Geely

Geely

Son dakika GEELY haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan GEELY gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan GEELY haber sayfamızda...

Geely

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 126 geely haberi bulunmuştur.
Almanya'ya göre BYD, Çin'den destek aldı
Almanya'ya göre BYD, Çin'den destek aldı Çin'in önde gelen elektrikli araç ve batarya üreticisi BYD'nin en az 3,4 milyar euro doğrudan devlet sübvansiyonu aldığı öne sürüldü.
15.04.2024 Uzmanpara
Kızıldeniz’de karışıklık AB oto üretimini vurdu
Kızıldeniz’de karışıklık AB oto üretimini vurdu Elektrikli otomobil devi Tesla, Kızıldeniz’deki Husilerin saldırıları nedeniyle nakliyede yaşanan gecikmeler üzerine parça sorununu gerekçe göstererek Almanya’daki fabrikasının üretiminin büyük kısmını iki hafta süreyle askıya aldığını duyurdu. Öte yandan bir diğer otomotiv devi Volvo da aynı gerekçeyle önümüzdeki hafta Belçika’daki üretimini kısa süre askıya almaya hazırlanıyor. Bloomberg’in haberine göre Çinli Geely’nin çoğunluk hissesine sahip olduğu Volvo gelecek hafta Gent’teki tesisinde 3 gün üretim yapamayacak.
13.01.2024 Ekonomi
Leyen'den 'Avrupa Birliği genişleyecek' mesajı
Leyen'den 'Avrupa Birliği genişleyecek' mesajı Avrupa Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, Birliğin Durumu konuşmasında genişlemeyle ilgili "Eğer inandırıcı olmak istiyorsak, bir takvimden bahsetmeliyiz" dedi.
13.09.2023 Dünya
Lotus, Çin'de borsaya girmeye hazırlanıyor
Lotus, Çin'de borsaya girmeye hazırlanıyor Dünyaca ünlü lüks spor otomobil markası Lotus, Çin’de borsaya girme hazırlıkları yapıyor. Uluslararası basında yer alan habere göre birkaç milyar sterlinlik giriş muhtemelen gelecek yıldan itibaren Hong Kong ya da Shanghai borsasında olabilir.
22.02.2022 Uzmanpara
Volvo'dan da yeni bir hedef geldi: 2030'da tamamen geçecek!
Volvo'dan da yeni bir hedef geldi: 2030'da tamamen geçecek! Merkezi İsveç'te bulunan otomobil üreticisi Volvo, 2030 yılına kadar tüm araç üretiminin tamamen elektrikli olmasını planlıyor.
2.03.2021 Teknoloji
Mercedes’ten Pekin hamlesi
Mercedes’ten Pekin hamlesi Daimler AG ve Çin merkezli Beiqi Foton Motor'un ortak şirketinin CEO'su Kelley Platt, iki şirketin Mercedes Benz marka kamyonların Pekim'de üretilmesi için 580 milyon dolarlık bir ortak yatırım yapma kararı aldığını açıkladı.
2.12.2020 Otomobil
Volvo'dan elektrikli araç kararı
Volvo'dan elektrikli araç kararı Volvo elektrikli araç stratejisi ve iklim planının çerçevesini oluşturduğunu duyurdu.
26.09.2020 Otomobil
Geely'nin karında sert düşüş!
Geely'nin karında sert düşüş! Çinli otomobil üreticisi Geely, mali yılının ilk yarısında net karının koronavirüs salgınının fabrikaların ve bayilerin kapanmasına yol açmasının etkisi ile yüzde 43 azaldığını bildirdi.
20.08.2020 Uzmanpara
Hyundai ve LG batarya üretecek!
Hyundai ve LG batarya üretecek! Elektrikli otomobiller günden güne hayatımızda yer almaya devam ediyor. Hyundai ile teknoloji devi LG elektrikli otomobiller için harekete geçti. Hyundai ile LG elektrikli araçlar için batarya üretecek.
24.06.2020 Otomobil
Mercedes'ten dev yatırım!
Mercedes'ten dev yatırım! Alman otomotiv devi Mercedes dev bir yatırıma imza atıyor. Mercedes Benz'in çatı şirketi Daimler, Çinli batarya üreticisi Farasis Energy'e yaklaşık yarım milyar dolarlık yatırım yapmayı planlıyor.
27.05.2020 Otomobil
Otomotiv devinden flaş karar! Arabaya 'korona' kalkanı
Otomotiv devinden flaş karar! Arabaya 'korona' kalkanı Volvo'nun da sahibi olan Çinli otomotiv şirketi Geely, sürücü ve yolcuları virüslere karşı koruyacak bir otomobil geliştireceğini açıkladı. Şirketin açıklamasında "Geely Auto, koronavirüsle mücadele kapsamında havayı temizleyecek ve virüsleri filtreleyecek, sağlıklı ve akıllı arabalar geliştirmek için 370 milyon yuan (yaklaşık 53 milyon dolar) kaynak aktardı" denildi.
6.02.2020 Ekonomi
Otomotiv dünyasında hareketli bir hafta...
