Gecesi

Gecesi

Son dakika gecesi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan gecesi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan gecesi haber sayfamızda...

Gecesi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 33.691 gecesi haberi bulunmuştur.
İstanbul’da metrolar çarpıştı! Açıklama geldi: 25 Nisan’da normale dönecek
İstanbul’da metrolar çarpıştı! Açıklama geldi: 25 Nisan’da normale dönecek İstanbul'da M5 Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'nda dün sabah meydana gelen ve yaklaşarıza nedeniyle seferler gecikmeli olarak yapılıyor. İBB'ye bağlı Metro İstanbul, "temas" sonucu zarar gören kuplajların tamir işlemlerinin devam ettiğini duyurdu.
23.04.2024 Haberler
İstanbul’da metrolar çarpıştı! Açıklama geldi: 25 Nisan’da normale dönecek
İstanbul’da metrolar çarpıştı! Açıklama geldi: 25 Nisan’da normale dönecek İstanbul'da M5 Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'nda dün sabah meydana gelen ve yaklaşarıza nedeniyle seferler gecikmeli olarak yapılıyor. İBB'ye bağlı Metro İstanbul, "temas" sonucu zarar gören kuplajların tamir işlemlerinin devam ettiğini duyurdu.
23.04.2024 Gündem
ABD-İsrail ilişkisi iyice gerildi!
ABD-İsrail ilişkisi iyice gerildi! İki önemli müttefik olan ABD ile İsrail arasındaki ilişki her geçen gün biraz daha geriliyor. Washington’ın, insan hakları ihlalleriyle gündeme gelen İsrail taburuna yaptırım uygulayacağına yönelik haberler ve Tel Aviv’den tepkiler, tansiyonu artırdı.
23.04.2024 Dünya
İstinat duvarı çökmüş, 5 katlı bina tahliye edilmişti! İşte son durum...
İstinat duvarı çökmüş, 5 katlı bina tahliye edilmişti! İşte son durum... Kocaeli'nin İzmit ilçesinde dün gece istinat duvarının çökmesinin ardından 5 katlı bina tahliye edildi. Bölgede onarım çalışmaları başladı.
21.04.2024 Gündem
CHP lideri Özel: Belediyelere 'karne' vereceğiz
CHP lideri Özel: Belediyelere 'karne' vereceğiz CHP lideri Özel, belediyelere ‘karne’ vereceklerini belirterek, "Belediyelerin 3'er, 6'şar aylık ve 1'er yıllık karnelerini ölçme-değerlendirme yöntemiyle çıkarıp, sizinle paylaşacağız. Eğer ibre yukarıysa devam edeceğiz, durağansa neler yapabileceğimize bakacağız, aşağı doğruysa yanlışlardan döneceğiz" dedi.
20.04.2024 Gündem
11 yıl sonra sahnede canlandı
11 yıl sonra sahnede canlandı Müslüm Gürses’in daha önce seslendirip, hiçbir yerde paylaşmadığı altı farklı şarkıdan oluşan ‘Tozlu Raflar’ albümü için önceki akşam Beykoz Kundura Fabrikası’nda lansman gecesi düzenlendi.
20.04.2024 Cadde
İsfahan'da şiddetli patlamalar
İsfahan'da şiddetli patlamalar İran'ın orta bölümünde yer alan İsfahan eyaletinde yaşayanlar, gece yarısı patlama sesleriyle yataklarından fırladı. Çok şiddetli en az üç patlama sesi duyuldu.
19.04.2024 Haberler
SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI? Survivor All Star 2024 ödül oyununu hangi takım kazandı? Survivor en son kim elendi?
SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI? Survivor All Star 2024 ödül oyununu hangi takım kazandı? Survivor en son kim elendi? Survivor'da bu hafta eleme gecesi normalden bir gün önce yapıldı. Gerçekleşen eleme gecesinde bir isim hayallerine veda etti. Dün akşam ise ödül oyunu için iki takım karşı karşıya geldi. Ödül oyununu kazanan takım büyük ödülün sahibi oldu. Peki, Survivor ödül oyununu kim, hangi takım kazandı? Survivor'da bu hafta kim elendi?
