Genel Grev

Genel Grev

Son dakika genel grev haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan genel grev gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan genel grev haber sayfamızda...

Genel Grev

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.402 genel grev haberi bulunmuştur.
Bangladeş’te genel seçim öncesi yolcu treni kundaklandı: 4 ölü
Bangladeş’te genel seçim öncesi yolcu treni kundaklandı: 4 ölü Bangladeş’te yarın gerçekleştirilecek genel seçimler öncesi trene gerçekleştirilen kundaklama sonucu 4 kişi hayatını kaybetti.
6.01.2024 Dünya
İsrail'de yargı düzenlemesi! Protestolar sürüyor, sendikalar genel grevde
İsrail'de yargı düzenlemesi! Protestolar sürüyor, sendikalar genel grevde Milletvekillerinin yargı sisteminde yapılması planlanan ve bir süredir tartışılan düzenlemeleri onaylamasının ardından, dün gece İsrail polisi ile protestocular arasında yeniden çatışmalar yaşandı.
25.07.2023 Dünya
İsrail'de kaos: 'İç savaşın başlangıcındayız!'
İsrail'de kaos: 'İç savaşın başlangıcındayız!' Netanyahu ve fanatik koalisyon ortaklarının geri adım atmaması üzerine aralarında pilotların da bulunduğu yüzlerce yedek asker görevini bıraktığını duyurdu. İç güvenlik servisi Şin Bet'in bir önceki direktörü Argaman'ın sözleri ise, depreme yol açtı.
20.07.2023 Dünya
İsrail İHA'larla saldırdı! Batı Şeria'da sokaklarda silahlı çatışma
İsrail İHA'larla saldırdı! Batı Şeria'da sokaklarda silahlı çatışma İsrail güçlerinin insansız hava araçları ile Batı Şeria’nın Cenin kentine düzenlediği hava saldırısında 8 Filistinlinin hayatını kaybettiği, 50 kişinin ise yaralandığı belirtildi.
3.07.2023 Dünya
İsviçre'de yüz binlerce kadın sokaklara çıktı
İsviçre'de yüz binlerce kadın sokaklara çıktı 'Kadınlar grevi'nde 300 bin kişi 'eşit işe eşit ücret' istedi, gösterilerde ayrımcılık, cinsel taciz ve çocuk yuvalarına yeterli kaynağın ayrılmaması protesto edildi.
15.06.2023 Dünya
Türkiye'de cezaevinde bulunan Dimitrios Nalmpantis, Yunanistan’a iade edilecek
Türkiye'de cezaevinde bulunan Dimitrios Nalmpantis, Yunanistan’a iade edilecek Yunanistan'da 57 kişinin hayatını kaybettiği kazada ölen makinist Nikos Nalmpantis'in Türkiye'de cezaevinde bulunan babası Dimitrios Nalmpantis, Yunanistan'a iade edilecek.
9.03.2023 Dünya
Fransa'daki grev nedeniyle THY'den sefer iptalleri
Fransa'daki grev nedeniyle THY'den sefer iptalleri Türk Hava Yolları (THY), Fransa'daki genel grev nedeniyle 9 ve 10 Mart'ta planlanan Paris, Lyon ve Marsilya uçuşlarında bazı seferleri iptal etti.
8.03.2023 Gündem
Yunanistan'da tren kazası sonrası genel grev
Yunanistan'da tren kazası sonrası genel grev Atina-Selanik arasında seyahat eden 57 kişinin ölümüne neden olan tren kazasını protesto eden demiryolu işçilerinin düzenlediği greve bugün doktor, öğretmen ve otobüs şoförleri de katılıyor.
8.03.2023 Dünya
Fransa'da yüksek enflasyon protestosu! Hayat durdu
Fransa'da yüksek enflasyon protestosu! Hayat durdu Fransa’da çok sayıda meslek grubu hayat pahalılığını protesto etmek için sokağa indi. Başta başkent Paris’te olmak üzere birçok kentte 100 binden fazla kişi gösterilere katılırken, çıkan olaylarda 11 kişi gözaltına alındı.
18.10.2022 Dünya
Üniversiteler de ayakta
Üniversiteler de ayakta İran’da protesto kervanına bu kez de üniversiteler eklendi. Pek çok kentte üniversite öğrencileri gösteriler yaparken, genel grev çağrıları yaptı.
2.10.2022 Dünya
Pep Guardiola’dan grev çağrısı
Pep Guardiola’dan grev çağrısı İngiltere’de ardı ardına gelen maçlarla yoğunlaşan takvim ve sağlık sıkıntılarına karşı fikstüre devam edilmesi ısrarı sonrası Manchester City teknik direktörü grevin çözüm olabileceğini söyledi. Guardiola “Futbolcular ve teknik adamlar bir araya gelip bir grev yapmalı. Bu şekilde futbol otoritelerinin dikkati çekilebilir” dedi.
THY'nin İtalya seferlerine grev engeli
THY'nin İtalya seferlerine grev engeli İtalya'da bugün gerçekleşmesi planlanan genel grev nedeniyle Türk Hava Yolları (THY) bu ülkeye yapacağı bazı seferlerini iptal ettiklerini duyurdu.
26.07.2021 Ekonomi
Lübnan'da eczaneler ilaç sıkıntısı nedeniyle grev başlattı
Lübnan'da eczaneler ilaç sıkıntısı nedeniyle grev başlattı Ekonomik krizdeki Lübnan'da bir süredir dağıtım şirketlerinden yeterli miktarda ilaç temin edemeyen eczaneler greve gitti.
