Gece Bekçisi

Gece Bekçisi

Son dakika gece bekçisi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan gece bekçisi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan gece bekçisi haber sayfamızda...

Gece Bekçisi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 678 gece bekçisi haberi bulunmuştur.
Etiler'de Nusret restoranına silahlı saldırı! 11 adet kovan bulundu
Etiler'de Nusret restoranına silahlı saldırı! 11 adet kovan bulundu Etiler'de sabaha karşı motosikletle gelen kasklı 2 kişi, Nusret isimli ünlü et restoranına silahlı saldırı düzenledi. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmazken, olay yerinde 11 adet kovan bulundu. Polisin saldırganları yakalaması için çalışmalar sürüyor.
21.03.2024 Gündem
Hafif ticari aracın çarptığı bekçi ağır yaralandı; o anlar kamerada
Hafif ticari aracın çarptığı bekçi ağır yaralandı; o anlar kamerada Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışan gece bekçisi Mehmet Cüce'ye (64), hafif ticari araç çarptı. Cüce ağır yaralanırken, kaza güvenlik kamerasına yansıdı.
13.02.2024 Gündem
Cebinde bisküvi ile enkaz başında çocuklarını beklemişti! Hayatını kaybetti
Cebinde bisküvi ile enkaz başında çocuklarını beklemişti! Hayatını kaybetti Hatay’da 6 Şubat depremlerinde eşi ile 3 çocuğunu kaybedip, enkaz başında beklerken cebindeki bisküviyi çocuklarına aldığını söyleyerek Türkiye'yi yasan boğan Şerif Ölmez (61), hayatını kaybetti.
21.12.2023 Gündem
Hiçbir şey olmamış gibi işe gitti! Cinayeti adım adım böyle anlattı
Hiçbir şey olmamış gibi işe gitti! Cinayeti adım adım böyle anlattı Isparta'da site yöneticisi 71 yaşındaki Hüseyin Cahit Erdoğan'ı otoparkta dövüp kemerle boğarak öldürdüğü suçlamasıyla tutuklanan Süleyman Çelik (49), ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılandığı duruşmada, baba gibi gördüğünü belirttiği Erdoğan'ı, boşandığı eşiyle ilgili söyledikleri sözleri nedeniyle öldürdüğünü öne sürdü.
22.11.2023 Gündem
İstanbul'da akılalmaz anlar! Hafriyat kamyonu ile 30 kilometre boyunca dehşet saçtı
İstanbul'da akılalmaz anlar! Hafriyat kamyonu ile 30 kilometre boyunca dehşet saçtı İstanbul'da uyuşturucu madde etkisinde olan Sezgin Açık, anne ve babasıyla tartıştıktan sonra kendilerine ait hafriyat kamyonuna binerek 30 kilometre boyunca önüne çıkan araç çarparak kaçtı.
20.10.2023 Gündem
İş yerinde dedikodu yapan çalışana büyük şok! Emsal tazminat kararı
İş yerinde dedikodu yapan çalışana büyük şok! Emsal tazminat kararı Yargıtay 9. Hukuk Dairesi, mesai arkadaşlarına iftira atıp, dedikodu yapan işçiye yönelik önemli bir karara imza attı.
16.10.2023 Ekonomi
Enkaz altında ticari umut! Molozların altından ürünlerini çıkarıyorlar
Enkaz altında ticari umut! Molozların altından ürünlerini çıkarıyorlar Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerde iki kişiye mezar olan iş merkezinin enkazında esnaflardan bazıları ürünlerini kurtarmaya çalışırken, bazıları da hasar görmeyen dükkanlarında ticari hayatını sürdürüyor.
31.03.2023 Gündem
Görevi bırakıp yemeğe giden gece bekçisine şok! Yargıtay'dan tazminat kararı
Görevi bırakıp yemeğe giden gece bekçisine şok! Yargıtay'dan tazminat kararı Gece bekçisi olarak çalıştığı farikayı terk edip yan taraftaki komşu işyerine yemeğe giden bekçi, hayatının şokunu yaşadı. Hırsızların talan ettiği fabrikanın sahibi, bekçiyi tazminatsız kovdu. Yıllar süren davaya son noktayı koyan Yargıtay, görev yerini terk eden bekçiyi haksız buldu.
