Geçiş

Geçiş

Son dakika geçiş haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan geçiş gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan geçiş haber sayfamızda...

Geçiş

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 35.320 geçiş haberi bulunmuştur.
Gören telefona sarıldı! 23 Nisan'da Türk Yıldızları'ndan nefes kesen gösteri
Gören telefona sarıldı! 23 Nisan'da Türk Yıldızları'ndan nefes kesen gösteri Türk Hava Kuvvetleri'ne bağlı akrobasi timi Türk Yıldızları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Antalya'da gösteri uçuşu yaptı.
23.04.2024 Gündem
LGS SINAV GİRİŞ BELGESİ AÇILDI MI? ✍ 2024 LGS sınavı ne zaman? LGS'ye ne kadar kaldı, sonuçlar hangi tarihte açıklanacak?
LGS SINAV GİRİŞ BELGESİ AÇILDI MI? ✍ 2024 LGS sınavı ne zaman? LGS'ye ne kadar kaldı, sonuçlar hangi tarihte açıklanacak? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavı için öğrenciler bekleyişini sürdürüyor. Sınava başvuru süreci tamamlandı ve sınav yeri bilgisini gösteren giriş belgelerinin paylaşılacağı tarih iple çekiliyor. LGS sınav giriş belgesi ne zaman yayımlanacak, LGS'ye ne kadar kaldı?
23.04.2024 Bilgi Rehberi
Süleyman Hurma'dan Süper Lig için bomba iddia!
Süleyman Hurma'dan Süper Lig için bomba iddia! Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulunurken Süper Lig için bomba bir iddia ortaya attı.
23.04.2024 Süper Lig
2024 DGS başvuru ve sınav tarihi ne zaman? DGS başvuru ücreti kaç para? İşte ÖSYM'nin sınav takvimindeki Dikey Geçiş Sınavı bilgisi
2024 DGS başvuru ve sınav tarihi ne zaman? DGS başvuru ücreti kaç para? İşte ÖSYM'nin sınav takvimindeki Dikey Geçiş Sınavı bilgisi ÖSYM tarafından her yıl uygulanan Dikey geçiş Sınavı DGS için geri sayım başladı. Başvuru tarihlerine kısa bir zaman kala adaylar arayışa geçti. DGS ne zaman, 2024 Dikey Geçiş Sınavı: DGS başvuru tarihi hangi ayda, hangi günler? DGS başvuru ücreti ne kadar, belli oldu mu? soruları yoğun ilgi görüyor. İşte ÖSYM takviminde yer alan DGS süreci
23.04.2024 Bilgi Rehberi
İkinci el araç alacaklar dikkat: Piyasada en çok talep gören 5 marka belli oldu
İkinci el araç alacaklar dikkat: Piyasada en çok talep gören 5 marka belli oldu İkinci el araç fiyatlarıyla ilgili yapılan son araştırmalarda çarpıcı veriler göze çarpmaya devam ediyor. İlk 4 aylık süreçte ikinci elde fiyatlar yukarı yönlü hareketlendi. Peki fiyat artışının sebepleri neler? Piyasada en çok talep gören marka ve modeller hangileri? Uzman isim ‘İkinci el avantajlı konuma geçti’ dedi. İşte detaylar...
23.04.2024 Ekonomi
‘PKK’nın Irak’taki varlığı bitecek’
‘PKK’nın Irak’taki varlığı bitecek’ Cumhurbaşkanı Erdoğan tarihi önemdeki Irak ziyaretinde “PKK’nın resmen terör örgütü ilan edilerek Irak’taki varlığının en kısa zamanda sonlanacağına olan inancımı paylaştım” dedi.
23.04.2024 Gündem
Daha çok değil daha akıllıca çalış!
Daha çok değil daha akıllıca çalış! Dokuz Eylül Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Prof. Dr. Engin Deniz Eriş, “Sürdürülebilir Girişimcilik” konusunda gerçekleştirdiği sunumda; “Daha çok değil, daha akıllıca çalış” anlayışının yaygınlaşması ile insanların işlerini her zaman ve her yerde yönetebilmeleri nedeniyle daha kişisel bir yaşam tarzına olanak sağlaması açısından girişimciliğin günümüzde daha fazla konuşulmaya başladığını ifade etti.
22.04.2024 Ege
İbrahim Akdağ: Kimsenin gazına gelmiyoruz, umursamıyoruz!
