Gece

Gece

Son dakika gece haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan gece gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan gece haber sayfamızda...

Gece

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 164.743 gece haberi bulunmuştur.
Eşiyle boşanma aşamasındaydı! Doğalgaz borusuna asılı halde bulundu
Eşiyle boşanma aşamasındaydı! Doğalgaz borusuna asılı halde bulundu Bolu’da eşiyle boşanma aşamasındaki 2 çocuk babası şahsın cansız bedeni, doğalgaz borusuna asılı halde bulundu. Konuya ilişkin inceleme başlatıldı.
25.04.2024 Gündem
Estetisyen Selin'in korkunç sonu! Rezidansta kanlı gece
Estetisyen Selin'in korkunç sonu! Rezidansta kanlı gece İstanbul Kartal'da lüks rezidansta müteahhit Ömer Öktem, estetisyen Selin Yalın'ı tabanca ile öldürdü. Öktem, kadının ailesini arayarak intihar ettiğini söyledi. Gözaltına alınan Ömer Öktem cinayeti itiraf etti.
25.04.2024 Haberler
Tornavidalı cinayetin görüntüleri ortaya çıktı!
Tornavidalı cinayetin görüntüleri ortaya çıktı! Esenler'de, otomobiline çarpıp kaçan motosikletli Azat Aktaş tarafından tornavidayla göğsünden yaralanarak hayatını kaybeden Ruhat Karasu cenazesi Batman'a götürüldü. Karasu'nun hayatını kaybettiği kavganın görüntüleri ise ortaya çıktı.
25.04.2024 Gündem
MİT'ten istihbarat desteği! Sınır ötesinde yakalandılar
MİT'ten istihbarat desteği! Sınır ötesinde yakalandılar Terör örgütlerine yönelik başarılı operasyonlar devam ederken son haber Barış Pınarı Harekatı bölgesinden geldi.
25.04.2024 Gündem
Ankara'da bir fabrikada yangın çıktı!
Ankara'da bir fabrikada yangın çıktı! Ankara’da yer alan bir fabrikanın dış cephesinde yangın çıktı. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi.
25.04.2024 Gündem
Yer: Kars! Kurtlar sürüye saldırıp 70 koyunu öldürdü
Yer: Kars! Kurtlar sürüye saldırıp 70 koyunu öldürdü Kars’ta sürüye saldıran kurtlar 70 koyunu öldürdü, 20’sini de yaraladı. Saldırı sırasında araziye kaçan 12 koyun ise kayboldu.
25.04.2024 Gündem
Bungalov işletmecisi ortağını ve işçisini öldürmüştü! Korkunç detay ortaya çıktı
Bungalov işletmecisi ortağını ve işçisini öldürmüştü! Korkunç detay ortaya çıktı Ankara’da emekli polis olan ortağı Murat Yılmaz (51) ile Suriye uyruklu işçisi Alaeddin Albaba'yı (40) öldüren bungalov işletmecisi Yunus Emre Hacıfazlıoğlu (32), yakalandı. Şüphelinin Albaba'yı cinayete tanık olduğu için öldürdüğü belirtildi.
25.04.2024 Gündem
Estetisyen Selin'in korkunç sonu! Rezidansta kanlı gece
Estetisyen Selin'in korkunç sonu! Rezidansta kanlı gece İstanbul Kartal'da lüks rezidansta müteahhit Ömer Öktem, estetisyen Selin Yalın'ı tabanca ile öldürdü. Öktem, kadının ailesini arayarak intihar ettiğini söyledi. Gözaltına alınan Ömer Öktem cinayeti itiraf etti.
25.04.2024 Gündem
Sahra çölünden gelen toz bulutu Yunanistan'ı turuncuya boyadı; Türkiye'nin hava kalitesini bozdu
Sahra çölünden gelen toz bulutu Yunanistan'ı turuncuya boyadı; Türkiye'nin hava kalitesini bozdu Kuzey Afrika'dan gelen toz bulutları güney Yunanistan'ın üzerindeki gökyüzünün turuncu renk almasına neden oldu. Türkiye'de ise birçok kentte toz taşınımı nedeniyle görüş mesafesinde düşme ve hava kalitesinde azalma yaşanıyor.
