Godzilla

Godzilla

Son dakika Godzilla haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Godzilla gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Godzilla haber sayfamızda...

Godzilla

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 100 godzilla haberi bulunmuştur.
Acı çekme eşiği yüksekler için
Acı çekme eşiği yüksekler için Dev Patel de oyunculuktan yönetmenliğe geçenler kervanına katıldı. İlk uzun metrajlı filmi “Monkey Man/Maymun Adam”da “John Wick” serisini anımsatan bir aksiyona imza atıyor.
5.04.2024 Kültür Sanat
Oscar Ödülleri: 2024 adayları belli oldu
Oscar Ödülleri: 2024 adayları belli oldu 2024 yılında Oscar'a aday gösterilen film animasyon ve oyuncular belli oldu. İşte öne çıkan yapımlar...
23.01.2024 Dünya
Godzılla 2 filmi konusu nedir ve oyuncuları kimler? Godzilla 2: Canavarlar Kralı filmi ne zaman çekildi?
Godzılla 2 filmi konusu nedir ve oyuncuları kimler? Godzilla 2: Canavarlar Kralı filmi ne zaman çekildi? Godzılla 2 filmi konusu ve oyuncuları merak konusu oldu. Aksiyon sahneleriyle nefes kesen Godzilla 2 filmi bu akşam televizyon ekranlarında seyirciyle buluşuyor. 2019 yapımı sinema filmi Godzilla 2'nin yönetmen koltuğunda Michael Dougherty oturuyor. Peki, Godzılla 2 filmi konusu nedir ve oyuncuları kimler? Godzilla 2: Canavarlar Kralı filmi ne zaman çekildi?
2.01.2024 Bilgi Rehberi
Kullanıcı Adları – Instagram, Twitter, TikTok için En Güzel, Komik, İngilizce ve Türkçe Nickler
Kullanıcı Adları – Instagram, Twitter, TikTok için En Güzel, Komik, İngilizce ve Türkçe Nickler Kullanıcı adları özellikle Instagram, Facebook, Instagram, Twitter, TikTok gibi sosyal medya platformları, oyun ve forumlarda sıklıkla kullanılır. Kişinin profilini yansıtan bu kullanıcı adları bir bakıma internet kimlidir. Bu yüzden kullanıcı adı belirlerken bazı unsurlara dikkat edilmelidir. İşletmeler için açılan hesaplarda ise kitlenizi belirlemede yardımcı bir unsurdur. En güzel, cool, komik, İngilizce ve Türkçe kullanıcı adı önerileri için “Kullanıcı Adları” içeriğimize göz atabilirsiniz.
26.09.2023 Teknoloji
Godzilla 2: Canavarlar Kralı oyuncuları kim? Godzilla 2 filmi konusu nedir?
Godzilla 2: Canavarlar Kralı oyuncuları kim? Godzilla 2 filmi konusu nedir? Godzilla filminin ikincisi Godzilla 2: Canavarlar Kralı televizyon ekranlarında film takipçilerinin karşısına çıkıyor. Godzilla 2 filminin başrolünde Kyle Chandler ve Millie Bobby Brown yer alıyor, film de 2019 yılında vizyona girdi. İşte, Godzilla 2: Canavarlar Kralı oyuncu kadrosu...
30.08.2023 Cadde
Karşınızda Toadzilla! Dünyanın en büyüğü Avustralya'da bulundu
Karşınızda Toadzilla! Dünyanın en büyüğü Avustralya'da bulundu Avustralya'nın kuzeyindeki bir yağmur ormanında bulunan kara kurbağası, `kamış kurbağası` olarak da bilinen Rhinella marina türünün şimdiye kadar tespit edilen en büyük üyesi.
20.01.2023 Dünya
Hey canavar, uzak dur benden!
Hey canavar, uzak dur benden! Beyaz perdenin en korkunç oyuncuları onlar: Canavarlar… Ama aslında hepsinin bir hikâyesi var. Öyle ki kimi başına gelen zulümden dolayı seçiyor korkutmayı kimi de çığlığıyla dikkat çekmeye çalışıyor. Acaba canavarlar mı insanlardan uzak durmalı yoksa insanlar mı onlardan!
