Gece Hayatı

Gece Hayatı

Son dakika gece hayatı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan gece hayatı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan gece hayatı haber sayfamızda...

Gece Hayatı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 8.635 gece hayatı haberi bulunmuştur.
Yatarken Okunacak Dualar ve Anlamları: Yatmadan Önce Hangi Sureler Ve Dualar Okunur?
Yatarken Okunacak Dualar ve Anlamları: Yatmadan Önce Hangi Sureler Ve Dualar Okunur? Uyumadan önce yapılacak dualar sünnete uygun şekilde yapılması gerekir. Uyumadan önce rahat bir şekilde uyumak için ne yapmak gerekir? Yatarken okunacak dua ve sureler nelerdir? Müslüman’ın bilmesi gereken konuları derledik.
4.04.2024 Dini Bilgiler
Teoman: 80 yaşında evleneceğim, o zamana kadar gençliğimi yaşayayım!
Teoman: 80 yaşında evleneceğim, o zamana kadar gençliğimi yaşayayım! Ünlü şarkıcı Teoman, geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Ayaküstü muhabirlerle konuşan Teoman, evlilik ve gece hayatı hakkında yaptığı açıklamalarla bir kez daha gündem olmayı başardı.
21.03.2024 Cadde
Belçim Bilgin: Yabancı dostlarım adımı söylerken çok zorlanıyorlar!
Belçim Bilgin: Yabancı dostlarım adımı söylerken çok zorlanıyorlar! Gayrettepe'de bir mekânda yakın arkadaşların katılımıyla 41'inci yaş gününü kutlayan Belçim Bilgin'e, adını 'Be' olarak değiştirmeyi düşündüğü sözleri hatırlatıldı. Ünlü oyuncu, kendisine 'Be' denmesini istemesinin nedenini açıkladı.
1.02.2024 Cadde
Pes dedirten dolandırıcılık: Kendini dövdürtüp kaçırıldığını iddia etti, hepsi 'Günah şehri'nde daha fazla parti için!
Pes dedirten dolandırıcılık: Kendini dövdürtüp kaçırıldığını iddia etti, hepsi 'Günah şehri'nde daha fazla parti için! Ailesini arayıp kaçırıldığını ve şiddete uğradığını anlattı. Morluklar içindeki görüntülerini gönderdi, panikten ne yapacağını şaşıran ailesi derhal güvenlik güçleriyle irtibat kurdu. Polis, odaya baskın yaptığında gerçekler ortaya saçıldı.
31.01.2024 Dünya
Togo Hakkında Bilgiler; Togo Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Togo Hakkında Bilgiler; Togo Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Afrika'nın batısında bulunan Togo, kıtanın en yüz ölçümü en küçük ülkelerinden birisidir. Ülkede 40 kadar etnik gurup bulunur. Tropikal meyvelerin ülke yemeklerinde hakim olduğu Togo'da, bolca baharat tüketimi yapılır. Togo'nun para birimi nedir, nüfusu ne kadar, Türkiye ile arasında kaç saat var, ülke hangi kıtadadır gibi sorulara yanıtları derledik.
3.01.2024 Tatil
İspanya Hakkında Bilgiler; İspanya Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
İspanya Hakkında Bilgiler; İspanya Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Resmi adı İspanya Krallığı olan ülke, Avrupa kıtasının güney batısında yer alır. Almanya, İngiltere, İtalya ve Fransa'dan sonra Avrupa'nın en büyük ekonomisine sahip olan 5. ülkesidir. İspanya'nın başkenti neresi, nüfusu ne kadar? Sizin için derledik.
3.01.2024 Dünya
Malezya Hakkında Bilgiler; Malezya Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Malezya Hakkında Bilgiler; Malezya Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Asya'nın güneydoğusunda yer alan Malezya ülkesi, çok çeşitli etnik gurupları bünyesinde tutar. Malay, Çinli ve Hintlilerden oluşan bu gurupların ortak bir kültürü oluşmuştur. Malezya nerede, başkenti neresi, bayrağı hangi anlama gelir, hangi diller ülkede konuşulur gibi soruların yanıtlarını sizin için derledik.
2.01.2024 Tatil
Umman Hakkında Bilgiler; Umman Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Umman Hakkında Bilgiler; Umman Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Umman Sultanlığı, çöl kampları ve deve yolculuklarıyla bilinen ülkelerden birisidir. Ülkenin ismi 'Ateşin Anası' anlamına geliyor. Erkek egemenliğinin hakim olduğu ülke, mutlak monarşi sistemiyle yönetiliyor. Umman Cumhuriyeti nüfusu ne kadardır, konuşulan diller nelerdir, kullanımdaki para birimi nedir, Umman ile Türkiye saat farkı ne kadardır gibi soruların yanıtlarını derledik.