25.04.2024 Dünya
Tavandaki lambaları düzeltirken elektrik akımına kapılarak 4 metreden düştü
Tavandaki lambaları düzeltirken elektrik akımına kapılarak 4 metreden düştü Konya’da iş yerinin tavanında bulunan lambaları düzeltmek için merdivenle 4 metre yükseğe çıkan iş yeri sahibinin elektrik akımına kapılarak zemine düşme anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. İş yeri sahibi hastaneye kaldırılırken, yapılan muayenelerinde sağlık durumunun iyi olduğunun anlaşılması üzerine hastaneden taburcu edildi.
25.04.2024 Haberler
'Kadına şiddeti asla normalleştirmeyeceğiz ve buna alışmayacağız'
'Kadına şiddeti asla normalleştirmeyeceğiz ve buna alışmayacağız' "Unutulmamalıdır ki toplumsal yaşamı, insan onurunu, iyi bir yaşamı tehdit eden bir sorun karşısında en büyük tehlike, onu normalleştirmektir. Bu soruna alışmaktır." diyen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "İşte biz bu bakış açısını reddediyoruz. Kadına şiddeti asla normalleştirmeyeceğiz ve buna alışmayacağız" şeklinde konuştu.
25.04.2024 Gündem
Bakan Özhaseki: Depremzedelere 6 milyon 750 bin TL borç çıkartıldığı, tamamen iftiradır
Bakan Özhaseki: Depremzedelere 6 milyon 750 bin TL borç çıkartıldığı, tamamen iftiradır Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in iddialarıyla ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.
25.04.2024 Ekonomi
Dilan-Engin Polat çifti mahkemede Banu Parlak'la yüzleşiyor!
Dilan-Engin Polat çifti mahkemede Banu Parlak'la yüzleşiyor! Kara para aklama suçundan tutuklu bulunan Engin- Dilan Polat çifti, şarkıcı Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırının azmettiricisi oldukları gerekçesiyle hakim karşısına çıktı. Damla Güler mahkemeden canlı aktarıyor. İşte detaylar...
25.04.2024 Haberler
Avcılar’da esrarengiz cinayet! Islak mendil paketleri ekipleri şaşırttı
Avcılar’da esrarengiz cinayet! Islak mendil paketleri ekipleri şaşırttı Avcılar’da gece saatlerinde araç içinde silahlı saldırıya uğrayan 2 genç ağır yaralandı. Yaralılardan 21 yaşındaki Mehmet Koç hayatını kaybederken, araç içinde ıslak mendil paketlerine saklanmış uyuşturucu madde bulundu.
25.04.2024 Gündem
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı 72 saat sonra normale döndü
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı 72 saat sonra normale döndü Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'nda üç gün önce meydana gelen aksaklığın giderilmesiyle 72 saat sonra seferler normale döndü.
25.04.2024 Gündem
MOTORİNE İNDİRİM GELDİ! 25 Nisan Benzin-Mazot-LPG güncel akaryakıt fiyatları ⛽ Motorinin litre fiyatı kaç lira oldu?
MOTORİNE İNDİRİM GELDİ! 25 Nisan Benzin-Mazot-LPG güncel akaryakıt fiyatları ⛽ Motorinin litre fiyatı kaç lira oldu? Brent petrol fiyatlarında yaşanan düşüşe bağlı olarak Motorin fiyatlarında 25 Nisan 00:00 itibariyle indirime gidildi. Milyonlarca araç sahibinin yakından takip ettiği akaryakıt fiyatları gece yarısından itibaren geçerli olacak şekilde indirim yapıldı. Peki Motorine kaç lira indirim geldi? İşte 25 Nisan güncel akaryakıt fiyatları...
25.04.2024 Bilgi Rehberi
İnci Taneleri'ne bomba transfer! Azem'in kızını oynayacak isim belli oldu
İnci Taneleri'ne bomba transfer! Azem'in kızını oynayacak isim belli oldu Perşembe akşamları Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan reyting rekortmeni dizi İnci Taneleri'nde, Yılmaz Erdoğan'ın canlandırdığı 'Azem' karakterinin kızı Nehir'i kimin canlandıracağı merak konusu olmuştu. O isim belli oldu.
25.04.2024 Cadde
30 yıllık eşini kaybeden Elif Karlı: Halen yas dönemindeyim!
