Geliyor

Geliyor

Son dakika geliyor haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan geliyor gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan geliyor haber sayfamızda...

Geliyor

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 142.482 geliyor haberi bulunmuştur.
Kenya'da helikopter kazası! Genelkurmay Başkanının da olduğu 10 kişi öldü
Kenya'da helikopter kazası! Genelkurmay Başkanının da olduğu 10 kişi öldü Kenya'da askeri helikopter düştü. Genelkurmay Başkanı Ogolla da dahil toplam 10 kişi hayatını kaybetti. İşte detaylar...
18.04.2024 Dünya
Otomobil sahiplerini uyardı! Aracına fare girdi 8 bin liralık zarar oluştu
Otomobil sahiplerini uyardı! Aracına fare girdi 8 bin liralık zarar oluştu Antalya Gazipaşa'da bir otomobilin içerisine giren fare kabloları yiyerek araca 8 bin liralık zarar verdi. Yaşadığı olay karşısında şaşkına dönen araç sahibi uyardı. İşte detaylar...
18.04.2024 Gündem
Bolu Dağı Tüneli uzuyor! İstanbul yönü için yeni karar
Bolu Dağı Tüneli uzuyor! İstanbul yönü için yeni karar Bolu Dağı Tüneli ile ilgili yeni karar açıklandı. Tünelin İstanbul yönünün 70 metre uzatılacağı açıklandı. İşte detaylar...
18.04.2024 Gündem
Meteoroloji yeni harita yayımladı! İller tek tek sayıldı! Kuvvetli yağış ve fırtına geliyor
Meteoroloji yeni harita yayımladı! İller tek tek sayıldı! Kuvvetli yağış ve fırtına geliyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) uyarı üstüne uyarı yaptı! Cuma günü kuvvetli yağış ve fırtına geliyor. İller tek tek açıklandı. Cuma günü plan yapanlar dikkat! İşte merak edilen detaylar...
18.04.2024 Gündem
Çocuklar mevsim geçişlerinde nasıl giydirilmeli? Hava değişimine iyi geliyor
Çocuklar mevsim geçişlerinde nasıl giydirilmeli? Hava değişimine iyi geliyor Mevsim geçişleri söz konusu olduğunda çocuklar yetişkinlere kıyasla çok daha hassas olabilir. Mevsim geçişlerinin oluşturduğu rüzgarla hasta olma tehlikesi artar. Peki, çocukları mevsim geçişlerine nasıl hazırlayabiliriz?
18.04.2024 Ebeveyn
SURVİVOR 2024 ALL STAR ✨ Survivor bu akşam neden yok? Survivor bugün var mı, yeni bölüm ne zaman, saat kaçta yayınlanacak?
SURVİVOR 2024 ALL STAR ✨ Survivor bu akşam neden yok? Survivor bugün var mı, yeni bölüm ne zaman, saat kaçta yayınlanacak? TV8 kanalının ilgiyle takip edilen yarışması Survivor 2024 All Star heyecan dolu bölümleriyle devam ediyor. Bu akşam yeni bölümün ekrana gelmemesiyle birlikte izleyiciler meraklanıyor. Gündeme ise Survivor neden yok? Survivor bu akşam var mı, yeni bölüm ne zaman? soruları geliyor. İşte Survivor hakkında merak edilenler
18.04.2024 Bilgi Rehberi
Muharrem ayı ne zaman 2024 başlıyor? Aşure günü hangi güne denk geliyor, ayın kaçı?
Muharrem ayı ne zaman 2024 başlıyor? Aşure günü hangi güne denk geliyor, ayın kaçı? Muharrem ayı, İslam aleminin merakla beklediği zaman dilimleri arasında. İçerisinde aşure gününü de barındırır. 2024 yılında muharrem ayı hangi gün başlıyor? Aşure günü ne zaman? İşte, tarihler...
18.04.2024 Bilgi Rehberi
Bakan Ersoy turizm hedefini açıkladı
Bakan Ersoy turizm hedefini açıkladı Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Turist sayısı olarak 4'üncü sıraya yükseldik. Hedefimiz de dünyada ilk 3'e girmek. Çok hızlı bir şekilde regülasyonlar yapıyoruz. Ülkemizi 60 milyon- 100 milyon bandında turist alan ülkeler seviyesine getirmeyi hedefliyoruz" dedi.
