Genç Kız

Genç Kız

Son dakika genç kız haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan genç kız gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan genç kız haber sayfamızda...

Genç Kız

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 26.417 genç kız haberi bulunmuştur.
Semanur entübe edildi: İnsanı insanlığından utandıran görüntü
Semanur entübe edildi: İnsanı insanlığından utandıran görüntü Dolmabahçe’de motosikletiyle seyrettiği esnada yasak yerden “U” dönüşü yapan hafif ticari araca çarpması sonucu ağır şekilde yaralanan ve yoğun bakımda entübe edilen 25 yaşındaki genç kızın sözlüsü konuştu.
28.03.2024 Gündem
Üniversite öğrencisine röntgenci şoku! Her gece pencereden genç kızı izledi
Üniversite öğrencisine röntgenci şoku! Her gece pencereden genç kızı izledi Hemen her gece pencereye gelen tacizci, üniversiteli genç kızın kabusu oldu. Denizli'de yaşanan olayın güvenlik kamera görüntüleri de ortaya çıktı.
27.03.2024 Gündem
Banu Parlak'ın köpeği komşusunun köpeğini parçalayarak öldürdü
Banu Parlak'ın köpeği komşusunun köpeğini parçalayarak öldürdü Beylikdüzü'nde lüks sitede yaşayan sosyal medya fenomeni Banu Parlak'ın "Drago" isimli köpeği, komşularının köpeğine saldırarak öldürdü. Köpeğin ölüm haberi sonrası gözyaşlarına boğulan sahibi genç kız "Banu Parlak sen bir katilsin" diye haykırdı.
25.03.2024 Haberler
Banu Parlak'ın köpeği komşusunun köpeğini parçalayarak öldürdü
Banu Parlak'ın köpeği komşusunun köpeğini parçalayarak öldürdü Beylikdüzü'nde lüks sitede yaşayan sosyal medya fenomeni Banu Parlak'ın "Drago" isimli köpeği, komşularının köpeğine saldırarak öldürdü. Köpeğin ölüm haberi sonrası gözyaşlarına boğulan sahibi genç kız "Banu Parlak sen bir katilsin" diye haykırdı.
25.03.2024 Gündem
Yasmin Erbil'den babası Mehmet Ali Erbil'e tepki! 'Beni gıcık etmeye çalışıyor'
Yasmin Erbil'den babası Mehmet Ali Erbil'e tepki! 'Beni gıcık etmeye çalışıyor' Mehmet Ali Erbil ile kızı Yasmin Erbil arasında soğuk rüzgarlar esmeye devam ediyor. Ünlü şovmen, 'Survivor All Star 2024'te 10 ödül ceza alan müstakbel damadı hakkında olay sözler sarfetmişti. Uzun süredir aşk yaşadığı Yiğit Poyraz'a özlemini dile getiren Yasmin Erbil'den ise babasına da cevap gecikmedi.
23.03.2024 Cadde
Eşi için İstanbul'u terk etmişti! Aylin Aslım sessiz sedasız boşandı
Eşi için İstanbul'u terk etmişti! Aylin Aslım sessiz sedasız boşandı Ben Kalender Meşrebim, Senin Gibi, Özgürce Yaşa gibi dillere pelesenk olan şarkıları ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü şarkıcı Aylin Aslım, eşi için İstanbul'u terk etmişti. Ünlü ismin sessiz sedasız boşandığı ortaya çıktı.
20.03.2024 Cadde
Aşkın Nur Yengi: Ağabeyim vefat etti!
Aşkın Nur Yengi: Ağabeyim vefat etti! Şarkıcı Aşkın Nur Yengi'nin ağabeyi Ahmet Yengi, yılbaşı gecesi Marmaris'te trafik kazası geçirmişti. Ağır yaralı olarak İstanbul’da Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları Hastanesi’ne getirilen Ahmet Yengi, yoğun bakıma kaldırılmış ve entübe edilmişti. Nişantaşı’nda görüntülenen Aşkın Nur Yengi, ağabeyinin vefat ettiğini açıkladı.
19.03.2024 Cadde
Trabzon sahilinde 19 yaşındaki Rezzan'ın cansız bedeni bulundu
Trabzon sahilinde 19 yaşındaki Rezzan'ın cansız bedeni bulundu Trabzon’da sahilde bir kadına ait cansız beden bulundu. Cesedin üniversite sınavlarına hazırlanan Rezzan Yel'e (19) ait olduğu belirlendi.