Otomotiv dünyasında hareketli bir hafta... Otomotiv dünyası, geçtiğimiz haftayı oldukça hareketli ve pek çok önemli gelişmeyle kapattı. Dünya devleri, özellikle Çin’de Koronavirüs nedeniyle zorlu günler yaşarken, İngiltere’nin 31 Ocak itibariyle Avrupa Birliği’nden ayrılması, burada üretim yapan firmaları etkiliyor... İşte, geçtiğimiz haftanın hareketliliği...
3.02.2020 Ekonomi
Almanlar hava atmaya hazırlanıyor
Almanlar hava atmaya hazırlanıyor Audi, Mercedes gibi Alman markalarının ardından lüks spor otomobil üreticisi Porsche de “uçan otomobil” için kolları sıvadı...
14.10.2019 Ekonomi
Volvo'dan flaş karar: 2021'den itibaren...
Volvo'dan flaş karar: 2021'den itibaren... Volvo, gelecek yıldan itibaren üreteceği bütün otomobillerde hız sınırını trafikteki yaralanma ve ölümleri azaltmak için “180” kilometre ile sınırlayacak.
11.03.2019 Otomobil
Bu görüntü tarih olacak! Sınır geliyor...
Bu görüntü tarih olacak! Sınır geliyor... İsveç merkezli otomobil üreticisi Volvo, gelecek yıldan  itibaren bütün otomobillerde hız sınırını trafikteki yaralanma ve ölümleri azaltmak için “saatte 180 kilometre” ile sınırlayacağını bildirdi.
4.03.2019 Ekonomi
Çinliler şanslarını ‘elektriğe’ bağladı
Çinliler şanslarını ‘elektriğe’ bağladı Avrupa pazarında bir türlü başarılı olamayan ve tutunamayan Çinli üreticiler, bu kez daha iddialı bir şekilde dönmeyi planlıyor. Çinli markalar, Batı Avrupa pazarına elektrikli otolarla gelecek
10.12.2018 Ekonomi
Uçan otomobil satışa çıkıyor
Uçan otomobil satışa çıkıyor Volvo'yu da bünyesinde bulunduran Geely’nin geçtiğimiz yıl satın aldığı Terrafugia, geliştirdiği uçan otomobil modelinin satışa çıkacağı tarihi açıkladı.
27.09.2018 Teknoloji Haberleri
Lotus'tan iki yeni model geliyor
Lotus'tan iki yeni model geliyor Lotus CEO'su Jean-Marc Gales, firmanın yeni sahibi Geely’nin yatırımlarıyla 2020'de iki yeni spor otomobil üretileceğini açıkladı. Exige serisine Sport 410 modeli katıldı. Evora’nın önünde konumlandırılacak bu modellerden birinin ise Esprit’in modern bir versiyonu olması bekleniyor. Modellerden birinin ise Esprit’in modern bir versiyonu olması bekleniyor.
9.05.2018 Otomobil
‘Geely’ Avrupa’ya Mercedes’le geliyor
‘Geely’ Avrupa’ya Mercedes’le geliyor Çin merkezli Zhejiang Geely Holding şirketinin kurucusu Li Shufu, Almanya merkezli otomobil devlerinden Daimler AG’nin en büyük yatırımcısı olmak amacıyla, şirketten 7.3 milyar euro’luk hisse satın aldı.
24.02.2018 Ekonomi
Uber, Volvo'dan binlerce sürücüsüz araç alacak
Uber, Volvo'dan binlerce sürücüsüz araç alacak Araç kiralama ve taksi hizmeti veren Uber, 2019'dan itibaren 3 yıl içinde Volvo'dan 24 bin adet sürücüsüz araç satın almak üzere anlaşma imzalandığını açıkladı.
21.11.2017 Teknoloji
Otomotiv devinden uçan araba müjdesi
Otomotiv devinden uçan araba müjdesi Volvo’nun ana şirketinin ABD menşeli bir teknoloji start-up'ını satın almasıyla uçan arabaların önümüzdeki iki yıl içinde piyasaya çıkabileceği duyuruldu.
16.11.2017 Ekonomi
Küresel satrançta  İpek Yolu hamlesi
Küresel satrançta İpek Yolu hamlesi Ucuz Çin malı kavramını küresel firmaların üretim merkezi haline gelerek silen Çin 209 ülkeye 2.3 trilyon dolar ihracat yapıyor. Çin sermayesi de dünyanın dört bir tarafına yaptığı yatırımlarla dünya ekonomisinde söz sahibi oluyor
14.10.2017 Gündem
Çinli Great Wall ‘Jeep’i istiyor
Çinli Great Wall ‘Jeep’i istiyor Çinli otomobil üreticisi Great Wall, Fiat Chrysler Automobiles (FCA) ile Jeep için masada. Çinli firma amacın, Jeep markası ile birlikte küresel pazarlara daha hizli giriş yapmak olduğunu vurguladı.
21.08.2017 Ekonomi
Londra taksileri yenileniyor...
Londra taksileri yenileniyor... Londra genelinde şehrin simgesi haline de gelen siyah taksiler sıfır emisyonlu motorla donatılıyor. Şarj edilebilen bu otomobillerin menzili de geliştirilmiş durumda. İşte ayrıntılar.
1.08.2017 Otomobil
Bütün Volvo otomobiller elektrik motorla donatılacak
Bütün Volvo otomobiller elektrik motorla donatılacak Volvo'nun 2019 yılından itibaren üreteceği binek otomobillerin tümü elektrik motoru ile donatılmış olacak.
6.07.2017 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Geely ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.