19.03.2023 Ekonomi
Avcılar'da restoran alev alev yandı
Avcılar'da restoran alev alev yandı İstanbul Avcılar'da Küçükçekmece Gölü Sahili'nde bulunan restoran çıkan yangında tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.
23.01.2023 Gündem
Korku dolu anlar! 6 tekne kullanılamaz hale geldi
Korku dolu anlar! 6 tekne kullanılamaz hale geldi Kadıköy'de yat limanında demirli bulunan bir teknede elektrik kontağından çıktığı iddia edilen yangın kısa sürede 5 tekneye daha sıçradı. 6 teknenin kullanılamaz hale geldiği yangında ölen ya da yaralanan olmadı.
2.01.2023 Haberler
Korku dolu anlar! 6 tekne kullanılamaz hale geldi
Korku dolu anlar! 6 tekne kullanılamaz hale geldi Kadıköy'de yat limanında demirli bulunan bir teknede elektrik kontağından çıktığı iddia edilen yangın kısa sürede 5 tekneye daha sıçradı. 6 teknenin kullanılamaz hale geldiği yangında ölen ya da yaralanan olmadı.
2.01.2023 Gündem
Bekçiler şüphelendi, elindeki poşetten bin 112 uyuşturucu hap çıktı
Bekçiler şüphelendi, elindeki poşetten bin 112 uyuşturucu hap çıktı İzmir’de, gece bekçilerinin şüphelenip durdurduğu 1 kişinin elindeki poşette bin 112 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.
7.09.2022 Gündem
Esenyurt'ta 10 katlı binanın asansör boşluğunda erkek cesedi bulundu
Esenyurt'ta 10 katlı binanın asansör boşluğunda erkek cesedi bulundu Esenyurt'ta, kullanılmayan 10 katlı binanın asansör boşluğunda erkek cesedi bulundu. İtfaiye ekiplerinin çalışması ile asansör boşluğundan çıkarılan ceset, polisin incelemesinden sonra morga kaldırıldı.
6.09.2022 Haberler
Esenyurt'ta 10 katlı binanın asansör boşluğunda erkek cesedi bulundu
Esenyurt'ta 10 katlı binanın asansör boşluğunda erkek cesedi bulundu Esenyurt'ta, kullanılmayan 10 katlı binanın asansör boşluğunda erkek cesedi bulundu. İtfaiye ekiplerinin çalışması ile asansör boşluğundan çıkarılan ceset, polisin incelemesinden sonra morga kaldırıldı.
6.09.2022 Gündem
Sokakta düğün ihbarına giden bekçilere saldırı: 1 bekçi şehit oldu
Sokakta düğün ihbarına giden bekçilere saldırı: 1 bekçi şehit oldu  Şişli’de sokak ortasında yapılan düğün için ihbar alan mahalle bekçileri ile düğün sahipleri arasında çıkan arbedede de havaya sıkılan biber gazından etkilenen Oltan Koca isimli gece bekçisi hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen evli ve 3 çocuk babası Oltan Koca şehit oldu.
21.08.2022 Gündem
Bursa'da ortalık savaş alanına döndü! 2'si polis, 2'si bekçi 6 yaralı
Bursa'da ortalık savaş alanına döndü! 2'si polis, 2'si bekçi 6 yaralı Bursa'da, mevsimlik işçilerin evli ve çocuklu bir kadına laf attığı iddiasıyla toplanan yaklaşık 200 kişilik mahalle sakini ile mevsimlik işçiler arasında silah, bıçak, sopa ve taşların da kullanıldığı kavga çıktı. Polis, kalabalığı havaya ateş açarak dağıtmaya çalışırken olayda 2'si polis, 2'si bekçi toplam 6 kişi yaralandı. Çevik kuvvet bölgede geniş güvenlik önlemi alırken, kamyonetlere bindirilen mevsimlik işçiler bölgeden polis kortejiyle çıkartıldı.
2.08.2022 Gündem
Motosikletlerle şantiyeyi bastılar! Gece bekçisine dehşeti yaşattılar
Motosikletlerle şantiyeyi bastılar! Gece bekçisine dehşeti yaşattılar Afyonkarahisar'da inşaatı devam eden Millet Bahçesine motosikletlerle gelen şahıslar iddiaya göre inşaat alanındaki bekçileri tehdit etti. Ne olduğunu anlayamayan bekçiler ise durumu polise bildirip yardım isterken, şahısların bunu neden yaptıklarıysa belirsizliğini koruyor.
