Gıda Tarım Ve Hayvancılık Bakanlığı

Gıda Tarım Ve Hayvancılık Bakanlığı

Son dakika Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı haber sayfamızda...

Gıda Tarım Ve Hayvancılık Bakanlığı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.107 gıda tarım ve hayvancılık bakanlığı haberi bulunmuştur.
TBMM lojmanına tatile giden eski Bakan ölü bulundu
TBMM lojmanına tatile giden eski Bakan ölü bulundu 2015 yılında kısa bir dönem Bakanlık yapan 68 yaşındaki Eski bakan Kutbettin Arzu havuzda ölü bulundu.
30.08.2023 Gündem
Eski Bakan Kutbettin Arzu havuzda ölü bulundu
Eski Bakan Kutbettin Arzu havuzda ölü bulundu Gıda, Tarım ve Hayvancılık eski Bakanı Kutbettin Arzu, Yalova'da Türkiye Büyük Millet Meclisi lojmanlarındaki havuzda ölü bulundu. Yalova Valiliği, konuyla ilgili açıklama yaptı.
30.08.2023 Gündem
Fırında mide bulandıran görüntü! İnceleme başlatıldı
Fırında mide bulandıran görüntü! İnceleme başlatıldı Kocaeli'de, dinlenme tesisindeki kafede poğaçaların bulunduğu vitrine giren farenin görüntülerini sosyal medyada izleyenler, tepki gösterdi.
13.05.2022 Haberler
Vitrinde fare! Mide bulandıran görüntü
Vitrinde fare! Mide bulandıran görüntü Kocaeli'de, dinlenme tesisindeki kafede poğaçaların bulunduğu vitrine giren farenin görüntülerini sosyal medyada izleyenler, tepki gösterdi.
13.05.2022 Gündem
Kaz Yetiştiriciliği Nasıl Yapılır? Devlet Desteği Ve Kazancı Hakkında Bilgiler
Kaz Yetiştiriciliği Nasıl Yapılır? Devlet Desteği Ve Kazancı Hakkında Bilgiler Ülkemizde bulunan zengin su kaynakları nedeniyle kaz yetiştiriciliği yapılmaktadır. Bu nedenle kaz yetiştiriciliği ile birlikte devlet teşviki pek çok kişi tarafından merak edilmektedir. Peki, kaz yetiştiriciliği nasıl yapılır? Devlet desteği ve kazancı hakkında bilgileri sizlere detaylıca derledik.
2.11.2021 Kariyer
Spordan sonra mutlaka 1 bardak süt tüketin
Spordan sonra mutlaka 1 bardak süt tüketin Sağlık Bakanlığı Türkiye Halk Sağlığı Kurumu, Sağlık Araştırmaları Genel Müdürlüğü, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ve üniversitelerin katılımıyla hazırlamış olan ‘Türkiye Beslenme Rehberi’nde, başta çocuklar ve gençler, doğurganlık çağındaki kadınlar ve yaşlılar olmak üzere tüm yaş grubundaki bireylerin süt ve süt ürünlerini her gün tüketmesi gerektiği vurgulanıyor.
4.06.2021 Genel Sağlık
Çiftçi Belgesi Nasıl Alınır? Çiftçilik İzin Belgesi Almanın Şartları Nelerdir?
Çiftçi Belgesi Nasıl Alınır? Çiftçilik İzin Belgesi Almanın Şartları Nelerdir? Toprak ekimini ve bakımını yaparak geçimlerini sağlayan çiftçilere devlet destek vermektedir. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı aracılığıyla başlatılan uygulama ile çiftçilerin pek çok yardımdan yararlanması sağlanıyor. Ekim ve toprakla uğraşan çiftçilerin bu destek yararlanabilmesi için ilk olarak çiftçilik belgesi alması gerekmektedir. Devletin verdiği tarımsal ve hayvansal destekten faydalanmayı sağlayan çiftçi belgesi nasıl alınır ve belge almanın şartları nelerdir tüm detaylarıyla derledik.
14.05.2021 Gündem
Sosyal medyada satışa sunulan gıda ürünleri büyük risk taşıyor
Sosyal medyada satışa sunulan gıda ürünleri büyük risk taşıyor Pandemi sürecinde birçok kişi giyim kadar gıda ihtiyacını da internet üzerinden karşıladı. Bunun birtakım riskleri de beraberinde getirdiğine dikkat çeken Gıda Bilimi Uzmanı Dr. Murat Doğan, etkieti olmayan, resmi kurumlardan gerekli izinleri alınmamış ürünlere itibar etmemek gerektiğini söyledi. Tüketiciler Derneği Başkanı Levent Küçük ise "Sosyal medyadan yapılan alışverişler, üreticiler için büyük risk teşkil ediyor" dedi.
