Genital Bölge

Genital Bölge

Son dakika genital bölge haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan genital bölge gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan genital bölge haber sayfamızda...

Genital Bölge

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 265 genital bölge haberi bulunmuştur.
Lazer Epilasyon Fiyatları 2024: Kadın-Erkek Tüm Vücut Buz Lazer Bölgeleri ve Fiyatları
Lazer Epilasyon Fiyatları 2024: Kadın-Erkek Tüm Vücut Buz Lazer Bölgeleri ve Fiyatları İstenmeyen tüylere kökten çözüm sağlayan lazer epilasyon fiyatları kullanılan makine, kıl, kilo yapısına, işlemin yapıldığı bölge, teknik ve kliniklere göre değişiklik gösterebilir. Kadın ve erkeklerde lazer epilasyon fiyatları farklıdır. Kişiler buz veya iğneli lazer epilasyon yaptırabilir. Seansları genellikle 2 ayda bir olacak şekilde 4 ile 6 paket arasında tamamlanır. Tüm vücutta istenmeyen tüylere kalıcı çözüm sağlayan lazer epilasyon tekniği kişinin kıl tipi, rengi ve cildine uygun olarak seçilir. Kadın-erkek tüm vücut buz lazer bölgeleri nelerdir? diyorsanız Lazer Epilasyon Fiyatları 2024 içeriğimizden detaylıca öğrenebilirsiniz.
3.01.2024 Güzellik
30 kat hızla yayılıyor! Herkes her an yakalanabilir
30 kat hızla yayılıyor! Herkes her an yakalanabilir  Dermatoloji(Cildiye) Uzmanı Prof. Dr. Müge Güler Özden, pandemi sonrası uyuz hastalığının hızla arttığına dikkat çekerek, "30 kat hızla yayılıyor, hepimizi tehdit altına alıyor, herkes her an uyuz olabilir. Uyuz görülen tüm ailenin aynı anda hasta olsun olmasın tedavi edilmesi çok önemli. Kıyafetler 60-70 derecede yıkanmalı, kızgın ütü ile dikiş araları dahil ütülenmeli" dedi.
8.12.2023 Gündem
Gece kaşıntılarına dikkat! Temas ile bulaşıyor, vaka sayısı her geçen gün artıyor
Gece kaşıntılarına dikkat! Temas ile bulaşıyor, vaka sayısı her geçen gün artıyor Temas yoluyla bulaşan ve vaka sayısı hızla artan uyuz hastalığı ile ilgili açıklama yapan Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Dermatoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa Tosun uyardı. Eğer sizde de bu belirtiler varsa dikkat!
20.11.2023 Gündem
Vajinal kaşıntıdan nasıl kurtulabilirim? Bir türlü geçmiyorsa sorun ciddi olabilir
Vajinal kaşıntıdan nasıl kurtulabilirim? Bir türlü geçmiyorsa sorun ciddi olabilir Vajinal kaşıntı rahatsız edici bir durumdur ve birçok kadının hayatının bir noktasında karşılaştığı yaygın bir sorundur. Yalnızca kaşıntıyı değil aynı zamanda onu tetikleyen temel nedenleri de ele almanın etkili yolları olduğunu unutmamak önemlidir. Peki vajinal kaşıntıya ne sebep olur ve bu durumdan kurtulmak için ne yapmak gerekiyor?
31.10.2023 Kadın Sağlığı
Uyuz, 15 dakikalık temasla bulaşıyor
Uyuz, 15 dakikalık temasla bulaşıyor Türkiye’de uyuz hastalığı vakaları artıyor. Bu artış, uyuz parazitinin ilaçlara direnç göstermesine bağlanıyor. Uzmanlar tedavinin bireysel değil, aynı evi paylaşan tüm aileyi kapsayacak şekilde yapılması gerektiğini belirtiyor.
31.10.2023 Gündem
Rahim varisleri: Pelvik ven konjesyon sendromu
Rahim varisleri: Pelvik ven konjesyon sendromu Nedeni açıklanamayan, şiddetli ve kronik karın ağrılarından şikayetçiyseniz; rahim varisiniz olabilir. Her 10 kadından birinde görülebilen pelvik konjesyon sendromu, özellikle 20-45 yaş arasındaki kadınların hayatını kabusa çevirebiliyor.
21.10.2023 Pazar
Açken tansiyonu düşürüyor, tokken yoruyor! Yıkanmayan 3 bölge öldürebilir
Açken tansiyonu düşürüyor, tokken yoruyor! Yıkanmayan 3 bölge öldürebilir Kimileri sabah kimileri akşam duş alıyor. Kimileri sıcak su seviyor kimileri ılık suyla duş almayı tercih ediyor. Duş alma sıklığı ve şekli kişinin tercihine bağlı olsa da herkes için ortak bir kural var. Uzmanlardan bazıları bu önemli kurala uyulmaması halinde ölümcül enfeksiyonlara yakalanmamanın imkânsız olduğunu dile getiriyor. Peki gerçek ne? İşte cevabı.
20.10.2023 Genel Sağlık
Her 100 kişiden 18’inde görülüyor! ‘Hep aynı ayakkabıyı giymeyin’
Her 100 kişiden 18’inde görülüyor! ‘Hep aynı ayakkabıyı giymeyin’ Mantar hastalığının saçlı deriden ayak tırnaklarına kadar tüm vücutta en sık görülen ve yerleşim yerine göre isimlendirilen bir deri hastalığı olduğunu söyleyen Prof. Dr. Ayten Ferahbaş Kesikoğlu, hastalık hakkında bilinmesi gereken bilgileri paylaştı.
11.09.2023 Genel Sağlık
HPV’den (Human Papılloma Vırus) korkmalı mıyız?
HPV’den (Human Papılloma Vırus) korkmalı mıyız? HPV (Human Papilloma Virus) enfeksiyonları son dönemlerde hem kadınların hem de erkeklerin korkulu rüyası.
2.09.2022 Cadde
Aşırı sıcak ve nemin çocuklarda görülmeyi artırdığı 6 hastalık
Aşırı sıcak ve nemin çocuklarda görülmeyi artırdığı 6 hastalık Güneşin tüm cömertliğini sergilediği ve kavurucu sıcakların hakim olduğu bugünlerde çocuklarda bazı hastalıkların görülme sıklığında artış yaşanıyor. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Betül Sarıtaş, bugünlerde çocuklarda en sık görülen 6 hastalığı anlattı, önemli uyarılar ve önerilerde bulundu.
28.08.2022 Çocuk Sağlığı
Yaz aylarında sık görülen 5 enfeksiyona dikkat! İşte korunmanın yolu
Yaz aylarında sık görülen 5 enfeksiyona dikkat! İşte korunmanın yolu Kovid-19 pandemisi nedeniyle zorlu geçen kış döneminin ardından nihayet yaz mevsimi geldi. Ancak sıcakların pek çok enfeksiyon riskini de beraberinde getiriyor. Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Dr. Semra Kavas, yaz aylarında en sık görülen enfeksiyonlardan korunmak için almamız gereken önlemleri anlattı.
11.07.2022 Genel Sağlık
Ürojinekoloji Nedir? Ürojinekoloji Hangi Hastalıklara Bakar?
Ürojinekoloji Nedir? Ürojinekoloji Hangi Hastalıklara Bakar? Ürojinekoloji, yeni sayılabilecek bir branş dalıdır. Birçok kadının sağlık probleminin teşhisi ve tedavi edilmesi konusunda önemli bir yere sahiptir. Bu nedenle sizde ürojinekolojinin ne olduğunu ve hangi branşa ait olduğunu öğrenebilir, hangi hastalıklara baktığı konusunda fikir sahibi olabilirsiniz. Ürojinekoloji nedir? Ürojinekoloji hangi hastalıklara bakar tüm ayrıntılarıyla derledik.
8.07.2022 Sağlık
Karın Şişliği Ve Kasık Ağrısı Neden Olur? Hangi Doktora Gidilir?
Karın Şişliği Ve Kasık Ağrısı Neden Olur? Hangi Doktora Gidilir? Pek çok insanda yaşanan sağlık sorunları içerisinde karın şişliği ve kasık ağrıları gelmektedir. Tabii bu ağrıların belli başlı bazı sebepleri vardır ve bu sebepler doğrultusunda mutlaka uzman bir doktora görünmek gerekmektedir. Peki, karın şişliği ve kasık ağrısı neden olur? Hangi doktora gidilir? İşte bu konu üzerine merak edilen tüm detaylar.
5.07.2022 Sağlık
MAYMUN ÇİÇEĞİ VİRÜSÜ | Maymun çiçeği nedir, nasıl bulaşır, belirtileri nelerdir? Türkiye'de ilk maymun çiçeği virüsü hangi ilde görüldü?
