Geniş Aile

Geniş Aile

Son dakika Geniş Aile haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Geniş Aile gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Geniş Aile haber sayfamızda...

Geniş Aile

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.543 geniş aile haberi bulunmuştur.
Buse Varol'dan 'üçüncü çocuk' açıklaması!
Buse Varol'dan 'üçüncü çocuk' açıklaması! Şarkıcı Alişan'la altı yıldır süren evliliğinden Burak (5) adında bir oğlu ve Eliz (3) adında bir kızı dünyaya gelen Buse Varol, 'üçüncü çocuk'la ilgili sözleriyle kafalarda soru işareti bırakmıştı. Ünlü oyuncu, aynı soru üzerine bu kez bambaşka bir açıklamaya imza attı.
3.04.2024 Cadde
İki ay önce baba olan Kaan Urgancıoğlu: Bakıcımız yok, yardım almıyoruz
İki ay önce baba olan Kaan Urgancıoğlu: Bakıcımız yok, yardım almıyoruz Pazar akşamları Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Yargı'da Savcı Ilgaz karakterine hayat veren Kaan Urgancıoğlu, önceki gün Bebek'te görüntülendi. Ayaküstü muhabirlerle konuşan oyuncu, oğlu Ardıç ile ilgili konuşarak bakıcı tutmadıklarını ve bebeğiyle eşi Burcu Denizer'in ilgilendiğini açıkladı.
2.02.2024 Cadde
‘Babalık eğitimi almadım’
‘Babalık eğitimi almadım’ İki ay önce oğlu Ardıç’ı kucağına alan Kaan Urgancıoğlu, “Babalık eğitimi almadım. Bakıcımız yok, yardım almıyoruz” dedi.
2.02.2024 Cadde
'En yüksek nafaka verenlerdenim' demişti! Ufuk Özkan'dan genç sevgilisiyle romantik poz
'En yüksek nafaka verenlerdenim' demişti! Ufuk Özkan'dan genç sevgilisiyle romantik poz Geniş Aile, Zengin Kız Fakir Oğlan, Hayat Bazen Tatlıdır ve Kalk Gidelim gibi birçok başarılı projede rol alan Ufuk Özkan, geçtiğimiz sene 17 yıllık eşi Nazan Güneş'ten tek celsede boşanmıştı. Geçtiğimiz aylarda da karaciğer yetmezliği nedeniyle tedavi gören ve zor günleri atlatan Özkan, genç sevgilisiyle pozlarını paylaştı.
19.12.2023 Cadde
Siroza yakalanan Ufuk Özkan'ın sağlık durumu!
Siroza yakalanan Ufuk Özkan'ın sağlık durumu! Geçtiğimiz sene karaciğer yağlanması yüzünden 17 kilo veren Ufuk Özkan'ın, üçüncü derecede siroz olduğu ortaya çıkmıştı. Doktor kontrolleri ve tedavisi devam eden 48 yaşındaki oyuncu, merak edilen son durumuna dair bilgi verdi.
4.11.2023 Cadde
Oben Alkan'dan eşi Bora Akkaş'a: Keseceğim o bıyıkları!
Oben Alkan'dan eşi Bora Akkaş'a: Keseceğim o bıyıkları! 'Çalgı Çengi', 'Geniş Aile', 'Aslan Ailem', 'Yeşilçam' ve 'Üç Kuruş' gibi yapımlarda rol alan Bora Akkaş, dün akşam eşi ve kızı Suzan'ın annesi Oben Alkan ile lansmana katıldı. Alkan, eşinin bıyıklı yeni imajı hakkında esprili bir açıklamaya imza attı.
27.09.2023 Cadde
92 Nerenin Telefon Kodu? +92 Hangi Ülkeye Ait?
92 Nerenin Telefon Kodu? +92 Hangi Ülkeye Ait? Her ülkenin bir alan kodu vardır. Bu alan kodları sayesinde ülkeler arasındaki iletişim mümkün hale gelir. Alan kodlarının başına ülkeler için özel olarak belirlenen rakamlar yazılır. Alan kodları 1 rakamı ile başlar ve ülke sayısına göre artar. 92 de bir ülkenin alan kodudur. 92 sayısının hangi ülkeye ait olduğunu merak ediyorsanız cevaplarını sizler için hazırladık.
25.09.2023 Telefon Kodu
Bora Akkaş: Ekmek parası için çalışıyoruz!
Bora Akkaş: Ekmek parası için çalışıyoruz! Şubat 2023'de iki yıldır aşk yaşadığı Oben Alkan ile Milano'da dünyaevine giren Bora Akkaş, geçtiğimiz ay Suzan ismini verdikleri kızının doğumu ile baba olma mutluluğu yaşamıştı. Nişantaşı’nda boş bebek arabasıyla görüntülenen oyuncu, 'evden sete, setten eve' şeklinde günler geçirdiğini söyledi.
13.09.2023 Cadde
Oyuncu Mustafa Uzunyılmaz yolda yürürken kalp krizi geçirdi
Oyuncu Mustafa Uzunyılmaz yolda yürürken kalp krizi geçirdi Oyuncu Mustafa Uzunyılmaz (63) yolda yürürken kalp krizi geçirince hastaneye kaldırıldı. Uzunyılmaz‘ın hastanede tedavisi sürüyor.
