Snapchat, platformda yeniden GIF desteğini vermeye başladı
Snapchat, platformda yeniden GIF desteğini vermeye başladı Instagram'ın ardından Snapchat'e de GIF entegrasyonu geri geldi. Snapchat’in hikaye ekranlarına sunduğu GIF desteği bir süre önce ırkçı GIF problemi yüzünden kaldırılmıştı. Snapchat, GIF'leri sunan şirket Giphy'e platformda yeniden destek vermeye başladı.
4.04.2018 Teknoloji
Snapchat ve Instagram'daki GIF’lerin neden yok olduğu belli oldu
Snapchat ve Instagram'daki GIF’lerin neden yok olduğu belli oldu Snapchat ve Instagram, kullanıcıların fotoğraflarına eklemek için birkaç ırkçı GIF'i gördükten sonra Giphy GIF etiket özelliklerini geçici olarak kaldırdı. Peki GIF özelliği Snapchat ve Instagram'a geri gelecek mi?
12.03.2018 Sosyalmedya
Snapchat, Hikayelerinizi Giphy'nin GIF'leriyle canladıracak
Snapchat, Hikayelerinizi Giphy'nin GIF'leriyle canladıracak Snapchat, yeni güncellemeyle GIF animasyonlu çıkartmaları kullanıma sunuyor. GIF animasyonlu çıkartmalar, Giphy’nin desteğiyle kullanıcılara sunulacak.
21.02.2018 Teknoloji
Bir uygulama olmadan kısa sürede telefonunuzdan GIF'ler hazırlayabilirsiniz
Bir uygulama olmadan kısa sürede telefonunuzdan GIF'ler hazırlayabilirsiniz Popüler GIF oluşturma ve paylaşma platformu Giphy'nin web sayfası sayesinde cihazlarınızdaki medyaları GIF'lere dönüştürebilirsiniz.
26.07.2017 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri