Muhtar corona virüslü hastayı gizleyince görevden alındı
Muhtar corona virüslü hastayı gizleyince görevden alındı Van'ın Başkale ilçesi Örmetaş Mahallesi Muhtarı Mikail Duman, mahallesindeki koronavirüslü hastaları, sağlık ekipleri ile güvenlik güçlerinden gizlediği gerekçesiyle görevden alındı. İstanbul’dan otobüsle gelen koronavirüslü hastalar hakkında yetkilileri uyaran Doğanlar Mahallesi Muhtarı İbrahim Öndil ise valilik tarafından ödüllendirildi.
17.04.2020 Gündem
Instagram'ın 'gizli' planı ortaya çıktı! Bikini korkusu...
Instagram'ın 'gizli' planı ortaya çıktı! Bikini korkusu... Instagram ‘kullanıcıların ruh sağlığını koruma’ gerekçesiyle beğenileri gizleme özelliği başlatmıştı. Dünya çapında tepki çeken bu yeniliğin karanlık yüzü ortaya çıktı. İşte gündeme bomba gibi düşen o iddialar...
28.07.2019 Gündem
Instagram beğeni sayısı gizleme özelliğini test ediyor!
Instagram beğeni sayısı gizleme özelliğini test ediyor! Popüler sosyal medya platformu Instagram, geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan 'gizli beğeni sayısı' özelliğini denemeye başladı.
2.05.2019 Sosyalmedya
Instagram'dan beğeni hamlesi! Ortalık karışacak...
Instagram'dan beğeni hamlesi! Ortalık karışacak... Instagram büyük sükse yaratacak bir değişiklik yapmaya hazırlanıyor. Sosyal medya devi, fotoğraf beğenilerinde bakın nasıl yapılandırmaya gidecek.
19.04.2019 Teknoloji
Bir saniyede kel kaldı!
Bir saniyede kel kaldı! Kelliği gizlemek için kullandığı madde saçlarına üflenince yol oldu ve 1 saniyede bu hale geldi.
11.09.2019 İlginç Videolar
Ceset gizlendi ama..
Ceset gizlendi ama.. Gaziosmanpaşa’da iki sürücü arasındaki ‘yol verme’ kavgası cinayetle sonuçlandı. Ölen gencin yakınlarına acı haberi veremeyen polis ekipleri, yakınlarının görmemesi için de cesedi gizledi.
11.09.2019 Haberler
Facebook'ta Arkadaş Listenizi Gizleyin
Facebook'ta Arkadaş Listenizi Gizleyin Facebook'un yeni güvenlik ve gizlilik ayarları beraberinde birçok tartışma getirdi. Artık herkes herkesin arkadaş listesini görebiliyor. Arkadaşınız olmayan kimselerin, tüm arkadaş listenizi görmesini engellemenin yolu burada.
17.12.2009 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri