Genç Tasarımcılar

Genç Tasarımcılar

Son dakika Genç tasarımcılar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Genç tasarımcılar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Genç tasarımcılar haber sayfamızda...

Genç Tasarımcılar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 522 genç tasarımcılar haberi bulunmuştur.
Çevre dostu tasarımlar
Çevre dostu tasarımlar Denizli İhracatçı Birlikleri tarafından, Ticaret Bakanlığı desteği ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) koordinatörlüğünde, geleceğin tasarımcılarını ev ve banyo tekstili sektörü ile buluşturmak, yeni tasarımcılar yetiştirilmesine teşvik etmek, yenilikçi ve özgün tasarımcı kimliğinin güçlenmesine yardımcı olmak ve Denizli’nin marka ve tasarım merkezi olması hedefinden yola çıkarak düzenlenen DENİB DESIGN Ev ve Banyo Tekstili Tasarım Yarışması sona erdi.
16.12.2023 Ege
Expo 2025 Osaka’ya İlk Bakış
Expo 2025 Osaka’ya İlk Bakış Her beş yılda bir milyonlarca ziyaretçiyi çeken uluslararası bir etkinlik olan World Expo, 2025 yılında Japonya'nın Osaka kentinde düzenlenecek.
28.08.2023 Mimarlık
Tasarımın ve zanaatın birleştiği yer: Craft Antakya
Tasarımın ve zanaatın birleştiği yer: Craft Antakya Gate 27’nin konuk ettiği ilk sosyal girişim olan Craft Antakya’yı kuran tasarımcı Zeynep Ağırbaş, “Temel amacımız uzun soluklu ve sürdürülebilir iş birlikleri kurup Hatay’a hem ekonomik hem de sosyal iyileşme açısından destek olmak” diyor.
1.07.2023 Pazar
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Ergen göndermesi DJ Mert Aydın’la evliliğini 53 günde bitiren Merve Boluğur, Instagram’dan hayranlarını sorularını yanıtladı...
23.01.2023 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Tarımcı aile Demet Evgar, marka yüzü olduğu Lay’s ile birlikte temsili patates hasadı gerçekleştirdi...
15.10.2022 Cadde
Bir mekân 5 duyuya hitap etmeli
Bir mekân 5 duyuya hitap etmeli All About Design 5 yıllık geçmişine önemli tasarım işleri sığdırmış durumda. Markanın kurucusu ve tasarımcı İrem Boysanoğlu, bir mekânın 5 duyuya hitap etmesi gerektiğini söylüyor.
7.10.2022 Milliyet Executive
Tasarım yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödül
Tasarım yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödül Karton ambalaj tasarımı alanında genç yeteneklerin keşfedilmesi adına yarışmalar düzenleyen Karton Ambalaj Sanayicileri Derneği (KASAD), birincilik ve mansiyon kategorilerinden oluşan Pro Carton Genç Tasarımcılar Ödüllerini, tören ile genç tasarımcılara takdim etti.
27.09.2022 Eğitim
Genç tasarımcılar dört ödülü kucakladı
Genç tasarımcılar dört ödülü kucakladı Yaşar Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü öğrencileri, TMMOB İçmimarlar Odası tarafından düzenlenen İM 2021 İçmimarlık Öğrencileri Proje Yarışması’nda geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi yine ödül kazandı.
27.12.2021 Ege
Mis gibi geldi geçti BAHAR
Mis gibi geldi geçti BAHAR Arzu Kaprol, Hatice Gökçe, Özlem Süer, Ümit Ünal, İdil Tarzi ve Ayten Alpün 11 Kasım’da hayatını kaybeden Bahar Korçan’ın vizyonunu ve ‘Baharolmayı anlattı
14.11.2021 Pazar
Onlar gibisi bir daha gelmedi
Onlar gibisi bir daha gelmedi Claudia Schiffer, Cindy Crawford, Linda Evangelista, Naomi Campbell, Kate Moss, Christy Turlington, Carla Bruni... 90’ların süper modelleri hâlâ tahtlarında oturuyor. Shiffer’in küratörlüğünü yaptığı sergiyle de hayranlarını selamlıyorlar
31.10.2021 Dünya
Ambalaj sektörüne 21 ödül geldi
Ambalaj sektörüne 21 ödül geldi Asya’nın en iyi ambalajlarının yarıştığı AsiaStar 2020 Yarışması’nın sonuçları açıklandı. 13 ülke ve 174 ambalajın yarıştığı AsiaStar 2020’de Türkiye toplam 21 ödül kazandı.
19.04.2021 Ekonomi
Fashion Week başlıyor
Fashion Week başlıyor Fashion Week Istanbul, moda sektörünün profesyonellerini Türkiye sınırlarının dışına taşımaya hazır. Dijital olarak gerçekleşecek moda haftası, 13 - 16 Nisan tarihleri arasında www.fashionweek.istanbul adresinden takip edilebilecek.
13.04.2021 Ekonomi
Fashion Week Istanbul için geri sayım başladı!
