Gerilla

Gerilla

Son dakika gerilla haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan gerilla gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan gerilla haber sayfamızda...

Gerilla

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.528 gerilla haberi bulunmuştur.
'Asla terk etmeyeceğim': İsrail kara harekatına hazırlanırken, bazı aileler Gazze'nin kuzeyinde kalıyor
'Asla terk etmeyeceğim': İsrail kara harekatına hazırlanırken, bazı aileler Gazze'nin kuzeyinde kalıyor İsrail'in sivillerin Gazze Şeridi'nin kuzeyini terk etmesi için verdiği süre doldu, ancak bazı kişiler bölgeden ayrılmayacaklarını söylüyor.
16.10.2023 Dünya
222 Nerenin Telefon Kodu? +222 Hangi Ülkeye Ait?
222 Nerenin Telefon Kodu? +222 Hangi Ülkeye Ait? Dünyanın her ülkesinin farklı bir alan kodu vardır. Telefon görüşmeleri için gerekli olan alan kodu numaranın başına yazılmadan bağlantı sağlanamaz. Alan kodu, her ülkeye telefonla açılan bir kapıdır. Her bir ülkeye ait alan kodunu girmeden arama yapılması mümkün değildir. 222 nerenin alan kodu sorusunun yanıtını sizin için araştırdık.
25.09.2023 Telefon Kodu
NATO sınırında ortaya çıktı! Mesafe yalnızca 50 km
NATO sınırında ortaya çıktı! Mesafe yalnızca 50 km Rusya lideri Putin'in 1340 kilometrelik sınırı paylaştığı Finlandiya'nın dibinde giriştiği hamle, uydu görüntüleriyle kanıtlandı. Hareketliliği yorumlayan uzmanlar, Moskova'nın elleri ve kollarının bağlı olduğunu hatırlatıyor.
11.09.2023 Dünya
Hande Yener: Saçlarım 1.73 şu anda, boyumdan uzun!
Hande Yener: Saçlarım 1.73 şu anda, boyumdan uzun! Ünlü şarkıcı Hande Yener önceki akşam Yenikapı Festival Park’taki İstanbul Festivali’nde 60 bin kişiye tarihi bir konser verdi. Saç stiliyle dikkat çeken ünlü şarkıcı, konser öncesi dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
26.07.2023 Cadde
‘Gerilla gibiyim’
‘Gerilla gibiyim’ Hande Yener, önceki akşam İstanbul Festivali kapsamında hayranlarının karşısına çıktı.
26.07.2023 Cadde
Deprem bölgesinde seçim nasıl olacak? Bakan Soylu açıkladı
Deprem bölgesinde seçim nasıl olacak? Bakan Soylu açıkladı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, katıldığı canlı yayında gündeme dair merak edilen sorulara yanıt verdi. Bakan Soylu 'deprem bölgesinde seçim nasıl olacak' konusuna da açıklık getirdi.
25.04.2023 Gündem
Dünyada manşet: ABD Türkiye'den izin istedi!
Dünyada manşet: ABD Türkiye'den izin istedi! Almanya ve Fransa'nın toplamından bile daha fazla topçu gücüne sahip Finlandiya'nın NATO'ya girişi, tüm dengeleri alt üst etti. Uluslararası medya Türkiye'nin rolünü öne çıkardı, 'Finlandiya'nın ilk hamlesi: İsveç'e yardım' manşetleriyle okurlarının karşısına çıkan yerel medya ise 'İsveç yere serildi', 'Tebrikler Finlandiya ama bizi unutma' gibi başlıklar da attı.
5.04.2023 Dünya
Bulana ödül var: Yılbaşı ağacı gibi giyinip lastik kesen kişi aranıyor
Bulana ödül var: Yılbaşı ağacı gibi giyinip lastik kesen kişi aranıyor Polonya'da yılbaşı ağacı gibi giyinen bir kişi, çok sayıda aracın lastiğini kesti. Olay, ülkenin kuzeybatısında yer alan Warzymice köyündeki bir et deposunda meydana geldi.
13.12.2022 Dünya
Venezuela'da kaçak altın madencileri kutsal dağı delik deşik etti
Venezuela'da kaçak altın madencileri kutsal dağı delik deşik etti  Venezuela'nın Amazon Ormanları kıyısındaki 1345 metre rakımlı düz tepeli dağı Cerro Yapacana'nın her tarafının, koruma bölgesinde olmasına ve yerli halk tarafından kutsal kabul edilmesine rağmen, kaçak altın madenciliği yapan gruplarca oyulduğu belgelendi.
