Gayrimenkul Zirvesi

Gayrimenkul Zirvesi

Son dakika Gayrimenkul Zirvesi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Gayrimenkul Zirvesi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Gayrimenkul Zirvesi haber sayfamızda...

Gayrimenkul Zirvesi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 309 gayrimenkul zirvesi haberi bulunmuştur.
18. GYODER Gayrimenkul Zirvesi İstanbul'da başladı
18. GYODER Gayrimenkul Zirvesi İstanbul'da başladı Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği tarafından bu yıl 18'ncisi düzenlenen GYODER Gayrimenkul Zirvesi İstanbul Kongre Merkezi'nde başladı. Zirveye AK Parti İstanbul Milletvekili ve eski Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu ve çok sayıda davetli katıldı.
25.10.2023 Gündem
Kira sorununa karşı ‘yeni konut modeli’
Kira sorununa karşı ‘yeni konut modeli’ ‘Yeni Konut Modeli’yle kiralık ev sorununa çare bulmak istediklerini söyleyen GYODER Başkanı Kalyoncu, kamu ve özel sektör iş birliğiyle, bireysel değil, ‘kamusal kiraya veren’ yapısını oluşturarak 500 bin kiralık konut sağlanabileceğini söyledi.
9.10.2023 Ekonomi
Özel sektörden ‘kiralık’ ev önerisi
Özel sektörden ‘kiralık’ ev önerisi Konut ihtiyacına özel sektörden de destek bir model önerisi geldi. Devletin mülkiyetindeki arsalarda erişilebilir konut geliştirilmesini esas alan bir yol haritası hazırlayan özel sektör, bu konutları devletin regülasyonunda vatandaşlara kiralamayı öneriyor
26.10.2022 Ekonomi
Yabancıya konut satışının artırılması için "Turkuaz Kart" önerisi
Yabancıya konut satışının artırılması için "Turkuaz Kart" önerisi Gayrimenkul Yurt Dışı Tanıtım Derneği (GİGDER), yabancıların belirli bir rakamın üzerinde yatırım yapmaları halinde uzun süre ikamet izni alabilecekleri "Turkuaz Kart düzenlemesi önerisini" Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na sundu.
16.02.2021 Ekonomi
‘İstanbullu, İzmir’e ev almaya gelecek’
‘İstanbullu, İzmir’e ev almaya gelecek’ 27-30 Eylül 2018 tarihleri arasında, Fuar İzmir’de kapılarını açacak olan İzmir Property Expo/İzmir Emlak, Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nın tanıtım toplantısı yapıldı...
26.07.2018 Ege
Gayrimenkul Borsasında Neler Oluyor?
Gayrimenkul Borsasında Neler Oluyor? Temel amacı gayrimenkul sahibi olmayı kolaylaştırmak ve böylece emlak piyasasını daha hareketli bir hale getirmek olan gayrimenkul borsası, hangi kuruluşlar tarafından domine ediliyor ve tam olarak nasıl işliyor? Gayrimenkul borsasına dair bilinmesi gereken tüm detayları hazırladığımız içeriğin devamına göz atarak öğrenebilirsiniz...
Gayrimenkul Zirvesi'ne Tahincioğlu desteği
Gayrimenkul Zirvesi'ne Tahincioğlu desteği Tahincioğlu, 15. Gayrimenkul Zirvesi’nin “Sürdürülebilir Gelecek’ sponsorluğunu üstlendi.
Gayrimenkulün geleceği nasıl olacak?
Gayrimenkulün geleceği nasıl olacak? Gayrimenkul Zirvesi’nin 15.’si sektörün liderlerini ve kanaat önderlerini bir araya getirdi.
Gayrimenkul Zirvesi'ne Tahincioğlu desteği
Gayrimenkul Zirvesi'ne Tahincioğlu desteği Tahincioğlu, 15. Gayrimenkul Zirvesi’nin “Sürdürülebilir Gelecek’ sponsorluğunu üstlendi.
11.05.2016 Konut
Sat-yap modeli  yarı yolda bırakabilir
Sat-yap modeli yarı yolda bırakabilir GYODER tarafından bu yıl 15’incisi düzenlenen Gayrimenkul Zirvesi’nde sektörün sorunlarına vurgu yapan Başkan Aziz Torun, “Satıyoruz, yapıyoruz, 10 yıldır bunu yapıyoruz. Bu model bizi bundan sonra yarı yolda bırakabilir” dedi
