Gennaro Gattuso

Gennaro Gattuso

Son dakika Gennaro Gattuso haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Gennaro Gattuso gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Gennaro Gattuso haber sayfamızda...

Gennaro Gattuso

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 152 gennaro gattuso haberi bulunmuştur.
İşte Beşiktaş'ın teknik direktör adayları! Fenerbahçe'nin eski hocası listede
İşte Beşiktaş'ın teknik direktör adayları! Fenerbahçe'nin eski hocası listede Fernando Santos'la yolları ayırmasının ardından teknik direktör arayışlarına devam eden Beşiktaş için sürpriz bir iddia gündeme geldi. Siyah-beyazlıların Fenerbahçe'nin eski teknik direktörünü adaylar arasına aldığı ileri sürüldü.
16.04.2024 Beşiktaş
Marsilya'da Gennaro Gattuso ile yollar ayrıldı
Marsilya'da Gennaro Gattuso ile yollar ayrıldı Fransa Ligue 1 ekiplerinden Marsilya teknik direktör Gennaro Gattuso ile yollarını ayırdığını açıkladı.
20.02.2024 Fransa Ligue 1
Zinedine Zidane'dan Marsilya'nın teklifine ret!
Zinedine Zidane'dan Marsilya'nın teklifine ret! Marcelino'dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Gennaro Gattuso'yu getiren Marsilya'nın Zinedine Zidane ile de görüşme gerçekleştirdiği ancak Fransız teknik adamdan olumlu yanıt alamadığı ortaya çıktı.
28.09.2023 Fransa Ligue 1
Fatih Karagümrük, Andrea Pirlo'nun alternatifini belirledi! Efsane isim listede
Fatih Karagümrük, Andrea Pirlo'nun alternatifini belirledi! Efsane isim listede Andrea Pirlo sonrası yeni teknik direktörünü henüz belirlemeyen Fatih Karagümrük, yine son derece dikkat çekici isimlerle görüşmeler yürütüyor. İstanbul temsilcisi, efsane ismi listeye aldığı öğrenildi.
17.06.2023 Karagümrükspor
Trabzonspor'da bir maçtan daha fazlası
Trabzonspor'da bir maçtan daha fazlası Trabzonspor, Beşiktaş maçını ayağa kalkmak için büyük bir fırsat olarak görüyor. Bordo-mavili takım sahadan galibiyetle ayrılarak taraftarıyla barışmayı hedefliyor.
16.04.2023 Trabzonspor
Valencia Gennaro Gattuso'nun görevine son verdi!
Valencia Gennaro Gattuso'nun görevine son verdi! Valencia, İtalyan teknik direktör Gennaro Gattuso'nun görevine son verdi.
31.01.2023 İspanya La Liga
Günün bomba transfer haberleri (16 Ocak 2023)
Günün bomba transfer haberleri (16 Ocak 2023) Süper Lig'de transfer döneminin açılmasıyla birlikte takımlar kadrolarını güçlendirmeye başladı. Süper Lig'deki tüm transfer gelişmelerini sizler için derledik. İşte ayrıntılar...
16.01.2023 Süper Lig
İspanya Süper Kupası'nda Valencia, Real Madrid'i saf dışı bıraktı!
İspanya Süper Kupası'nda Valencia, Real Madrid'i saf dışı bıraktı! Suudi Arabistan'ın ev sahipliğini yaptığı İspanya Süper Kupası yarı final maçında Real Madrid, Valencia ile karşılaştı. Penaltılara giden maçı Valencia kazandı.
12.01.2023 İspanya La Liga
Aboubakar iddiası! Süper Lig'e geri dönüyor
Aboubakar iddiası! Süper Lig'e geri dönüyor Beşiktaş'taki performansıyla dikkat çeken Aboubakar'ın Süper Lig'e yeniden geri dönmesi gündemde. Al-Nassr'dan ayrılması beklenen Aboubakar iki kulübün peşinde olduğu iddia edildi.
19.11.2022 Trabzonspor
Fenerbahçe, Maxi Gomez transferini noktalıyor! Maliyeti belli oldu
Fenerbahçe, Maxi Gomez transferini noktalıyor! Maliyeti belli oldu Sarı-lacivertli kulüp uzun süredir renklerine katmak için uğraş verdiği yıldız forvetin transferini bitiriyor. İspanyol basını, Maxi Gomez'in Fenerbahçe'ye maliyetini açıkladı.
29.08.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin gündemindeydi! Maxi Gomez için açıklama
Fenerbahçe'nin gündemindeydi! Maxi Gomez için açıklama La Liga ekibi Valencia'da teknik direktör Gennaro Gattuso, Edinson Cavani ve Maxi Gomez transferleri hakkında açıklamalar yaptı.
28.08.2022 Fenerbahçe
Valencia'ya imza atan Cenk Özkaçar'dan iddialı sözler
Valencia'ya imza atan Cenk Özkaçar'dan iddialı sözler İspanya'nın köklü kulüplerinden Valencia'ya transfer olan Cenk Özkaçar, buraya gelmesindeki temel nedenlerden birinin İtalyan teknik direktör Gennaro Gattuso'ya duyduğu özel sevgi olduğunu söyledi.
24.08.2022 İspanya La Liga
Gattuso'dan Fenerbahçe'ye Maxi Gomez müjdesi
Gattuso'dan Fenerbahçe'ye Maxi Gomez müjdesi Fenerbahçe'nin Valencia'dan istediği Maxi Gomez transferinde; İspanyol kulübünün İtalyan teknik direktörü Gennaro Gattuso'nun tutumu da ortaya çıktı.
17.08.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe yıldız golcü için resmi teklif yaptı! Fark 4 milyon euro