MAYMUN ÇİÇEĞİ VİRÜSÜ | Maymun çiçeği nedir, nasıl bulaşır, belirtileri nelerdir? Türkiye'de ilk maymun çiçeği virüsü hangi ilde görüldü? Maymun Çiçeği dünyada yayılırken ilk vaka Türkiye'de tespit edildi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca üzücü haberi son dakika ile duyurdu. Bu gelişmenin hemen ardından "Maymun çiçeği nedir, nasıl bulaşır, tedavisi nedir? Türkiye'de ilk maymun çiçeği hangi ilde görüldü?" sorusu art arda geldi. İşte detaylar...
30.06.2022 Gündem
Uzmanı uyardı! 42 yaş altı maymun çiçeği enfeksiyonuna açık
Uzmanı uyardı! 42 yaş altı maymun çiçeği enfeksiyonuna açık Maymun çiçeğinin Kongo ve Birleşik Krallık olarak iki ayrı türü olduğunu belirten Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Nafiz Koçak, Kongo türünde yüzde 10’a kadar ölüm riski olduğunu söyledi. Koçak, "Dünya çapında 42 yaşın altındaki popülasyon, çiçek hastalığı aşılama programlarının uygulamasının sonlandırılması nedeniyle enfeksiyona açık durumdadır. Çiçek hastalığı aşıları önleyici tedbir olarak kullanılabilir" dedi.
29.05.2022 Gündem
MAYMUN ÇİÇEĞİ VİRÜSÜ NEDİR, öldürücü mü, nasıl bulaşır? Maymun Çiçeği Hastalığı (Monkeypox) belirtileri neler, Trükiye'de görüldü mü?
MAYMUN ÇİÇEĞİ VİRÜSÜ NEDİR, öldürücü mü, nasıl bulaşır? Maymun Çiçeği Hastalığı (Monkeypox) belirtileri neler, Trükiye'de görüldü mü? Maymun çiçeği virüsü olarak bilinen hastalığa yol açan ise Monkeypox adlı bir virüstür. Şu ana kadar 13 ülkede tespit edilen maymun çiçeği hastalığı, orta ve Batı Afrika bölgelerinde ortaya çıkıyor. Virüs nedeniyle Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) acil toplanarak değerlendirmelerde bulundu. Peki, maymun çiçeği hastalığı nedir, nasıl bulaşır?
22.05.2022 Sağlık
Türkiye'de Maymun çiçeği virüsü görüldü mü? Maymun çiçeği virüsü nedir, tedavisi var mı?
Türkiye'de Maymun çiçeği virüsü görüldü mü? Maymun çiçeği virüsü nedir, tedavisi var mı? Maymun çiçeği virüsü Avrupa'da yayılıyor. Dünyanın yeni korkusu olan virüs hakkında bilgi almak isteyenler "Maymun çiçeği virüsü nedir, nasıl bulaşır? Maymun çiçeği virüsü tedavisi var mı?" sorularına cevap arıyor. İlk
22.05.2022 Gündem
Maymun çiçeği virüsü nedir, nasıl bulaşır? Maymun çiçeği virüsü belirtileri nelerdir, nasıl geçer, tedavisi var mı?
Maymun çiçeği virüsü nedir, nasıl bulaşır? Maymun çiçeği virüsü belirtileri nelerdir, nasıl geçer, tedavisi var mı? Son dakika haberleri arasında yer alan maymun çiçeği virüsü ile ilgili araştırmalar devam ediyor. İlk olarak İngiltere'de görülen maymun çiçeği virüsü kısa sürede farklı ülkelere de yayıldı. Dünyanın gündemine oturan maymun çiçeği virüsü hakkında sorular peş peşe geldi. Peki Maymun çiçeği virüsü nedir, nasıl bulaşır? Maymun çiçeği virüsü belirtileri nelerdir, nasıl geçer, tedavisi var mı? İşte konuya ilişkin bilinmesi ve dikkat edilmesi gerekenler...
21.05.2022 Gündem
MAYMUN ÇİÇEĞİ VİRÜSÜ nedir, belirtileri nelerdir? Maymun Çiçeği virüsü (Monkeypox) hangi ülkelerde görüldü?
MAYMUN ÇİÇEĞİ VİRÜSÜ nedir, belirtileri nelerdir? Maymun Çiçeği virüsü (Monkeypox) hangi ülkelerde görüldü? Maymun Çiçeği virüsü vaka sayılarının son olarak iki ülkede (İsveç-İtalya) görülmesinin ardından birçok kişi Maymun Çiçeği virüsü nedir, belirtileri nelerdir, tedavisi var mı sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki Maymun Çiçeği virüsü nedir belirtileri nelerdir?
