Aksaray Gezilecek Yerler (2022) - Aksaray Mutlaka Gezilmesi Gereken Yerlerin Listesi
Aksaray Gezilecek Yerler (2022) - Aksaray Mutlaka Gezilmesi Gereken Yerlerin Listesi Hititlerden Romalılara, Selçuklulardan Osmanlılara kadar birçok medeniyetin ev sahibi olan Aksaray, çok farklı dinleri de bağrında yaşatmıştır. İpek Yolu merkezlerinden olan Aksaray, günümüzün gözde noktalarından birisidir. Tarihte birçok dini bağrında bulundurmuş olan Aksaray, aynı zamanda 'Evliyalar Şehri' olarak da biliniyor. Tarihi yerlerin yanında, Aksaray'ın gezilebilecek doğal alanlarının nereler olduğuna göz atacağız. Aksaray gezi rehberi olarak hazırladığımız listemizi inceleyerek, şehirde gezebileceğiniz en güzel yerleri keşfedebilirsiniz. İşte Aksaray'da gezilmesi gereken yerler.
5.01.2022 Gezilecek Yerler
Gebze Mutlaka Gezilmesi Gereken Yerlerin Listesi
Gebze Mutlaka Gezilmesi Gereken Yerlerin Listesi Gebze, Kocaeli’nin bir ilçesi olmasına rağmen İstanbul’a daha yakındır. Sanayileşme ve modernleşme yolunda ileri durumda olan ilçe, hafta sonu kaçamakları için ilk tercih edilen yerlerden. Gebze, coğrafi konumu bakımından, Asya ile Avrupa kıtaları arasında bir geçiş noktasını oluşturuyor. Bu özellik sayesinde, burada birçok medeniyet hüküm sürmüş ve izlerini bırakmış. İlçe, sanayi bölgesi olarak akıllarda yer etse de tarihi yerler ve doğal ortamıyla, aktiviteleriyle sosyal bir yer olduğunu da gösteriyor. Sizler için Gebze’nin gezilecek yerlerini tüm detayları ile derledik.
11.11.2020 Gezilecek Yerler
Kazdağları Gezilecek Yerler (2021) - Kazdağları Mutlaka Gezilmesi Gereken Yerlerin Listesi
Kazdağları Gezilecek Yerler (2021) - Kazdağları Mutlaka Gezilmesi Gereken Yerlerin Listesi Kazdağları ülkemizde gezilecek görülecek yerler arasındadır. Dolayısıyla her mevsim Kazdağlarına giderek bu muhteşem yerde keyifli zamanlar geçirmek mümkün. Kazdağları son aylarda popüler haline gelmiş bir yerdir. Kazdağlarına gitmek isteyenler yer hakkında bilgi edinmek için çeşitli platformları kullanmaktadırlar. Kazdağlarında gezilecek pek çok yer bulunmaktadır. Peki, Kazdağları gezilecek yerler neresidir? Kazdağları mutlaka gezilmesi gereken yerlerin listesi nedir? İşte Kazdağlarında gezip görmeniz gereken yerlerin listesi.
21.10.2020 Gezilecek Yerler
Sarıyer Gezilecek Yerler (2021) - Sarıyer Mutlaka Gezilmesi Gereken Yerlerin Listesi
Sarıyer Gezilecek Yerler (2021) - Sarıyer Mutlaka Gezilmesi Gereken Yerlerin Listesi İstanbul'un en güzel ilçelerinden biri olan Sarıyer mutlaka gidip görmeniz gereken ilçeler arasındadır. Sarıyer gerek tarihi dokusu gerekse de yemyeşil bitki örtüsü ile ziyaretçilerini ağırlamaktadır. Sarıyer'e gelmeden önce mutlaka ilçe hakkında gezi rehberi edinin. İlçeyi bir gün boyunca gezebilir ve bütün tarihi yerlerinde fotoğraf çektirebilirsiniz. Peki, Sarıyer gezilecek yerler neresidir? Sarıyer mutlaka gezilmesi gereken yerlerin listesi nedir? İşte Sarıyer ilçesinin mutlaka gezilip görülmesi gereken, Sarıyer gezi rehberi.
20.10.2020 Gezilecek Yerler
"Batı Karadeniz'in incisi" bayramı dolu dolu geçirecek
"Batı Karadeniz'in incisi" bayramı dolu dolu geçirecek Düzce'nin, 38 kilometrelik sahil şeridi ve 3 mavi bayraklı plaja sahip Akçakoca ilçesinde, otel ve pansiyonlardaki doluluk oranı Kurban Bayramı'na sayılı günler kala yüzde 90'a ulaştı. Akçakoca Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Rıza Çakar:"Bayrama sayılı günler kala çevre il ve ilçelerden vatandaşlar yoğun şekilde Akçakoca'ya geliyor" dedi.
28.07.2020 Tatil
"Tabiatın kalbi" Bolu, Kurban Bayramı'nda doğa tutkunlarını  bekliyor
"Tabiatın kalbi" Bolu, Kurban Bayramı'nda doğa tutkunlarını bekliyor Doğal güzellikleriyle ünlü Bolu, Kurban Bayramı tatilinde doğa tutkunlarını bekliyor.
26.07.2020 Tatil
Büyüleyici 25 doğa harikası
Büyüleyici 25 doğa harikası Dünyanın her yerinde doğayla bütünleşmek için gidilecek birçok yer var. İşte o büyüleyici manzaralardan bazıları.
25.05.2015 Tatil

Benzer Haber Etiketleri