Hırsızlardan pes dedirten yöntem
Hırsızlardan pes dedirten yöntem Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde bir apartmanın ikinci katında bulunan daireye giren hırsızın, parmak izi belirlenmesin diye arkadaşının çorabını ayağından çıkarıp eline takması kameralara yansıdı. Olay, merkez Bağlar ilçesi Selahattin Eyyubi Mahallesi’nde meydana geldi. Batıkent Sitesi’nde ikamet eden Ahmet Çelenk’in dairesine önceki gün sabaha karşı hırsız girdi. Bir miktar parasını cüzdanını çaldıran Çelenk, güvenlik kamerasına baktığında şoke oldu. Apartman önüne gelen iki hırsızdan birinin parmak izi belirlenmesin diye arkadaşının ayağındaki çorabı çıkarıp eline taktıktan sonra, su gider borusundan tırmanarak evine girdiğini gören Çelenk, hemen polise haber verdi. "ÖĞLEN FARK ETTİM" Önceki gün saat 5'e doğru bir bağrışma ile uyandıklarını belirten Çelenk, “Pencereden dışarıya baktık herhangi bir şey yok. Tekrar gidip yattık. Öğlen dışarı çıkmak istedim. Bir miktar param vardı. Pantolonumun yerde olduğunu gördüm. Kartlarım yerdeydi. Hırsızlık aklıma gelmedi. Bir yerde düşürdüğümü falan sandım. Sonra o bağrışmalar geldi aklıma. Güvenlik kameralarına baktım. İki kişinin apartmana gelişi dikkatimi çekti. İkinci kata çıkmaya çalıştıklarını gördük. Boru kısmından tırmanıp bizim kata çıkıyor. O an anladım hırsızlık olduğunu. Polisi aradım, olay yeri inceleme falan geldi ama hırsız diğer arkadaşının çorabını eldiven şeklinde taktığı için parmak izinden bir şey çıkacağını sanmıyorum” dedi.
11.09.2019 Yaşam
Zafer Bayramı kutlamalarında bir öğrenci baygınlık geçirdi
Zafer Bayramı kutlamalarında bir öğrenci baygınlık geçirdi 30 Ağustos Zafer Bayramı Giresun Valiliği önünde düzenlenen törenle kutlandı. Tören için alanda bayrak flama tutan bir kız öğrenci baygınlık geçirdi. Alanda bulunan 112 ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan öğrenci ambulansla hastaneye kaldırıldı. Öğrencinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.Valilik önünde düzenlenen törene Karadeniz kırsalını PKK’ya dar eden Jandarma Komando Özel Harekat Timi de katıldı. Törende günün anlam ve önemine ilişkin konuşmayı yapan Binbaşı Tezcan Taşkıran, "Bugün asil Türk milleti ve onun bağrından çıkan kahraman Türk ordusunun 227. kuruluş yıldönümü ve bu kahraman ordunun en şanlı zaferlerinden biri olan 30 Ağustos Zaferi'nin 96'ncı yıldönümüdür. Hamuru vatan sevgisi ve bağımsızlık tutkusuyla mayalanmış, yüce Türk ulusunun hiçbir güç karşısında boyun eğmeyeceğini bilen Ulu Önder Atatürk, ulusun bağrından çıkan kahraman Türk ordusuyla birlikte harp tarihinde sonsuza dek unutulmayacak eşsiz bir zafer elde etmiştir. Aslıda bu bir zaferden öte bir ulusun genç, yaşlı, kadın, erkek demeden tüm fertleri ile verdiği var oluş mücadelesinin en büyük destanıdır" dedi. KONUŞMANIN ARDINDAN TÖREN HALK OYUNLARI GÖSTERİSİ İLE SONA ERDİ Tören için alanda bayrak flama tutan bir kız öğrenci baygınlık geçirdi. Alanda bulunan 112 ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan öğrenci ambulansla hastaneye kaldırıldı. Öğrencinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
11.09.2019 Yaşam
Halk otobüsünde korku dolu anlar
Halk otobüsünde korku dolu anlar Şanlıurfa'da halk otobüsünde baygınlık geçiren kadın yolcunun şoför tarafından otobüsle hastaneye ulaştırılması güvenlik kamerasına yansıdı.Mehmet Y. İilm daresindeki ŞUTİM-Karaköprü hattında sefer yapan halk otobüsünde bulunan ismi öğrenilemeyen bir kadın yolcu fenalaşarak baygınlık geçirdi. Otobüsteki diğer yolcuların müdahale ettiği kadının kötüleştiğini gören otobüs şoförü, güzergahını değiştirerek kadını yakındaki bir özel hastaneye götürdü. Kadının baygınlık geçirmesi ve sonrasında şoför tarafından hastaneye kaldırılması güvenlik kamerasına yansıdı. Şoförün davranışı vatandaşlar ve yetkililer tarafından takdir edildi.
