Gilan

Gilan

Son dakika Gilan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Gilan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Gilan haber sayfamızda...

Gilan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 182 gilan haberi bulunmuştur.
Cevdet Yılmaz: Bu sene Karlıova'ya doğal gaz getirilecek
Cevdet Yılmaz: Bu sene Karlıova'ya doğal gaz getirilecek Bingöl'e gelen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ı, Karlıova Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'nde İlçe Kaymakamı Tufan Bağır Gilan ile Belediye Başkanı Veysi Bingöl karşıladı.
14.03.2024 Gündem
Kosova Hakkında Bilgiler; Kosova Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Kosova Hakkında Bilgiler; Kosova Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Kosova ülkesi resmi ismi ile Kosova Cumhuriyeti olarak adlandırılmaktadır. Günümüzde pek çok yerli ve yabancı turist tarafından ziyaret edilmektedir. Sizler için Kosova ülkesi nerededir? Kosova ülkesinin para birimi? Kosova ülkesinin nüfusu nedir? Kosova ülkesinin dili? Gibi Kosova ile ilgili bilgileri detaylı bir şekilde araştırdık ve derledik.
2.01.2024 Dünya
Bir çikolata ve kahve macerası!
Bir çikolata ve kahve macerası! 1983 Beyoğlu Çikolata markasıyla çikolata üretimine giren girişimci Seda Sezer Şahin, girişim hikâyesini anlattı.
9.06.2023 Milliyet Executive
Dijital pazarlamanın yeni gücü: Perakende medya
Dijital pazarlamanın yeni gücü: Perakende medya İnteraktif Reklamcılık Derneği IAB tarafından Adform, Criteo, Meta, Mimeda ve Trendyol sponsorluğunda gerçekleştirilen IAB Ticaret ve Perakende Medya Webinarı’nda, dijital pazarlamanın üçüncü büyük dalgası olarak kabul edilen perakende medya konusu hem globaldeki hem de Türkiye’deki ticaret ve perakende medya fırsatlarıyla birlikte masaya yatırıldı.
23.12.2022 Ekonomi
'İran'ın Dünya Kupasından elenmesini kutlayan gösterici öldürüldü'
'İran'ın Dünya Kupasından elenmesini kutlayan gösterici öldürüldü' Norveç merkezli İran İnsan Hakları Örgütü, İran'ın ABD karşısında 1-0 yenilmesinin ardından 2022 Dünya Kupasından elenmesini kutlayan 27 yaşındaki Mehran Semak’ın güvenlik güçleri tarafından açılan ateş sonucu hayatını kaybettiğini bildirdi.
1.12.2022 Dünya
İngiltere 'rejime açık bir mesaj gönderdik' diyerek duyurdu! 24 İranlı yetkiliye yaptırım
İngiltere 'rejime açık bir mesaj gönderdik' diyerek duyurdu! 24 İranlı yetkiliye yaptırım İngiltere, aralarında İran Bilgi ve İletişim Teknolojileri Bakanı Issa Zarepour'un da bulunduğu 24 İranlı yetkili için yaptırım kararı aldı.
14.11.2022 Dünya
İran’da Mahsa Amini protestoları devam ediyor! ilk idam cezası verildi
İran’da Mahsa Amini protestoları devam ediyor! ilk idam cezası verildi İran’da Mahsa Amini’nin ölümü sonrası başlayan gösterilerde ilk idam cezası kamu güvenliğini bozmak ve devlete savaş açmak suçlamaları ile tutuklanan 6 kişiden 1’ine verildi.
13.11.2022 Dünya
İran’da ölü sayısı artıyor
İran’da ölü sayısı artıyor İran’da 22 yaşındaki Mahsa Emini’nin polis tarafından gözaltına alındıktan sonra hayatını kaybetmesinin ardından başlayan gösteriler devam ederken, ülkede ölü sayısı yükseliyor. Protestolarda en az 35 kişi hayatını kaybetti. Ancak sivil toplum örgütleri ölü sayısının 50’nin üzerinde olduğu görüşünde.
25.09.2022 Dünya
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Gilan'ı ziyaret etti
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Gilan'ı ziyaret etti Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Kosova programı kapsamında Gilan’da İslam Birliğini ve Merkez Camii'ni ziyaret etti.
20.08.2022 Gündem
Renkli taşlarla ‘Öze Yolculuk’
Renkli taşlarla ‘Öze Yolculuk’ Anadolu topraklarında bağlamlarından koparılmış, değerli kültür mirasının, nadir renkli taşlar ve kusursuz el işçiliğiyle buluştuğu tasarımlardan oluşan “Öze Yolculuk” koleksiyonu mücevher tutkunları ile buluşuyor.
22.06.2022 Kültür Sanat
Anadolu’nun kayıp hazinelerine yolculuk
Anadolu’nun kayıp hazinelerine yolculuk Anadolu’da farklı medeniyetlerin, insanlığa armağan olarak bıraktığı muhteşem eserler için “mücevher” benzetmesi sık sık kullanılır. Bu kıymetli kültürel mirasın parçaları olan Antakya mozaikleri ve Beyhekim Camii’nin çinili mihrabı, benzetmenin hakkını vererek bir mücevher koleksiyonu için ilham kaynağı oldu
20.06.2022 Arkeoloji
Kiralık hapishane devri!
