Gençler

Gençler

Son dakika gençler haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan gençler gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan gençler haber sayfamızda...

Gençler

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 33.084 gençler haberi bulunmuştur.
Parkta oturan sevgililere makaslı dehşet! 'Mahallenin namusunu kirlettiniz'
Parkta oturan sevgililere makaslı dehşet! 'Mahallenin namusunu kirlettiniz' Konya’da lise 3'üncü sınıf öğrencisi A. A.(17), kız arkadaşı A.G. (17) ile parkta otururken yanlarına gelen Ahmet Aydın'ın (61) dal budama makasıyla saldırısında göğsünden yaralandı. Aydın, olayın ardından tutuklanırken, 2 gün yoğun bakım ünitesinde tedavi gören A.A. yaşadığı dehşeti anlattı.
23.04.2024 Gündem
‘Çocuklarımız yarınlarımız’
‘Çocuklarımız yarınlarımız’ 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel mesajlar yayımlayan İzmir iş dünyası “Güçlü gelecek için hep birlikte çalışmalıyız” vurgusu yaptı.
22.04.2024 Ege
Beşiktaş, Basketbol Erkek Gençler Ligi'nde yarı finalde!
Beşiktaş, Basketbol Erkek Gençler Ligi'nde yarı finalde! Basketbol Erkek Gençler Ligi play-off çeyrek final serisi üçüncü maçında Galatasaray’ı 78-56 mağlup eden Beşiktaş, yarı finale yükseldi.
22.04.2024 Basketbol
MSB MAYIS ASKERLİK YERLERİ ne zaman, hangi gün belli olur? 2024 sınıflandırma sonuçları sorgulama! MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri
MSB MAYIS ASKERLİK YERLERİ ne zaman, hangi gün belli olur? 2024 sınıflandırma sonuçları sorgulama! MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri Askerlik vazifesini yerine getirecek gençler, Mayıs 2024 sınıflandırma sonuçlarını bekliyor. Celp ve sevk tarihlerini sorgulayan yükümlüler, yedek subay aday adayı, yedek astsubay aday adayı ile er statüsünde vazifelerini yerine getiriyor olacak. MSB tarafından mayıs celp yerleri ne zaman açıklanacak?
21.04.2024 Bilgi Rehberi
Erman Öner yazdı: Masalsı parkur tüm dünyayı büyüleyecek!
Erman Öner yazdı: Masalsı parkur tüm dünyayı büyüleyecek! Tüm dünyanın ilgiyle takip ettiği Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, bugün Antalya’da başlayacak. Organizasyon büyük bir rekabete sahne olmasının yanında ülkemizin güzelliklerini de göstererek Türkiye’nin tanıtımına büyük katkı sunuyor.
21.04.2024 Diğer
Emre Belözoğlu'ndan Fenerbahçe itirafı! 'Sineye çekiyorum'
Emre Belözoğlu'ndan Fenerbahçe itirafı! 'Sineye çekiyorum' Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Fenerbahçeli bazı taraftarların tepkilerini, Fenerbahçeli olduğu için sineye çektiğini söyledi.
21.04.2024 Ankaragücü
Carlo Ancelotti: Barcelona çok dinamik bir takım!
Carlo Ancelotti: Barcelona çok dinamik bir takım! Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Barcelona maçı öncesi konuştu.
20.04.2024 İspanya La Liga
Sezon açıldı, düğün salonlarının yüzde 70’i doldu
Sezon açıldı, düğün salonlarının yüzde 70’i doldu Her yıl ortalama 600 bin kişinin evlendiği Türkiye’de, yaz sezonunun yaklaşmasıyla birlikte düğün hareketliliği de başladı. İzmir’deki düğün salonlarında ise eylül ayına kadar rezervasyonların yüzde 70’i doldu.
19.04.2024 Ekonomi
Özgür Özel: Başımızın üstündeki cam tavanı kırdık
Özgür Özel: Başımızın üstündeki cam tavanı kırdık CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Siyasetin başarı kapısı bizim partiye kapalıydı. Başımızın üstünde bir cam tavan vardı. Yüzde 25’lik, kıramıyorduk, kıramayacağız diye artık zıplamıyorduk da. Artık siyasetin başarı kapısı açıldı" dedi.
18.04.2024 Gündem
‘Başınızdaki bela’ canınızdan edebilir
‘Başınızdaki bela’ canınızdan edebilir Gençler ve çocuklar arasında yaygın olan rengarenk saç boyama çılgınlığı sağlığınızdan edebilir. Bitkisel ya da kimyasal ne derseniz... Saçını bir gün pembe bir gün mavi yapan 16 yaşından küçük çocukların ailelerini uyaran uzmanlara göre, alerjik reaksiyon halinde hayatta kalma şansı yüzde 50.
18.04.2024 Gündem
AB’den gençlere ücretsiz tren bileti
AB’den gençlere ücretsiz tren bileti  Avrupa Birliği Komisyonu “DiscoverEU” (AB’yi Keşfet) programı kapsamında 18 yaşını bitiren gençlere 10 binlerce tren bileti hediye edileceğini duyurdu.
18.04.2024 Eğitim
AB’den 35 bin gence ücretsiz Avrupa turu: Türk vatandaşlarının da başvurabileceği programın şartları neler?
AB’den 35 bin gence ücretsiz Avrupa turu: Türk vatandaşlarının da başvurabileceği programın şartları neler? Avrupa Birliği (AB) Komisyonu, “DiscoverEU” programı kapsamında, aralarında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının da bulunduğu 35 bin genç için trenle ücretsiz Avrupa turu düzenleyecek.