21.06.2022 Gündem
Gece bekçisi ilk görev gününde tartışma sonrası fenalaşarak öldü
Gece bekçisi ilk görev gününde tartışma sonrası fenalaşarak öldü Manisa’da, Fetih Mescidi'nin gece bekçiliği görevinin ilk gününde, 1'i kadın 3 kişiyle arasında çıkan arbedede kalbi duran Zübeyir İlter (50), hayatını kaybetti. Polisin gözaltına aldığı 3 şüpheliden 1'i adliyeye sevk edildi, 2'si adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
19.05.2022 Gündem
Cinayetten 6 ay sonra taş ocağında sahte kimlikle yakalandı
Cinayetten 6 ay sonra taş ocağında sahte kimlikle yakalandı Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde, 6 ay önce Bedih Zenciroğlu'nu (48) öldürüp, oğlu İbrahim Zenciroğlu'nu (22) yaralayarak kaçan Bahri Uluğ, sahte kimlikle çalıştığı taş ocağında yakalandı.
30.03.2022 Gündem
Bekçinin tüfeğe tekmeli müdahalesi kamerada
Bekçinin tüfeğe tekmeli müdahalesi kamerada Kahramanmaraş’ta, elinde av tüfeğiyle çevreyi rahatsız eden bir şüphelinin silahına, gece bekçisi tekmeyle müdahale etti. Bekçi, tekmeyle tüfeğe vurup uzaklaştırırken, arkadaşları da şüpheliyi yakalayarak etkisiz hale getirdi. O anlar ise cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
28.03.2022 Haberler
Bekçiyi öldüren sanığa 26 yıla kadar hapis istemi
Bekçiyi öldüren sanığa 26 yıla kadar hapis istemi İstanbul Küçükçekmece’de alkollü araç kullanıp uygulama noktasında durmayan ve çarptığı gece bekçisinin ölümüne neden olan Önder Çınar’ın yargılandığı davada mütalaa açıklandı. Cumhuriyet savcısı sanık Çınar’ın 26 yıla kadar hapisle cezalandırılmasını talep etti.
4.03.2022 Gündem
'Cinsel istismar' davası ağır ceza mahkemesinde görülecek
'Cinsel istismar' davası ağır ceza mahkemesinde görülecek Antalya’da yanında çalıştırdığı akrabasının 11 yaşındaki kızına 'sarkıntılık suretiyle cinsel istismar' suçlamasıyla Manavgat 2'nci Asliye Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkan Müslüm Işık'ın (58), 'suç niteliğinin değişme ihtimali' gerekçesiyle ağır ceza mahkemesinde yargılanmasına karar verildi.
17.02.2022 Gündem
Yargıtay'dan kıdem ve ihbar tazminatı kararı
Yargıtay'dan kıdem ve ihbar tazminatı kararı Annesinin cenazesine gitmek için işyerini telefonla arayarak bilgi veren işçi, 3 gün devamsızlık yaptığı gerekçesiyle tazminatsız kovuldu. Yıllar süren davaya son noktayı koyan Yargıtay, annesinin cenaze töreni için memleketine giden işçiye kıdem ve ihbar tazminatı ödenmesi gerektiğine hükmetti.
8.01.2022 Ekonomi
İğrenç olay! Küçük kız anlatınca taciz ve cinsel saldırı ortaya çıktı
İğrenç olay! Küçük kız anlatınca taciz ve cinsel saldırı ortaya çıktı Antalya’da Müslüm I.'nın (58) bahçesinde çalıştırdığı tarım işçisi ailenin çocuğu E.K. (11) ile annesi S.K.'ye uyguladığı cinsel taciz ve saldırı, küçük kızın yaşadıklarını bir tanıdığına anlatmasıyla ortaya çıktı. S.K. jandarmadaki ifadesinde, "4-5 yıldır bana tecavüz ediyor. Beni, eşimi ve kızımı öldürmekle tehdit ediyor" dedi.
5.01.2022 Gündem
Fabrikanın gece bekçisi ölü olarak bulundu
Fabrikanın gece bekçisi ölü olarak bulundu Aydın'ın Kuyucak ilçesinde bulunan hidrolik vinç imalatı yapan bir fabrikanın gece bekçiliğini yapan şahıs ölü olarak bulundu.
2.01.2022 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Gece Bekçisi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.