18.04.2021 Ekonomi
Kamu Kurumu Nedir? Kamu Kurum Ve Kuruluşlara Örnekler Nelerdir?
Kamu Kurumu Nedir? Kamu Kurum Ve Kuruluşlara Örnekler Nelerdir? Günlük hayatta yeni birileri ile tanışırken ilk konuşmada genel olarak aynı sorular sorularak tarafların birbirlerini tanıması amaçlanır. Genel sorulardan biri de kişinin nerede çalıştığını öğrenmek amacıyla sorulan sorudur. Karşı taraftan bazen bir kamu kurumunda çalışıyorum gibi bir yanıt gelebilir. Kamu kurumu nedir? Kamu kurum ve kuruluşlara örnekler nelerdir? İşte tüm detaylar.
30.03.2021 Eğitim
Çks Nedir, Ne İşe Yarar? Çks Belgesi Nereden Alınır?
Çks Nedir, Ne İşe Yarar? Çks Belgesi Nereden Alınır? Toprak ekim dikim ve hasat işlerini yapan çiftçilerimize devlet tarafından bir takım yardımlar yapılmaktadır. Bu teşvik niteliğinde yapılan yardımlar için çiftçilerin bir takım şartları ve belgeleri yerine getirmesi gerekmektedir. Bu şartlardan bir tanesi de ÇKS belgesidir. Peki bu ÇKS belgesinin içeriği nedir? Bu belge nereden alınmaktadır? Bu belgeyi almanın belli başlı koşulları var mıdır? İşte çiftçilerimiz için merak edilen konular hakkında tüm detaylar.
4.03.2021 Eğitim
Et ürünleriyle de iddialı
Et ürünleriyle de iddialı Tire Süt Kooperatifi, büyük yatırımla kurduğu et işleme tesisinde ürettiği et ürünleriyle raflardaki yerini aldı. Başkan Mahmut Eskiyörük, “Tüketicilerimizi sağlıksız gıdadan koruyoruz” diye konuştu
26.02.2021 Ege
Düzce’de fındık rekoltesi tahmini 60 bin ton
Düzce’de fındık rekoltesi tahmini 60 bin ton Düzce Ziraat Odası Başkanı Ramazan Öztürk, kentte bu yıl fındık rekoltesinin 55-60 bin ton arasında olacağını tahmin ettiklerini açıkladı.
18.07.2020 Ekonomi
Bu banka başka!
Bu banka başka! İsrafı Önleme Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Aziz Akgül, “İsrafın önüne geçmek için, üretim fazlası gıdaları yoksullara dağıtan 'gıda bankası' sistemini etkin bir şekilde çalıştırmalı” dedi.
7.06.2020 Ekonomi
Musa Demirci kimdir, neden öldü? Musa Demirci kaç yaşındaydı?
Musa Demirci kimdir, neden öldü? Musa Demirci kaç yaşındaydı? Eski Tarım ve Orman Bakanı Musa Demirci'nin hayatını kaybettiğinin duyurulmasının ardından vatandaşlar Musa Demirci kimdir, kaç yaşındaydı, neden öldü sorularına yanıt aramaya başladı. Musa Demirci, 19, 20 ve 21. dönem Sivas milletvekilliği ve Tarım ve Köyişleri Bakanı olarak hizmet etmişti. Peki Musa Demirci neden öldü, hastalığı neydi?
15.05.2020 Siyaset
Son dakika haberi I Eski Tarım Bakanı Musa Demirci hayatını kaybetti
Son dakika haberi I Eski Tarım Bakanı Musa Demirci hayatını kaybetti Son dakika gelen bilgilere göre; eski Tarım Bakanı Musa Demirci hayatını kaybetti. Musa Demirci, 19, 20 ve 21. dönem Sivas milletvekilliği ve Tarım ve Köyişleri Bakanı olarak hizmet etmişti.
15.05.2020 Siyaset
Jokey Halis Karataş kimdir? Halis Karataş biyografisi
Jokey Halis Karataş kimdir? Halis Karataş biyografisi Halis Karataş, yarışseverler tarafından Sihirbaz lakabı ile tanınıyor. 2 Ekim 1972 yılında Sivas'ın Gürün ilçesinde dünyaya gelen Halis Karataş'ın jokey olmasında en büyük etken ağabeyi ve babasının atçılıkla uğraşması oldı. Binicilik sektörüne girdikten kısa bir sonra eski TJK başkanı Özdemir Atman'ın kızı Begüm Atman ile dünyaevine giren Halis Karataş'ın bu evlilikten iki çocuğu dünyaya geldi. İşte efsane Jokey Halis Karataş hakkında merak edilenler...
18.02.2020 Gündem
Sildenafil nedir? Zararlı mı?