17.04.2024 Dünya
19'uncu İstanbul Yarı Maratonu için geri sayım
19'uncu İstanbul Yarı Maratonu için geri sayım Bu yıl 28 Nisan pazar günü koşulacak olan Türkiye İş Bankası 19'uncu İstanbul Yarı Maratonu için İBB Maltepe Kenan Onuk Atletizm Pisti’nde basın toplantısı düzenlendi.
16.04.2024 Diğer
40 bin TL maaşa çoban bulunamıyor
40 bin TL maaşa çoban bulunamıyor Muş'ta havaların ısınmasıyla birlikte hayvanlarını meralara çıkarmaya başlayan besiciler, 40 bin lira maaş vermelerine rağmen çoban bulamıyor.
16.04.2024 Ekonomi
Uluslararası 7. İstanbul Çocuk ve Gençlik Sanat Bienali başlıyor
Uluslararası 7. İstanbul Çocuk ve Gençlik Sanat Bienali başlıyor Dünyada ve Türkiye’de tek olan İstanbul Çocuk ve Gençlik Sanat Bienali’nin 7’ncisi bu yıl ‘Umut’ konseptiyle 22 Nisan-23 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek. Görsel sanatlar alanında 1.000’e yakın proje başvurusunun yapıldığı etkinliğe bu yıl 12 ülke, 25 ilden 5250 çocuk ve genç geliştirdikleri projelerle katılım sağlıyor.
Gençler için ayağa kalktı
Gençler için ayağa kalktı Kalça labrum kasındaki yırtık nedeniyle ameliyat olan Aydilge, 15 gün sonra gençler için ayağa kalktı.
16.04.2024 Cadde
Serdar Topraktepe'den gençlere şans! Daha çok süre alacaklar
Serdar Topraktepe'den gençlere şans! Daha çok süre alacaklar Beşiktaş’ta gençlere gün doğdu. Teknik Sorumlu Serdar Topraktepe kalan maçlarda Semih Kılıçsoy’un yanı sıra Demir Ege Tıknaz, Emrecan Terzi, Yakup Arda Kılıç ve Mustafa Hekimoğlu’na mümkün olduğu kadar şans tanıyacak.
16.04.2024 Beşiktaş
Antalya'da yapılan Golf Milli Takımı kampı sona erdi
Antalya'da yapılan Golf Milli Takımı kampı sona erdi Antalya Belek'te 27 sporcunun katıldığı ve yaklaşık 1 hafta süren TGF Golf Milli Takımı tamamlandı.
13.04.2024 Golf
'Dünyanın en büyük seçimi': Hindistan'da genel seçim neden 6 hafta sürüyor, nasıl yapılıyor?
'Dünyanın en büyük seçimi': Hindistan'da genel seçim neden 6 hafta sürüyor, nasıl yapılıyor? Hindistan'da genel seçim maratonu 19 Nisan'da başlayacak. Ülkede seçim bir gün değil, tam altı hafta sürüyor.
12.04.2024 Dünya
90+3 Ege'de Futbol | Ya bir yol bulunacak ya bir yol açılacak!
90+3 Ege'de Futbol | Ya bir yol bulunacak ya bir yol açılacak! Bitime 5 maç kala deplasmanda Eyüpspor’a 4-1 yenilerek küme düşmesi kesinleşen Altay’ı değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Büyük Altay maalesef bir alt lige iniyor. Daha çok endişe verici olan asırlık kulübün geleceği belirsiz. Güçlü katılım ve yeni projelerle düştüğü çukurdan çıkabilir’’ dedi.
11.04.2024 1.Lig
Sosyal medya sevdasına canını hiçe saydı
Sosyal medya sevdasına canını hiçe saydı Bursa'da otomobilin görüntü çekimini yapmak için kendi canlarını hiçe sayan gençler, trafiği tehlikeye soktu. Yaşanan o anlar ise bir vatandaşın cep telefonuna yansıdı.
11.04.2024 Haberler
Beşiktaş'ta gençler, Fernando Santos'un elini öptü!
Beşiktaş'ta gençler, Fernando Santos'un elini öptü! Beşiktaş’ta bayramlaşma, dünkü antrenman öncesinde gerçekleşti, gençler, Teknik Direktör Fernando Santos’un elini öperek saygısını gösterdi.
11.04.2024 Beşiktaş
Uyuşturucudan cezaevinde olanların yakınları: Hapiste oldukları için seviniyoruz
Uyuşturucudan cezaevinde olanların yakınları: Hapiste oldukları için seviniyoruz Ramazan Bayramı’nda cezaevindeki yakınlarını ziyaret eden ailelerin anlatımları uyuşturucu belasının ulaştığı boyutu gözler önüne serdi. Bağımlı olup suça bulaşanların aileleri ‘Bize ve çevreye zarar veriyordu. Cezaevinde olmalarına seviniyoruz’ diyor.
11.04.2024 Gündem
Fenerbahçe'den Okan Buruk'a tepki! 'Maç öncesi konuşmuş'
Fenerbahçe'den Okan Buruk'a tepki! 'Maç öncesi konuşmuş' Şanlıurfa'da Fenerbahçe'nin sahadan çekilmesiyle sonuçlanan Süper Kupa finalinin yankıları sürüyor. Sarı-lacivertliler, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un açıklamalarına tepki gösterdi.
10.04.2024 Fenerbahçe
Türkiye’nin eğlence haritası! Film ve dizi en büyük eğlence...
Türkiye’nin eğlence haritası! Film ve dizi en büyük eğlence... Yeni bir araştırmaya göre, Türkiye’de toplumun en büyük eğlencesi film ya da dizi izlemek. Eğlenirken en çok tercih edilen partner ise arkadaşlar. Gençler ise sosyal medyada paylaşım yaparak eğleniyor.
10.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gençler ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.