Geç Hamilelik

Geç Hamilelik

Son dakika geç hamilelik haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan geç hamilelik gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan geç hamilelik haber sayfamızda...

Geç Hamilelik

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 268 geç hamilelik haberi bulunmuştur.
Hamilelik Belirtileri Nelerdir, Ne Zaman Belli Olur? İlk Hafta Gebelik Belirtileri
Hamilelik Belirtileri Nelerdir, Ne Zaman Belli Olur? İlk Hafta Gebelik Belirtileri Hamilelik belirtileri, kişiden kişiye değişen bir durumdur. Bazı kişilerde, döllenmeden hemen sonrasında belirtiler oluşurken, bazılarında ikinci aydan itibaren görülebilir. Kimi anne adayları, hamile olduklarını fark etmeyebilirler. Hamilelik belirtileri nelerdir, ne zaman belli olur, ilk hafta ve sonrasında neler olur sorularının yanıtlarını derledik.
6.01.2021 Sağlık
30'dan sonra anne olanlar daha uzun yaşıyor
30'dan sonra anne olanlar daha uzun yaşıyor Portekiz Coimbra Üniversitesi’nde yapılan araştırmaya göre geç anne olanlar daha uzun yaşıyor.
6.07.2020 Hamilelik
İleri yaş hamileliği riskleri
İleri yaş hamileliği riskleri Kadıköy Şifa Sağlık Grubu Ataşehir Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr Yasemin Yakut, ileri yaş gebeliğini kimlerin tercih ettiğini açıklarken ideal biyolojik doğum yaşının 18-28 arası olduğunu belirtti.
Geç bebek sahibi olmak uzun ömrün işareti olabilir
Geç bebek sahibi olmak uzun ömrün işareti olabilir İleri yaşta bebek sahibi olanların yaşam süresinin daha uzun olabileceği belirlendi.
6.07.2020 Hamilelik
Yaşlı çiftler önce tüp bebek tedavisi denemeli
Yaşlı çiftler önce tüp bebek tedavisi denemeli Amerikan Ulusal Sağlık Enstitüsü tarafından yapılan araştırma sonuçları; 38 yaşın üzerindeki kadınların tüp bebek tedavisiyle çocuk sahibi olma şanslarının daha yüksek olduğunu ortaya koydu.
4.06.2014 Aile
Kırk yaşından sonra çocuk istemenin en büyük riski
Kırk yaşından sonra çocuk istemenin en büyük riski Kırk yaşından sonra çocuk istemenin en büyük riski hiç bir zaman hamile kalamamaktır.
Yazın mı, yoksa kışın mı tüp bebek yapılmalı?
Yazın mı, yoksa kışın mı tüp bebek yapılmalı? Tüp bebek tedavisine başlayacakların en çok sordukları sorulardan bir tanesi de ‘Yazın mı, yoksa kışın mı tüp bebek tedavisine başlayalım?’… Bugün sizlere mevsimlerin tedavinin başarısında etkisi olup olmadığını anlatacağım.
23.12.2023 Pazar
40 yaşından sonra da anne olabilirsiniz!
40 yaşından sonra da anne olabilirsiniz! Giderek daha fazla kadın tüp bebek tedavisi ile anne oluyor. Kariyerden dolayı beklemek şansı azaltabiliyor ancak artık gelişen yöntemler sayesinde 40 yaşında anne olunabiliyor.
16.12.2023 Pazar
Evladı gözünün önünde eriyor: Her gün o ilacın resimlerine bakıyoruz
Evladı gözünün önünde eriyor: Her gün o ilacın resimlerine bakıyoruz Helin Fırat ve Cem Fırat çifti, tek çocukları 19 aylık Berfin Ada Fırat'a SMA Tip 1 hastalığı teşhisi konulduktan 3 ay sonra 6 Şubat depremiyle bir kez daha yıkıldı. Hastalıkla mücadele ederken eşyalarını, evlerini ve kızlarının kumbaralarını enkazın altında bırakıp İzmir'e yerleştiklerini anlatan Helin Fırat, Berfin Ada'yı kaybetmekten çok korktuklarını belirtti.
29.11.2023 Haberler
Evladı gözünün önünde eriyor: Her gün o ilacın resimlerine bakıyoruz
