Göçmen Krizi

Göçmen Krizi

Son dakika göçmen krizi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan göçmen krizi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan göçmen krizi haber sayfamızda...

Göçmen Krizi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 442 göçmen krizi haberi bulunmuştur.
2014’den bu yana 63 binden fazla düzensiz göçmen öldü veya kayboldu
2014’den bu yana 63 binden fazla düzensiz göçmen öldü veya kayboldu 2014-2023 arasında öldüğü veya kaybolduğu düşünülen 28 bin 854 düzensiz göçmenin Afrika veya Asya’dan geldiği tahmin ediliyor.
27.03.2024 Dünya
Biden ve Trump aynı gün içinde Meksika sınırını ziyaret etti
Biden ve Trump aynı gün içinde Meksika sınırını ziyaret etti ABD Başkanı Joe Biden ve eski ABD Başkanı Donald Trump, Teksas'ın farklı bölgelerinde Meksika sınırını ziyaret etti. Biden yeni sınır güvenliği yasa tasarısını Senato’dan geçirmek için Cumhuriyetçilerden destek isterken, Trump ise yaşanan kaçak göçmen krizini “Joe Biden istilası” olarak niteledi.
1.03.2024 Dünya
ABD Teksas'ta neler oluyor? CNN TÜRK Washington temsilcisi aktardı
ABD Teksas'ta neler oluyor? CNN TÜRK Washington temsilcisi aktardı ABD’de 25 eyalet Teksas ile birleşip devlete başkaldıran bildiri yayımladı. Peki ABD'de şu an neler oluyor? CNN TÜRK Washington temsilcisi Yunus Paksoy son durumu aktardı.
27.01.2024 Dünya
‘Evdeki sıkışmışlık, sürgündeki yalnızlık’
‘Evdeki sıkışmışlık, sürgündeki yalnızlık’ 2021’de Nobel Edebiyat Ödülü kazanan Zanzibar kökenli yazar Abdulrazak Gurnah’ın “Ayrılışın Hatırası” adlı kitabı Türkçede...
13.10.2023 Kültür Sanat
Meksika'ya sınır tedbirlerinin maliyeti 1 milyar doları buldu
Meksika'ya sınır tedbirlerinin maliyeti 1 milyar doları buldu Meksika'dan ABD'ye yapılan kaçak göçe yönelik sınır tedbirlerinin sıkılaştırılması nedeniyle ülkenin bu önlemlere ayırdığı bütçenin 1 milyar doları bulduğu kayıtlara geçti.
4.10.2023 Dünya
Lampedusa vakası: İtalya’da gerçekten bir göç krizi yaşanıyor mu?
Lampedusa vakası: İtalya’da gerçekten bir göç krizi yaşanıyor mu? Kuzey Afrika'dan hareket eden göçmen tekneleri için Avrupa'daki en yakın güzergah olan Akdeniz adasında, son bir haftada nüfusu ikiye katlayan büyük bir 'yığılma' var. Roma yönetimindeki aşırı sağcı hükümeti zora sokan Lampedusa Adası, Avrupa'nın da gündeminde.
18.09.2023 Dünya
İngiltere'de göçmen krizi! Yüksek Mahkeme itirazı kabul etti
İngiltere'de göçmen krizi! Yüksek Mahkeme itirazı kabul etti İngiltere'de Yüksek Mahkeme, hükümetin İngiltere'deki yasadışı göçmenleri Ruanda'ya gönderme planının yasal olduğu yönündeki kararın temyiz edilmesine izin verdi.
16.01.2023 Dünya
Dünya Kupası finali sonrası Kylian Mbappe, Emmanuel Macron'u tersledi!
Dünya Kupası finali sonrası Kylian Mbappe, Emmanuel Macron'u tersledi! Arjantin ile Fransa'yı karşı karşıya getiren final maçının bitiminde Fransız yıldız Kylian Mbappe kendisini teselli etmeye gelen Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'u tersledi. Bu hareket dünya basınında da geniş yankı buldu. Emmanuel Macron, Fransız basınına Mbappe ile aralarında geçen diyaloğu anlattı.
19.12.2022 Dünya Kupası
Bakan Çavuşoğlu, 'ABD ve Rusya sözünü tutmadı' dedi ve ekledi: Operasyona devam etmeliyiz
Bakan Çavuşoğlu, 'ABD ve Rusya sözünü tutmadı' dedi ve ekledi: Operasyona devam etmeliyiz Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Suriye'nin kuzeyinde ABD ve Rusya'nın sözünü tutmadığını belirterek çarpıcı açıklamalarda bulundu.
2.12.2022 Siyaset
Numan Kurtulmuş: Bölgesel ve küresel gerilimlerin her birisi birinci derecede Türkiye'yi ilgilendirmekte
Numan Kurtulmuş: Bölgesel ve küresel gerilimlerin her birisi birinci derecede Türkiye'yi ilgilendirmekte AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, "Bölgesel ve küresel gerilimlerin ortaya çıkmasının her birisi birinci derecede Türkiye'yi ilgilendirmektedir. Çünkü içinde bulunduğumuz coğrafya, tarihin seyrinin değiştirildiği coğrafyanın merkezidir. Türkiye bereketli hilalin merkezidir" dedi.
20.08.2022 Siyaset
AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş: Göçmen meselesini çözeceğiz
AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş: Göçmen meselesini çözeceğiz AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, “Bu göçmen meselesini de inşallah artan ırkçılığın, gelişen faşizmin bir aracı haline döndürmeden makul ve gerçekten elverişli politikalar kullanarak çözeceğiz” dedi.
9.05.2022 Siyaset