Fashion Week Istanbul için geri sayım başladı! Bu sezon 13-16 Nisan tarihleri arasında dijital olarak gerçekleşecek Fashion Week Istanbul, modanın görsel sanatla buluştuğu kısa filmlerle sınırları aşmaya ve tüm dünya ile buluşmaya hazır. İstanbul’un evrensel ve birleştirici yönünden ilham alarak çok sesli bir atmosferle karşımıza çıkacak olan Fashion Week Istanbul, kapsayıcılığı ile yaratıcı dünyanın buluşma noktası olacak.
11.04.2021 Moda
Fashion Week Istanbul’a geri sayım
Fashion Week Istanbul’a geri sayım Türk modası ve sektörün yaratıcılarını tüm dünyaya taşıyan Fashion Week Istanbul, bu sezon 13-16 Nisan tarihleri arasında dijital olarak gerçekleşecek.
11.04.2021 Pazar
Nippon Paint Türkiye boya pazarında fark yaratacak
Nippon Paint Türkiye boya pazarında fark yaratacak Asya’nın en büyük boya markası Nippon Paint, Türkiye pazarına girişinin ilk yılını kutluyor. Nippon Paint, teknolojik gücü ve inovatif yaklaşımıyla pazara yeni bir soluk getirirken Türkiye üzerinden Avrupa’ya açılmayı hedefliyor. 140 yıllık tecrübesi, teknoloji ve performansı buluşturan yüzey çözümleriyle fark yaratan Nippon Paint, Asya’nın en prestijli tasarım ödülü Asia Young Designer Awards’ın Türkiye ayağını da başlatıyor.
11.02.2021 Vitrin
Genç tasarımcılar ödüllerine kavuştu
Genç tasarımcılar ödüllerine kavuştu Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği (UTİB) tarafından bu yıl onuncusu düzenlenen Türkiye Ev Tekstili Tasarım Yarışması’nda finale kalan projeler arasında dereceye giren yarışmacılar düzenlenen törenle ödüllerini aldı.
24.10.2020 Ekonomi
Genç  tasarımcılar ödüllendi
Genç tasarımcılar ödüllendi Genç mücevher tasarımcılarına seslerini duyurabilecekleri bir platform yaratarak, ‘İyiliğin Mücevherleri’ isimli bir tasarım yarışması düzenleyen Mevaris’in kazananları belli oldu.
9.10.2020 Cadde
Bakanlıktan 'Kahramanlık Türküleri Konseri'
Bakanlıktan 'Kahramanlık Türküleri Konseri' Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca 15 Temmuz darbe girişiminin 4'üncü yıl dönümünde 'Kahramanlık Türküleri Konseri'nin düzenleneceği açıklandı.
12.07.2020 Gündem
Genç tasarımcılar büyük finale hazır
Genç tasarımcılar büyük finale hazır Ege Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği 15. Moda Tasarım Yarışması’nın 10 finalisti belirlendi.
27.01.2020 Ege
Bebeklere doğal giysi ödül getirdi
Bebeklere doğal giysi ödül getirdi İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü dördüncü sınıf öğrencisi Hilal Karakaş, 0-12 ay aralığındaki bebekler için tasarladığı özel koleksiyonla, Ticaret Bakanlığı’nın da desteklediği Junioshow Bebek ve Çocuk Giyim Genç Tasarımcılar Yarışması’nda ikinci oldu.
16.01.2020 Ege
Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul etkinlik takvimini açıklıyor
Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul etkinlik takvimini açıklıyor Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul İlkbahar/Yaz 2020 sezonu 8-11 Ekim 2019 tarihleri arasında Zorlu PSM'de gerçekleşecek. Moda dünyasının tüm önemli aktörleri tarafından heyecanla beklenen etkinlik, aynı zamanda İstanbul'da moda haftasının 10. yılını kutlamanın gururunu yaşıyor.
30.09.2019 Kültür Sanat
TEKNOFEST İstanbul 5. gününde ziyaretçilerini bekliyor
TEKNOFEST İstanbul 5. gününde ziyaretçilerini bekliyor Türkiye'nin en büyük teknoloji etkinliği TEKNOFEST İstanbul'a, beşinci gününde yoğun bir katılım olması bekleniyor.
21.09.2019 Gündem
Genç tasarımcılar sektörle buluşuyor
Genç tasarımcılar sektörle buluşuyor Özgün tasarlanmış koleksiyonlarla katma değerli üretim yapmak isteyen deri, tekstil ve konfeksiyon ihracatçıları “DESIGNDAYIZMIR’19” etkinliğinde güçlerini birleştirdi...
25.05.2019 Ege
En iyi yatırım geleceğe yapılan
En iyi yatırım geleceğe yapılan EBSO Vakfı Mütevelli Heyet üyelerinin eşleri tarafından kurulan EBSOV Kadınlar Birliği, sosyal sorumluluk projelerine hız kesmeden devam ediyor...
25.05.2019 Ege
İşin mutfağına girdiler
İşin mutfağına girdiler Shoexpo’daki ‘Genç Tasarımcılarla Atölye Çalışmaları’ etkinliğinde önce hayaller kâğıda döküldü, ardından da seri üretim yapıldı...
29.04.2019 Ege

Benzer Haber Etiketleri

Genç Tasarımcılar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.