11.09.2019 Yaşam
Ayakları bağlı Cezayirli, polisi harekete geçirdi
Ayakları bağlı Cezayirli, polisi harekete geçirdi Edirne’de ayakları bağlı yerde yatan bir Cezayirli şahıs, polisi harekete geçirdi. Edinilen bilgiye göre polise, 34 LD 0712 plakalı aracın bir kişiyi gasp ettiği ve şahsı aracın içine alarak kişilerin uzaklaştığı bilgisi geldi. 4 Cezayirli şahısın içinde bulunduğu 34 LD 0712 plakalı araç, Kale içi Semti Atatürkçü Düşünce Derneğinin önünde Cezayirli başka bir şahsı, araçtan aşağı indirdi. Elinde kesici aletle çevresine zarar vermek isteyen malum şahısın, çevredeki arkadaşları etrafına zarar vermemesi için ayaklarını bağlandı. Olay yerine gelen polis, malum şahsı olay yerine bırakarak kaçan aracın plakasını tüm ekiplere anons geçerek kaçan araca ulaşmaya çalıştı. Polisin anonsu üzerine, 34 LD 0712 araç Eski Camii kavşağında trafik şube ekipleri tarafından durduruldu. Aracın içinden çıkan 4 Cezayir uyruklu şahıs sorgulanmak üzere karakola götürülürken ayakları bağlı halde bulunan şahsında sorgusu devam ediyor.
11.09.2019 Yaşam
Aracının hurdaya döndüğünü gören sürücü sinir krizi geçirdi
Aracının hurdaya döndüğünü gören sürücü sinir krizi geçirdi Antalya’da evli çiftin içinde bulunduğu otomobil kontrolden çıkarak önce refüje çarptı, ardından takla attı. Kazadan yara almadan kurtulan çiftin kazadan sonra tartışırken sürücü Şule Ç., arabasının hurdaya döndüğünü görünce ‘Arabam gitti’ diyerek uzun süre gözyaşı döktü.Edinilen bilgiye göre, kaza, 13.30 sıralarında Kepez ilçesi Teomanpaşa Mahallesi’nde meydana geldi. 07 ESP 16 plakalı aracın sürücüsü Şule Ç. ile ismi öğrenilemeyen eşi, araçlarıyla ilerlerken sürücü hakimiyetini yitiren Şule Ç., otomobiliyle Gazi Bulvarı ile ile yan yolu ayıran refüjlerdeki bariyerlere çarptı. Çarpmanın şiddetiyle araç takla attı. Çevredeki vatandaşların yardımıyla otomobilden çıkartılan çift, şans eseri kazayı yara almadan atlattı. “ARABAM GİTTİ” İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri çağrıldı. Kaza sonrası şoka girdiği gözlenen Şule Ç.. ise eşiyle de tartıştı. Genç kadının eşini ise polis tartışmanın uzamaması için kadının yanından uzaklaştırdı. Bu sırada aracının hurdaya döndüğünü gören Şule Ç., ‘Arabam gitti’ diyerek uzun süre gözyaşı döktü. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası genç çift, akrabalarının getirdiği bir araçla kaza yerinden ayrıldı. Hurdaya dönen araç ise çekici tarafından kaldırıldı.
11.09.2019 Yaşam
Ölen köpeğini görünce çığlık çığlığa sinir krizi geçirdi
Ölen köpeğini görünce çığlık çığlığa sinir krizi geçirdi İzmir’in Torbalı ilçesinde bir otomobilin çarpması sonucu Pug cinsi bir köpek olay yerinde öldürürken, köpeğin sahibi de sinir krizi geçirdi. Edinilen bilgiye göre, Torbalı ilçesinde Pug cinsi olan 'Paşa' isimli köpek, Osman Demirci tarafından gezmeye çıkartıldı. Demirci, sokakta gezdikten sonra köpeği kucağına alarak evin yolunu tuttu. Oturdukları apartmanın önüne geldikleri anda Paşa isimli köpek, Osman Demirci'nin kucağından atlayarak yolun karşısına geçmek istedi. O sırada hızlı geldiği iddia edilen 35 GH 770 plakalı otomobil, köpeğe çarptı. Köpek çarpmanın etkisiyle olay yerinde öldü. Çığlık çığlığa ağladı, krizi geçirdi Köpeğin öldüğünü anlayan sahibi Özlem Demirci, olay yerine çığlık çığlığa ağlayarak geldi. Köpeğinin başında ağlayan genç kızı, babası Osman Demir ve aile yakınları sakinleştirmeye çalıştı; ancak genç kız sinir krizleri geçirdi. Olay yerine gelen trafik polisleri tutanak tutarken, Demirci ailesi konu hakkında şikayetçi oldu.