20.05.2022 Gündem
10. Hafta Hamilelik: Anne ve Bebekte Hangi Değişiklikler Olur?
10. Hafta Hamilelik: Anne ve Bebekte Hangi Değişiklikler Olur? Bebeğiniz bu hafta 2,5 cm. boyutlarına ulaştı. Turunçgillerden bir meyve olan kumkat boyutlarında olduğu söylenebilir. İşte bu haftanın gelişim çizelgesi.
10.05.2022 Gebelik Hesaplama
Karın germe ameliyatında merak edilenler
Karın germe ameliyatında merak edilenler Karın germe ameliyatı ile fazla derilerin alınarak gergin bir karına sahip olmak mümkün. Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Defne Erkara karın germe ameliyatı hakkında bilgi verdi.
27.12.2021 Sağlık
İdrar yolları enfeksiyonu belirtileri nelerdir, nasıl geçer? İdrar yolu enfeksiyonuna ne iyi gelir? - Evde bitkisel çözüm ile idrar yolu iltihabına iyi gelen şeyler
İdrar yolları enfeksiyonu belirtileri nelerdir, nasıl geçer? İdrar yolu enfeksiyonuna ne iyi gelir? - Evde bitkisel çözüm ile idrar yolu iltihabına iyi gelen şeyler "İdrar yolu enfeksiyonuna ne iyi gelir?" sorusu son günlerde en çok merak edilen sorular arasında yer alıyor. İdrar yolu enfeksiyonu, genellikle dış etkenlere bağlı olarak gelişen ve mesane bölgesine hatta böbreklere kadar ulaşabilen bir enfeksiyon çeşididir. "İdrar yolu enfeksiyonu evde nasıl tedavi edilir?", "İdrar yolu enfeksiyonuna ne iyi gelir?" gibi soruların cevaplarını sizler için araştırdık. İşte idrar yolu iltihabını kurutan karnabahar kürünün tarifi...
2.12.2021 Alternatif Tıp
Karın Şişliği Ve Kasık Ağrısı Neden Olur? Hangi Doktora Gidilir?
Karın Şişliği Ve Kasık Ağrısı Neden Olur? Hangi Doktora Gidilir? Pek çok insanda yaşanan sağlık sorunları içerisinde karın şişliği ve kasık ağrıları gelmektedir. Tabii bu ağrıların belli başlı bazı sebepleri vardır ve bu sebepler doğrultusunda mutlaka uzman bir doktora görünmek gerekmektedir. Peki, karın şişliği ve kasık ağrısı neden olur? Hangi doktora gidilir? İşte bu konu üzerine merak edilen tüm detaylar.  
12.09.2021 Sağlık
Genital Bölgede Yara Yapan Hastalıklar Nelerdir? Bu Hastalıklar Nasıl Geçer, Nasıl Tedavi Edilir?
Genital Bölgede Yara Yapan Hastalıklar Nelerdir? Bu Hastalıklar Nasıl Geçer, Nasıl Tedavi Edilir? Genital bölgedeki yaralar, hayatı olumsuz etkileyen ve pek çok nedenden dolayı ortaya çıkabilecek rahatsızlıklar anlamına gelir. Genital bölgede meydana gelen yaralar ve genital bölgede oluşan hastalıklar genellikle cinsel yolla bulaşan hastalıklar olarak bilinir. Bunun haricinde ise erkek ya da kadında genital bölgede yara şeklinde belirti gösteren bir hastalık olarak bilinirler. İşte, merak edilen tüm detaylar.
11.09.2021 Sağlık
Genital siğiller kansere yol açar mı?
Genital siğiller kansere yol açar mı? Hem kadınlarda hem de erkeklerde görülebilen genital siğiller cinsel ilişki yoluyla bulaşan hastalıkların nedenleri arasında yer almaktadır. HPV’nin neden olduğu genital siğillerden korunma tedbirleri içerisinde en önemlisi HPV aşılarıdır. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Prof. Dr. Behiye Pınar Göksedef, ‘Genital siğil nedir? Genital siğil neden oluşur? Genital siğil belirtileri nelerdir?' başlıkları hakkında bilgi verdi.
1.09.2021 Kadın Sağlığı

Benzer Haber Etiketleri

Genital Bölge ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.