Gediz Nehri

Gediz Nehri

Son dakika gediz nehri haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan gediz nehri gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan gediz nehri haber sayfamızda...

Gediz Nehri

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 206 gediz nehri haberi bulunmuştur.
Manisa'da şiddetli sağanak nedeniyle köprü yıkıldı, heyelan oluştu
Manisa'da şiddetli sağanak nedeniyle köprü yıkıldı, heyelan oluştu Manisa’da etkili olan sağanak yağışlar sonrası iki mahalle arasında ulaşımı sağlayan köprü yıkıldı.
16.01.2024 Gündem
Beyoğlu'nda koca dehşeti! 3 çocuğu ve eşini öldürdü
Beyoğlu'nda koca dehşeti! 3 çocuğu ve eşini öldürdü Beyoğlu’nda cinnet getiren şahıs, tartıştığı eşini ve 3 çocuğunu başından vurduktan sonra kendini de vurdu. Anne ve 3 küçük çocuk hayatını kaybederken, baba ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
12.11.2023 Gündem
Gediz Nehri'nde can pazarı! Kimse sağ çıkamadı
Gediz Nehri'nde can pazarı! Kimse sağ çıkamadı Manisa’nın Kula ilçesinde yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan hafif ticari araç Gediz Nehri'ne uçtu. Kazada sürücü Çağlar Uzun (28) ile annesi Gülşen Uzun (60) ve arkadaşı Naci Şen (32) hayatını kaybetti.
12.11.2023 Haberler
Gediz Nehri'nde can pazarı! Kimse sağ çıkamadı
Gediz Nehri'nde can pazarı! Kimse sağ çıkamadı Manisa’nın Kula ilçesinde yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan hafif ticari araç Gediz Nehri'ne uçtu. Kazada sürücü Çağlar Uzun (28) ile annesi Gülşen Uzun (60) ve arkadaşı Naci Şen (32) hayatını kaybetti.
12.11.2023 Gündem
5 havzada 290 milyon adet mikroplastik tespiti
5 havzada 290 milyon adet mikroplastik tespiti TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi'nce Kızılırmak, Susurluk, Gediz, Dalaman ve Dilderesi olmak üzere 5 havzada yapılan araştırmada toplam 290 milyon adet mikroplastik tespit edildi.
20.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla Kula Jeoparkı 'kesin korunacak'
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla Kula Jeoparkı 'kesin korunacak' Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan imzalı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Manisa’nın Kula ilçesindeki Jeopark alanı 'kesin korunacak hassas alan' olarak ilan edildi. Doğal sit alanı, Türkiye'nin ilk ve tek Avrupa UNESCO tescilli Jeopark alanı olarak biliniyor.
16.03.2023 Gündem
2 gündür devam eden yağışlar Gediz Çayı'nı taşırdı
2 gündür devam eden yağışlar Gediz Çayı'nı taşırdı Kütahya'nın Gediz ilçesinde iki gündür devam eden yağışlı hava çiftçinin yüzünü güldürürken Gediz Çayı'nın taşmasına da sebep oldu.
12.03.2023 Haberler
Ege Denizi'nde yaşananlar büyük depremin ayak sesleri mi? 2 uzman 4 il için uyardı
Ege Denizi'nde yaşananlar büyük depremin ayak sesleri mi? 2 uzman 4 il için uyardı Son günlerde Ege Denizi'nde yaşanan deprem hareketliliği, özellikle İzmir ve çevresinde yaşayanları tedirgin etti. Prof. Dr. Ziyadin Çakır, "Yakın bir fayda oluşacak orta büyüklükte bir deprem dahi İzmir için yıkıcı sonuçlara neden olabilir" derken, Prof. Dr. Naci Görür ise İzmir Fayı'nın 7 ve üzeri deprem üretme potansiyeline sahip olduğuna dikkat çekti. İşte o 4 il için önemli uyarı.
13.01.2023 Gündem
Bir damla su bile yok! Marmara Gölü'nden geriye sadece adı kaldı
Bir damla su bile yok! Marmara Gölü'nden geriye sadece adı kaldı Türkiye Tabiatını Koruma Derneği bilim danışmanı Dr. Erol Kesici, Manisa'nın Salihli, Saruhanlı ve Gölmarmara ilçeleri sınırlarında yer alan Marmara Gölü'nde incelemelerde bulundu. Kesici, gölden sadece adının kaldığını, bir damla bile su kalmadığını, doğal dengesinin bozulduğunu ve yaşamının yok edildiğini kaydetti.
6.10.2022 Gündem
Yüzülebilir  Körfez’e  adım adım
Yüzülebilir Körfez’e adım adım İZSU Genel Müdürlüğü, TÜBİTAK’la yürüttüğü Oşinografik İzleme Projesi kapsamında İzmir Körfezi’ndeki değişim bilimsel veriler ışığında gözlemliyor.
11.05.2022 Ege
Erçetingöz’den Gediz farkındalığı
Erçetingöz’den Gediz farkındalığı Usta gazeteci Esat Erçetingöz’ün “Gediz Havzası-Temiz Deniz Temiz Körfez” temalı 100 fotoğrafından oluşan sergisi, İzmir Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde açıldı.
