Geri Dönüyor

Geri Dönüyor

Son dakika geri dönüyor haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan geri dönüyor gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan geri dönüyor haber sayfamızda...

Geri Dönüyor

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 6.429 geri dönüyor haberi bulunmuştur.
Berkay Hardal setlere geri dönüyor! 'Hollywood'da olabilirim'
Berkay Hardal setlere geri dönüyor! 'Hollywood'da olabilirim' 'İstanbullu Gelin', 'Kardeş Çocukları' gibi dizilerde boy gösteren Berkay Hardal, Etiler'de bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Eşi Dilan Telkök ile şehir yaşantısından uzaklaşıp Köyceğiz'e yerleşen çift, İstanbul'a geri dönüş kararı aldığını açıkladı. Ünlü isim, sevenlerine setlere geri döneceği müjdesini de vermeyi ihmal etmedi.
22.04.2024 Cadde
Trabzonspor'a müjdeli haber! Yıldız futbolcu geri dönüyor
Trabzonspor'a müjdeli haber! Yıldız futbolcu geri dönüyor Trabzonspor'un golcü oyuncusu Paul Onuachu, 50 günlük aranın ardından yeniden sahalara dönmeye hazırlanıyor. Takımla çalışmalara başlayan oyuncunun, Kayserispor maçında sahada olması bekleniyor
17.04.2024 Trabzonspor
Çılgın transfer planı! Kim Min Jae geri dönüyor
Çılgın transfer planı! Kim Min Jae geri dönüyor Sezon başında Napoli'den 50 milyon euroya Bayern Münih'e transfer olan Kim Min Jae için sürpriz bir transfer iddiası gündeme geldi. Güney Koreli futbolcu eski kulübüne geri dönebilir. İşte detaylar...
16.04.2024 Dünyadan Futbol
Gülse Birsel'den 'Avrupa Yakası' ve 'Yalan Dünya' uyarısı!
Gülse Birsel'den 'Avrupa Yakası' ve 'Yalan Dünya' uyarısı! Hem senaryosunu yazdığı hem de oyuncu kadrosunda yer aldığı 'Yalan Dünya' ve 'Avrupa Yakası' ile hafızalarda yer eden Gülse Birsel, son zamanlarda fenomen dizilerin adıyla düzenlenen partiler konusunda dikkat çeken bir uyarıda bulundu.
16.04.2024 Cadde
İnci Taneleri 11. Bölüm Fragmanı
İnci Taneleri 11. Bölüm Fragmanı İnci Taneleri 11. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Dilber özlediği sahnelere geri dönüyor!
12.04.2024 Televizyon
Samsunspor ve Pendikspor puanları paylaştı!
Samsunspor ve Pendikspor puanları paylaştı! Trendyol 1. Lig'in 31'inci haftasında Samsunspor ile Pendikspor arasındaki mücadele golsüz eşitlikle tamamlandı.
4.04.2024 Samsunspor
Beşiktaş'ı Başakşehir deplasmanında Emirhan İlkhan yıktı!
Beşiktaş'ı Başakşehir deplasmanında Emirhan İlkhan yıktı! Trendyol Süper Lig'in 31'inci haftasında Başakşehir ile Beşiktaş 1-1 berabere kaldı.
4.04.2024 Basaksehir
Barcelona'nın yıldızına Beşiktaş kancası! İkna çabaları
Barcelona'nın yıldızına Beşiktaş kancası! İkna çabaları Beşiktaş'ta gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başlayan kurmayların Barcelonalı yıldızı kadosuna katmak istediği öğrenildi.
4.04.2024 Beşiktaş
Fenerbahçe Opet'te Eda Erdem Dündar'dan fair play örneği! Arina Fedorovtseva yıldızlaştı
Fenerbahçe Opet'te Eda Erdem Dündar'dan fair play örneği! Arina Fedorovtseva yıldızlaştı Vodafone Sultanlar Ligi play-off yarı final serisi 2'nci maçında Fenerbahçe Opet ile Türk Hava Yolları karşı karşıya geldi. Eda Erdem Dündar'ın centilmenlik örneğinin ön plana çıktığı maçta Arina Fedorovtseva yıldızlaştı.