11.09.2019 Yaşam
Kalp krizi geçiren vatandaşın imdadına hava ambulansı yetişti
Kalp krizi geçiren vatandaşın imdadına hava ambulansı yetişti Malatya’nın Darende ilçesinde kalp krizi geçiren Memiş Gürbüz ambulans helikopterle hastaneye kaldırıldı. Edinilen bilgilere göre, Somuncu Baba Külliyesinde bulunan havuza giderken yolda şiddetli göğüs ağrısı hisseden Memiş Gürbüz (63), Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesine gitti. Burada yapılan ilk müdahalede hastanın kalp krizi geçirdiği tespit edildi. Durumu kritik olan hasta için daha sonra 112 komuta merkezinden hava ambulansı talep edildi. Kalp krizi geçiren yaşlı adam daha sonra Darende Stadı'na inen hava ambulansına taşınarak Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Hastanın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
11.09.2019 Yaşam
İznik Gölü iki kız çocuğuna mezar oldu
İznik Gölü iki kız çocuğuna mezar oldu Bursa'da serinlemek için İznik Gölü'ne giren Fatma Salman ile Vildan Salçın'dan acı haber geldi. Ekipler, küçük kızların cesetlerine ulaştı.Bursa’da İznik gölüne giren 8 çocuk boğulma tehlikesi atlattı. Çevreden yetişen vatandaşlar tarafından 6 çocuk kurtarılırken, iki kız serin sularda can verdi. Çocukların cansız bedenleri dalgıçlar tarafından gölden çıkarıldı. Yıldırım ilçesindeki bir tekstil atölyesinde çalışan 15 kişilik grup, piknik yapmak için Orhangazi'ye geldi. Grup, çamlık sahilinden göle geldi. Serinlemek için göle giren gruptan 8’i boğulma tehlikesi atlattı. Çocukların feryadı üzerine olay yerine koşan vatandaşlar, boğulmak üzere olan 1’i erkek 6 çocuğu sudan çıkardı. Gölden çıkarılan Neslihan Sezek (14), Eylem Sezek (15), Kübra Sezek (17), Muharrem Sayhan (13), Güllü Sayhan (17) ve Marziye Sayhan (17) sudan çıkarıldıktan sonra ambulanslarla Orhangazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak burada müşahede altına alındı. 2 çocuk ise gölde kayboldu. Çocukların bulunması için İznik gölüne UMKE ve deniz polisi çağrıldı. Pompa çevresinde suya giren dalgıç polisler, yaklaşık 2 saatlik çalışma sonrasında, yaşlarında ve isimleri Fatma Salman (13) ile Vildan Salçın (12) olduğu belirlenen iki kız çocuğunun cesetlerine ulaştı. Çocukların cenazeleri hastane morguna kaldırıldı. Acı haberi alan yakınları sahile akın etti. Cesetlerin sudan çıkarıldığı esnada yakınları gözyaşlarına boğuldu.
11.09.2019 Yaşam
Otomobil takla attı, sürücüsü sinir krizi geçirdi
Otomobil takla attı, sürücüsü sinir krizi geçirdi Antalya’nın Manavgat ilçesinde takla atarak aydınlatma direğini yıkan aracın sürücüsü sinir krizi geçirdi.Ümit A.’nın kullandığı 07 BJE 65 plakalı hafif ticari araç, Antalya-Manavgat D-400 karayolu Gültepe kavşağını 200 metre geçtikten sonra sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atarak aydınlatma direğine çarptı. Yola devrilen aydınlatma direği aynı istikamette seyir halindeki Selçuk G.’nin kullandığı 07 BC 350 plakalı otomobilin tamponuna çarptı. Kazada yaralanan olmazken aracın sürücüsü Ümit A. sinir krizi geçirdi. Olay yerine 112 acil sağlık ekibi gelmesine rağmen sürücü hastaneye gitmeye ikna edilemedi. Kaldırıma oturan ve sürekli ağlayan sürücü, aracın etrafını dolaşarak gözyaşı döktü.
11.09.2019 Yaşam
Ankara bu trafik polisini konuşuyor
Ankara bu trafik polisini konuşuyor Ankara'da dün etkili olan sağanak yağış sonrası yaşanan sel felaketinde bir trafik polisi, alt geçitte mahsur kalan vatandaşı sırtına alarak güvenli bölgeye taşıdı. Ankara'nın Kurtuluş semtinde yaşanan su baskınında bir vatandaş alt geçitte mahsur kaldı. Olayı gören bir trafik polisi, suyun içindeki vatandaşa kadar yürüyerek gitti. Polis memuru, daha sonra sırtına aldığı vatandaşı güvenli bölgeye kadar taşıdı. Yaşanan anlar bir vatandaş tarafından görüntülendi.
11.09.2019 Yaşam
Girdikleri havuzda boğulma tehlikesi geçirdiler
Girdikleri havuzda boğulma tehlikesi geçirdiler Brezilya’dan tatil için Denizli’ye gelen 2 turist girdikleri antik havuzda boğulma tehlikesi geçirdi. Durumu ciddiyetini koruyan Jandıra Marıa De Souza (65) isimli kadının kızı ise annesine cankurtaranların geç müdahale ettiğini ve ambulansın geç geldiğini iddia ederek gözyaşlarına boğuldu.Olay Denizli’nin turizm merkezlerinden Pamukkale’de meydana geldi. Bölgeye tatil için gelen ve 4 kişiden oluşan Brezilyalı aile sabah saatlerinde yüzmek için antik havuza girdi. Turistlerden Jandıra Marıa De Souza (65) ve kardeşi Valdete Jesus Rocha (61) henüz bilinmeyen bir nedenden ötürü havuzda boğulma tehlikesi geçirdi. Turistlere ilk müdahaleyi olay yerindekiler yaptıktan sonra durumu hemen 112 acil servise bildirerek yardım istedi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri turistlere müdahale ettikten sonra ikisini de kentte merkezindeki özel bir hastaneye götürdü. Brezilyalı kardeşlerden Jandıra Marıa De Souza müdahalesinin ardından yoğun bakıma alınırken, Valdete Jesus Rocha’nın ise sağlık durumunun iyi olduğu ve bilincinin açık olduğu belirtildi. "ANNAME CAN KURTARAN VE SAĞLIK EKİPLERİ GEÇ MÜDAHALE ETTİ" Annesi gözleri önünde boğulma tehlikesi geçiren ve Ankara’da öğrenci olduğu belirtilen kızı Rosemeire Maria De Souza ise annesine cankurtaranların geç müdahale ettiğini ve sağlık ekiplerinin de olay yerine geç geldiklerini iddia ederek, olayı gözyaşları içerisinde anlattı. Tatil için önceden plan yaptıklarını ve Pamukkale’ye geldiklerini ifade eden, "Ailem Brezilya’dan geldi biz çok mutluyduk. Annem ve teyzemle birlikte havuza girdik, çok mutluyduk. 1 dakika sonra benim annem boğuldu. Ondan sonra hiç kimse yardım etmedi. Kuzenim bağırdı, yardım istedi. Ondan sonra insanlar geldi ama benim annem mosmordu. Şimdi annem yoğun bakımda ben çok çaresizim. Ben adalet istiyorum şimdi biz hastanedeyiz. 10 dakika kimse kurtarmadı ve ambulans 20 dakika sonra geldi" dedi.
11.09.2019 Yaşam
5 yaşındaki çocuk sulama kanalına düştü
5 yaşındaki çocuk sulama kanalına düştü Osmaniye’de 5 yaşındaki çocuk sulama kanalına düştü. Havanın kararmasıyla sulama kanalına düşen çocuğun arama çalışmalarına ara verildi. Edinilen bilgiye göre, olay, Toprakkale ilçesinde DSİ’ye ait sulama kanalında meydan geldi. 4 buçuk yaşındaki Hasan Şahin Güngörlü arkadaşlarıyla oyun oynadığı sırada sulama kanalına düştü. Küçük çocuğun suya düştüğünü öğrenen vatandaşlar ve çocuğun ailesi su kanalı etrafında küçük çocuğu aradılar. Bu sırada vatandaşlar durumu polis, sağlık, itfaiye ve AFAD ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen yetkililer çocuğu arama çalışması başlattı. Balık adamlar kanal içerisine girerek çocuğu aramaya başladı. Ancak çocuğu bulamadılar. Hava’nın kararmasıyla arama çalışmalarına ara verildi. Sabah aram çalışmaların tekrar devam edeceği öğrenildi.