İbrahim Akdağ: Kimsenin gazına gelmiyoruz, umursamıyoruz! Sivassporlu futbolcu İbrahim Akdağ, Fenerbahçe maçından sonra konuştu.
22.04.2024 Sivasspor
Türkiye ile Irak arasında Kalkınma Yolu Anlaşması! İşte projenin detayları...
Türkiye ile Irak arasında Kalkınma Yolu Anlaşması! İşte projenin detayları... Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Türkiye ile Irak arasında Kalkınma Yolu Anlaşması imzalandığını duyurdu. İmzalanan o anlaşmanın detaylarını Bakan Uraloğlu sosyal medyasından paylaştı. İşte detaylar...
22.04.2024 Gündem
Serdar Topraktepe: Beşiktaş forması çok büyüktür!
Serdar Topraktepe: Beşiktaş forması çok büyüktür! Beşiktaş Teknik Sorumlusu Serdar Topraktepe, Ankaragücü maçının ardından konuştu.
19.04.2024 Beşiktaş
Demirören Yayınları'ndan 'İstanbul ve Boğaz Kıyılarına Pitoresk Seyahat' çıktı
Demirören Yayınları'ndan 'İstanbul ve Boğaz Kıyılarına Pitoresk Seyahat' çıktı Demirören Yayınları'ndan çıkan Antoine Ignace Melling'in 'İstanbul ve Boğaz Kıyılarına Pitoresk Seyahat' adlı eserinin çok özenle hazırlandığını söyleyen Zero Kitap'ın sahibi Ahmet Boratav, "Demirören Yayınları'nın çıkartmaya başladığı prestij yayınları gerçekten çok önemli. Baskı kaliteleri çok iyi ve satışında kitapçılar ile sahafları desteklemesi de önemli. Çünkü satış kanalları bunlar. Yani Demirören Yayınları piyasayı olumlu yönde destekliyor. Örneğin Antoine Ignance Melling'in A Picture Voyage to Constantinople kitabı yeniden basıldı. Bu çok kaliteli bir baskı ve çok kaliteli bir cilt. Bugüne kadar alamamış olan kitap meraklıları için çok önemli bir yayın. Eski bir matbaacı olarak söylüyorum Melling'in kitabının baskısı gerçekten çok iyi. Seçilen kağıt, baskı kalitesi orijinal, arşivlerden alınıp renk ayrımı düzgün yapılmış. Mükemmel bir cilt ile gerçek bir koleksiyon kitabı" diye konuştu.
19.04.2024 Kültür Sanat
Bolu Dağı Tüneli uzuyor! İstanbul yönü için yeni karar
Bolu Dağı Tüneli uzuyor! İstanbul yönü için yeni karar Bolu Dağı Tüneli ile ilgili yeni karar açıklandı. Tünelin İstanbul yönünün 70 metre uzatılacağı açıklandı. İşte detaylar...
18.04.2024 Gündem
LGS 2024 NE ZAMAN? LGS örnek sorular: Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi ne zaman yayımlanacak?
LGS 2024 NE ZAMAN? LGS örnek sorular: Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi ne zaman yayımlanacak? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavına kısa süre kaldı. LGS için başvuru süreci 29 Mart günü noktalandı. Sınava katılım sağlayacak öğrenciler ise LGS sınav giriş belgesinin paylaşılacağı tarihi araştırıyor. 2024 LGS ne zaman, sonuçlar hangi tarihte açıklanacak?
18.04.2024 Bilgi Rehberi
İran-İsrail gerilimi! MSB kaynakları: Alınabilecek tüm tedbirler alındı
İran-İsrail gerilimi! MSB kaynakları: Alınabilecek tüm tedbirler alındı Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, İran’ın İsrail’e saldırı gerçekleştirdiği gece Türk Silahlı Kuvvetleri’nin önleyici bazı tedbirler alıp almadığına yönelik soruya yanıt verdi. Öte yandan MSB kaynakları, Adana'daki 10. Tanker Üs Komutanlığı'nın (İncirlik Üssü), Ana Jet Üs Komutanlığı'na dönüştürüldüğünü bildirdi.
18.04.2024 Haberler
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Şampiyon Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın!
