Ronaldo'yu Suudi Arabistan'daki ilk maçından sonra yerden yere vurdular: Georgina'nın bile gölgesinde kaldı!
Ronaldo'yu Suudi Arabistan'daki ilk maçından sonra yerden yere vurdular: Georgina'nın bile gölgesinde kaldı! Cristiano Ronaldo, Al Nassr formasıyla Suudi Arabistan'daki ilk resmi karşılaşmasına Al Ittifaq karşısında çıktı. Al Nassr karşılaşmadan galip ayrılırken Avrupa basını Cristiano Ronaldo'yu kılıçtan geçirdi.
23.01.2023 Dünyadan Futbol
Son dakika: Hasta çocuğunu uyuşturucuyla öldürdü! 'Özür bekliyorum' dedi
Son dakika: Hasta çocuğunu uyuşturucuyla öldürdü! 'Özür bekliyorum' dedi Son dakika haberlere göre, Yunanistan'da felçli kızını hastanede uyuşturucu vererek öldürdüğü açıklanan 33 yaşındaki kadın, tutulduğu hapishaneden konuştu. Olayın ardından Roula Pispirigou'nun daha önce hayatını kaybeden iki çocuğunun ölümünden de sorumlu olabileceği şüphesi doğmuş ve soruşturma başlatılarak çocukların mezarları kazılmıştı.
15.04.2022 Dünya
Ronaldo-Georgina çiftinin ikiz bebeklerinin cinsiyeti belli oldu
Ronaldo-Georgina çiftinin ikiz bebeklerinin cinsiyeti belli oldu Cristiano Ronaldo ve Georgina Rodriguez çifti, doğacak ikizlerinin cinsiyetlerini böyle öğrendi. Paylaşılan bu video sosyal medyada dikkat çekti.
17.12.2021 Futbol
Cristiano Ronaldo - Georgina Rodriguez aşkı belgesel oluyor
Cristiano Ronaldo - Georgina Rodriguez aşkı belgesel oluyor Dünyanın en gözde çiftlerinden biri yeşil sahaların yıldızı Crisitano Ronaldo ile Georgina Rodriguez. Genç kadının Madrid'de bir mağazada tezgahtarlık yaparken tanıştığı Ronaldo ile bir saniyede başlayan ve bugünlere uzanan aşkı şimdi bir belgesele konu oluyor. Yapım, bir dijital platformda yayınlanacak.
5.09.2021 Dünyadan Futbol
Georgina Rodriguez yine ortalığı yıktı geçti!
Georgina Rodriguez yine ortalığı yıktı geçti! Juventus'un süper yıldızı Cristiano Ronaldo'nun nişanlısı Georgina Rodriguez yine gündemi sarsıyor.
15.09.2020 Magazin
Tatilde dikkat çeken fotoğraf! Ronaldo ve Georgina...
Tatilde dikkat çeken fotoğraf! Ronaldo ve Georgina... Cristiano Ronaldo'nun uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Georgina Rodriguez'den dikkat çekici bir paylaşım geldi.
1.07.2020 Magazin
Ronaldo ve Georgina karantina günleri ses getirdi...
Ronaldo ve Georgina karantina günleri ses getirdi... Juventus’un yıldızı Cristiano Ronaldo ve sevgilisi Georgina Rodriguez’in yeni lüks evleri sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.
1.07.2020 Magazin
Georgina sahneyi yıktı geçti! Festivale dansı damga vurdu...
Georgina sahneyi yıktı geçti! Festivale dansı damga vurdu... Dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo'nun sevgilisi Georgina Rodriguez dün geceye damga vurdu.
1.07.2020 İtalya Serie A
'Bomba patladı' başlığıyla duyurdular! Ronaldo...
'Bomba patladı' başlığıyla duyurdular! Ronaldo... İtalya'nın önde gelen dergilerden Novella 2000 bütün dünyayı şaşırtan bir iddia ortaya attı.
1.07.2020 İtalya Serie A
Ronaldo'dan bomba itiraf! "Georgina ile olan seks hayatımız..."
Ronaldo'dan bomba itiraf! "Georgina ile olan seks hayatımız..." Dünyaca ünlü futbolcu Ronaldo, kariyerindeki golleriyle ilgili sürpriz bir açıklamada bulunup, dikkat çekti.
1.07.2020 İtalya Serie A