Evladı gözünün önünde eriyor: Her gün o ilacın resimlerine bakıyoruz Helin Fırat ve Cem Fırat çifti, tek çocukları 19 aylık Berfin Ada Fırat'a SMA Tip 1 hastalığı teşhisi konulduktan 3 ay sonra 6 Şubat depremiyle bir kez daha yıkıldı. Hastalıkla mücadele ederken eşyalarını, evlerini ve kızlarının kumbaralarını enkazın altında bırakıp İzmir'e yerleştiklerini anlatan Helin Fırat, Berfin Ada'yı kaybetmekten çok korktuklarını belirtti.
29.11.2023 Gündem
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
İkinci baharda annelik
İkinci baharda annelik Kadınlar önce kariyere odaklanmak, hayatını düzene koymak gibi farklı nedenlerle anneliği erteleyebiliyor. Hayatlarının ikinci baharında normal yollarla ya da tedavi ile anne olanlar bakalım neler anlatıyor?
9.09.2023 Pazar
Naomi Campbell 53 yaşında ikinci kez anne oldu! 'Hoş geldin bebeğim'
Naomi Campbell 53 yaşında ikinci kez anne oldu! 'Hoş geldin bebeğim' 90'lı yılların ünlü süper modeli Naomi Campbell, 2021'in mayıs ayında 50 yaşındayken ilk kez anne olmuştu. Naomi Campbell, 53 yaşında ikinci bebeğini kucağına aldı. Sürpriz gelişmeyi sosyal medya hesabından ''Anne olmak için asla geç değildir'' notuyla duyuran ünlü isme tebrik mesajları yağdı.
30.06.2023 Cadde
“A’dan Z’ye ilgili bir babayım”
“A’dan Z’ye ilgili bir babayım” 47 yaşında baba olan Arda Türkmen 7 aylık olan kızı Siena Ada’nın A’dan Z’ye her şeyiyle ilgilenen bir baba olduğunu söylüyor: “Ben babayım, anne baksın derseniz uzak kalırsınız. Benim ilk günden beri kızımla çok tatlı bir iletişimim var”.
17.06.2023 Pazar
Komadayken doğuma girdi! Kendi bedeninde hapsoldu
Komadayken doğuma girdi! Kendi bedeninde hapsoldu Hamilelik hormonu nedeniyle beynindeki tümor patlayan genç kadın komaya girdi. Komadayken doğuran genç annenin hayatı o dakikadan sonra adeta kabusa döndü.
11.05.2023 Dünya
'Veda Mektubu'nda Aslı ve Mehmet'in bebekleri oluyor! 'Karnında çocuğumla hiçbir yere gidemezsin'
'Veda Mektubu'nda Aslı ve Mehmet'in bebekleri oluyor! 'Karnında çocuğumla hiçbir yere gidemezsin' Yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği; başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar’ın yer aldığı Kanal D'nin sevilen dizisi Veda Mektubu 9. bölümüyle ekranlara geldi. Hamile olduğunu öğrenen Aslı büyük bir yıkım yaşadı. Alanur, bebeği aldırması konusunda baskı yapınca, Aslı çaresiz kalıp hastanenin yolunu tuttu. Mehmet'ten gizlice bebeğini aldırmak isteyen Aslı yakayı ele verdi ve işleri iyice çıkmaza soktu.
25.04.2023 Cadde
Dünyanın en uzun gebeliği! Tam 12 ay sürdü, sırrı açıklanamıyor
Dünyanın en uzun gebeliği! Tam 12 ay sürdü, sırrı açıklanamıyor Normal bir gebelik, yaklaşık 259 gün (37 hafta) ila 287 gün (41 hafta) arasında sürse de bazıları için bu geçerli olmayabilir! Beulah Hunter'ın gebeliği de onlardan biri. Toplam 375 gün yani 12 ay boyunca hamileliği devam eden kadının adını tıp tarihine kazıyan hikâyesinin sırrı ise bugün bile çözülemiyor.
28.12.2022 Dünya
Burcu Kara yeni doğan oğluyla fotoğrafını paylaştı: Bir küçük süt meselesi
Burcu Kara yeni doğan oğluyla fotoğrafını paylaştı: Bir küçük süt meselesi Bir süredir ekranlardan uzak olan ve şimdilerde yönetmen Fırat Parlak ile mutlu bir evlilik sürdüren oyuncu Burcu Kara, geçtiğimiz günlerde ikinci çocuğunu kucağına almıştı. Doğumdan sonra hastane çıkışı görüntülenen ünlü çift, sıkıntılı bir süreç geçirdiklerini ama bebeklerinin sağlığının iyi olduğunu söylemişti. Kara, son olarak yeni doğan oğluyla çektiği bir fotoğrafı sevenleriyle paylaşarak, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