4.09.2022 Kültür Sanat
Godzilla vs Kong’dan pandemi rekoru
Godzilla vs Kong’dan pandemi rekoru Adam Wingard’ın imzasını taşıyan fantastik film, “Godzilla vs Kong”, ABD’de Paskalya hafta sonunu da kapsayan gösterimdeki ilk beş gününde 48.5 dolar milyon hasılat elde ederek pandemi döneminin en parlak açılış performansını sergiledi.
7.04.2021 Kültür Sanat
Godzilla filmi konusu nedir? Godzilla oyuncu kadrosunda kimler var?
Godzilla filmi konusu nedir? Godzilla oyuncu kadrosunda kimler var? Godzilla filmi sinema salonlarında büyük ilgiyle izlendi ve artık televizyon da seyircinin beğenisine sunuluyor. Dev yaratıkla mücadeleyi ekrana getiren Godzilla, 2014 yapımı yabancı filmdir. Peki, Godzilla oyuncuları kim?
23.12.2020 Cadde
Warner Bros.’un 2021 filmleri hem sinemada hem de online’da
Warner Bros.’un 2021 filmleri hem sinemada hem de online’da Warner Bros. geçen haftalarda “Wonder Woman 1984”un sinemalarda ve yayın platformu HBO Max’te aynı zamanda çıkacağını duyurdu. Stüdyo, gelecek 12 ay için de benzer bir yayın stratejisi uygulayacağını açıkladı.
7.12.2020 Kültür Sanat
Warner Bros'un bütün filmleri o platformda
Warner Bros'un bütün filmleri o platformda Warner Bros, geçtiğimiz ay içinde yeni filmleri Wonder Woman 1984 hem ABD’deki sinema salonlarında hem de HBO Max platformunda aynı anda vizyona sokacağını duyurmuştu.
4.12.2020 Teknoloji
Başlat filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Ready Player One filmi kaç yılında çekildi?
Başlat filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Ready Player One filmi kaç yılında çekildi? Başlat flmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Yönetmen koltuğunda Steven Spielberg'ün yer aldığı orjinal adı Ready Player One olan filmi bu akşam izleyecek olan seyirciler filmin konusu ve oyuncu kadrosunda yer alan isimleri araştırmaya devam ediyor. Peki Başlat filmi kaç yılında çekildi?
5.11.2020 Cadde
Son dakika: Uzaydan böyle görüntülendi... 'Godzilla' 8 bin kilometre yok katetti!
Son dakika: Uzaydan böyle görüntülendi... 'Godzilla' 8 bin kilometre yok katetti! Sahra Çölü'nden ABD'ye kadar giden devasa toz bulutu uzaydan görüntülendi. Afrika'da Sahra Çölü'nden rüzgarla sürüklenen kum tanelerinden oluşan dev toz buluntu ABD'nin güney sahillerine ulaştmıştı.
12.07.2020 Dünya
'Wonder Woman 1984' ve 'Tenet' ne zaman vizyona girecek?
'Wonder Woman 1984' ve 'Tenet' ne zaman vizyona girecek? Dünyayı etkisi altına alan Corona salgını, sinema dünyasında da dengeleri bozuyor. Tedbir nedeniyle kapanan sinema salonları, ertelenen vizyon tarihleri derken, izleyici sinemada yeni filmler izlemeyi sabırsızlıkla bekliyor. Fakat salgının devam etmesi ve ikinci dalga korkusu nedeniyle yapım şirketleri vizyon tarihlerini yenilemeye devam ediyor...
15.06.2020 Sanat
New York’un üzerindeki yas bulutu
New York’un üzerindeki yas bulutu Yüksek sesli caddelerin, ışıkların hiç sönmediği, herkesin her daim ‘Harika’ olduğunu beyan ettiği şehir, şimdi endişeden başka bir şey hissetmiyor ve kimsenin birbirine “Geçecek bu günler” diyecek hali kalmadı.
12.04.2020 Pazar
Godzilla filmi konusu ve başrol oyuncuları! Godzilla bu akşam TV ekranında
Godzilla filmi konusu ve başrol oyuncuları! Godzilla bu akşam TV ekranında Godzilla filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. 2014 yılında vizyona giren Godzilla filminin yönetmen koltuğunda Gareth Edwards yer alıyor. 1999 yılında Filipinler'de tanımlanamayan dev yaratıklara ait dev kalıntılar rastlanmıştır. Bu olayın ardından kısa bir süre sonra Japonya'da nükleer santralde bir felaket meydana gelmiştir. Şehrin bu bölgesi nükleer kirlilik nedeniyle tehlikeli bölge ilan edilmiştir. Amerikalı Joe Brody ise bunun bir deprem olmadığına inanmaktadır. Peki Godzilla filmi konusu ve başrol oyuncuları kimler?