11.09.2019 Yaşam
Uçakta kalp krizi geçiren yolcuyu kabin ekibi kurtardı
Uçakta kalp krizi geçiren yolcuyu kabin ekibi kurtardı ALMANYA Hamburg Havalimanı'ndan Antalya'ya gelirken uçakta kalp krizi geçiren Makbule Gökbulut (80), kabin ekibi ve uçaktaki bir Alman sağlık görevlisinin müdahalesiyle yaşama döndü. Antalya'da özel bir hastanede tedavisi süren Gökbulut, kabin ekibine can borçlu olduğunu söyledi. Hamburg Havalimanı'ndan dün saat 15.00'da havalanan SunExpress'e ait XQ 171 sefer sayılı Hamburg- Antalya uçağına oğlu Hamdi Gökbulut'la binen Makbule Gökbulut, kalkıştan 1.5 saat sonra fenalaştı. Durumun bildirilmesi üzerine Makbule Gökbulut'a ilk müdahale kabin memurları Hüma Çalıkuşu, Nuray Aktaş, Yeşim Uyar ve Leyla Türk tarafından yapıldı. Kabin ekibi durumu pilotlar Levent İpek ve Ozan Yılmaz'a bildirdi. Pilot Levent İpek, yolcular arasında doktor olup olmadığını sordu. Anons üzerine Almanya'da bir hastanenin acil servisinde görev yapan sağlık memuru Jonas Arndt, Gökbulut'a müdahale etti. Kalp krizi geçirdiği belirlenen Makbule Gökbulut'a kalp masajı yapıldı, oksijen tüpü takıldı Yaklaşık 10 dakika süren müdahalenin ardından Gökbulut, kendine gelerek kendi başına solunum yapmaya başladı. ALMAN SAĞLIK MEMURU MÜDAHALE ETTİ Kabin ekibi ve sağlık memuru Jonas Arndt'ın yolculuk boyunca yalnız bırakmadığı Makbule Gökbulut, krizden yaklaşık 2 saat sonra Antalya Havalimanı'na indi. Haber verilmesi üzerine önceden hazır bekletilen ambulansa alınan Makbule Gökbulut, özel bir hastaneye götürülerek tedaviye alındı. 'KENDİLERİNE CAN BORÇLUIYUM' Hayati tehlikesi bulunmayan ancak kontrol altında tutulan Makbule Gökbulut, "Ramazan ayı dolayısıyla oruç tutmak için Antalya'ya geliyordum. Uçağa bindikten bir süre sonra uykuya daldım. Bir anda ağrılar hissetmeye başladım. Daha sora gözümü açtığımda kabin ekibi ve pilot bana bakıyordu. İlk müdahaleyi yapıp beni kurtarmışlar. Kendilerine can borçluyum" dedi.
11.09.2019 Yaşam
Trafik polisinden örnek davranış
Trafik polisinden örnek davranış Antalya'da, trafik polisi, yolun karşısına geçemeyen refüjdeki sokak köpeğini ensesinden tutup, taşıdı. Yolun karşısına bırakılan köpek, polislerin etrafında dolandıktan sonra uzaklaştı.Olay, saat 09.00 sıralarında, Muratpaşa ilçesindeki trafiğin yoğun olduğu Yener Ulusoy Bulvarı'nda meydana geldi. Büyükşehir Belediyesi'nin Engelli Rehabilitasyon Merkezi'ndeki engelli gençleri 1 günlük temsili askerlik için uğurlamaya gelen trafik polisleri, refüjdeki köpeği fark etti. Bir süre köpeği izleyen polis ekipleri, yolun karşısına geçmeye çalıştığını anlayınca müdahale etmeye karar verdi. 2 trafik polisi ile yoldan geçen bir kişi, refüje gelerek, kendi aralarında konuştu. Daha sonra trafik polisi, köpeğin ensesinden tutarak, akan trafiğin ortasında yolun karşına taşıdı. Karşı yola bırakılan köpek, polislerin etrafında dolandıktan sonra ayrıldı. Trafik polisi, bu hareketiyle çevredekilerin takdirini topladı.
