor: 'Yabancılar emlakçılığa soyundu' Turizm sektöründe, kayıt dışı günübirlik kiralama sorunu gündemde. Yabancılar aldıkları evleri turistlere kayıt dışı kiralıyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı, bu durumu engellemek için yeni bir mevzuat hazırlıyor.
4.08.2023 Ekonomi
Bakan Tunç’tan kira açıklaması
Bakan Tunç’tan kira açıklaması Fahiş kira artışları ve kiracı ile ev sahibi arasındaki ihtilafa ilişkin açıklama yapan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “Zam konusunda yüzde 25 sınırı var. Sözleşme olduğu için yüzde 25’i geçemez” dedi.
4.07.2023 Ekonomi
Tapu'da yeni dönem! Sistem bugün itibarıyla değişti: Adalet Bakanı Tunç'tan açıklama
Tapu'da yeni dönem! Sistem bugün itibarıyla değişti: Adalet Bakanı Tunç'tan açıklama Ev alım- satımı yapacak vatandaşlar dikkat! Tapuda yeni dönem bugün itibarıyla başladı. Artık ev alım- satımı noterlerde yapılacak. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
4.07.2023 Ekonomi
Ev alım-satımı yapacaklar dikkat! Tapuda yeni dönem başlıyor
Ev alım-satımı yapacaklar dikkat! Tapuda yeni dönem başlıyor Ev alım- satımı yapacak vatandaşlar dikkat! Tapuda yeni dönem başlıyor, Artış ev alım- satımı noterlerde yapılacak. Peki süreç nasıl işleyecek? İşte detaylar...
23.06.2023 Ekonomi
Bakan Tunç'tan kira düzenlemesiyle ilgili açıklama! Detaylar belli oldu
Bakan Tunç'tan kira düzenlemesiyle ilgili açıklama! Detaylar belli oldu Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, kira artış oranını yüzde 25'le sınırlandıran düzenleme ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
22.06.2023 Ekonomi
Kanlı Ay Tutulması gerçekleşti! Yılın son tutulmasına ilişkin detayları Astrolog Duygu Sevinç Sevin açıkladı
Kanlı Ay Tutulması gerçekleşti! Yılın son tutulmasına ilişkin detayları Astrolog Duygu Sevinç Sevin açıkladı 25 Ekim'de gerçekleşen Güneş Tutulması sonrasında herkesin merakla beklediği ‘Kanlı Ay Tutulması’ 14.00’da gerçekleşti. Tutulma Avrupa, Afrika ve Asya'dan gözlenebilecek. Nadir görülen bu doğa olayı Türkiye'de gündüz saatine denk geldiği için gözlemlenemeyecek. Peki, bizi neler bekliyor? Güneş tutulmasından sonra meydana gelen İzmir depremi sonrası ay tutulması neleri beraberinde getirecek? Ünlü Astrolog Duygu Sevinç Sevin, tutulmadan en çok etkilenecek 4 burcu açıkladı.
8.11.2022 Gündem
‘VR sinemada yeni bir hikâye’
‘VR sinemada yeni bir hikâye’ Hollanda’da düzenlenen “VR Ödülleri”nde yılın yükselen şirketi kategorisinde son beşe kalan İstanbul merkezli sanal gerçeklik film yapım şirketi VR Future’a göre sanal gerçeklik, sinemada yeni bir hikâye anlatma biçimi.
17.10.2022 Kültür Sanat
TOKİ'den İstanbul'da gayrimenkul satışı
TOKİ'den İstanbul'da gayrimenkul satışı Basın İlan Kurumu'nun ilan portalı ilan. gov. tr'de yer alan duyuruya göre Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) İstanbul'da 12 rezidans daire ve 33 konutu açık artırma ile satışa çıkardı.
7.10.2022 Ekonomi
'Seferberlik emri' satışları artırdı: Fiyatına bakmadan alım yapıyorlar!
'Seferberlik emri' satışları artırdı: Fiyatına bakmadan alım yapıyorlar! Türkiye’ye yönelik hızla artan konut talebi, Rusya’nın kısmi seferberlik ilanıyla yeniden hareketlendi. Türkiye'ye gelen Rus vatandaşların en çok tercih ettiği iller belli oldu.
29.09.2022 Ekonomi
Arsa yatırımları zirveden inmiyor
Arsa yatırımları zirveden inmiyor Yükselen konut fiyatları ve pandemi karşısında arsa yatırımına olan talep artışı devam ederken, arsa fiyatları da hızlı yükseliyor. İmarlı arsada bir yıllık değer artışı yüzde 78 oldu.
6.08.2022 Ekonomi
6’ıncı Yargı Paketi Meclis'ten geçti! Stokçuluk yapanlara hapis cezası
6’ıncı Yargı Paketi Meclis'ten geçti! Stokçuluk yapanlara hapis cezası TBMM Genel Kurulu’nda kabul edilen 6’ıncı Yargı Paketi ile; Hakim ve savcı yardımcılığı kurumu oluşturulacak. Noterlere gayrimenkul satışı yetkisi verilecek ve stokçuluk yaptığı belirlenen kişilere 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezası verilecek.
23.06.2022 Gündem
6'ncı Yargı Paketi TBMM Adalet Komisyonu'nda kabul edildi
6'ncı Yargı Paketi TBMM Adalet Komisyonu'nda kabul edildi TBMM Adalet Komisyonu'nda görüşülen ve '6'ncı Yargı Paketi' olarak adlandırılan Hakimler ve Savcılar Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi kabul edildi.
8.06.2022 Siyaset
İnternetten ev satışına ayar! Süre verildi, sayıları azalacak
İnternetten ev satışına ayar! Süre verildi, sayıları azalacak İnternetten ilan vererek yapılan gayrimenkul satışı ve kiralamasında yeni dönem başlıyor. Peki bu düzenlemenin fiyatlara etkisi olur mu? İşte detaylar...
1.06.2022 Ekonomi
Likidite Oranı Nedir, Nasıl Hesaplanır? Likidite Oranı Nasıl Yorumlanır?
Likidite Oranı Nedir, Nasıl Hesaplanır? Likidite Oranı Nasıl Yorumlanır? Likidite oranı, finansal bir terimdir. Finansal ürünlerin nakde çevrilmesini sağlamaktadır. Likiditesi yüksek ürünler nakde kolay çevrilebilen ürünlerdir. Buna en kolay örnek altındır. Büyük bütçeli gayrimenkul sahibi olabilirsiniz fakat anlık nakit ihtiyaçlarınız için işe yaramayabilir. Gayrimenkul satışı kolay değildir. Altın ise anında paraya çevrilebilen kıymetli yatırım aracıdır. İşte merak edilen, Likidite oranı nedir, nasıl hesaplanır? Likidite oranı nasıl yorumlanır? Likidite hakkında merak edilen tüm detaylar.
31.05.2022 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Gayrimenkul Satışı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.