Biden söz vermişti ama Trump'ın yolundan gitti! Rakamlar 210 binlere ulaştı...
Biden söz vermişti ama Trump'ın yolundan gitti! Rakamlar 210 binlere ulaştı... Son dakika haberine göre; ABD sınır yetkilileri, Mart ayı boyunca Meksika sınırını geçmeye çalışan 210 bin kaçak göçmeni tutukladığını bildirdi.
16.04.2022 Dünya
Jet kararla üçüncü kez Avrupa'da...  Biden'ı bekleyen beş sorun!
Jet kararla üçüncü kez Avrupa'da... Biden'ı bekleyen beş sorun! Rusya-Ukrayna savaşının ele alınacağı NATO Olağanüstü Liderler Zirvesi, Belçika’nın Brüksel kentinde başlıyor. Zirvede Türkiye’yi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan temsil edecek.
24.03.2022 Dünya
Son dakika: Savaşta 4. sıcak temas için geri sayım! Dünya diken üstünde! 5. madde devreye girecek mi?
Son dakika: Savaşta 4. sıcak temas için geri sayım! Dünya diken üstünde! 5. madde devreye girecek mi? Gelen son dakika haberine göre; Rusya'nın Ukrayna'ya işgal girişiminde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Savaşı durdurmak için masaya oturan Kiev ve Moskova yönetimlerinden gün içinde arka arkaya açıklamalar geldi. ABD, Rusya'ya uyarıda bulundu ve NATO'nun 5’inci maddesini hatırlattı. Rusya ve Ukrayna'dan müzakere açıklaması geldi.
14.03.2022 Dünya
Son dakika... ABD'li gazeteci Ukrayna'da öldürüldü
Son dakika... ABD'li gazeteci Ukrayna'da öldürüldü Rusya'nın Ukrayna işgalinin on dokuzuncu gününde uluslararası bir gazeteci Rus işgalcilerin açtığı ateşte hayatını kaybetti.
13.03.2022 Dünya
'Türkiye'nin müzakereci rolü çok önemli'
'Türkiye'nin müzakereci rolü çok önemli' Antalya Diplomasi Forumu tüm heyecanlıyla devam ederken, etkinlik kapsamında düzenlenen panellere katılan ve dünya siyasetinde önemli rol oynayan isimler Milliyet’e özel açıklamalarda bulundu.
12.03.2022 Siyaset
Ukrayna’dan komşulara göçmen akını
Ukrayna’dan komşulara göçmen akını Rusya’nın askeri operasyonu sürerken, evlerini ve ülkelerini terk edip komşu ülkelere giden Ukraynalıların sayısı da artıyor.
26.02.2022 Dünya
ABD'den Ukrayna'ya 1 milyar dolarlık devlet borcu teklifi
ABD'den Ukrayna'ya 1 milyar dolarlık devlet borcu teklifi ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, ülkesinin Ukrayna'ya 1 milyar dolara kadar devlet borcu garantisi teklif ettiğini açıkladı.
15.02.2022 Dünya
2021 krizlerle geçti
2021 krizlerle geçti Bugün 2022'nin ilk günü. Aslında bugünkü sayfanın manşeti, “Sami Abi”den, Sami Kohen’den gelirdi normalde. Ancak bu kez onsuz başlıyoruz 2022’ye… Ama onun başlattığı geleneği sürdürerek elbette… Nurlarda uyusun... 
1.01.2022 Gündem
Son dakika... Putin savaş oyununu duyurup sahaya çıktı!
Son dakika... Putin savaş oyununu duyurup sahaya çıktı! Avrupa Birliği sınırında gövde gösterisine girişeceklerini açıklayan Rusya lideri Putin, en sevdiği müttefiki Lukaşenko ile St. Peterburg'da buz hokeyi oynadı.
30.12.2021 Dünya
İkinci adamlıktan liderliğe
İkinci adamlıktan liderliğe Almanya’nın yeni başbakanı Olaf Scholz, robotumsu konuşma tarzı, özgüveni ve sakinliğiyle farklı bir siyasi karakter. Türkiye’yi ve Türkleri yakından tanıyan Scholz, Türkler tarafından da seviliyor. Öyle ki, Scholz’ün Başbakan olması şerefine, Hamburg’daki Türk berberi “Scholz Tıraşı” kampanyası bile başlatmış
12.12.2021 Dünya
Polonya'dan 'Afgan göçmen' açıklaması: Hazırız
Polonya'dan 'Afgan göçmen' açıklaması: Hazırız Polonya Hükümet Sözcüsü Piotr Müller, Polonya'nın önümüzdeki aylarda ortaya çıkacak organize göç hareketlerine hazır olduğunu belirterek, istihbarat birimlerinden edindikleri bilgiye göre söz konusu göçlerin Afganistan'dan geleceğini ifade etti.
3.12.2021 Dünya
AB’den Belarus’a yaptırım paketi
AB’den Belarus’a yaptırım paketi   Avrupa Birliği Bakanlar Konseyi, Belarus’a yönelik yeni yaptırımları içeren paketi kabul etti.
2.12.2021 Uzmanpara
AB'den Belarus'a yeni yaptırım paketi
AB'den Belarus'a yeni yaptırım paketi Avrupa Birliği (AB) Bakanlar Konseyi, Belarus'a yönelik yeni yaptırımları içeren paketi kabul etti.
2.12.2021 Ekonomi
Von der Leyen: Belarus AB'yi istikrarsızlaştırmaya çalışıyor
Von der Leyen: Belarus AB'yi istikrarsızlaştırmaya çalışıyor AB Komisyonu Başkanı Von der Leyen, Belarus-Polonya sınırında yaşananların bir göçmen krizi olmadığını söyledi. Von der Leyen, Belarus'un AB'yi istikrarsızlaştırmaya çalıştığını savundu.
24.11.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Göçmen Krizi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.