Gazetehaberleri

Gazetehaberleri

Son dakika gazetehaberleri haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan gazetehaberleri gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan gazetehaberleri haber sayfamızda...

Gazetehaberleri

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 6 gazetehaberleri haberi bulunmuştur.
Ağır hasarlı binalar yıkılıyor
Ağır hasarlı binalar yıkılıyor Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı Karşıyaka Mahallesi’nde bulunan Mavi Kent Sitesi’nde, ekiplerin yaptığı kontroller sonrası 12 binanın “ağır hasarlı” olduğu tespit edildi.
17.02.2023 Gündem
Toplantı molası
Toplantı molası Sosyal yaşamın tanınmış simalarından Dilek Birgen, erkek arkadaşı Doğuş Aydın’la bir AVM’de görüntülendi.
22.08.2020 Cadde
Gölde konser
Gölde konser Fransa’nın Ricquebourg kentinde şarkıcı Evelyne Zou ve piyanist Cecile Wouters “Melting Flotte” (Eriyen Filo) adlı gösterilerinin provasını gölde yüzen bir platformda gerçekleştirdi...
25.07.2020 Dünya
Fatih Belediyesi’nden annelere çiçek jesti
Fatih Belediyesi’nden annelere çiçek jesti Fatih Belediyesi, Anneler Günü’nde evlerinde kalan annelere bando korteji eşliğinde çiçek hediye etti. Çiçekler, salgın nedeniyle balkon ve pencerelerden sarkıtılan sepetlerin içine konularak verildi.
11.05.2020 Gündem
Kadınlar Birliği’nden buzdolabı bağışı
Kadınlar Birliği’nden buzdolabı bağışı Kıbrıs Türk Kadınlar Birliği, Lefkoşa Devlet Hastanesi Ortopedi birimine dört buzdolabı bağışta bulundu.
22.02.2020 Kıbrıs
YKS öğrencileri için kariyer günleri
YKS öğrencileri için kariyer günleri Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin Eğitim İçin El Ele projesi kapsamında Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) hazırlanan öğrencilere yönelik kariyer günleri düzenlendi...
27.01.2020 Ege

Benzer Haber Etiketleri

Gazetehaberleri ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.