18.04.2024 Ekonomi
ANNELER GÜNÜ NE ZAMAN, HANGİ TARİHTE 2024? Anneler Günü'ne kaç gün kaldı, hangi gün kutlanacak? Anneler Günü tarihi
ANNELER GÜNÜ NE ZAMAN, HANGİ TARİHTE 2024? Anneler Günü'ne kaç gün kaldı, hangi gün kutlanacak? Anneler Günü tarihi Anneler Günü tarihi ile ilgili aramalar başladı. Birçok ülkede olduğu gibi ülkemizde de Mayıs ayında kutlanan Anneler Günü için zaman daralıyor. Bu sene Anneler Günü hangi tarihe denk geliyor merak konusu. 2024 Anneler Günü için hediye ve sürprizler düşünenler için Anneler Günü tarihi.
18.04.2024 Bilgi Rehberi
Hastane randevusunda yeni dönem! Bakan Koca açıkladı: Geçersiz kabul edilecek
Hastane randevusunda yeni dönem! Bakan Koca açıkladı: Geçersiz kabul edilecek Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, hastane randevularındaki sorun ile ilgili sosyal medya hesabından son dakika açıklaması yaptı.
18.04.2024 Gündem
Savaşta 50 bin asker öldü! 'Kıyma makinesi stratejisi' katliama yol açtı
Savaşta 50 bin asker öldü! 'Kıyma makinesi stratejisi' katliama yol açtı Ukrayna savaşında ölen Rusların sayısı 50 bini aştı. BBC, savaşın ikinci yılında ölenlerin sayısında ilk yıla göre yaklaşık yüzde 25 arttığını tespit etti.
18.04.2024 Dünya
Çelik masa depremde hayat kurtaracak
Çelik masa depremde hayat kurtaracak İzmir'de bu yıl 29'uncusu düzenlenen Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’na; Bursalı girişimci tarafından yapılan depreme dayanıklı çelik masa damga vurdu. Deprem anında çelik gövdesi ile kafes görevi yapacak masa için dünyanın bir çok ülkesinden talep geliyor.
18.04.2024 Haberler
İran-İsrail gerilimi! MSB kaynakları: Alınabilecek tüm tedbirler alındı
İran-İsrail gerilimi! MSB kaynakları: Alınabilecek tüm tedbirler alındı Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, İran’ın İsrail’e saldırı gerçekleştirdiği gece Türk Silahlı Kuvvetleri’nin önleyici bazı tedbirler alıp almadığına yönelik soruya yanıt verdi. Öte yandan MSB kaynakları, Adana'daki 10. Tanker Üs Komutanlığı'nın (İncirlik Üssü), Ana Jet Üs Komutanlığı'na dönüştürüldüğünü bildirdi.
18.04.2024 Gündem
Kobra Murat gençlik halini paylaştı! Şarkıcıya yorum yağdı
Kobra Murat gençlik halini paylaştı! Şarkıcıya yorum yağdı Roman müziği denildiği zaman akla gelen ilk isimlerden biri olan Kobra Murat, geçtiğimiz günlerde ikinci kez ameliyat olduğunu duyurmuştu. Kobra Murat son olarak Instagram hesabından gençlik fotoğrafını paylaştı. Ünlü şarkıcının paylaşımı kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
18.04.2024 Cadde
Deprem anında hayat kurtaracak! İzmir'de tanıtıldı: İçinde yok yok
Deprem anında hayat kurtaracak! İzmir'de tanıtıldı: İçinde yok yok İzmir'de bu yıl 29'uncusu düzenlenen Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’na; Bursalı girişimci tarafından yapılan depreme dayanıklı çelik masa dikkat çekti. Deprem anında çelik gövdesi ile kafes görevi yapacak masa için dünyanın bir çok ülkesinden talep geliyor.
18.04.2024 Gündem
Ergin Ataman'dan flaş Fatih Terim sözleri! Şampiyonluk yarışını değerlendirdi: Büyük üstünlükleri var
Ergin Ataman'dan flaş Fatih Terim sözleri! Şampiyonluk yarışını değerlendirdi: Büyük üstünlükleri var Panathinaikos basketbol takımının başantrenörü Ergin Ataman, Fatih Terim hakkında flaş açıklamalarda bulundu.
18.04.2024 Basketbol
Çatalca'da vahşet: Eşini öldürmeden önce şok paylaşım... 6 yaşındaki kızları her şeyi izledi
Çatalca'da vahşet: Eşini öldürmeden önce şok paylaşım... 6 yaşındaki kızları her şeyi izledi İstanbul Çatalca'da tartıştığı eşi Asya Can'ı öldüren Bahattin Can'ın 3 gün önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ortaya çıktı.