4.04.2024 Voleybol
TFF'den Süper Kupa açıklaması! Fenerbahçe'nin erteleme talebi kabul edilmedi
TFF'den Süper Kupa açıklaması! Fenerbahçe'nin erteleme talebi kabul edilmedi Türkiye Futbol Federasyonu, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün 3 Nisan 2024 tarihinde yaptığı yazılı başvurusunun kabul edilmediğini açıkladı.
4.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe ve Galatasaray transferde rakip oldu! Sezon sonunda boşa çıkacak
Fenerbahçe ve Galatasaray transferde rakip oldu! Sezon sonunda boşa çıkacak Fenerbahçe ve Galatasaray'da sezon sonu için transfer çalışmalarına hız veren kurmayların aynı ismin peşine düştüğü öğrenildi. Süper Lig devlerinin peşine düştüğü yıldız futbolcunun kulübüyle olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek.
4.04.2024 Fenerbahçe
Necla Güngör Kıragası: Çok verimli bir kamp dönemi geçirdik!
Necla Güngör Kıragası: Çok verimli bir kamp dönemi geçirdik! A Milli Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Necla Güngör Kıragası, 2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri öncesi konuştu.
4.04.2024 Futbol
Şenol Güneş geri dönüyor! 'Meydan okumayı kabul ederim'
Şenol Güneş geri dönüyor! 'Meydan okumayı kabul ederim' Beşiktaş'ın eski teknik direktörlerinden Şenol Güneş çarpıcı açıklamalarda bulundu. Tecrübeli teknik direktör, görev almak istediği takımı açıkladı.
4.04.2024 Dünyadan Futbol
Eyüpspor'un yıldızı Ömer Bayram'a sürpriz teklif! Geri dönüyor
Eyüpspor'un yıldızı Ömer Bayram'a sürpriz teklif! Geri dönüyor 1. Lig ekiplerinden Eyüpspor forması giyen tecrübeli futbolcu Ömer Bayram'a sürpriz bir teklif geldi. İşte detaylar...
4.04.2024 1.Lig
Galatasaray'da Okan Buruk rekor peşinde! Yeni hedef Hatayspor maçı
Galatasaray'da Okan Buruk rekor peşinde! Yeni hedef Hatayspor maçı Aslan’ın hocası, salı günkü maçta başarılarına bir yenisini eklemeye hazırlanıyor... Geçen sezon geldiği Galatasaray'da rekor üstüne rekor kıran Okan Buruk şimdi de gözünü Hatayspor maçına dikti. Başarılı hoca kazanması halinde tarihe geçecek.
31.03.2024 Galatasaray
Beşiktaş'ta Cenk Tosun yuvadan uçuyor! Sürpriz transfer görüşmesi
Beşiktaş'ta Cenk Tosun yuvadan uçuyor! Sürpriz transfer görüşmesi Beşiktaş'ta sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan tecrübeli futbolcu Cenk Tosun, kulüp arıyor. 32 yaşındaki oyuncu, sürpriz bir ligin ekipleriyle transfer görüşmelerinde bulunuyor.
31.03.2024 Beşiktaş
Wout Weghorst geri dönüyor! Süper Lig devi ile temasa geçti
Wout Weghorst geri dönüyor! Süper Lig devi ile temasa geçti 2022-23 sezonunda yarım dönem sezon Beşiktaş forması giyen ve kariyerini Hoffenheim'da sürdüren Hollandalı yıldızın yeni takımında mutsuz olduğu, Süper Lig devi ile temasa geçtiği öğrenildi.