19.04.2024 Bilgi Rehberi
‘Tohumlama değil iklim meselesi’
‘Tohumlama değil iklim meselesi’ Prof. Dr. Orhan Şen, Dubai’de sellere neden olan şiddetli yağmurun ‘bulut tohumlama’dan değil, 75 yılda bir görülen sistem yağışından ve iklim değişikliğinden kaynaklandığını söyledi.
19.04.2024 Gündem
Yunanistan'da gündem Fenerbahçe! 'Rus ruleti' benzetmesi
Yunanistan'da gündem Fenerbahçe! 'Rus ruleti' benzetmesi UEFA Konferans Ligi'nde Olympiakos'un Fenerbahçe'yi İstanbul'da elemesi Yunanistan'da gündem oldu. Yapılan 'Rus ruleti' benzetmesi dikkat çekti.
19.04.2024 Konferans Ligi
SURVİVOR KİM ELENDİ YAMAN MI BATUHAN MI? 🏝️ Survivor birleşme partisi öncesi son elenen hangi yarışmacı oldu, adaya kim veda etti?
SURVİVOR KİM ELENDİ YAMAN MI BATUHAN MI? 🏝️ Survivor birleşme partisi öncesi son elenen hangi yarışmacı oldu, adaya kim veda etti? Survivor All Star 2024 yarışmasında eleme heyecanı yaşandı. Birleşme partisinden önceki son eleme gecesi 17 Nisan Çarşamba akşamı gerçekleşti. Bir yarışmacı gecenin sonunda adaya veda ederek hayallerini geride bıraktı. Eleme düellosunu soluksuz takip eden izleyenler ise "Survivor kim elendi? Survivor birleşme partisi öncesi son elenen hangi yarışmacı oldu, adaya kim veda etti?" sorularının yanıtını arıyor. İşte Survivor All Star 2024 adaya en son veda eden isim...
18.04.2024 Bilgi Rehberi
‘Bayan Bacak’a destek gecesi
‘Bayan Bacak’a destek gecesi Yeşilçam’a ‘Bayan Bacak’ lakabıyla damga vuran Serpil Örümcer’e destek amacıyla önceki akşam Cem Karaca Kültür Merkezi’nde düzenlenen Aygün Karadoğan konseri yoğun ilgi gördü.
18.04.2024 Cadde
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden bitmez
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden bitmez AK Parti Meclis grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçim sonuçlarına ilişkin net mesajlar verdi. 'Biz bitti demeden bitmez' diyen Erdoğan, AK Parti teşkilatlarına talimat verdi. Erdoğan'ın gündeminde Filistin meselesi de vardı.
17.04.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden bitmez
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden bitmez AK Parti Meclis grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçim sonuçlarına ilişkin net mesajlar verdi. 'Biz bitti demeden bitmez' diyen Erdoğan, AK Parti teşkilatlarına talimat verdi. Erdoğan'ın gündeminde Filistin meselesi de vardı.
17.04.2024 Gündem
Kıyamet gibi! Gökyüzü yeşile döndü, Dubai'ye felaket saniyeler içinde geldi
Kıyamet gibi! Gökyüzü yeşile döndü, Dubai'ye felaket saniyeler içinde geldi Birleşik Arap Emirlikleri son 75 yılın en şiddetli yağışına teslim olmasıyla çöl şehri Dubai sular altında kaldı. Sosyal medyadan gelen görüntüler, afete 'kıyamet günü' benzetmelerinin yapılmasına yol açtı.
17.04.2024 Dünya
Kıyamet gibi! Gökyüzü yeşile döndü, Dubai'ye felaket saniyeler içinde geldi
Kıyamet gibi! Gökyüzü yeşile döndü, Dubai'ye felaket saniyeler içinde geldi Birleşik Arap Emirlikleri son 75 yılın en şiddetli yağışına teslim oldu. Çöl şehri Dubai'nin sular altında kaldı. Sosyal medyadan gelen görüntüler, afete 'kıyamet günü' benzetmelerinin yapılmasına yol açtı.
17.04.2024 Haberler
Gizemli casus uçağı İran için havalandı! ABD ve İsrail ortak geliştirdi: 1 milyar dolarlık ‘MARS2’
Gizemli casus uçağı İran için havalandı! ABD ve İsrail ortak geliştirdi: 1 milyar dolarlık ‘MARS2’ İran geçtiğimiz hafta sonu tarihi bir saldırı düzenleyerek İsrail'e yüzlerce füze ve intihar dronu fırlattı. Bu füzelerin birçoğu ABD ve İsrail savunma güçleri tarafından düşürüldü. İngiliz medyası ise saldırının neden beklenilen etkiyi veremediğini anlattığı bir analiz yayınladı. Söz konusu analizde ABD ve İsrail tarafından geliştirilen 'MARS2'nin özelliklerine yer verildi.