Sildenafil nedir? Zararlı mı? Tarım ve Orman Bakanlığı, laboratuvar incelemesi sonucu taklit ve tağşiş yapıldığı saptanan 74 firmaya ait 99 ürünü ifşa etti. Çikolatalarda bulunan sildenafil maddesi ise dikkat çekti. Peki, sildenafil nedir? Zararlı mı?
15.02.2020 Gündem
TOKİ kura çekilişi ne zaman? TOKİ 2020 ev başvuru sonuçları açıklandı mı?
TOKİ kura çekilişi ne zaman? TOKİ 2020 ev başvuru sonuçları açıklandı mı? TOKİ 100 Bin Sosyal Konut projesi başvuruları geçtiğimiz ay alındı. Yüz binlerde başvuru bulunan TOKİ'de sonuç heyecanı günden güne artıyor. TOKİ ev başvurusunda bulunan vatandaşlar, "toki.gov.tr" adresine akın ediyor. Peki TOKİ kura çekilişi için bir duyuru yayımlandı mı?
11.02.2020 Gündem
TOKİ kura çekilişi başladı mı? TOKİ kura çekilişi ne zaman?
TOKİ kura çekilişi başladı mı? TOKİ kura çekilişi ne zaman? TOKİ kura çekilişi ne zaman? sorusuna ilgi artarken, TOKİ'den ev sahibi olmak isteyenler, sosyal konut projeleri hakkında bilgi araştırıyor. 2020 Şubat ayı içinde sonuçlanması beklenen TOKİ kura çekilişi hangi yapılacak?
10.02.2020 Gündem
Mert’in boğazından iki kapak çıktı
Mert’in boğazından iki kapak çıktı Ankara Keçiören’de Şehit Ahmet Kabukçu İlkokulu’nda 10 Aralık’ta yediği çikolatanın bulunduğu şırınganın kapağının nefes borusuna kaçmasıyla hayatını kaybeden Mert Yağız Köksal’ın (7) ölümüyle ilgili soruşturmada kameranın saat ayarlarının bozuk olduğu ortaya çıktı. Bu nedenle Mert’in kantine giriş-çıkış görüntülerine ulaşılamadığı belirtildi. Adli Tıp Kurumu’ndaki klasik otopsinin tamamlandığı, gelen rapora göre, çocuğun boğazına kaçan iç içe geçmiş iki kapak nedeniyle hayatını kaybettiği değerlendirildi.
13.12.2019 Gündem
Kurbanlık fiyatları ne kadar? 2019 Kurban Bayramı hangi günlere denk geliyor?
Kurbanlık fiyatları ne kadar? 2019 Kurban Bayramı hangi günlere denk geliyor? Ramazan Bayramı'nın ardından merakla beklenen Kurban Bayramı ile ilgili arayışlar iyice artmaya başladı. İslam alemi için büyük önem taşıyan bayram öncesi vatandaşlar 2019 kurbanlık fiyatlarını ve Kurban Bayramı tatilinin hangi günlere geldiğini merak ediyor. İşte ayrıntılar...
19.06.2019 Gündem
Manisa kirazı, Güney Kore yolcusu
Manisa kirazı, Güney Kore yolcusu Türkiye'den kiraz ithal etmek için Manisa'nın Alaşehir ilçesine gelen Güney Koreli heyet, ilçedeki kiraz bahçelerinde incelemelerde bulundu.
21.05.2019 Ekonomi
Firari İpek’in telefon trafiği deşifre oldu
Firari İpek’in telefon trafiği deşifre oldu FETÖ’nün “çatı davası”nın firari sanığı ve eski Koza Holding yöneticisi Hamdi Akın İpek’in, örgütün sözde “Yargıtay imamı” olduğu öne sürülen Mehmet Rasim Kuseyri, firari eski futbolcu Hakan Şükür ve çok sayıda örgüt üyesiyle defalarca görüştüğü HTS kayıtlarıyla ortaya çıktı. 30 Ağustos 2015’te İngiltere’ye kaçan İpek’le ilgili Türkiye’nin iade talebi, 28 Kasım’da Londra’daki Westminster İlk Derece  Mahkemesi’nce reddedilmişti.
2.12.2018 Gündem
Son dakika: Firari Akın İpek'in telefon trafiği deşifre oldu
Son dakika: Firari Akın İpek'in telefon trafiği deşifre oldu Fetullahçı Terör  Örgütü (FETÖ) "çatı davası"nın firari sanığı ve eski Koza Holding yöneticisi  Hamdi Akın İpek'in, örgütün sözde "Yargıtay imamı" olduğu öne sürülen Mehmet  Rasim Kuseyri, firari eski futbolcu Hakan Şükür ve çok sayıda örgüt üyesiyle  defalarca görüştüğü HTS kayıtlarıyla ortaya çıktı.
1.12.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gıda Tarım Ve Hayvancılık Bakanlığı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.