18.04.2024 Gündem
Hafta sonu plan yapanlar dikkat! Bu illere çok kuvvetli yağışlar geliyor
Hafta sonu plan yapanlar dikkat! Bu illere çok kuvvetli yağışlar geliyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından bazı illerde beklenen yağış tahminleri paylaşıldı. Prof. Dr. Orhan Şen de tarih ve saat vererek kuvvetli yağışların geleceğini belirtti. İşte il il şiddetli yağışların beklendiği bölgeler...
18.04.2024 Haberler
Meteoroloji ve AKOM'dan peş peşe kuvvetli yağış uyarıları! İstanbul, İzmir, Antalya...
Meteoroloji ve AKOM'dan peş peşe kuvvetli yağış uyarıları! İstanbul, İzmir, Antalya... Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından bazı illerde beklenen yağış tahminleri paylaşıldı. Prof. Dr. Orhan Şen de tarih ve saat vererek kuvvetli yağışların geleceğini belirtti. İşte il il şiddetli yağışların beklendiği bölgeler...
18.04.2024 Gündem
Üzüm hasadı başladı: İlk ürünler 300 TL'den satıldı
Üzüm hasadı başladı: İlk ürünler 300 TL'den satıldı Türkiye'nin yaş sebze ve meyve üretim merkezlerinden Mersin'de örtü altında turfanda üretilen üzümde hasat başladı, ilk ürünlerin kilogramı temsili olarak 300 TL'den alıcı buldu.
18.04.2024 Ekonomi
Kalkınma Yolu mesajı: 130 kilometre demiryolu yapacağız
Kalkınma Yolu mesajı: 130 kilometre demiryolu yapacağız Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bulgaristan ile artan demiryolu potansiyelini dikkate alarak, ikinci bir demiryolu geçiş noktası kurulması konusunda Mutabakat Zaptı İmzaladıklarını bildirerek, “Bu ikinci demiryolu hattı ile doğu-batı yönlü yük taşıma kapasitesi artacak ve Orta Koridor’un demiryolu potansiyeline önemli ölçüde katkıda bulunacaktır. Kalkınma Yolu, Orta Doğu ülkeleri ile Orta Koridor ülkeleri arasındaki karşılıklı ticaretin çeşitlendirilmesi ve yeni pazarlara erişimi destekleyici ve tamamlayıcı bir girişim olması açısından önemli bir potansiyele sahiptir" dedi.
18.04.2024 Ekonomi
İngiltere: Genç nesillere sigara satışını yasaklayan yasa teklifi kabul edildi
İngiltere: Genç nesillere sigara satışını yasaklayan yasa teklifi kabul edildi Sigara satışını yasaklayan yeni yasaya göre şu anda 18 olan sigara satış yaşı her yıl bir yaş artacak.
18.04.2024 Dünya
1 MAYIS RESMİ TATİL Mİ 2024? 👷‍♀️👷‍♂️1 Mayıs Çarşamba günü okullar tatil mi, ek ders ödenir mi?
1 MAYIS RESMİ TATİL Mİ 2024? 👷‍♀️👷‍♂️1 Mayıs Çarşamba günü okullar tatil mi, ek ders ödenir mi? 1 Mayıs İşçi Bayramı, bu sene çarşamba gününe denk geliyor. Öğrenci, veliler ve kamu kurumlarında çalışanlar 1 Mayıs resmi tatil mi merakla araştırıyor. 1 Mayıs Çarşamba günü okullar tatil mi, 1 Mayıs'ta ek ders ödenir mi?
18.04.2024 Bilgi Rehberi
Melisa Döngel yapımcılara seslendi: Ben Marilyn Monroe'ya aşık bir kadınım!
Melisa Döngel yapımcılara seslendi: Ben Marilyn Monroe'ya aşık bir kadınım! Son dönemde özel hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen genç oyuncu Melisa Döngel, önceki akşam bir etkinlikte boy gösterdi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü isim, hayalindeki film için yapımcılara seslendi.
18.04.2024 Cadde
Burcu Esmersoy'un gençlik sırrı mutlu evlilik! 'Akşam evime beyim geliyor, oturuyoruz'
Burcu Esmersoy'un gençlik sırrı mutlu evlilik! 'Akşam evime beyim geliyor, oturuyoruz' Yaklaşık iki yıldır aşk yaşadığı Nazım Akmandil ile geçtiğimiz eylül ayında nikâh masasına oturan sunucu Burcu Esmersoy, önceki gece bir etkinlikte sunuculuk görevini üstlendi. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan oyuncu, genç kalmasının sırrının mutlu bir evlilik olduğunu söyleyerek; çarpıcı bir açıklama yaptı.
18.04.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Geliyor ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.