Kiralık hapishane devri! Danimarka ile Kosova, yıllık 15 milyon euro karşılığında 300 kişilik hapishane hücresi kiralamak için anlaşmaya vardı.
29.04.2022 Dünya
Sahibinden kiralık hapishane hücresi
Sahibinden kiralık hapishane hücresi Danimarka, ülkede cezaevlerindeki aşırı yoğunluk nedeniyle Kosova’da yıllığı 15 milyon euro’ya 300 “hapishane hücresi” kiraladı.
22.12.2021 Dünya
Bodrum'da sanat için büyük buluşma
Bodrum'da sanat için büyük buluşma Mandarin Oriental Bodrum’da ünlüler geçidine sahne olan özel buluşmada cemiyetin tanınan simaları sanat için bir araya geldi. Üç gün boyunca çok sayıda sanat etkinliğine sahne olan Bodrum, kırmızı halı şıklığının yanı sıra keyifli anlara da ev sahipliği yaptı.
15.06.2021 Kültür Sanat
Hasan Sabbah nasıl öldü? Hasan Sabbah tarihte kimdir? İşte, Hasan Sabbah hayatı
Hasan Sabbah nasıl öldü? Hasan Sabbah tarihte kimdir? İşte, Hasan Sabbah hayatı Uyanış Büyük Selçuklu Hasan Sabbah karakteri gündemde yer alıyor. Tarihte Hasan Sabbah kimdir sorusu vatandaşlar tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Büyük Selçuklu Devleti padişahlarından Sencer ve Muhammet Tapar döneminde büyük sıkıntılar yaratan isimlerden olan Hasan Sabbah, hem nizari ismaililerin hem de suikastçiler olarak bilinen Haşhaşilere bağlı fidailer asker grubunun kurucusuydu. Büyük devlet adamlarına yönelik suikastları ile bilinen Hasan Sabbah ve tarikatı uzun süre Büyük Selçuklu devletine büyük zorluklar yaşatmıştır. Peki Hasan Sabbah kimdir, tarihte nasıl öldü?
29.03.2021 Gündem
Ruhani İranlılar yeni koronavirüs dalgasına karış uyardı
Ruhani İranlılar yeni koronavirüs dalgasına karış uyardı İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınında tekrar bir yükselişe karşı halkı uyararak, aksi takdirde kısıtlamaları artırmak zorunda kalacaklarını söyledi.
30.01.2021 Dünya
İran’da günlük koronavirüs vaka sayısında yeni rekor!
İran’da günlük koronavirüs vaka sayısında yeni rekor! İran'da yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınında son 24 saatte tespit edilen 10 bin 463 yeni vaka ile günlük vaka sayısında rekor seviyeye ulaşıldı.
9.11.2020 Dünya
İran’da koronavirüs kaynaklı ölümlerde yeni rekor
İran’da koronavirüs kaynaklı ölümlerde yeni rekor İran'da yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınında son 24 saatte 459 kişinin hayatını kaybetmesiyle ülkede salgının başlangıcından bu yana en yüksek günlük ölü sayısı kayda geçti.
8.11.2020 Dünya
İran’da koronavirüs kaynaklı ölü sayısında yeni rekor
İran’da koronavirüs kaynaklı ölü sayısında yeni rekor İran'da yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınında son 24 saatte 346 kişi korona virüs nedeniyle hayatını kaybetti. Ülkede salgın başlangıcından bu yana en yüksek ölü sayısı kayda geçti.
27.10.2020 Dünya
Günlük koronavirüs ölüm sayısında yeni rekor
Günlük koronavirüs ölüm sayısında yeni rekor İran'da yeni tip koronavirüs salgınında son 24 saatte 337 kişi hayatını kaybetti. Bu sayı ile ülkede salgının başlangıcından bu yana bir günde en yüksek ölü sayısı kayda geçti.
19.10.2020 Dünya
İran kavruluyor! Günlük vaka sayısı 3 bini aştı, 45 bin ölü bekleniyor
İran kavruluyor! Günlük vaka sayısı 3 bini aştı, 45 bin ölü bekleniyor Koronavirüs salgınında yalnızca üç hafta içerisinde vakalar patladı ve ikiye katlandı. Sağlık Bakanlığı, sürecin bu şekilde devam etmesi halinde can kaybının 45 bine ulaşacağını açıkladı.
18.09.2020 Dünya
İran'da 179 kişi kişi daha hayatını kaybetti
İran'da 179 kişi kişi daha hayatını kaybetti İran'da yeni tip koronavirüs Kovid-19'dan hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 179 arttı.
16.09.2020 Dünya
İran'da Kovid-19'dan hayatını kaybedenlerin sayısı 23 bini geçti
İran'da Kovid-19'dan hayatını kaybedenlerin sayısı 23 bini geçti İran'da yeni tip corona virüs (Kovid-19) nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 116 artarak 23 bin 29'a yükseldi.
12.09.2020 Dünya
İran'da koronavirüs vakalarında artış sürüyor!
İran'da koronavirüs vakalarında artış sürüyor! İran'da son 24 saatte yeni tip koronavirüs sebebiyle 127 kişi yaşamını yitirdi.
9.09.2020 Dünya
İran'da vaka sayısı 400 bine gidiyor
İran'da vaka sayısı 400 bine gidiyor Pazar günü 2 bin 152 test daha pozitif sonuç verdi, can kayıpları 117 ölümün daha eklenmesiyle 22 bin 410 oldu.
7.09.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Gilan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.