28.03.2022 Ege
Akhisar ve Gölmarmara bağlantısı güçleniyor!
Akhisar ve Gölmarmara bağlantısı güçleniyor! Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda; Salihli’yi, Akhisar ve Gölmarmara’ya bağlayacak olan köprü için protokol imzaladı.
15.03.2022 Ege
Kontrolden çıkan araç l Gediz Nehri'ne uçtu! Sürücü yüzerek kurtuldu
Kontrolden çıkan araç l Gediz Nehri'ne uçtu! Sürücü yüzerek kurtuldu Manisa'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil Gediz Nehri'ne uçtu. Sürücü yüzerek kurtulurken, araç ise 5 saatlik çalışması ile sudan çıkarıldı.
10.02.2022 Gündem
Gediz’e dijital destek
Gediz’e dijital destek Çiğli Belediyesi, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) ve İzmir Ekolojik Denge Derneği’nin işbirliğinde yürütülen ‘Yaşasın Gediz, Temiz Su Temiz Gıda Projesi’nin dijital altyapısı oluşturuldu.
28.01.2022 Ege
Gediz Nehri Nerede? Nereden Doğar Ve Nereye Dökülür?
Gediz Nehri Nerede? Nereden Doğar Ve Nereye Dökülür? Ülkemizde pek çok nehir bulunur. Gediz nehri ise, bunlardan birisidir. Geriz nehri, ülkemizin Ege Denizine dökülen en büyük ikinci nehri olarak biliniyor. Gediz nehri özellikleri ve konumu ile çok merak edilir. Gediz nehri nerede sizler için derledik.
12.01.2022 Eğitim
Çevre için tek yürek
Çevre için tek yürek Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer, İzmir Körfezi’ne gelen Gediz’deki kirliliğin bir an önce önlenmesi gerektiğini vurguladı. Uşak Belediye Başkanı Çakın da, “OSB’lerde arıtma yatırımlarına öncelik verilsin” dedi
15.11.2021 Ege
Kuş Cenneti Nerelerde Var? Türkiye'nin Kuş Cennetleri
Kuş Cenneti Nerelerde Var? Türkiye'nin Kuş Cennetleri Türkiye’nin zengin doğası ve bitki örtüsü sayesinde ülkemizin pek çok farklı bölgesinde farklı özelliklere sahip olan çok ekosistem bulunur. Bu sayede ülkemizin doğal zenginlikleri de tüm dünyanın hayranlığını kazanmış olan kuş cennetleri de dahi oldu. Kuş cenneti nerelerde var sizler için derledik.
23.10.2021 Eğitim
Kuraklık, Gediz’i de vurdu
Kuraklık, Gediz’i de vurdu Ege Bölgesi’nin Büyük Menderes’ten sonraki ikinci büyük akarsuyu Gediz Nehri’nde kuraklığın etkisiyle yer yer suların çekilmesi, bölge insanının endişelerini artırdı.
18.10.2021 Ege
Türkiye'nin karpuz ihracatı 9 ayda 21 milyon doları geçti
Türkiye'nin karpuz ihracatı 9 ayda 21 milyon doları geçti Türkiye'nin ocak-eylül döneminde gerçekleştirdiği karpuz ihracatının tutarı, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 6 artarak 21 milyon doları aştı.
16.10.2021 Ekonomi
Kirlilik belgelendi
Kirlilik belgelendi Gediz Nehri’nde İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan analizlerde su kalitesi en düşük seviyede çıktı
21.09.2021 Ege
Son dakika haberleri: Sebebi iklim değil insan! Göller çöllere dönüyor
Son dakika haberleri: Sebebi iklim değil insan! Göller çöllere dönüyor 20 binden fazla su kuşuna ev sahipliği yapan Manisa’daki Marmara Gölü, tarımsal alan sulaması için gölün adeta havuza çevrilmesi nedeniyle kuruyup çöle döndü. Hatalı inşa edilen Gördes Barajı’nın da gölün kuruma nedeni olduğu söyleniyor
11.09.2021 Gündem
Koku sorunu için sahada
Koku sorunu için sahada Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, son zamanlarda ilçenin farklı noktalarında meydana gelen koku sorununun kaynağını tespit etmek amacıyla İZSU Genel Müdürü Ali Hıdır Köseoğlu ve Dereler Şube Müdürü Onur Yıldız ile İZSU Arıtma Tesisi’nde ve derelerde incelemelerde bulundu.
30.08.2021 Ege
‘Milli Park olsun’ çağrısı
‘Milli Park olsun’ çağrısı Ege Belediyeler Birliği ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Gediz Nehri’nin kurtarılmasına yönelik girişimlerini sürdürüyor.
25.08.2021 Ege
Tarım istasyonuna teknolojik koruma
Tarım istasyonuna teknolojik koruma Çiğli Belediyesi ile İzmir Katip Çelebi Üniversitesi ve İzmir Ekolojik Denge Derneği arasında bir yıldır hazırlığı yapılan ve geçtiğimiz ay imzalanan ‘Yaşasın Gediz Temiz Su Temiz Gıda’ projesi kapsamında imzalanan iş birliği protokolü hayata geçiriliyor.
18.08.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Gediz Nehri ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.