6.09.2023 Cadde
Siroza yakalanan Ufuk Özkan tedavisinin ardından ekranlara dönüyor! Yeni projesi belli oldu
Siroza yakalanan Ufuk Özkan tedavisinin ardından ekranlara dönüyor! Yeni projesi belli oldu 'Geniş Aile' dizisinde canlandırdığı 'Cevahir' karakteriyle yıldızı parlayan Ufuk Özkan, üçüncü derece siroza yakalandığı ortaya çıkmıştı. Tedavisi olumlu ilerleyen 48 yaşındaki oyuncu, setlere dönüyor. Yeni bir dizisiyle anlaşan Ufuk Özkan'ın rolü de netleşti.
12.08.2023 Cadde
Bora Akkaş ve kızı Suzan'dan ilk kare!
Bora Akkaş ve kızı Suzan'dan ilk kare! Geniş Aile dizisinde canlandırdığı 'Zekai' karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Bora Akkaş ile Oben Alkan, dün Suzan adını verdikleri kızlarına kavuşmuştu. Oben Alkan, kızı ve eşinin pozunu paylaştı.
8.08.2023 Cadde
Ufuk Özkan'dan güzel haber! Doktoruyla birlikte paylaştı
Ufuk Özkan'dan güzel haber! Doktoruyla birlikte paylaştı 'Geniş Aile' dizisinde canlandırdığı 'Cevahir' karakteriyle yıldızı parlayan Ufuk Özkan'ın, üçüncü derece siroz olduğu ortaya çıkmış ve ünlü isim hemen tedaviye başlamıştı. Sağlık durumu iyiye giden Özkan'dan güzel haber dün geldi.
5.08.2023 Cadde
Siroza yakalanan Ufuk Özkan'dan müjdeli haber!
Siroza yakalanan Ufuk Özkan'dan müjdeli haber! 'Geniş Aile' dizisinde canlandırdığı 'Cevahir' karakteriyle yıldızı parlayan Ufuk Özkan'ın, üçüncü derece siroz olduğu ortaya çıkmış ve eğer organ nakli olmazsa bir senelik ömrü kaldığı iddia edilmişti. Özkan, sosyal medya hesabından sağlık durumunu paylaştı. Karaciğer nakli olmasına gerek kalmadığını söyleyen Özkan, sevenlerine müjdeli haberi verdi.
30.07.2023 Cadde
Mabel Matiz'in yeni albümünün fethi zor, 'Fatih'i tek!
Mabel Matiz'in yeni albümünün fethi zor, 'Fatih'i tek! "En çıplak halim, en gür kahkaham, en aşık gözyaşım, en geniş aile fotoğrafım" dediği 'Fatih'ini daha fazla sakınmayarak bizi 2023 yaz hediyemizle buluşturan Mabel Matiz, yeni albümünde kendi deşifresini kendi yapıyor, adeta kendini deşifreliyor. Ki hepimiz aslında gayet iyi biliriz ki Mabel Matiz'in 'Fatih'i zaten 'Derin Olur', 'Derin Olur'du. Öyle de oldu. Mabel Matiz'in yeni albümünün fethi zor, 'Fatih'i tek!
26.07.2023 Müzik
Siroza yakalanan Ufuk Özkan son halini paylaştı
Siroza yakalanan Ufuk Özkan son halini paylaştı 'Geniş Aile' dizisinde canlandırdığı 'Cevahir' karakteriyle yıldızı parlayan Ufuk Özkan'ın siroza yakalandığı geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmıştı. Özkan, son olarak Instagram sayasından son halini paylaştı ve sağlık durumuna ilişkin bilgi verdi.
18.07.2023 Cadde
Oyuncu Tanju Tuncel son yolculuğuna uğurlandı! 'Böyle bir ölümü hak etmedi'
Oyuncu Tanju Tuncel son yolculuğuna uğurlandı! 'Böyle bir ölümü hak etmedi' İstanbul’un Kartal ilçesinde kaldığı huzurevinde fenalaşarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren usta sanatçı Tanju Tuncel (83), Erenköy Galip Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Tuzla’daki Osmangazi Mezarlığı'nda toprağa verildi. Oyuncunun aile dostu Oğuz Çineri, Tanju Tuncel’in ailesinin kendisine bakmadığı iddialarına yanıt verdi.
16.07.2023 Cadde
Sanatçı Tanju Tuncel son yolculuğuna uğurlandı
Sanatçı Tanju Tuncel son yolculuğuna uğurlandı İstanbul’da huzurevinde fenalaşarak kaldırıldığı hastanede vefat eden usta sanatçı Tanju Tuncel, kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.
16.07.2023 Magazin
Usta oyuncu Tanju Tuncel yaşamını yitirdi!
Usta oyuncu Tanju Tuncel yaşamını yitirdi! Türk sinemasının emektar isimlerinden Tanju Tuncel (83), hayatını kaybetti. Huzurevinde kaldığı bilinen usta oyuncunun vefat haberi sanat dünyasını yasa boğdu. Tuncel ile birlikte kamera karşısına geçen Ata Demirer'den duygu yüklü bir paylaşım geldi.