18.03.2024 Gündem
Yamaç paraşütü yaparken düşmüştü! Genç kızdan 1 buçuk ay sonra acı haber
Yamaç paraşütü yaparken düşmüştü! Genç kızdan 1 buçuk ay sonra acı haber Denizli’de 1,5 ay önce yamaç paraşütü yaptığı esnada yere çakılan genç kız, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
17.03.2024 Gündem
1 dikiş makinesiyle atölye kurdu! 'Yurt dışından talep yağıyor, bu işin geleceği çok parlak'
1 dikiş makinesiyle atölye kurdu! 'Yurt dışından talep yağıyor, bu işin geleceği çok parlak' El becerilerine olan yatkınlığını çocukken fark etti. Yaşının ilerlemesiyle birlikte yeteneği dikiş nakışa evrildi. Meslek lisesini başarıyla bitiren Nuray Şahin ardından hemen evlense de mesleğinden kopmadı. Usta öğreticilik yaptığı 30 yıllık çalışma hayatından sonra ise evine aldığı 1 dikiş makinesiyle adeta atölye kuran girişimci kadına, şimdi yurt dışından bile talep yağıyor.
17.03.2024 Yaşam
Yasmin Erbil, Mısır'a gitti! Tatil pozlarına beğeni yağdı
Yasmin Erbil, Mısır'a gitti! Tatil pozlarına beğeni yağdı Survivor yarışmacısı Yiğit Poyraz'la aşk yaşayan Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, annesiyle tatile çıktı. Mısır'a giden Erbil, karelerini Instagram hesabından yayınladı.
15.03.2024 Cadde
Demet Şener: Bir genç kız hayal et deselerdi bu kadarını tahmin edemezdim!
Demet Şener: Bir genç kız hayal et deselerdi bu kadarını tahmin edemezdim! İbrahim Kutluay ile 13 yıl evli kalan ve bir erkek bir kız çocuğu dünyaya getiren Demet Şener, sosyal medya hesabında ilk göz ağrısı İrem Kutluay'ı paylaştı. Lise son sınıfta okuyan kızının birinci sınıftaki fotoğrafı ve şimdiki halini takipçilerinin beğenisine sunan Şener'in paylaşımına beğeni yağdı.
13.03.2024 Cadde
Mehmet Ali Erbil'den kızı Yasmin Erbil'e: Babasına saygı duyacak ve kabullenecek!
Mehmet Ali Erbil'den kızı Yasmin Erbil'e: Babasına saygı duyacak ve kabullenecek! Mehmet Ali Erbil ve 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan, 'Hep Yek Loto' filmi kamera karşısına geçti. "Anı olsun diye Gülseren Hanım bir sahnede bizimle olacak" diyen Erbil, sevgilisine 'cadı' göndermesinde bulundu. Ünlü isim, kızının ilişkisini kabul etmemesiyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
8.03.2024 Cadde
7 kadınla 25 milyon liralık mantı fabrikası kurdu! 'Bir torba una muhtaçtık, veresiye aldık'
7 kadınla 25 milyon liralık mantı fabrikası kurdu! 'Bir torba una muhtaçtık, veresiye aldık' Eğitim hayatına devam etmesine izin verilmeyen kız çocukları, 16 yaşlarına geldiklerinde evlendiriliyorlardı. Havva Özata da onlardan biriydi. Ancak içinde bitmek tükenmek bilmeyen okuma ve çalışma hayatına dâhil olma isteğini hiçbir şey söndüremedi. Önce hayalini kurduğu okulunu bitirdi, sonrasında en iyi bildiği işi yaparak girdiği iş hayatında, bugün 7 kadınla fabrika kuracak kadar ustalaştı.
8.03.2024 Yaşam
Mehmet Ali Erbil ile Gülseren Ceylan aşkı doludizgin devam ediyor! 'Sevgilime set ziyareti'
Mehmet Ali Erbil ile Gülseren Ceylan aşkı doludizgin devam ediyor! 'Sevgilime set ziyareti' Özel hayatıyla adından sıkça söz ettiren Mehmet Ali Erbil, olaylı ayrıldığı eski sevgilisi 26 yaşındaki Gülseren Ceylan ile yeniden bir araya gelmişti. Gülseren Ceylan, Erbil ile fotoğraflarını paylaşarak 'Sevgilime set ziyareti' notunu düştü.
4.03.2024 Cadde
Sahnede söz kadınların
Sahnede söz kadınların Binlerce yıl tiyatroda erkek gözüyle anlatılan kadın hikâyelerine bir süredir dikkat çekici bir “kadın eli” değiyor. Sayıları giderek çoğalan tek kişilik kadın oyunlarına 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü vesilesiyle baktık.