13.12.2022 Cadde
Grönland'da isteği dışında doğum kontrol uygulanan kadınların hikayesi
Grönland'da isteği dışında doğum kontrol uygulanan kadınların hikayesi Danimarka hükümeti, Grönland'da İnuit yerlilerin nüfusunu kontrol altında tutmak için 1960 ve 70'lerde 'spiral kampanyası' adı altında, çoğu bilgileri ve rızaları olmaksızın binlerce kadına uygulanan doğum kontrol yöntemleri için soruşturma başlattığını açıkladı. BBC'nin yaptığı araştırmada ise rızasız doğum kontrolün yakın zaman öncesine ait örneklerine de rastlandı. Soruşturmaların kapsamının genişletilmesi çağrıları artıyor.
9.12.2022 Dünya
İkinci kez anne olan Burcu Kara: Sıkıntılı bir süreç oldu
İkinci kez anne olan Burcu Kara: Sıkıntılı bir süreç oldu Bir süredir ekranlardan uzak olan ve şimdilerde yönetmen Fırat Parlak ile mutlu bir evlilik sürdüren ve Ali Çınar adında beş yaşında bir oğlu bulunan oyuncu Burcu Kara, ikinci bebeğini kucağına aldı. Kara, önceki akşam hastaneden çıkarken görüntülendi. İkinci çocuğunu dünyaya getiren Kara, biraz sıkıntılı bir süreç geçirdiklerini söyleyerek, "İnşallah bundan sonrası daha iyi olur" açıklamasında bulundu.
6.12.2022 Cadde
Dünya AIDS Günü’nde 1.5 milyon yeni vaka endişesi: Vaka arttı tanı azaldı
Dünya AIDS Günü’nde 1.5 milyon yeni vaka endişesi: Vaka arttı tanı azaldı Bugüne kadar 40 milyon kişinin ölümüne neden olan HIV/AIDS ilişkili hastalıklar geçen yıl 650 bin kişinin ölümüne neden oldu. Yine 1 yılda 1.5 milyon yeni vaka tespit edildi. Türkiye’de de vaka sayısının arttığını belirten uzmanlara göre, Kovid salgını HIV/AIDS ile mücadeleyi de olumsuz etkilediğini söylüyor.
1.12.2022 Gündem
Şüphen Olmasın inisiyatifi HIV farkındalığına yönelik çalışmalarında 6 milyon kişiye ulaştı
Şüphen Olmasın inisiyatifi HIV farkındalığına yönelik çalışmalarında 6 milyon kişiye ulaştı Ülkemizde HIV ile mücadelede rol üstlenen 5 hekim derneğinin bir araya gelerek hayata geçirdiği “Şüphen Olmasın” inisiyatifi birinci yılını geride bıraktı.
30.11.2022 Advertorial
Üç Kız Kardeş'te Türkan gerçeği öğrendi! 'Somer asla söylemezdi, iyi ki duydu'
Üç Kız Kardeş'te Türkan gerçeği öğrendi! 'Somer asla söylemezdi, iyi ki duydu' Kanal D ekranlarının çok sevilen dizisi 'Üç Kız Kardeş', 11 Ekim Salı akşamı 21’inci bölümüyle ekranlara geldi. Türkan, Derya ve Dönüş adlı üç kız kardeşin hikâyesinin anlatıldığı diziye; Türkan’ın hamileliği ve iyice kontrolden çıkan Mine’nin halleri dikkat çekerken; Türkan’ın, Mine ve Somer hakkındaki tüm gerçekleri öğrenmesi bölüme damga vurdu. İşte ‘Üç Kız Kardeş’in son bölümünde yaşananlar…
12.10.2022 Cadde
‘3-5 sene geciktirecek’
‘3-5 sene geciktirecek’ Yale Tıp Fakültesi Moleküler Üreme ve Doğurganlığın Korunması Laboratuvarı Direktörü Prof. Kutluk Oktay, Milliyet’e yumurtalık dokusu transferi ile menopoza girme yaşının 3-5 sene ileri atılabileceğini söyledi.
31.05.2022 Gündem
22. Hafta Hamilelik: Anne ve Bebekte Hangi Değişiklikler Olur?
22. Hafta Hamilelik: Anne ve Bebekte Hangi Değişiklikler Olur? 27 santim boya ulaşan bebeğiniz orta boy bir kabak uzunluğunda! İşte bu hafta sizi ve bebeğinizi bekleyen değişimler…
10.05.2022 Gebelik Hesaplama

Benzer Haber Etiketleri

Geç Hamilelik ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.