Gişeler

Gişeler

Son dakika Gişeler haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Gişeler gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Gişeler haber sayfamızda...

Gişeler

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 616 gişeler haberi bulunmuştur.
50 milyonluk TIR son anda kurtarıldı! Anadolu otoyulunda zamanla yarış
50 milyonluk TIR son anda kurtarıldı! Anadolu otoyulunda zamanla yarış Anadolu otoyolu Düzce geçişinde yaklaşık 50 milyon değerinde otomobil taşıyan TIR da çıkan balata yangınına itfaiye ekipleri tam zamanında müdahale etti. Araçlar yanmaktan son anda kurtarıldı.
22.04.2024 Gündem
Kuzey Marmara Otoyolu'nda feci kaza! Taksici öldü, yolcu ağır yaralı
Kuzey Marmara Otoyolu'nda feci kaza! Taksici öldü, yolcu ağır yaralı Çekmeköy Kuzey Marmara Otoyolu'nda direksiyon hakimiyetini kaybeden taksi şoförü gişedeki beton bariyere çarptı. Kazada taksi şoförü hayatını kaybetti; yolcunun durumu ise ağır.
14.02.2024 Haberler
Kuzey Marmara Otoyolu'nda feci kaza! Taksici öldü yolcu ağır yaralı
Kuzey Marmara Otoyolu'nda feci kaza! Taksici öldü yolcu ağır yaralı Çekmeköy Kuzey Marmara Otoyolu'nda direksiyon hakimiyetini kaybeden taksi şoförü gişedeki beton bariyere çarptı. Kazada taksi şoförü hayatını kaybetti; yolcunun durumu ise ağır.
14.02.2024 Gündem
Otoyollarda yeni dönem! Gişelerin tamamı bu siteme geçiyor
Otoyollarda yeni dönem! Gişelerin tamamı bu siteme geçiyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bakanlığa bağlı Karayolları Genel Müdürlüğü’nün işlettiği otoyollardaki toplam 106 adet gişede 20'sinin Serbest Geçiş Sistemine dönüştürüldüğünü, kalan 86 noktada daha ‘Serbest Geçiş Sistemi’nin devreye alınarak vatandaşların hızlı ve güvenli geçişini sağlayacaklarını bildirdi.
4.02.2024 Haberler
Otoyollarda yeni dönem! Gişelerin tamamı bu sisteme geçiyor
Otoyollarda yeni dönem! Gişelerin tamamı bu sisteme geçiyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bakanlığa bağlı Karayolları Genel Müdürlüğü’nün işlettiği otoyollardaki toplam 106 adet gişede 20'sinin Serbest Geçiş Sistemine dönüştürüldüğünü, kalan 86 noktada daha ‘Serbest Geçiş Sistemi’nin devreye alınarak vatandaşların hızlı ve güvenli geçişini sağlayacaklarını bildirdi.
4.02.2024 Ekonomi
Son dakika.. 'Diyarbakırlı Ramazan Hoca'nın katil zanlısı yakalandı
Son dakika.. 'Diyarbakırlı Ramazan Hoca'nın katil zanlısı yakalandı 'Diyarbakırlı Ramazan Hoca' olarak bilinen Ramazan Pişkin'in katil zanlısı Erkan Baykut yakalandı.
1.02.2024 Gündem
Kalkınma Yolu Projesi için kritik görüşme
Kalkınma Yolu Projesi için kritik görüşme Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Irak Cumhuriyeti Ulaştırma Bakanı Rezzak Muheybes es-Sadavi’yi ağırlayacak, görüşmede Kalkınma Yolu projesi masaya yatırılacak.
1.02.2024 Ekonomi
ABD İstanbul Başkonsolosluğu'nda hareketlilik! Bir kişi yakalandı
ABD İstanbul Başkonsolosluğu'nda hareketlilik! Bir kişi yakalandı ABD İstanbul Başkonsolosluğu otoparkına girmeye çalışan ve akli dengesinin yerinde olmadığı öne sürülen kişi, polis ekiplerince yakalandı.
1.02.2024 Gündem
Çarşı davasında sanıkların fotoğrafları arşivlerden araştırılacak
Çarşı davasında sanıkların fotoğrafları arşivlerden araştırılacak Gezi Parkı olaylarına ilişkin aralarında Beşiktaş taraftar grubu Çarşı üyelerinin de bulunduğu 35 sanığın yargılandığı davada, sanıkların 2013-2014 yıllarına ait teşhis fotoğraflarının emniyet arşivinden araştırılarak istenmesine karar verildi.
1.02.2024 Gündem
Son dakika: YKS 2024 başvuruları başladı! Sınav ücretleri ne kadar?
Son dakika: YKS 2024 başvuruları başladı! Sınav ücretleri ne kadar? Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2024-YKS) başvurularının başladığını duyurdu.
1.02.2024 Gündem
İstanbul trafiğini rahatlatacak adım! Gişeler kalkıyor, SGS geliyor
İstanbul trafiğini rahatlatacak adım! Gişeler kalkıyor, SGS geliyor İstanbul'da trafik sorunu her geçen gün büyüyor. Vatandaşlar günün her saati trafik olmasından dolayı şikayetçi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı şehir içi gişelerin kaldırılmasıyla ilgili bir sistem üzerinde çalışıyor. Buna göre Serbest Geçiş Sistemi (SGS) devreye alınacak. SGS ile geçişler nasıl olacak? İşte detaylar...
1.02.2024 Ekonomi
İstanbul trafiğini rahatlatacak adım! Gişeler kalkıyor, SGS geliyor