2.03.2024 Pazar
Eve girdiler ve dev piton ile karşılaştılar! Genç kız el konulan piton için konuştu: Evcil, zararı yok
Eve girdiler ve dev piton ile karşılaştılar! Genç kız el konulan piton için konuştu: Evcil, zararı yok Antalya'da kiracısına ulaşamayan ev sahibinin, itfaiye eşliğinde girdiği dairede dev yasaklı piton bulundu. Pitona ekipler koydu. Pitonun sahibi genç kız ise "O yılan evcil. Neden götürdünüz? Evde yılanı arıyorum" diye sosyal medyadan yazdı.
2.03.2024 Gündem
Antalya'da evde piton ile karşı karşıya! 'Beni yeme hayali kuruyor'
Antalya'da evde piton ile karşı karşıya! 'Beni yeme hayali kuruyor' Antalya'da bir apartmanda yaklaşık 1.5 metre uzunluğunda piton ile karşılaşan ekipler büyük bir şaşkınlık yaşadı.
2.03.2024 Gündem
'Kötü yola düştü iddiası' iki sevgilinin sonu oldu!
'Kötü yola düştü iddiası' iki sevgilinin sonu oldu! Adana’da kızını uyuşturucu kullandığı ve "kötü yola düştüğü" için öldürdüğünü söyleyen baba tutuklandı. Otoparkta öldürülen gencin ise babası tarafından katledilen Dilan'ın sevgilisi olduğu ortaya çıktı.
28.02.2024 Haberler
Genç kızların sevgili kavgası! Erkeklerin sözleri 'pes' dedirtti
Genç kızların sevgili kavgası! Erkeklerin sözleri 'pes' dedirtti Kağıthane’de bir parkta iddiaya göre iki kız arasında sevgili kavgası çıktı. Arkadaş gruplarının da dahil olduğu kavgada gençler saç saça baş başa birbirine girdi. Erkekler ise kavgayı ayırmak yerine, “Arkadaşlar, boş insanların hepsi kavga ediyor. Oksijen israflarının hepsi burada” diyerek gençlere küfürler savurdu.
28.02.2024 Haberler
'Kötü yola düştü iddiası' iki sevgilinin sonu oldu!
'Kötü yola düştü iddiası' iki sevgilinin sonu oldu!  Adana’da kızını uyuşturucu kullandığı ve "kötü yola düştüğü" için öldürdüğünü söyleyen baba tutuklandı. Otoparkta öldürülen gencin ise babası tarafından katledilen Dilan'ın sevgilisi olduğu ortaya çıktı.
28.02.2024 Gündem
Genç kızların sevgili kavgası! Erkeklerin sözleri 'pes' dedirtti
Genç kızların sevgili kavgası! Erkeklerin sözleri 'pes' dedirtti Kağıthane’de bir parkta iddiaya göre iki kız arasında sevgili kavgası çıktı. Arkadaş gruplarının da dahil olduğu kavgada gençler saç saça baş başa birbirine girdi. Erkekler ise kavgayı ayırmak yerine, “Arkadaşlar, boş insanların hepsi kavga ediyor. Oksijen israflarının hepsi burada” diyerek gençlere küfürler savurdu.
28.02.2024 Gündem
Tartıştığı kızını sokak ortasında bıçaklayarak öldürdü
Tartıştığı kızını sokak ortasında bıçaklayarak öldürdü Adana'da Turhan Ö. (54), sokakta tartıştığı kızı Dilan Ö.'yü (19) vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayarak öldürdü.
27.02.2024 Gündem
Bir köyü 'tek böbrekli' bırakan deprem! 'Ölümden beter duruma düştük'
Bir köyü 'tek böbrekli' bırakan deprem! 'Ölümden beter duruma düştük' Hayatları boyunca açlık ve hastalıkla mücadele ettiler. Ancak yaşanan depremle gelen ekstra yoksulluk, bu köyde yaşayanları organlarını satacak duruma getirdi. Tek böbrekle yaşamlarını sürdürmeyi bile göze alan köylülerin tek istedikleri ise karınlarını doyurmak.
26.02.2024 Yaşam
Yasmin Erbil: Babamın genç kız arkadaşlarından rahatsızım!
Yasmin Erbil: Babamın genç kız arkadaşlarından rahatsızım! Geçtiğimiz ay röportaj verirken babası Mehmet Ali Erbil'den "Bana babalık yapmadı" diye bahseden Yasmin Erbil, yaşanan olayların ardından babası Mehmet Ali Erbil'in yanına giderek kendisiyle barışmıştı. Erbil, görüntülendiği Bebek'te konu hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
26.02.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Genç Kız ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.