9.12.2022 Dünya
Kolombiya: Uyuşturucu kaçakçılığıyla mücadele için yeni bir strateji geliştirilmeli
Kolombiya: Uyuşturucu kaçakçılığıyla mücadele için yeni bir strateji geliştirilmeli Güney Amerika ülkesinin yeni lideri Petro, başkent Bogota'daki yemin töreninde "Uyuşturucuya karşı açılan ve 40 yıldır süren savaş kaybedildi" dedi.
8.08.2022 Dünya
Tayvan-Çin gerilimi: Grafiklerle krizi anlama rehberi
Tayvan-Çin gerilimi: Grafiklerle krizi anlama rehberi ABD protokolünün üç numarası Pelosi'nin Taipe'ye gitmesi, Tayvan'ın bağımsızlığını kabul etmeyen Çin'de savaş çığlıklarının yükselmesine yol açtı. Peki bir savaş çıksa, Tayvan Çin'e karşı adayı savunabilir mi?
3.08.2022 Dünya
Kolombiya'da ELN'den Gustavo Petro yönetimiyle barış görüşmelerine yeşil ışık
Kolombiya'da ELN'den Gustavo Petro yönetimiyle barış görüşmelerine yeşil ışık Yarım asırdan fazla bir süredir var olan silahlı örgüt, Kolombiya'nın ilk solcu lideriyle masaya oturmak istediğini duyurdu. İnsan kaçırma, gasp ve uyuşturucu kaçakçılığıyla suçlanan ELN ile daha önceki hükümetler arasındaki görüşmeler, örgütün radikal tavrı nedeniyle sonuçsuz kalmıştı.
21.06.2022 Dünya
Tarihi sonuç! Dünya manşetten veriyor
Tarihi sonuç! Dünya manşetten veriyor ABD'nin Güney Amerika'daki en sıkı müttefiki Kolombiya'da seçim sonucunu yüzde 0,5'lik bir oy oranı belirledi, kod adı 'Aureliano' olan eski gerilla Petro üçüncü denemesinde ipi göğüsledi.
20.06.2022 Dünya
Kolombiya’da halk, devlet başkanını seçiyor
Kolombiya’da halk, devlet başkanını seçiyor Kolombiya’da devlet başkanlığı seçiminin ikinci turu için için oy verme işlemi başladı.
19.06.2022 Dünya
Rus albayların telefon görüşmesi sızdı! Putin'i kızdıracak sözler
Rus albayların telefon görüşmesi sızdı! Putin'i kızdıracak sözler Rusya'nın Ukrayna'yı işgaliyle başlayan savaş devam ederken, Rus askerlerinin morallerinin düşük olduğu ve emirlere itaatsizlik edip savaşmak istemedikleri iddialarına her geçen gün bir yenisi ekleniyor. İki Rus albayı arasındaki sızdırılan telefon görüşmesi de yaşanan sıkıntıyı gözler önüne serdi.
1.06.2022 Dünya
Deniz Poyraz'ın babasından 'gerilla' savunması
Deniz Poyraz'ın babasından 'gerilla' savunması İzmir'in Konak ilçesinde HDP İl Başkanlığı'na yapılan silahlı saldırıda öldürülen Deniz Poyraz'ın (38) babası Abdulillah Poyraz (58), 'terör örgütü propagandası yapmak' suçundan hakim karşısına çıktı. Saldırıdan birkaç gün sonra verdiği röportaj nedeniyle yargılanan Poyraz, suçlamaları reddederek, "Gerillalardan bahsetmedim. Başkaları tarafından ifadelerime ekleme yapıldıysa bilemem" dedi.
30.05.2022 Gündem
Kolombiya'da cumhurbaşkanlığı seçimi: İlk turda en fazla oyu Gustavo Petro aldı
Kolombiya'da cumhurbaşkanlığı seçimi: İlk turda en fazla oyu Gustavo Petro aldı Kolombiya'da cumhurbaşkanlığı seçiminin ilk turunda en fazla oyu, eski gerilla hareketinin üyesi solcu aday Gustavo Petro aldı. Petro oyların yaklaşık yüzde 40'ını alırken, 77 yaşındaki milyoner Rodolfo Hernandez'in oy oranı yüzde 28'de kaldı. Sonuçlar, seçime "halkın değişim talebinin damga vurduğu" şeklinde yorumlandı.
30.05.2022 Dünya
Kolombiya sandık başında
Kolombiya sandık başında Yeni devlet başkanı ve yardımcısını belirleyecek seçimde yarışan adayların hedefi, yüzde 50'yi geçmek. Anketler ilk turda hiçbir adayın seçilemeyeceğini gösteriyor.
29.05.2022 Dünya
Kılıçdaroğlu: Siyasi yasak kararını ve mahkemeyi tanımıyoruz
Kılıçdaroğlu: Siyasi yasak kararını ve mahkemeyi tanımıyoruz CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yargıtay'ın Canan Kaftancıoğlu'nun cezasını onamasına ilişkin, "İl Başkanımızın siyasi yasak kararını asla tanımıyoruz, mahkemeyi de tanımıyoruz, Canan Kaftancıoğlu İstanbul İl Başkanımızdır" dedi.
17.05.2022 Siyaset
Son dakika: İsveç'ten flaş Türkiye kararı! NATO üyeliği için kritik hamle...
Son dakika: İsveç'ten flaş Türkiye kararı! NATO üyeliği için kritik hamle... Son dakika haberine göre; NATO'ya üyelik görüşmeleri yürüten İsveç hükümeti, Ankara'ya diplomatlardan oluşan bir heyet göndereceklerini duyurdu. İsveç'te iktidardaki Sosyal Demokrat Parti, Rusya'nın Ukrayna'ya saldırılarının ardından İsveç’in NATO üyeliğini destekleyeceklerini bildirdi. Öte yandan Finlandiya Devlet Başkanı Niinisto, ülkesinin NATO'ya üyelik başvurusu yapacağını resmen duyurdu.
15.05.2022 Dünya
Son dakika... Finlandiya resmen NATO'ya başvuruyor! 'Erdoğan'la görüşmeye hazırım'
Son dakika... Finlandiya resmen NATO'ya başvuruyor! 'Erdoğan'la görüşmeye hazırım' Finlandiya Devlet Başkanı Niinisto, ülkesinin NATO'ya üyelik başvurusu yapacağını resmen duyurdu. Fin lider ayrıca, Finlandiya ve İsveç'in ittifakta yer almasına olumlu bakmadığını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmeye hazır olduğunu da söyledi. Öte yandan NATO'ya üyelik görüşmeleri yürüten İsveç hükümeti, Ankara'ya diplomatlardan oluşan bir heyet göndereceklerini duyurdu.
15.05.2022 Dünya
Kremlin Finlandiya'ya ateş püskürdü! NATO depremi
Kremlin Finlandiya'ya ateş püskürdü! NATO depremi Son dakika haberlere göre, Devlet Başkanı Niinisto ve Başbakan Marin imzalı ortak açıklamada, Finlandiya'nın gecikmeden ittifaka başvuru yapması gerektiği belirtildi. Kremlin'den yapılan ilk açıklamada ise Helsinki yönetimine tehditler savruldu.
11.09.2023 Dünya
Son dakika... Putin çılgına dönecek! NATO: Kollarımızı açarak karşılayacağız
Son dakika... Putin çılgına dönecek! NATO: Kollarımızı açarak karşılayacağız Rusya ile 1340 kilometre sınırı bulunan Finlandiya ile komşusu İsveç'in ittifaka üyelik başvurusu yapmasına günler kaldı. Başvurunun hızlı bir şekilde sonuçlanacağını vurgulayan NATO Genel Sekreteri, "NATO kollarını açarak Finlandiya ve İsveç'i karşılayacak" dedi.
28.04.2022 Dünya
Kolombiya’da eski askerler, öldürdükleri sivilleri savaşçı olarak gösterdiklerini itiraf etti
Kolombiya’da eski askerler, öldürdükleri sivilleri savaşçı olarak gösterdiklerini itiraf etti Yüzlerce kayıp ailesinin de katıldığı özel duruşmada eski asker Nestor Gutierrez "Masum insanları, çiftçileri öldürdük. Burada olmak kolay değil. Burada bulunan insanların akrabalarını öldürdüm" dedi.
28.04.2022 Dünya
Kolombiya'da üç ayda 52 insan hakları savunucusu öldürüldü
Kolombiya'da üç ayda 52 insan hakları savunucusu öldürüldü Kolombiya İnsan Hakları Ombudsmanlığı, bu yılın ilk üç ayında ülkede 52 insan hakları savunucusunun öldürüldüğünü açıkladı. 2021'de ise 145 kişi öldürülmüştü.
27.04.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Gerilla ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.