11.09.2019 Yaşam
100 metre açıkta sırtüstü yüzen adam deniz polisini alarma geçti
100 metre açıkta sırtüstü yüzen adam deniz polisini alarma geçti Antalya’nın ünlü Konyaaltı sahilinde yüzmek için yaklaşık 100 metre denize açılan ve geri geri kulaç atan bir kişi, boğulma tehlikesi geçirdiği zannedilerek polis tarafından botla alındı. Kıyıya getirilen ve sağlıklı olan adam, "Geri zekalının biri boğulduğumu sanmış" diyerek ihbarcıya tepki gösterdi. Polisi alarma geçiren olay, Konyaaltı sahilinde 12.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ismi öğrenilemeyen bir şahıs, denizden yaklaşık 100 metre kadar açıldı. Bu sırada sahildeki restorasyon çalışmalarında işçi olduğu öğrenilen bir kişi, denizdeki şahsın oldukça uzakta olduğunu ve dalgalar arasında el kol hareketleri yaptığını düşünerek polise ihbarda bulundu. İşçinin ihbarını duyan diğer tatilcilerden 3 kişi ise şahsın olduğu bölgeye doğru yüzmeye başladı. Kısa süre sonra olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri şahsın bulunması için deniz polisinden destek istedi. Deniz polisi, şahsın yanına ulaştığında ise normal bir şekilde yüzdüğünü tespit etti. Şahsı kurtarmak için yüzerek giden tatilciler, şahsı hiç göremediklerini, kalp krizi geçirip öldüğünü düşündüklerini ifade etti. "Geri zekalı boğuldu sanmış" ‘Boğulduğunuzu sanmışlar’ diyerek bota alınan şahıs, kıyaya getirildiğinde kendisini ihbar eden işçiye ateş püskürdü. Bottan denize atlayan şahıs, yüzerek kıyaya geldi ve işçiye, “Geri zekalı birisi aramış, boğuluyor” demiş diyerek tepki gösterdi. Tepki gösterilen işçi ise, “Elini kolunu kaldıran adam kayboldu. Can bu. Nasıl bilelim ne olduğunu” dedi. Oldukça öfkeli olduğu gözüken adam, kendisine soru yönelten gazetecilere de tepki gösterdi. 30 yıldır aynı bölgede yüzdüğünü belirten şahıs, "Buradan geri zekalının birisi geri geri yüzüyor, geri geri kulaç atıyor deyip boğulduğumu ihbar etmiş. Öyle bir şey yok. Her gün gittiğim bir yer benim" dedi. "Ölürsem ölürüm" Tatilcilerden bir vatandaş ise, "Geri zekalı demen doğrumu? Bir gün ayağına kramp girer ölür kalırsın orada" diyerek şahsa tepki gösterdi. Öfkesi bir türlü dinmeyen adam ise tatilciye
11.09.2019 Yaşam
Evinin yandığını gören kadın balkonda sinir krizi geçirdi
Evinin yandığını gören kadın balkonda sinir krizi geçirdi Zonguldak'ta 3 katlı binanın 2'nci katında yangın çıktı. Evinin yandığını görünce balkona çıkarak yardım isteyen ve baygınlık geçiren kadın vatandaşlar tarafından ambulansa taşındı. Mithatpaşa Mahallesi Rahmet Sokak üzerinde saat 07.40 sıralarında 3 katlı binanın 2'nci katında oturan Şenol ve Dilek Sarı çiftine ait evde henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Çocuklarını okula gönderdikten sonra yangını fark eden Dilek Sarı, balkona çıkarak yardım istedi. Komşuların haber vermesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, kısa sürede yangına müdahale ederek kontrol altına aldı. Evinin yandığını gören Dilek Sarı, sinir krizleri geçirdi. Bayılan kadın, vatandaşlar tarafından ambulansa taşınarak Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesine sevk edildi. İtfaiye ekipleri, yaklaşık yarım saat süren çalışmanın ardından yangını söndürdü. Elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangının kesin çıkış sebebi araştırılıyor.
11.09.2019 Yaşam
Boynuna klozet kapağı geçirip...
Boynuna klozet kapağı geçirip... Boynuna klozet kapağı geçirip...
