George Dalaras Konseri ve Atina turu bir arada
George Dalaras Konseri ve Atina turu bir arada Setur, George Dalaras’ın 2019 Atina ve Epidaurus Festivali kapsamında, İzmir Devlet Senfoni Orkestrası ile Akropolis’in en büyük tiyatrosu Odeon Herodes Atticus’ta vereceği muhteşem konseri kapsayan bir tur düzenliyor.
25.03.2019 Tatil
Bir dünya insanı: Nazım Hikmet
Bir dünya insanı: Nazım Hikmet Ben içeri düştüğümden beri güneşin etrafında on kere döndü dünya / Ona sorarsanız: 'Lafı bile edilemez, mikroskopik bi zaman...' / Bana sorarsanız: ‘On senesi ömrümün...'  demişti. Sanırım göreceliliği Einstein'dan değil de ondan öğrendim.  15 Ocak 1902 dünyaya gelen ve eşsiz eserler bırakan Nazım Hikmet aşkı, sevgiyi, vatanı, ülkeyi bizlere anlattı. Çok sevdiği ülkesinden ayrı kaldı, ancak Nazım Hikmet arkasında bıraktıklarıyla ülkesinden aslında hiç ayrılmadı.
14.01.2020 Sanat
AASSM'de Dalaras fırtınası
AASSM'de Dalaras fırtınası İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Yunanistan'ın Nea Smryni Beleyesi işbirliğiyle gerçekleşen sergi ve konser etkinliğinde iki ülkeden seçkin konukları bir araya getirdi. Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde (AASSM) Yunan şarkıcı George Dalaras unutulmaz bir konser verdi.
4.10.2017 Cadde
Ege’de serenad bilmecesi
Ege’de serenad bilmecesi Zülfü Livaneli ile George Dalaras’ın vereceği ‘Ege’ye Serenad’ konseri ertelendi. TÖSSED ‘programda değişiklik yapıldı’ dedi. Ancak konserlerin ‘izinler alınamadı’ diye iptal edildiği iddia edildi
17.09.2012 Cadde