İstanbul trafiğini rahatlatacak adım! Gişeler kalkıyor, SGS geliyor İstanbul'da trafik sorunu her geçen gün büyüyor. Vatandaşlar günün her saati trafik olmasından dolayı şikayetçi. Son olarak Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı şehir içi gişeleri kaldıracak olan bir sistem üzerinde çalışıyor. Buna göre Serbest Geçiş Sistemi (SGS) devreye alınacak. SGS ile geçişler nasıl olacak? İşte detaylar...
1.02.2024 Haberler
İstanbul'da iş adamının aracına saldırı! Motosikletten kurşun yağdırıldı
İstanbul'da iş adamının aracına saldırı! Motosikletten kurşun yağdırıldı İş insanı Hakan Cengiz ve eşi Zehra Cengiz'in bulunduğu araca silahlı saldırı düzenlendi.
30.01.2024 Haberler
İstanbul'da iş insanının aracına saldırı! Motosikletten kurşun yağdırıldı
İstanbul'da iş insanının aracına saldırı! Motosikletten kurşun yağdırıldı İş insanı Hakan Cengiz ve eşi Zehra Cengiz'in bulunduğu araca silahlı saldırı düzenlendi.
30.01.2024 Gündem
Ezgi Mola: Gerçek bir lohusa olarak geldim!
Ezgi Mola: Gerçek bir lohusa olarak geldim! Oyuncu ve senarist Gupse Özay'ın yeni filmi ‘Lohusa’nın galası, önceki gün Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde gerçekleşti. Geceye katılan ünlü simalar arasında Ezgi Mola da yer aldı.
18.01.2024 Cadde
Nişanlı çift, nikaha 1 gün kala öldü! Bilirkişi raporu açıklandı
Nişanlı çift, nikaha 1 gün kala öldü! Bilirkişi raporu açıklandı Tekirdağ'ın Saray ilçesinde, mayıs ayında otomobil ile kamyonetin çarpışması sonucu 1 gün sonra nikahları olan Kardelen Coşkuntuna (22) ile Burhan Çetin (24) çiftinin hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan trafik kazasında bilirkişi raporunu açıkladı.
11.12.2023 Gündem
Otoyolda dehşet! Elyaf yüklü TIR alev alev yandı
Otoyolda dehşet! Elyaf yüklü TIR alev alev yandı Aksaray’da elyaf yüklü TIR’ın dorsesi yandı. O anlarda cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
10.10.2023 Haberler
Otoyolda dehşet! Elyaf yüklü TIR alev alev yandı
Otoyolda dehşet! Elyaf yüklü TIR alev alev yandı Aksaray’da elyaf yüklü TIR’ın dorsesi yandı. O anlarda cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
10.10.2023 Gündem
TEM'de şoke eden anlar! Camdan sarktı, diğer araçtaki sürücüye yumruk attı
TEM'de şoke eden anlar! Camdan sarktı, diğer araçtaki sürücüye yumruk attı TEM Otoyolu Esenyurt istikametinde yaşanan yol tartışması şoke etti. Trafiği birbirine katan tartışmada bir aracın camından sarkan kişi diğer sürücüye saldırdı.
15.08.2023 Gündem
Çeşme'de beach club'a alınmadılar, rastgele ateş açtılar
Çeşme'de beach club'a alınmadılar, rastgele ateş açtılar Çeşme'de beach club'a alınmayan ve çevreye rastgele ateş açan 17 yaşındaki H.K.A. ve aynı yaştaki M.E.A. tutuklandı.
15.08.2023 Haberler
Çeşme'de beach club'a alınmadılar, rastgele ateş açtılar
Çeşme'de beach club'a alınmadılar, rastgele ateş açtılar Çeşme'de beach club'a alınmayan ve çevreye rastgele ateş açan 17 yaşındaki H.K.A. ve aynı yaştaki M.E.A. tutuklandı.
15.08.2023 Gündem
Düzce'de feci kaza! Karşı şeride geçen otomobil, iki araca çarptı: 1 ölü
Düzce'de feci kaza! Karşı şeride geçen otomobil, iki araca çarptı: 1 ölü Düzce D-100 karayolunda refüjü aşıp karşı şeride geçen otomobil, 2 otomobile çarptı. Kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Aksaray'da ise 3 aracın karıştığı kazada hayatını kaybeden sürücü Mehmet Deliaslan (25) ile kız arkadaşının oğlu Mehmet Uğur Kuruk'un (13), Kırşehir'den Niğde'ye güvercin almaya gittikleri ortaya çıktı.
11.08.2023 Gündem
Hadımköy TEM'de zincirleme kaza: 3 yaralı
Hadımköy TEM'de zincirleme kaza: 3 yaralı TEM Otoyolu Hadımköy Gişeler mevkiinde 4 aracın karıştığı zincirleme kazada 3 kişi yaralanırken araçlar kullanılamaz hale geldi.
5.08.2023 Haberler
Tekirdağ'da bariyere çarpan otomobil alev aldı! Sürücü öldü
Tekirdağ'da bariyere çarpan otomobil alev aldı! Sürücü öldü Tekirdağ'ın Ergene ilçesi TEM Otoyolu'nda  kontrolden çıkarak bariyere çarpan otomobil alev aldı. Kazada sürücü Yusuf Çelik (39), hayatını kaybetti.
10.07.2023 Gündem
Aksaray'da kontrolden çıkan araç bariyerlere çarptı: 1 ölü, 6 yaralı
Aksaray'da kontrolden çıkan araç bariyerlere çarptı: 1 ölü, 6 yaralı Aksaray'da bayram tatili için memleketleri Hatay'a giden depremzede iki ailenin içinde bulunduğu otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıkıp bariyerlere çarptı. Kazada 1 yaşındaki Cafer Ali Üzüm hayatını kaybetti, 6 kişi de yaralandı.
28.06.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gişeler ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.