31.03.2024 Beşiktaş
İddaacılar Misli’de buluşuyor, maçların keyfi “Canlı Sohbet”te çıkıyor! Misli’ye özel…
İddaacılar Misli’de buluşuyor, maçların keyfi “Canlı Sohbet”te çıkıyor! Misli’ye özel… Milli ara sonrasında özlenen ligler, bugün birbirinden heyecanlı maçlarla geri dönüyor. Premier Lig, La Liga, Serie A, Bundesliga ve Ligue 1 başta olmak üzere birçok ligdeki maçlar “Şampiyon Oran” farkı ile daha yüksek oranlarla Misli’de yer alıyor. Yüzlerce maç Misli’ye sadece üye olunarak ücretsiz canlı izlenebiliyor.
30.03.2024 Futbol
Milli ara sona erdi, heyecan kaldığı yerden devam ediyor… Daha yüksek oranlar, canlı yayınlar, son dakika haberleri ve çok daha fazlası yine Misli’de!
Milli ara sona erdi, heyecan kaldığı yerden devam ediyor… Daha yüksek oranlar, canlı yayınlar, son dakika haberleri ve çok daha fazlası yine Misli’de! Milli ara sonrasında ligler geri dönüyor… Premier Lig, Serie A, La Liga, Bundesliga ve Ligue 1 başta olmak üzere pek çok ligde mücadeleler kaldığı yerden devam ediyor. Futbol tutkunlarını bu hafta sonunda birbirinden güzel maçlar bekliyor. Süper Lig özlemi ise 2-3 ve 4 Nisan’da oynanacak maçlarla sona erecek.
29.03.2024 Diğer
Beşiktaş'ta Salih Uçan'a sürpriz talip! Geri dönüyor
Beşiktaş'ta Salih Uçan'a sürpriz talip! Geri dönüyor Beşiktaş'ta sözleşmesi sona erecek olan Salih Uçan'ın geleceği için sürpriz bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...
28.03.2024 Beşiktaş
Sinemaya bahar sürprizlerle geldi
Sinemaya bahar sürprizlerle geldi İstanbul’da baharın habercisi olan İstanbul Film Festivali’nin programı açıklandı. 17-28 Nisan tarihleri arasında 43’üncü kez düzenlenecek festivale usta yönetmen Wim Wenders konuk olacak.
27.03.2024 Kültür Sanat
İpek Erdem yıllar sonra Türkiye'ye döndü: En iyi yerin burası olduğunu anladım!
İpek Erdem yıllar sonra Türkiye'ye döndü: En iyi yerin burası olduğunu anladım! 'Hayat Bilgisi' dizisinde canlandırdığı 'Barbie' karakteri ile şöhreti yakalayan İpek Erdem, dört yılın ardından yerleştiği Paris'ten yurda geri döndü. Erdem, "Buradan gidince aslında bizim ne kadar değerli ve zengin bir kültürümüz olduğunu anladım" dedi.
20.03.2024 Cadde
Bakan Bak: Türkiye son 22 yılda spor devrimi yaşamaktadır
Bakan Bak: Türkiye son 22 yılda spor devrimi yaşamaktadır Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Gaziosmanpaşa Gençlik Merkezi'nin açılış törenine katıldı. Bakan Bak, “Türkiye son 22 yılda spor devrimi yaşamaktadır. Türkiye spor ülkesi olma yolunda” açıklamasında bulundu.
19.03.2024 Gündem
Ekrana dönüyor
Ekrana dönüyor Yağmur Tanrısevsin, bir süredir ara verdiği ekrana geri dönüyor.
18.03.2024 Cadde
Galatasaray'a Zaniolo piyangosu! 4 takım talip oldu
Galatasaray'a Zaniolo piyangosu! 4 takım talip oldu Galatasaray'ın sezon başında Aston Villa'ya kiraladığı Nicolo Zaniolo ile ilgili transfer iddialarının ardı arkası kesilmiyor. İngiliz ekibinde beklentilerin altında kalan ve sezon sonunda sarı-kırmızılılara geri dönmesi beklenen yıldız futbolcuya 4 takım talip oldu.
16.03.2024 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Geri Dönüyor ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.