2.01.2024 Tatil
Tunus Hakkında Bilgiler; Tunus Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Tunus Hakkında Bilgiler; Tunus Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Tunus, tarihi yerleri, çöl safarileri ve plajlarıyla bilinen bir Afrika ülkesidir. Akdeniz'e de kıyısı bulunan bu ülkede, sıcaklıklar yüksektir. Tunus'un bayrağının anlamı, ülke nerede, nüfusu ne kadar, başkenti neresi, Türkiye ile arasındaki saat farkı nedir gibi soruların yanıtlarını sizler için derledik.
2.01.2024 Tatil
Katar Hakkında Bilgiler; Katar Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Katar Hakkında Bilgiler; Katar Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Katar ülkesi resmi ismi ile Katar Devleti, Arap Yarımadası'nın doğu kesiminde bulunan bir Basra Körfezi ülkesi olarak bilinmektedir. Her yıl yerli ya da yabancı pek çok sayıda turist tarafından ziyaret edilmektedir. Sizler için katar ülkesi ile ilgili bilgileri detaylı bir şekilde sizler için derledik.
2.01.2024 Tatil
Ünlü model eski aşkının evine giderken yakalandı! 'Aslında özellikle fotoğrafının çekilmesini istedi'
Ünlü model eski aşkının evine giderken yakalandı! 'Aslında özellikle fotoğrafının çekilmesini istedi' Süper model Irina Shayk ile emekli NFL yıldızı Tom Brady'nin aşkı, temmuz ayında belgelenmişti. Birlikte samimin bir şekilde görüntülenen ikili, geçtiğimiz haftalarda ise yollarını ayırma kararı almıştı. Eski aşıklardan Shayk, önceki günlerde tekrar Brady'nin New York'taki apartmanına girerken fotoğraflanmıştı. Shayk ile Brady'nin arasında neler olduğu merak edilirken; ismi paylaşılmayan bir kaynak güzel modelin özellikle fotoğraflarının çekilmesinin istediğini öne sürdü.
9.11.2023 Cadde
Cenk Ergün'den transfer açıklaması: Yüksek kontratlar nedeniyle Galatasaray'ı reddetti
Cenk Ergün'den transfer açıklaması: Yüksek kontratlar nedeniyle Galatasaray'ı reddetti Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, İtalya'dan La Gazzetta dello Sport'a özel röportaj verdi. Ergün, bazı oyuncuların yüksek kontratlar sebebiyle Galatasaray'ı reddettiğini açıkladı.
17.10.2023 Galatasaray
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Irına Shayk-Tom Brady aşkı belgelendi!
Irına Shayk-Tom Brady aşkı belgelendi! Eski sevgilisi ve kızının babası Bradley Cooper ile tekrar bir araya geldiği konuşulan Irina Shayk'in, Gisele Bündchen'in eski eşi Tom Brady'ye 'göz koyduğu' iddia edilmiş; ancak ünlü model bu iddiaları yalanlamıştı. Magazin gündemini karıştıran bu söyletinden yaklaşık iki ay sonra, ünlü isimlerin aşkı belgelendi.
26.07.2023 Cadde
İspanyol gazeteciden olay Arda Güler yorumu! 'Gençlere şans vermez'
İspanyol gazeteciden olay Arda Güler yorumu! 'Gençlere şans vermez' Real Madrid’i takip eden gazeteci Diego Plaza, Arda Güler’in transferini ve eflatun-beyazlı ekipte neler yapabileceğini yorumladı. Plaza, “Real Madrid formasını giymek için gereken özelliklere sahip olduğu konusunda taraftarı ikna etmek Arda’nın elinde” dedi
23.07.2023 Fenerbahçe
Meslektaşının eski aşkına göz mü koydu? Ünlü modelin cephesinden açıklama
Meslektaşının eski aşkına göz mü koydu? Ünlü modelin cephesinden açıklama Eski sevgilisi ve kızının babası Bradley Cooper ile tekrar bir araya geldiği konuşulan Irina Shayk'in, Gisele Bündchen'in eski eşi Tom Brady'ye 'göz koyduğu' iddia edilmişti. Magazin gündemine bomba gibi düşen bu söylentinin ardından, ünlü modelin cephesinden açıklama geldi.
12.06.2023 Cadde
'Irina Shayk, Tom Brady'ye göz koydu!'
