Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'ndan yeni stat müjdesi
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'ndan yeni stat müjdesi İncelemelerde bulunmak için geldiği Kahramanmaraş’ta açıklamalarda bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu Hanefi Mahçiçek Stadı’nın yerine yeni bir stat yapılacağının müjdesini verdi.
28.11.2021 Diğer
Bakan Kasapoğlu: "Oyuncularımızı, hocamızı ve federasyonumuzu tebrik ediyorum"
Bakan Kasapoğlu: "Oyuncularımızı, hocamızı ve federasyonumuzu tebrik ediyorum" Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, futbolcuları ve teknik ekibi ve TFF'yi tebrik ederek, "Elemelerin başından beri olan performansları, motivasyonları, sinerjileri Euro 2020’nin anahtarlarını almamızı sağladı" dedi.
14.11.2019 Futbol
Kasapoğlu: 1,2 milyon öğrencinin sportif yeteneği ölçüldü
Kasapoğlu: 1,2 milyon öğrencinin sportif yeteneği ölçüldü Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Projesi'nin hayata geçirildiğini belirterek, "Ülke genelinde gerçekleştirilen ölçümlerle 1 milyon 200 bin öğrenciye ulaşılmıştır." ifadesini kullandı.
1.07.2020 Futbol
Osman Aşkın Bak iddialı konuştu!
Osman Aşkın Bak iddialı konuştu! Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Türkiye’nin Euro 2024 adaylığı konusunda çok iddialı olduğunu söyledi.  Gençlik Spor Bakanı Osman Aşkın Bak: “Türkiye dünyada spora en çok yatırım yapan ülkelerin başında” dedi.
13.01.2018 Futbol
Osman Aşkın Bak: “İlk yarı çok çekişmeli geçti.”
Osman Aşkın Bak: “İlk yarı çok çekişmeli geçti.” Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 2017-18 sezonunun ilk döneminin çekişmeli geçtiğini söyleyerek, “Şu andaki rekabet iyi ve ikinci yarı daha çetin geçecek” dedi.  Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Merkez Hakem Kurulu Kış Semineri'nde açıklamalar yaptı
4.01.2018 Futbol