30 yıllık eşini kaybeden Elif Karlı: Halen yas dönemindeyim! Geçtiğimiz sene eşi Cengiz Karlı'nın yaşamını yitirmesiyle tarifsiz bir acı yaşayan Elif Karlı, Bebek'te görüntülendi. Söz ve müziği Yıldız Tilbe’ye ait 'Çat Kapı' şarkısını 21 sene sonra yeniden yorumlayan isim, muhabirlerin kendisine yönelttiği soruları yanıtladı.
25.04.2024 Cadde
Okan Kurt'tan Demet Akalın'a doğum günü sürprizi!
Okan Kurt'tan Demet Akalın'a doğum günü sürprizi! Şarkıcı Demet Akalın, önceki gece Etiler'de doğum gününü kutladı. Hayat arkadaşına sürpriz yapan Okan Kurt, ünlü popçu için mekânı kapattı. Kanal D'nin reyting rekoertmeni dizisi 'İnci Taneleri'yle ünlenen Erkal Sonel de Okan Kurt'un davetini geri çevirmedi.
25.04.2024 Cadde
Çöl tozu bulutu İzmir'de etkili oldu
Çöl tozu bulutu İzmir'de etkili oldu Kuzey Afrika’dan rüzgarlarla taşınan çöl tozu bulutu, İzmir’de gece de etkili oluyor. Çöl tozu bulutunun oluşturduğu etki havadan da görüntülendi.
25.04.2024 Gündem
Ankara'da korkunç olay! Tartışma kavgaya dönüştü, 2 kişi hayatını kaybetti
Ankara'da korkunç olay! Tartışma kavgaya dönüştü, 2 kişi hayatını kaybetti Ankara Altındağ ilçesinde bungalov imal eden Y.E.H., tartıştığı mesire alanı işletmecisi Murat Yılmaz ile mesire alanı çalışanı Alaeddin Albaba'yı tabancayla vurarak öldürdü.
24.04.2024 Gündem
Uzaydan gelen gizemli nesne! Yerel halk kaydetti, 1600 kilometre uzaklıkta aynı görüntü
Uzaydan gelen gizemli nesne! Yerel halk kaydetti, 1600 kilometre uzaklıkta aynı görüntü Çin'de aniden gökyüzünde beliren gizemli nesne önce yerel sonra da ulusal medyada gündem oldu. Resmi makamlar henüz cisimle ilgili bir açıklamada bulunmadı.
24.04.2024 Dünya
Son dakika... Yunanistan'da gökyüzü kızıla büründü! Tekirdağ'dan giriş yaptı, İstanbul'a geliyor
Son dakika... Yunanistan'da gökyüzü kızıla büründü! Tekirdağ'dan giriş yaptı, İstanbul'a geliyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan çeşitli uyarıların ardından Atina'daki çöl tozu şimdi Türkiye'ye geliyor. Tekirdağ'dan giriş yapan çöl tozu yurdun batı ve iç kesimlerinde tam 3 gün boyunca etkili olacak. Peki Türkiye'deki şehirlerde Atina gibi olur mu? CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen açıkladı.
24.04.2024 Gündem
Aldığı kirayı açıklayan Demet Akalın isyan etti! 'Adamın ukalalığına bak'
Aldığı kirayı açıklayan Demet Akalın isyan etti! 'Adamın ukalalığına bak' Demet Akalın'ın başı kiracısıyla dertte! Evinde 5 bin TL karşılığında oturan kiracıya ateş püsküren şarkıcı, "Ben bunu canlı yayında söylediğim için adam, emlakçıya gidip 'Programda benden bahsetti, zam yapacaktım vazgeçtim' demiş" ifadelerini kullandı.
24.04.2024 Cadde
Tuğba Özerk: Evliliğe küs değilim!
Tuğba Özerk: Evliliğe küs değilim! İş insanı Gökmen Tanaçar'dan Ekim 2022'de tek celsede boşanan şarkıcı Tuğba Özerk, dün gece Kadıköy'de bir mekanda gerçekleşen konserde, 45'inci evlilik yıl dönümünü kutlayan çifti tebrik ettikten sonra dikkat çeken açıklamalar yaptı.
24.04.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Gece ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.