'Irina Shayk, Tom Brady'ye göz koydu!' Eski sevgilisi ve kızının babası Bradley Cooper ile tekrar bir araya geldiği konuşulan Irina Shayk, geçtiğimiz aylarda çapkın oyuncu Leonardo DiCaprio ile Coachella'da görüntülenerek, kafaları karıştırmıştı. 37 yaşındaki güzelin adı son olarak Gisele Bündchen'in eski eşiyle anılıyor. İddiaya göre Rus model, katıldığı düğünde ünlü Amerikan futbolcusundan gözünü ayıramadı.
12.06.2023 Cadde
Pascal Nouma'yı kızdıran soru: Yürü git lan!
Pascal Nouma'yı kızdıran soru: Yürü git lan! Bir gece klübünde sahne alan eski futbolcu Pascal Nouma, Simge Sağın'ın Beşiktaş taraftarı olmasına rağmen Galatarasay'ın Arjantinli yıldızı Icardi'nin attığı golleden sonra 'Aşkın Olayım' şarkısının stadyumda çalmasına izin vermesiyle ilgili konuştu. Nouma, Beşiktaş forması giydiği dönemde bir maçta yaptığı el hareketiyle ilgili soruya ise tepki gösterdi.
26.05.2023 Cadde
İflas eden Pennant, 1 milyon sterlinlik malikanesini unuttu! Yanıp kül oldu
İflas eden Pennant, 1 milyon sterlinlik malikanesini unuttu! Yanıp kül oldu Premier Lig'in efsane oyuncularından birisi olan Liverpool ve Arsenal'ın formasını giyen Jermaine Pennant tüm servetini nasıl kaybettiğini anlattı. Pennant'ın 1 milyon sterlin değerindeki varlığını unuttuğu lüks malikanesi yanıp kül oldu. Öte yandan efsane futbolcu bir gecede harcadığı rakamı açıkladı.
15.01.2023 Futbol
Nejat İşler: Garip bir şekilde hayatla bağım kopmuştu!
Nejat İşler: Garip bir şekilde hayatla bağım kopmuştu! 'Deli Yürek', 'Gülbeyaz', 'Aliye', 'Barda', 'Kış Uykusu' 'Kaybedenler Kulübü', 'Bodrum Masalı' ve 'Behzat Ç.' gibi projelerde kamera karşısına geçen Nejat İşler, önceki gün Bomonti'de bir söyleşiye katıldı. uzun süre Bodurum Gümüşlük'te yaşadıktan sonra İstanbul'a dönen İşler, oyunculuk kariyerine başladığı günlerden bahsederken, hayatının dönüm noktasını anlattı.
8.11.2022 Cadde
Rayların izinde manzaranın peşinde
Rayların izinde manzaranın peşinde Tren yolculuğu daha ekonomik olmasının yanı sıra seyahat tutkunlarına yavaşlama, anı yaşama fırsatı veriyor. Türkiye’nin Avrupa’ya açılan demiryolu kapısı olarak bilinen Sofya Ekspresi’ne ilgi giderek artıyor.
6.11.2022 Pazar
Güney Kore polisinden izdiham itirafı
Güney Kore polisinden izdiham itirafı Güney Kore'de Cadılar Bayramı'nda yaşanan ve 150'den fazla kişinin hayatını kaybettiği izdihamla ilgili polis "ağır sorumluluğu" olduğunu kabul etti.
1.11.2022 Dünya
22.24'te telefon acı acı çaldı... İzdihamda ölen gezginin yürek yakan paylaşımı!
22.24'te telefon acı acı çaldı... İzdihamda ölen gezginin yürek yakan paylaşımı! Dünya Güney Kore'de 100 bin kişinin eğlenmek için toplandığı kutlamalarda meydana gelen izdihamla sarsıldı. 23 yaşındaki gezgin film yapımcısının, bir ömür boyu yolculuk sırasında Güney Kore'de izdihamda ezilerek ölmeden önceki son paylaşımları ortaya çıktı.
31.10.2022 Dünya
Dele Alli sonrası İngiltere'den bir transfer daha! Canlı yayında açıkladı
Dele Alli sonrası İngiltere'den bir transfer daha! Canlı yayında açıkladı Milliyet'in Beşiktaş muhabiri Serdar Sarıdağ, Siyah Beyazlıların gündemini ve transferde yaşanan son gelişmeleri aktardı.
17.08.2022 Beşiktaş
Mike Tyson'ın 500 milyon doları eridi! Yıllar sonra acı itiraf
Mike Tyson'ın 500 milyon doları eridi! Yıllar sonra acı itiraf Boks tarihinin en iyi isimlerinden biri olarak gösterilen Mike Tyson açıklamalarda bulundu. Dünyaca ünlü eski boksör, kariyeri boyunca kazandığı 500 milyon dolarlık dev serveti erittiğini söyledi. Mike Tyson'ın acı itirafı gündem oldu.
13.08.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Gece Hayatı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.