15.07.2023 Cadde
Siroza yakalanan Ufuk Özkan'dan hayranlarına ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya teşekkür
Siroza yakalanan Ufuk Özkan'dan hayranlarına ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya teşekkür 'Geniş Aile' dizisinde canlandırdığı 'Cevahir' karakteriyle yıldızı parlayan Ufuk Özkan'ın, üçüncü derece siroz olduğu ortaya çıkmış ve eğer organ nakli olmazsa bir senelik ömrü kaldığı iddia edilmişti. Konuyla ilgili açıklama yaparak hastalığını doğrulayan Ufuk Özkan, son olarak sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla sevenlerine ve sağlık durumuyla yakından ilgilenen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya teşekkür etti.
15.07.2023 Cadde
UFUK ÖZKAN SON DURUMU: Ufuk Özkan kimdir, kaç yaşında? Siroz teşhisi konan Ufuk Özkan'ın sağlık durumu
UFUK ÖZKAN SON DURUMU: Ufuk Özkan kimdir, kaç yaşında? Siroz teşhisi konan Ufuk Özkan'ın sağlık durumu Oyuncu Ufuk Özkan'ın organ nakli beklediği ortaya çıktı. Geniş Aile dizisindeki Cevahir rolü ile yıldızı parlayan Ufuk Özkan'ın sağlık durumu ile ilgili son bilgileri hayranları merak ediyor. Peki, Ufuk Özkan'ın durumu nasıl?
13.07.2023 Bilgi Rehberi
Üçüncü derece siroza yakalanan Ufuk Özkan'a ünlülerden destek mesajları
Üçüncü derece siroza yakalanan Ufuk Özkan'a ünlülerden destek mesajları Üçüncü derece siroz olduğu ortaya çıkan Ufuk Özkan, karaciğer yetmezliğiyle mücadele ettiğini açıkladı. "Organ nakli gerekliliği ihtimaline karşı kontrollerim düzenli olarak yapılıyor" diyen 48 yaşındaki oyuncuya, ünlü isimlerden destek mesajları geldi.
13.07.2023 Cadde
Ufuk Özkan'ın üçüncü derece siroz olduğu ortaya çıktı! Organ nakli bekliyor
Ufuk Özkan'ın üçüncü derece siroz olduğu ortaya çıktı! Organ nakli bekliyor 'Geniş Aile' dizisinde canlandırdığı 'Cevahir' karakteriyle yıldızı parlayan Ufuk Özkan'ın, üçüncü derece siroz olduğu ortaya çıktı. Ayrıca ünlü oyuncunun eğer organ nakli olmazsa bir senelik ömrü kaldığı da iddia edildi. Ünlü oyuncu, sağlık durumuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
13.07.2023 Cadde
Bülent Çolak'tan romantik kutlama! 'Ruhsal bağlılığımızın ilk senesi'
Bülent Çolak'tan romantik kutlama! 'Ruhsal bağlılığımızın ilk senesi' Geniş Aile dizisinde canlandırdığı 'Ulvi' karakteriyle hafızalara kazınan 45 yaşındaki oyuncu Bülent Çolak, geçtiğimiz yıl hayatını Yasemin Öz ile birleştirmişti. Ünlü oyuncu, birinci evlilik yıl dönümlerini sosyal medya hesabından yaptığı romantik bir paylaşımla kutladı.
6.07.2023 Cadde
Nesrin Cavadzade'nin paylaştığı görüntüler gündem oldu! Bora Akkaş eşi Oben Alkan'dan özür diledi
Nesrin Cavadzade'nin paylaştığı görüntüler gündem oldu! Bora Akkaş eşi Oben Alkan'dan özür diledi Nesrin Cavadzade, eski rol arkadaşı Uraz Kaygılaroğlu’nun doğum gününü sosyal medya hesabından art arda yaptığı paylaşımlarla kutladı. Paylaşılan videoda Bora Akkaş'ın bir hareketi ise çok konuşuldu. Gelen eleştitiler üzerine bir açıklama mesajı yayınlayan Bora Akkaş, herkesin gözü önünde eşi Oben Alkan'dan özür diledi.
30.06.2023 Cadde
'Öpüşme sahnesi' cevabı ve 'üçüncü çocuk' açıklaması!
'Öpüşme sahnesi' cevabı ve 'üçüncü çocuk' açıklaması! 'Dostlar Mahallesi' dizisinin setinde tanışarak aşk yaşamaya başlayan Alişan ile Buse Varol, 2018'de nikâh masasına oturdu. 2019'da Burak'ın doğumuyla ilk kez anne ve baba olma mutluluğunu yaşayan çift, 2021'de kızları Eliz'i kucaklarına aldı. Evlilik sonrası setlerden uzak kalan Varol, eşinin çok konuşulan 'öpüşme sahnesi' açıklamasına yanıt verirken, oğlu Burak'a "Kardeş ister misin?" sorusu dikkat çekti.
19.05.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Geniş Aile ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.