17.04.2024 Dünya
Bu görüntüler Antalya'dan! TIR'ı yakıp o anları kaydettiler
Bu görüntüler Antalya'dan! TIR'ı yakıp o anları kaydettiler Antalya’da park halindeyken yanan TIR'ın kundaklama sonucu yandığı belirlendi. Jandarmanın özverili çalışması sonucu yakalanan olayın faillerinin, aracı yaktıkları anı cep telefonu ile kaydettikleri belirlendi.
17.04.2024 Gündem
Melis Sezen de leopar deseni modasına uydu! İddialı pozlarına beğeni yağdı
Melis Sezen de leopar deseni modasına uydu! İddialı pozlarına beğeni yağdı 'Sadakatsiz' dizisinde canlandırdığı Derin karakteri ile büyük beğenin toplayan oyuncu Melis Sezen, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla gündeme geldi. Leopar deseni modasına uyan güzel oyuncuya, beğeni ve yorum yağdı.
17.04.2024 Cadde
‘Kınanması gereken Netanyahu’dur’
‘Kınanması gereken Netanyahu’dur’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısının ardından yaptığı konuşmada İsrail-İran gerilimine değindi. Erdoğan, “İsrail hükümeti ateşi bölgeye yaymak için provokatif adımlar atmaktadır. Gerilimin müsebbibi Netanyahu ve gözünü kan bürümüş yönetimidir” dedi.
17.04.2024 Gündem
Erdoğan'dan İsrail-İran gerilimiyle ilgili son dakika açıklaması
Erdoğan'dan İsrail-İran gerilimiyle ilgili son dakika açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "13 Nisan gecesi yüreklerimizi ağzımıza getiren gerilimin birinci müsebbibi Netanyahu ve gözünü kan bürümüş yönetimidir.” ifadelerini kullandı.
16.04.2024 Haberler
Erdoğan'dan İsrail-İran gerilimiyle ilgili flaş açıklama
Erdoğan'dan İsrail-İran gerilimiyle ilgili flaş açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "13 Nisan gecesi yüreklerimizi ağzımıza getiren gerilimin birinci müsebbibi Netanyahu ve gözünü kan bürümüş yönetimidir.” ifadelerini kullandı.
17.04.2024 Gündem
Eski eşi ile kızını öldüren diş teknisyenin cezası belli oldu
Eski eşi ile kızını öldüren diş teknisyenin cezası belli oldu Konya'nın Seydişehir ilçesinde boşandığı Ayşe Gezer (35) ile kızı Gözde Nur Doğan'ı (17) av tüfeği ile vurarak öldüren diş teknisyeni Bekir Doğan (44) hakkında, ‘boşandığı eski eşi kasten öldürme’, ‘alt soydan akrabayı kasten öldürme’ suçlarından iki kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istendi.
16.04.2024 Gündem
Dünya İran'ın üç gün sonra ortaya çıkan skandalını konuşuyor: Saldırılar başarılı, İsrailliler kaçıyor
Dünya İran'ın üç gün sonra ortaya çıkan skandalını konuşuyor: Saldırılar başarılı, İsrailliler kaçıyor Geçtiğimiz hafta sonu İsrail'e tarihte ilk kez saldıran İran propaganda için akılalmaz bir yola başvurdu. Yaklaşık üç gün sonra ortaya çıkan skandal dünyada manşet haline geldi.
16.04.2024 Dünya
Spor yazarları Galatasaray'ın farklı galibiyetini değerlendirdi: Rüyamda görsem düşünmezdim
Spor yazarları Galatasaray'ın farklı galibiyetini değerlendirdi: Rüyamda görsem düşünmezdim Galatasaray, Süper Lig'in 32. haftasında Corendon Alanyaspor'u deplasmanda 4-0 mağlup etti. Spor yazarları sarı-kırmızılıların farklı galibiyetini değerlendirdi.
16.04.2024 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Gecesi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.