11.09.2019 Nevidyo
Dorsesi köprüye büyük gelen TIR'ı böyle geçirdi
Dorsesi köprüye büyük gelen TIR'ı böyle geçirdi Dorsesi köprüye büyük gelen TIR'ı böyle geçirdi
11.09.2019 İlginç Videolar
Kalp krizi geçiren yolcusunu hastaneye yetiştirdi
Kalp krizi geçiren yolcusunu hastaneye yetiştirdi Adana’da bir dolmuş şoförü, kalp krizi geçiren yolcusunu hastaneye kaldırdı. Şoför Özay Şahin, “Çok heyecanlandım ama mutluyum bir can kurtardım” dedi. Alınan bilgiye göre, olay, sabah saatlerinde 01 M 0723 plakalı Cemalpaşa dolmuşunda meydana geldi. 20 yıldır dolmuş şoförlüğü yapan Özay Şahin (40), sabah Çukurova ilçesine bağlı Süleyman Demirel Bulvarı’nda bir yolcuyu dolmuşuna aldı. Seyhan İlçesi İbo Osman Caddesi’ne geldiğinde ise yolcu dolmuşta kalp krizi geçirdi. Bu sırada dolmuşta bulunan diğer yolcular ilk müdahaleyi yaptı. Şoför Özay Şahin ise soğuk kanlılığını koruyup kalp krizi geçiren yolcusunu yoğun trafiğe rağmen 3 dakika içerisinde Aşkım Tüfekçi Hastanesi’ne yetiştirdi. Yolcuyu hastaneye teslim eden Şahin, daha sonra yoluna devam etti. Bu anlar ise dolmuşun güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. “Bir can kurtardım” Olay sonrası gazetecilere açıklamalarda bulunan Şahin, yolcusunun kalp krizi geçirince çok heyecanlandığını ancak soğuk kanlılığını koruyarak karar verdiğini söyleyip, şu ifadeleri kullandı: “Böyle bir olay başıma ilk kez geliyor. Bütün şoförler böyle bir olayla karşılaşırsa aynı tepkiyi vermeliler. Ben bir can kurtardım. Çok mutluyum. 3 dakika içerisinde hastayı hastaneye ulaştırdım. Yolculara da çok teşekkür ediyorum ilk müdahaleyi yapmasalardı belki o insan şuanda ölecekti. Engelli Agit kardeşimiz dayak yerken herkes izlemişti ama benim dolmuşumdaki yolcular öyle bir şey yapmadı. Mutluyum.” Öte yandan Şahin, yolcunun ismini almadığını belirtti.
11.09.2019 Yaşam
Kalbinde 3 buçuk santim iğne tespit edildi
Kalbinde 3 buçuk santim iğne tespit edildi İstanbul Esenyurt'ta yaşayan 60 yaşındaki Hüsniye Avcı, geçirdiği kalp krizi sonrası yatırıldığı özel hastanede, duydukları karşısında şok oldu. Kalp röntgeni çekilen Avcı'nın kalbinde 3 buçuk santim uzunluğunda iğne olduğu tespit edildi. Balıkesir'de 2009 yılında tıp fakültesi hastanesinde safra kesesi ameliyatı geçiren Hüsniye Avcı, ikamet ettiği İstanbul'da rahatsızlanarak 2017 yılının Kasım ayında özel bir hastaneye kaldırıldı. Kalp krizi nedeniyle gittiği hastanede röntgeni çekilen Avcı'nın kalbinde 3 buçuk santim uzunluğunda bir iğne olduğu saptandı. Eşinin hayatında başka hiçbir ameliyat geçirmediğini söyleyen Cemil Avcı, "Eşim 2009 senesinde Balıkesir Tıp Fakültesinde safra kesesi ameliyatı geçirdi. Başka da bir ameliyat geçirmedi. Daha sonra İstanbul'da ikamet ettiğimizden dolayı İstanbul'da bir rahatsızlığından dolayı hastaneye kaldırdık. Hastanede yapılan tetkikler neticesinde kalbinde 3 ya da 4 santim uzunluğunda bir cisim tespit edildi. Daha sonra bu cismin iğne olduğu söylendi" dedi. Öğrendikleri haber karşısında şok olan Avcı ailesi oğulları Hüseyin Avcı'nın ikamet ettiği Balıkesir'e döndü. Balıkesir'de açık kalp ameliyatına girdiklerini belirten Cemil Avcı, "Balıkesir'de açık kalp ameliyatı yaptılar ancak o iğnenin kalbin içinde olduğunu tespit ettiler. İğneyi alamadılar ve riskli olduğunu söylediler. Ve iğne halen kalbin içinde durur vaziyette görülmektedir" şeklinde konuştu. "Dünyada dördüncü, Türkiye'de ilk kez yaşandı" Kalpte bulunan iğnenin dünya genelinde dördüncü, Türkiye'de de ilk defa yaşandığını söyleyen Avcı, "Edindiğimiz bilgilere göre başımıza gelen bu vaka dünya genelinde dördüncü kez görülmüş. Türkiye'de de ilk defa bizim başımıza gelmiş. Bunu doktorlar da teyit ettiler zaten. Ayrıca internetten edindiğimiz bilgiler de bunu doğruladı. Bizim Sağlık Bakanlığından bir isteğimiz var. Bu ameliyatı yapabilecek doktor veya hastane arıyoruz. Derdimize deva olacak bir hekim arıyoruz" şeklinde konuştu.