18.04.2024 Futbol
İran-İsrail gerilimi! MSB kaynakları: Alınabilecek tüm tedbirler alındı
İran-İsrail gerilimi! MSB kaynakları: Alınabilecek tüm tedbirler alındı Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, İran’ın İsrail’e saldırı gerçekleştirdiği gece Türk Silahlı Kuvvetleri’nin önleyici bazı tedbirler alıp almadığına yönelik soruya yanıt verdi. Öte yandan MSB kaynakları, Adana'daki 10. Tanker Üs Komutanlığı'nın (İncirlik Üssü), Ana Jet Üs Komutanlığı'na dönüştürüldüğünü bildirdi.
18.04.2024 Gündem
Kalkınma Yolu mesajı: 130 kilometre demiryolu yapacağız
Kalkınma Yolu mesajı: 130 kilometre demiryolu yapacağız Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bulgaristan ile artan demiryolu potansiyelini dikkate alarak, ikinci bir demiryolu geçiş noktası kurulması konusunda Mutabakat Zaptı İmzaladıklarını bildirerek, “Bu ikinci demiryolu hattı ile doğu-batı yönlü yük taşıma kapasitesi artacak ve Orta Koridor’un demiryolu potansiyeline önemli ölçüde katkıda bulunacaktır. Kalkınma Yolu, Orta Doğu ülkeleri ile Orta Koridor ülkeleri arasındaki karşılıklı ticaretin çeşitlendirilmesi ve yeni pazarlara erişimi destekleyici ve tamamlayıcı bir girişim olması açısından önemli bir potansiyele sahiptir" dedi.
18.04.2024 Ekonomi
LGS için örnek 45 soru yayında
LGS için örnek 45 soru yayında Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında 2 Haziran’da gerçekleştirilecek merkezi sınava hazırlık yapan öğrencilerin çalışmalarına destek olmak amacıyla hazırlanan yeni örnek soru ve çözümlü videoları yayımlandı.
18.04.2024 Gündem
Kamuda tasarruf
Kamuda tasarruf Kamuda tasarrufun öncelikli bir konu olduğunu dile getiren Cevdet Yılmaz, bu konudaki çalışmaların süzgeçten geçirip uygulamaya konulacağını duyurdu.
18.04.2024 Ekonomi
Bakan Yerlikaya açıkladı: Bayram tatilinde 2 bin 101 düzensiz göçmen yakalandı
Bakan Yerlikaya açıkladı: Bayram tatilinde 2 bin 101 düzensiz göçmen yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ramazan Bayramı tatili boyunca mobil göç noktası araçlarıyla gerçekleştirilen 'Kalkan-20' denetimlerinde 2 bin 101 düzensiz göçmenin yakalandığını duyurdu.
17.04.2024 Gündem
Kalkan-20 operasyonu! 2 bin 101 düzensiz göçmenin yakalandı
Kalkan-20 operasyonu! 2 bin 101 düzensiz göçmenin yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ramazan Bayramı tatili boyunca mobil göç noktası araçlarıyla gerçekleştirilen "Kalkan-20" operasyonlarında 2 bin 101 düzensiz göçmenin yakalandığını duyurdu.
17.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan ekonomi mesajı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan ekonomi mesajı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Seçim sonrası dediklerinin tam aksi oldu. Normal programımız devam ediyor daha kararlı, güçlü bir şekilde. Yol haritamız belli. Merkez Bankası epey bir rezerv biriktirdi bu süreçte" dedi.
17.04.2024 Haberler
Yunanistan'ın ölüme ittiği göçmenler için kurtarma operasyonu
Yunanistan'ın ölüme ittiği göçmenler için kurtarma operasyonu Çanakkale'de ekipler, Ayvacık açıklarında lastik bot içerisinde bir grup kaçak göçmen olduğu bilgisi üzerine harekete geçti.
17.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan ekonomi mesajı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan ekonomi mesajı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Seçim sonrası dediklerinin tam aksi oldu. Normal programımız devam ediyor daha kararlı, güçlü bir şekilde. Yol haritamız belli. Merkez Bankası epey bir rezerv biriktirdi bu süreçte" dedi.
17.04.2024 Ekonomi
2 Haziran’da yine sandık kurulacak
2 Haziran’da yine sandık kurulacak Yerel seçimin ardından itirazlar için Yüksek Seçim Kurumu’na (YSK) başvuru süreci 10 Nisan’da; olağanüstü itirazlar ise 14 Nisan’da sona erdi.
17.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Geçiş ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.