Gökhan Güney'in gelini Ece Güney yine mahalleyi karıştırdı!
Gökhan Güney'in gelini Ece Güney yine mahalleyi karıştırdı! Şarkıcı ve oyuncu Gökhan Güney'in oğlu Selim Güney ile dünyaevine giren Ece Güney, 2014 yılında vefat eden eşinin ardından kayınpederiyle karşı karşıya geldi. Ece Güney, "Kayınpederim şantajla sekiz dairemi üzerine aldı" demişti. Güney ise söz konusu iddialara "Tamamı asılsız. Bu kadın hasta" sözleriyle yanıt vermişti. Tüm bu yaşananların ardından Ece Güney, oturduğu binayı yakmakla suçlanıp mahalleli tarafından linç edilmek istenmişti. Dün gece tekrar evine gelen kadın, mahalle sakinlerinin saldırısına uğradı.
14.09.2022 Magazin
Baba, kızı ve gelini bu halde basıldı!
Baba, kızı ve gelini bu halde basıldı! Bursa'da, polis tarafından uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda, 2 kilo bonzai ele geçirirken, uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen baba H.A., kızı Z.A. gelini S.A. ve S.K. gözaltına alındı.
26.06.2019 Gündem
Örgüt liderinin gelini ‘tırnakçılıktan’ gözaltına alındı
Örgüt liderinin gelini ‘tırnakçılıktan’ gözaltına alındı Ankara’da bir süpermarkette tırnakçılık yöntemiyle kasiyeri dolandıran bir kadın, önce kameralara sonra polise yakalandı. Gözaltına alınan kadının, geçtiğimiz aylarda ‘Mayalı’ isimli gruba yapılan operasyonda gözaltına alınan örgüt liderinin gelini olduğu ortaya çıktı. Olay, Ankara’nın Çankaya ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ilçede bulunan bir süpermarkete para bozdurma bahanesiyle gelen Yeliz M., kasiyere 200 TL uzatarak bozdurmasını istedi. Kasiyer parayı önce kağıt para şeklinde bozarak Yeliz M.’ye uzattı. Parayı eline alan Yeliz M., kasiyere tekrar parayı uzatarak madeni para istedi. Kasiyer parayı bu sefer madeni olarak bozdu ve Yeliz M.’ye verdi. Yeliz M. bu sefer de ‘kalsın’ diyerek elindeki paraları kasiyere uzattı ve kendi 200 lirasını geri istedi. 200 TL’isini geri alan Yeliz M. hızla marketten uzaklaştı. Kasiyer akşam hesap kapatınca kasada 200 TL’nin eksik olduğunu fark etti. Hemen güvenlik kameralarını inceleyen kasiyer, para bozdurmaya gelen Yeliz M.’nin 200 TL’yi aldığını fark etti. Bunun üzerine hemen polisi arayan kasiyer, Yeliz M. hakkında şikayetçi oldu. ‘Tırnakçı’ lakaplı kadın gözaltına alındı Şikayet üzerine harekete geçen Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik Dolandırıcılık Büro amirliği ekipleri, inceledikleri güvenlik kameraları neticesinde şahsın ‘tırnakçı’ lakaplı Yeliz M. (22) isimli kadın olduğunu tespit etti. Ekipler tarafından yapılan çalışmalar sonucunda Yeliz M. gözaltına alındı. Tırnakçı kadın örgüt liderinin gelini çıktı Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen kadın, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Öte yandan Yeliz M.’nin, geçtiğimiz Şubat ayında ‘Mayalı’ isimli gruba yapılan operasyonda yakalanan örgüt lideri olan Orhan K. isimli şahsın gelini olduğu belirlendi.
11.09.2019 Yaşam
Yaşlı kadını dövdüğü iddia edilen oğlu ve gelini yakalandı
Yaşlı kadını dövdüğü iddia edilen oğlu ve gelini yakalandı Samsun'da yaşlı kadını dilenmediği için darp ederek hastanelik ettikleri iddia edilen oğlu ve gelini polis tarafından yakalandı. Adliyeye sevk edilen çift, serbest bırakıldı.Olay, dün Samsun'un İlkadım ilçesinde Yusuf Ziya Yılmaz Şehirlerarası Otobüs Terminali yakınında meydana geldi. İddiaya göre, Yusuf Ziya Yılmaz Şahirlerarası Otobüs Terminali yakında darp edilmiş halde bulunan Elif P. (83), vatandaşlar tarafından otogar polisine götürüldü. 112 acil servis ekipleri tarafından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaşlı kadın, Ceyhan'dan Samsun'a geldiklerini belirtti. Kendisini oğlu ve gelininin darp ettiğini söyleyen Elif P., "Benden dilenmemi istediler. Ben de dilenmeyince oğlum ve gelinim beni dövdü" dedi. Hastanede tedavisi tamamlanan yaşlı kadın, polis tarafından ekip otosuyla Samsun Şiddet Önleme Merkezine götürüldü. Polis, olayla ilgili yaşlı kadının oğlu İ.P. ile gelini S.P.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Bugün Samsun Adliyesine sevk edilen İ.P. ve S.P. annelerinin iddialarını kabul etmediler. Savcıya ifade veren İ.P. ve S.P. serbest bırakıldı.
11.09.2019 Yaşam
Çakanların gelini trafik kurbanı oldu
Çakanların gelini trafik kurbanı oldu ESKİ Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Zeki Çakan’ın ağabeyi ve eski Zonguldak Milletvekili Ömer Çakan’ın gelini olan anaokulu öğretmeni Zeynep Çakan (29), Öğretmeler Günü’nde trafik terörüne kurban gitti.
25.11.2008 Yaşam
Gelini tecavüzü anlatınca kalp krizi geçirdi
Gelini tecavüzü anlatınca kalp krizi geçirdi Mahkemede gelini kayınpederinin nasıl tecavüz ettiğini anlattı, o sıkıntıdan kalp krizi geçirdi
25.11.2008 Gündem
Gelinini bıçaklayarak öldürdü
Gelinini bıçaklayarak öldürdü ANTALYA'nın Alanya İlçesi'ne bağlı yayla köyü Deretürbelinas'ta oturan 60 yaşındaki Salih Şahinkaya, gelini 26 yaşındaki Sabriye Şahinkaya'yı bıçaklayarak öldürdü...
22.09.2008 Gündem

Benzer Haber Etiketleri