10.05.2016 Ekonomi
Arap - Türk Gayrimenkul Zirvesi 25-26 Nisan'da
Arap - Türk Gayrimenkul Zirvesi 25-26 Nisan'da Realty Port İstanbul, Hilton Convention Center' da Ortadoğu’dan gelen konuklarını ağırlayacak
Arap - Türk Gayrimenkul Zirvesi 25-26 Nisan'da
Arap - Türk Gayrimenkul Zirvesi 25-26 Nisan'da Realty Port İstanbul, Hilton Convention Center' da Ortadoğu’dan gelen konuklarını ağırlayacak
21.04.2015 Konut
Araplar, Türkiye'den ne kadar mülk edindi?
Araplar, Türkiye'den ne kadar mülk edindi? Körfez sermayesi 2013'te toplam 735 bin m2 mülk alırken, 2014'te rakam 2 milyon metrekareye fırladı.
Gayrimenkul pastası hepimize yetmiyor
Gayrimenkul pastası hepimize yetmiyor Gayrimenkul Zirvesi’nde konuşan Bakan Güllüce, “Sektör büyük potansiyele ulaştı. Ancak artık pastayı büyütemiyoruz” dedi
3.12.2014 Ekonomi
14. Gayrimenkul Zirvesi başlıyor
14. Gayrimenkul Zirvesi başlıyor 14. Gayrimenkul Zirvesi 3 Aralık 2014 tarihinde kapılarını açıyor.
1.12.2014 Konut
Gayrimenkul dünyası buluşuyor
Gayrimenkul dünyası buluşuyor Gayrimenkul Zirvesi’nin 14.’sü bu yıl ‘1/100.000’den 1/1000’e Gayrimenkul Sektörü’ temasıyla 3 Aralık 2014 tarihinde Hilton Bomonti İstanbul Hotel’de gerçekleştirilecek.
7.11.2014 Konut
Üçüncü butik projeyle ortaklık devam ediyor
Üçüncü butik projeyle ortaklık devam ediyor Daha önce birlikte projeler gerçekleştiren Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı ortaklığı, üçüncü proje için Dragos bölgesini seçti. 100 konutluk butik proje olan Loft Dragos, 25 milyon lira yatırımla yükselecek.
21.04.2014 Ekonomi
8. Gayrimenkul ve Yazlık Evler Fuarı Gerçekleşti
8. Gayrimenkul ve Yazlık Evler Fuarı Gerçekleşti Türkiye Gayrimenkul Sektörünün önemli isimleri zirvede bulundu.
8. Gayrimenkul ve Yazlık Evler Fuarı Gerçekleşti
8. Gayrimenkul ve Yazlık Evler Fuarı Gerçekleşti Türkiye Gayrimenkul Sektörünün önemli isimleri zirvede bulundu.
21.04.2014 Konut
Yabancı Gayrimenkul Yatırımcısının Gözü Türkiye’de
Yabancı Gayrimenkul Yatırımcısının Gözü Türkiye’de Arap - Türk Gayrimenkul Zirvesi gerçekleşti.
21.04.2014 Konut
GYODER Olağan Kurulu Toplandı
GYODER Olağan Kurulu Toplandı Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği Genel Kurul Toplantısı’nda tüzük değişikliği ile iki önemli karar alındı.
21.03.2014 Konut
Fikirtepe’ye ruhsat çıktı Teknik Yapı işe başlıyor
Fikirtepe’ye ruhsat çıktı Teknik Yapı işe başlıyor Yıllardır ruhsat bekleyen Fikirtepeliler nihayet mutlu sona ulaştı. Bölgede proje geliştiren Teknik Yapı, ruhsat alan ilk şirket oldu. Firma 650 konutluk ilk projesini 25 Şubat’ta satışa çıkaracak
14.02.2014 Ekonomi
Nisan'da İki Organizasyon Bir Arada
Nisan'da İki Organizasyon Bir Arada 8. Gayrimenkul Yazlık Evler Fuarı ve Arap - Türk Gayrimenkul Zirvesi Nisan ayında düzenleniyor.
13.02.2014 Konut
Türkiye Hangi Pazara Dahil?
Türkiye Hangi Pazara Dahil? Yabancıya gayrimenkul satışında yatırımcıların beklentilerinin doğru anlaşılması gerekiyor.
19.12.2013 Konut
Kuveyt Gayrimenkul Zirvesi Başladı
Kuveyt Gayrimenkul Zirvesi Başladı 16-18 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Kuveyt Gayrimenkul Zirvesi’nin açılışı bugün yapıldı.
16.12.2013 Konut

Benzer Haber Etiketleri

Gayrimenkul Zirvesi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.