9.07.2021 Dünya
Filistinliler greve gitti, İsrail saldırıları durmuyor
Filistinliler greve gitti, İsrail saldırıları durmuyor İsrail'in Gazze Şeridi ve Doğu Kudüs'teki saldırıları nedeniyle işgal altındaki Batı Şeria'da ve İsrail'deki Arap nüfuslu beldelerde genel grev ilan edildi.
18.05.2021 Dünya
Kolombiya'da iktidar muhalefetle masaya oturdu
Kolombiya'da iktidar muhalefetle masaya oturdu Kolombiya Devlet Başkanı Ivan Duque, ülkede 28 Nisan'dan bu yana devam eden hükümet karşıtı gösterilerle ilgili muhalefet liderleriyle görüştü.
8.05.2021 Dünya
Kolombiya'da tansiyon düşmüyor! 9. günde yine sokakları doldurdular
Kolombiya'da tansiyon düşmüyor! 9. günde yine sokakları doldurdular Kolombiya'da, 28 Nisan'dan bu yana hükümet karşıtı kitlesel gösteriler düzenleyen binlerce kişi, sayıları azalmakla beraber protestolara kaldığı yerden devam etti. Gösterilerde ölenlerin sayısı 26'ya yükseldi.
7.05.2021 Dünya
Nepal komünist isyancılarla barış anlaşması imzaladı
Nepal komünist isyancılarla barış anlaşması imzaladı Nepal'de hükümet, saldırı, gasp ve bombalama eylemleriyle bilinen küçük komünist isyancı grup "Nepal Komünist Partisi" ile barış anlaşmasına imza attı.
4.03.2021 Dünya
Myanmar'da darbecilere karşı isyan dinmiyor
Myanmar'da darbecilere karşı isyan dinmiyor Aralarında Nepido, Yangon ve Mandalay'ın da bulunduğu birçok şehirde cuntayı istemeyen kalabalıklar bir kez daha sokaklara döküldü, ülke genelinde yüzlerce dükkan kapalı. Darbeciler ise aralarında aktivist, sanatçı, yazar ve ünlülerin bulunduğu onlarca kişiyi gözaltına almaya hazırlanıyor.
23.02.2021 Dünya
Cuntaya karşı gövde gösterisi
Cuntaya karşı gövde gösterisi Myanmar’da halk ordunun ölümcül güç kullanma tehdidine rağmen sokaklara döküldü. Ülkede genel grev başlatılırken, dün başlayan yeni protesto dalgası “2222 ayaklanması” olarak anılıyor.
23.02.2021 Dünya
Myanmar'da darbeye karşı dev gösteri
Myanmar'da darbeye karşı dev gösteri Myanmar'da askeri darbe ve seçilmiş hükümet üyelerinin gözaltına alınmasına karşı ülkede düzenlenen protestolar, güvenlik güçlerinin 3 protestocuyu öldürmesinin ardından daha kitlesel ve geniş kalabalıklarla yapılmaya başladı.
22.02.2021 Dünya
Myanmar'da askeri cuntadan protestoculara 'ölümcül güç' tehdidi
Myanmar'da askeri cuntadan protestoculara 'ölümcül güç' tehdidi Güneydoğu Asya ülkesi Myanmar'da 1 Şubat'taki askeri darbeyi protesto eden göstericiler genel grev çağrısı yaparken, cunta yönetimi "protestoculara ölümcül güç kullanılabileceği" uyarısında bulundu.
22.02.2021 Dünya
Mücbir sebep nedir?
Mücbir sebep nedir? Hukukla ilgili bir deyim olan mücbir sebep sözcüğüne zaman zaman rastlıyoruz. Melikşah Altuntaş ve Bartu Küçükçağlayan sayesinde birçok kişi bu sözcükten haberdar oldu. Ancak yine de çok az kişinin bilgi sahibi olduğu bir konu mücbir sebep. Peki, mücbir sebep nedir? Molatik olduğumuz konu mücbir sebep oldu.
30.12.2020 Hayat
Paşinyan’a karşı süresiz protesto
Paşinyan’a karşı süresiz protesto Ermenistan’ın işgal ettiği Dağlık Karabağ’da Azerbaycan ordusuna karşı yenilgiye uğraması ve anlaşma imzalamasının ardından Başbakan Nikol Paşinyan’a karşı yükselen muhalefet eylemlerini artırıyor. Nitekim Paşinyan’ın istifasını isteyen muhalefet yanlıları, başkent Erivan’daki Cumhuriyet Meydanı’nda toplanarak gösteriler düzenledi.
23.12.2020 Dünya
Paşinyan köşeye sıkışıyor, süresiz protesto başladı
Paşinyan köşeye sıkışıyor, süresiz protesto başladı Ermenistan’ın işgal ettiği Dağlık Karabağ’da Azerbaycan ordusu karşısında yenilmesinin ardından Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan’a karşı ülkede süresiz protestolar başladı. Paşinyan’ın görevinden istifa etmesi için ülkedeki muhalefet başkent Erivan’da Cumhuriyet Meydanı'nda toplanarak gösteriler düzenledi.
22.12.2020 Dünya
Irak'ta maaşları iki aydır ödenmeyen memurlar greve gitti
Irak'ta maaşları iki aydır ödenmeyen memurlar greve gitti Irak'ta yüzlerce memur, maaşlarının iki aydır ödenmemesine tepki olarak genel grev başlattı.
8.11.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Genel Grev ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.