29.01.2020 Gündem
PUBG Mobile'da yeni araç: Maserati Ghibli!
PUBG Mobile'da yeni araç: Maserati Ghibli! Tüm dünyanın en çok oynadığı oyunlardan biri olan PUBG, uzun zamandır mobil sürümü ile de liderlik koltuğunda bulunuyor. PUBG Mobile geçtiğimiz zamanlarda The Walking Dead, Godzilla ve Bape ile iş birliği yaparak, oyunda bu markaların ürünlerini kullanmıştı. Şimdi ise Maserati ile bir anlaşma yapıldı ve PUBG Mobile'da artık Meserati Ghibli bulunacak!
28.01.2020 Oyun
Eminem 'Music To Be Murdered By' albümünün yıldızı hangisi şarkı?
Eminem 'Music To Be Murdered By' albümünün yıldızı hangisi şarkı? Eminem bir kez daha "Çat!" diye karşımıza bir albümle çıktı. Son yıllarda albümlerini sessiz sedasız yayınlama ısrarı sergileyen Eminem, yeni albümü 'Music To Be Murdered By'la epey dikkat çeken bir işe imza attı...
15.09.2021 Müzik
Bayramda hangi filmler vizyonda?
Bayramda hangi filmler vizyonda? Ramazan Bayramı'nda vizyona girecek filmler şimdiden belli oldu. Birbirinden eğlenceli ve aksiyon dolu bu filmleri sakın kaçırmayın. İşte bayramda vizyona girecek filmler...
30.05.2019 Kültür Sanat
Stranger Things dizisinin 'Eleven'ı, zorbalara karşı savaşıyor
Stranger Things dizisinin 'Eleven'ı, zorbalara karşı savaşıyor Millie Bobby-Brown, henüz 15 yaşında olmasına rağmen, ciddi konuların peşinde koşuyor. Sosyal medyada yapılan siber zorbalığın kendisini de etkilediğini söyleyen Millie, bu zorbalığın sonuçlarını da net bir şekilde açıklıyor.
22.05.2019 Ekran
NASA'nın yeni takımyıldızları: Hulk, Mjolnir, Godzilla
NASA'nın yeni takımyıldızları: Hulk, Mjolnir, Godzilla ABD Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA), 21 adet yeni gama ışını takımyıldızına sevilen çizgi roman kahramanları, film ve dizi karakterlerinin isimlerini vererek Fermi Gama-Işın Uzay Teleskobu’nun göreve başlamasının 10. yıl dönümünü kutladı.
5.11.2018 Populer Bilim
En ünlü 10 film canavarı
En ünlü 10 film canavarı Hayaletler, hortlaklar ve yeniden dirilen mumyalar!.. Korku filmleri her yaştan izleyiciyi cezbediyor. Peki sinema tarihindeki en korkunç canavarlar hangileri?
20.01.2020 Sanat
"Uzaydan Gelen Fırtına/Geostorm" 20 Ekim'de sinemalarda
"Uzaydan Gelen Fırtına/Geostorm" 20 Ekim'de sinemalarda Sezonun merakla beklenen filmi Uzaydan Gelen Fırtına “Geostorm” 20 Ekim'de 3D, IMAX 3D ve Türkçe dublaj seçenekleriyle sinemalarda.
13.10.2017 Kültür Sanat
Papa, Godzilla ve Saddam bu evde buluştu
Papa, Godzilla ve Saddam bu evde buluştu Kurtuluş Günü, Godzilla ve Yıldız Geçidi filmlerinin yönetmeni Roland Emmerich, Londra’daki evini kiraya veriyor. 5 yatak odalı ve 5 banyolu evde, Saddam Hüseyin, Lenin, Mao, Papa gibi önemli figürlerin resimleri var.
13.09.2017 Dünya
Papa, Godzilla ve Saddam bu evde buluştu
Papa, Godzilla ve Saddam bu evde buluştu Kurtuluş Günü, Godzilla ve Yıldız Geçidi filmlerinin yönetmeni Roland Emmerich, Londra’daki evini kiraya veriyor. 5 yatak odalı ve 5 banyolu evde, Saddam Hüseyin, Lenin, Mao, Papa gibi önemli figürlerin resimleri var.
13.09.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Godzilla ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.