Getcontact

Getcontact

Son dakika GetContact haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan GetContact gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan GetContact haber sayfamızda...

Getcontact

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 14 getcontact haberi bulunmuştur.
GetContact'a mahkeme kararıyla erişim engellendi
GetContact'a mahkeme kararıyla erişim engellendi Getcontact'ın da aralarında bulunduğu 70 numara bul uygulama ve sitesine Ankara 1. Sulh Ceza Hakimliğince erişim engeli kararı verildi. Kişilerin can ve mal güvenliğinin korunması, milli güvenlik ve kamu düzeninin korunması, suç işlenmesinin önlenmesi amacıyla aralarında son günlerde popüler hale gelen Getcontact'ın da bulunduğu numara bul uygulama ve sitelerine yönelik erişimin engellenmesi talebinde bulunuldu.
30.03.2018 Teknoloji
GetContact uygulaması ile gündeme geldi! Mahkemeden flaş karar...
GetContact uygulaması ile gündeme geldi! Mahkemeden flaş karar... GetContact uygulaması ile başlayan isim sorgulama ve rehberlik hizmeti veren mobil uygulamalar için Ankara 1. Sulh Ceza Hakimliği önemli bir karara imza attı. Buna göre 70 numara bul uygulama ve sitesine erişim engeli getirildi.
30.03.2018 Gündem
GetContact uygulaması nasıl silinir?
GetContact uygulaması nasıl silinir? GetContact dahil 25 mobil uygulama hakkında soruşturma başlatıldı. Uygulamanın rehberi kopyalama sistemi olduğu için kişinin numarası ve bilgilerini diğer kişilerle paylaşıyor. BTK ve uzmanlar GetContact için uyarıda bulundu. Peki GetContact uygulaması nasıl silinir?
29.03.2018 Teknoloji
GetContact, Google Play Store ve App Store’dan silindi! GetContact hesabı nasıl kaldırılıyor?
GetContact, Google Play Store ve App Store’dan silindi! GetContact hesabı nasıl kaldırılıyor? GetContact, BTK tarafından başlatılan inceleme ve özellikle bilişim basınından gelen tepkiler sonrasında App Store’dan ve Google Play Store’dan kaldırıldı. Peki GetContact hesabı nasıl siliniyor? İşte GetContact hesap silme işlemine dair merak edilen soruların yanıtları...
29.03.2018 Gündem
BTK rehber casusları için devreye girecek
BTK rehber casusları için devreye girecek Telefon numarasından isim veya isimden telefon numarası sorgulamaya imkan veren rehber uygulamalarının hızla yaygınlaşması kişisel verilerin usulsüz kullanımına ilişkin endişeleri de beraberinde getirdi. Şikâyet üzerine Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nun (BTK) konuyu gündemine alması bekleniyor.
28.03.2018 Gündem
Uygulama indirirken ‘izin’lere dikkat!
Uygulama indirirken ‘izin’lere dikkat! Yaşar Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğretim Görevlisi Çağatay Yücel ve Araştırma Görevlisi Murat Ödemiş, akıllı telefon kullanıcılarının, uygulama indirirken erişim izni istenen konularda dikkatli olmaları gerektiğini söyledi.
28.03.2018 Gündem
Son dakika... BTK 25 mobil uygulama için harekete geçti! O uygulama da var
Son dakika... BTK 25 mobil uygulama için harekete geçti! O uygulama da var Rehber uygulamalarına yönelik çok sayıda şikayetin ardından GetContact dahil 25 mobil uygulama için inceleme başlatıldı.
28.03.2018 Ekonomi
GetContact sayesinde neler öğrendik?
GetContact sayesinde neler öğrendik? Bir anda dalga dalga sosyal medyadada yayılan GetContact, cep telefonu numaranızın başka kişiler tarafından telefon rehberine nasıl kaydedildiğini merak edenler için heyecan yarattı. Birçok kişi GetContact'i tak diye telefonuna indirdi, kısa çaplı bir heyecan dalgası yayıldı. Peki GetContact'e gerçekten ihtiyaç duyuyor muyduk? GetContact'e neden ilgi gösterdik?
28.03.2018 Teknoloji
Son dakika: BTK harekete geçiyor! "Rehber casusları" denetim kıskacında...
Son dakika: BTK harekete geçiyor! "Rehber casusları" denetim kıskacında... Telefon numarasından isim sorgulayarak rehberlik hizmeti veren mobil uygulamaların kullanımı hızla yaygınlaşırken, bu sistemler kişisel verilerin usulsüz kullanımına ilişkin endişeleri de artırdı. Rehber uygulamalarına yönelik çok sayıda şikayetin ulaştığı BTK'nin konuyu gündemine alması bekleniyor.
28.03.2018 Ekonomi
GetContact nasıl kaydedildim? GetContact rehberde isim sorgulama nasıl kullanılıyor?
GetContact nasıl kaydedildim? GetContact rehberde isim sorgulama nasıl kullanılıyor? GetContact uygulaması ortalığı kasıp kavuruyor. Sosyal medya üzerinden başlayan GetContact rehberde isim sorgulama rüzgarı devam ediyor. Kişilerin rehberlerine sizi hangi isimle kaydettiğini görmeye yarayan GetContact uygulaması hakkında merak edilenleri sizler için derledik...
28.03.2018 Gündem
GetContact nedir, GetContact nasıl kullanılır? Rehberde isim sorgulama!
GetContact nedir, GetContact nasıl kullanılır? Rehberde isim sorgulama! GetContact nedir? Yeni ortaya çıkan bir uygulama olan GetContact, bir anda ilgi odağı oldu. Telefonlarına Getcontact uygulaması indiren kullanıcılar, başkalarının telefonlarında hangi isimle kayıtlı olduklarını öğrenebiliyorlar. Peki Getcontact uygulaması nedir, nasıl kullanılır? İşte merak edilenler...
27.03.2018 Gündem
Numaramı kim nasıl kaydetmiş?  GetContact nasıl kaydedildim?
Numaramı kim nasıl kaydetmiş? GetContact nasıl kaydedildim? Rehbere nasıl kaydedildiğini merak edenler arayışa geçti. Telefon üzerinden indirilen GetContact uygulaması vatandaşlarda büyük merak uyandırdı. Uygulamanın asıl amacı rahatsız eden telefon numaralarının aramasını önlemek. Fakat büyük ses getiren GetContact uygulamasını daha çok rehbere nasıl kaydedildiğini sorgulamak için kullanılıyor.
27.03.2018 Gündem
Getcontact nedir? GetContact rehberde nasıl kayıtlıyım?
Getcontact nedir? GetContact rehberde nasıl kayıtlıyım? Getcontact uygulamasını telefonlarına yükleyen kullanıcılar rehberdeki kişilerin kendilerini nasıl kaydettiklerini öğrenebiliyorlar. Peki GetContact nedir? İşte Getcontact ile numara silme işlemi...
27.03.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Getcontact ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.