Fenerbahçe yıldız golcü için resmi teklif yaptı! Fark 4 milyon euro Transfer döneminde artık son hamlelerini yapan Fenerbahçe'de takviye yapılması kesin olarak forvet bölgesi için çok ses getirecek bir hamle yaptı. 8 milyon euro + bonuslar üzerinden teklif yapan sarı-lacivertliler kısa süre içinde golcü operasyonunu noktalamak istiyor. İşte dev transfer gelişmesinin detayları...
8.08.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de gündem santrfor! Transfer için iki yeni aday
Fenerbahçe'de gündem santrfor! Transfer için iki yeni aday Fenerbahçe'de Ezgjan Alioski ve İrfan Can Eğribayat'ın transfer edilmesinin ardından tüm ağırlık santrfor çalışmalarına verildi. Süper Lig devinde Jorge Jesus'un talebi doğrultusunda forvet transferine yoğunlaşılan dönemde gündeme iki yeni isim dahil oldu. Fenerbahçe'nin transfer girişimi netlik kazandı. İşte transfer haberinin detayları...
7.08.2022 Fenerbahçe
Transferde Aboubakar sürprizi! Fenerbahçe derken yeni takımı şaşırttı
Transferde Aboubakar sürprizi! Fenerbahçe derken yeni takımı şaşırttı Fenerbahçe'nin forvet listesinde bulunan Kamerunlu yıldız Vincent Aboubakar'ın yeni takımı netlik kazanmaya başladı. Sarı Lacivertlilerin girişimde bulunduğu yıldız oyuncunun yeni takımı şaşırttı.
7.06.2022 İspanya La Liga
Valencia'da yıldızlar ayrılıyor! 70 milyon euroluk ihtiyaç
Valencia'da yıldızlar ayrılıyor! 70 milyon euroluk ihtiyaç Teknik direktör Jose Bordalas ile yollarını ayıran İspanya La Liga ekiplerinden Valencia, kulübün mali yükümlülükleri nedeniyle yıldız oyuncularını satış listesine koymuş durumda.
5.06.2022 İspanya La Liga
Son dakika haberi - Gennaro Gattuso A Milli Takım için gündeme geldi! Son karar Stefan Kuntz
Son dakika haberi - Gennaro Gattuso A Milli Takım için gündeme geldi! Son karar Stefan Kuntz A Milli Takım'da Şenol Güneş ile yolların ayrılmasının ardından Gennaro Gattuso gündeme geldi ancak Stefan Kuntz'da karar kılındı. Şenol Güneş'in sözleşme feshinin ardından Stefan Kuntz ile resmi sözleşme imzalanacağı öğrenildi.
15.09.2021 Milli Takım
Son dakika haberi: Fatih Terim'in doğum gününü ünlü isimler kutladı! Mourinho, Tuchel, Simeone, Mancini, Gattuso
Son dakika haberi: Fatih Terim'in doğum gününü ünlü isimler kutladı! Mourinho, Tuchel, Simeone, Mancini, Gattuso Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in doğum gününe ünlü isimlerin ilgisi büyük oldu. Sarı-kırmızılıların deneyimli teknik adamının doğum günü için Jose Mourinh, Thomas Tuchel, Diego Simeone, Roberto Mancini ve Gennaro Gattuso gibi meslektaşları kutladı. İşte o mesajlar...
5.09.2021 Galatasaray
Son dakika - Fiorentina, Gennaro Gattuso ile yollarını ayırdı!
Son dakika - Fiorentina, Gennaro Gattuso ile yollarını ayırdı! Fiorentina, 22 gün önce sözleşme imzaladığı yeni teknik direktörü Gennaro Gattuso ile yollarını ayırdı.
17.06.2021 İtalya Serie A
Son dakika - Napoli, teknik direktörlük için Spalletti ile anlaştı
Son dakika - Napoli, teknik direktörlük için Spalletti ile anlaştı Eljif Elmas'ın forma giydiği Napoli'de Gattuso'dan boşalan teknik direktörlük görevine Luciano Spalletti getirildi.
29.05.2021 İtalya Serie A
Christophe Galtier, Lille’den ayrıldığını açıkladı
Christophe Galtier, Lille’den ayrıldığını açıkladı Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille’i 10 yıl aranın ardından lig şampiyonu yapan teknik direktör Christophe Galtier, kulüpten ayrıldığını açıkladı.
25.05.2021 Fransa Ligue 1
Fiorentina'nın başına Fatih Terim değil öğrencisi Gennaro Gattuso geldi
Fiorentina'nın başına Fatih Terim değil öğrencisi Gennaro Gattuso geldi Galatasaray’daki geleceği belirsizliğini koruyan Fatih Terim’in de isminin geçtiği Fiorentina teknik direktörlüğüne Gennaro Gattuso getirildi.
25.05.2021 İtalya Serie A
Napoli'de Gennaro Gattuso dönemi sona erdi
Napoli'de Gennaro Gattuso dönemi sona erdi Şampiyonlar Ligi vizesi alamayan Napoli'de Gennaro Gattuso'nun görevine son verildi.
24.05.2021 İtalya Serie A
Lille Teknik Direktörü Galtier için Napoli iddiası
Lille Teknik Direktörü Galtier için Napoli iddiası Fransa Ligue 1'de PSG ile şampiyonluk yarışı veren Lille'de teknik direktör Christophe Galtier'in sezon sonunda İtalyan ekibi Napoli'ye gideceği iddia edildi.
9.05.2021 Fransa Ligue 1

Benzer Haber Etiketleri

Gennaro Gattuso ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.