11.09.2019 Yaşam
Tabutunu kucağına aldı
Tabutunu kucağına aldı Tabutunu kucağına aldı
11.09.2019 Yaşam
Babaları tarafından öldürülen Elif Mina ve Miray Hira'ya veda
Babaları tarafından öldürülen Elif Mina ve Miray Hira'ya veda Babaları tarafından öldürülen 4 yaşındaki Elif Mina ile 2 yaşındaki Miray Hira son yolculuklarına uğurlanıyor. Anne Dilek Yardım, kızlarının tabutunu musalla taşına kadar taşıdı, sarıldı, gözyaşlarına boğuldu. Babaları Ali Yardım tarafından öldürülen 4 yaşındaki Elif Mina ile 2 yaşındaki Miray Hira'nın cenazeleri Sancaktepe'de Yenidoğan'daki Hz Ali Camii'ne getirildi. Çocuklardan birinin cenazesi cenaze aracının arkasına konulurken diğeri de aracın içinde getirildi. Anne Dilek Yardım, cocuklarının tabutlarını musalla taşına kadar taşıdı. Acılı anne tabutlara sarılıp uzun süre gözyaşı döktü.
11.09.2019 Yaşam
Kalp krizi geçiren baba çocuklarının gözleri önünde can verdi
Kalp krizi geçiren baba çocuklarının gözleri önünde can verdi Antalya’da henüz 15 gün önce kiraladığı eve 2 çocuğuyla birlikte gelen 64 yaşındaki Suriyeli Ghathwan Alhosaml, çocuklarının gözü önünde kalp krizi geçirerek yaşamını kaybetti. Olayda Alhosaml’in çocuklarının panikleyerek ambulans yerine ev sahiplerini aradıkları öğrenildi. Olay, Konyaaltı ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, eşinden ayrı yaşadığı öğrenilen Suriyeli Ghathwan Alhosaml (64), yaklaşık 15 gün önce 2 çocuğuyla birlikte Akkuyu Mahallesi 20. Cadde üzerindeki 5 katlı bir apartmanın en üst katından ev kiraladı. Yemeğin ardından çocuklarından su isteyen Alhosaml, suyu içtikten sonra çocuklarından bir bardak daha su istedi. Alhosaml, ikinci bardağı içtikten sonra fenalaşarak yere düştü. Babalarının fenalaştıklarını gören oğlu ile kızı ise panikleyerek telefonla ev sahiplerini aradı. Olay yerine aracıyla gelen ev sahibi, eve çıktığında Alhosaml’i yerde görünce 112’yi arayarak ambulans talep etti. Eve gelen sağlık ekipleri, kalbi duran Alhosaml’yi geri döndürmek için kalp masajı yaptı ancak hayata geri döndüremedi. Bunun üzerine eve polis ve olay yeri inceleme ekipleri sevk edildi. Ambulansı yerine başka bir Suriyeli’yi aramışlar Aynı binadaki market çalışanı Sefa Abay, olayla ilgili, “Yemek yedikten sonra bir bardak su istemiş, daha sonra bir bardak daha isteyip içmiş. Bu sefer de fenalaşmış, çocuklarda korkup bizi veya ambulansı aramak yerine başka bir Suriyeli’yi aramışlar. Daha sonra aradıkları o Suriyeli geldi buraya, eve çıktıklarında adam fenalaşmış vaziyetteymiş. Daha sonra ambulans geldi. Ambulans geldiğinde ise sağlık ekipleri adamın daha öncesinden öldüğünü söyledi. Yine de kalp masajı yaptılar ama kurtaramadılar” dedi. Kalp krizi geçirdiği öğrenilen Alhosaml’in cansız bedeni kesin ölüm nedeni belirlenmek üzere Adli Tıp Morgu’na kaldırılırken, geride olayın şokunu atlatamayan 2 çocuğu ise polis ekipleri polis merkezine götürdü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
11.09.2019 Yaşam
Aldatılan kadın canlı yayında sinir krizi geçirdi
Aldatılan kadın canlı yayında sinir krizi geçirdi Beyaz TV ekranlarında yayınlanan "Yalnız Değilsin" programında katılan kadın, canlı yayında kocasının kendisini aldattığı kadınla yüzleşince sinir krizi geçirdi.
11.09.2019 Televizyon
Dehşete düşeceksiniz! +18
Dehşete düşeceksiniz! +18 Panama'da birkaç kız, karşılarına çıktığını iddia ettikleri "şeytansı" ve boynuna yılan dolanmış yaratığı gördükten sonra çeşitli ataklar geçirmeye başladı. Kendilerini yerden yere atan kızların içine şeytan girdiği iddiası da söylentiler arasında. Kızlardan biri, gördüklerini iddia ettikleri şeytani yaratığın resmini çizdiği söyleniyor.
11.09.2019 İlginç Videolar

Benzer Haber Etiketleri