Gökhan Akar

Gökhan Akar

Son dakika Gökhan Akar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Gökhan Akar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Gökhan Akar haber sayfamızda...

Gökhan Akar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 276 gökhan akar haberi bulunmuştur.
Danilo Zanna ile Tuğçe Demirbilek aylar sonra bir arada
Danilo Zanna ile Tuğçe Demirbilek aylar sonra bir arada Tv8 ekranlarında yayınlanan MasterChef yarışmasıyla ününe ün katan İtalyan şef Danilo Zanna, 9 yıllık eşi Tuğçe Demirbilek'ten tek celsede boşanmıştı. Çift oğulları Zeno'nun doğum günüde bir araya geldi.
3.05.2022 Cadde
Danilo Zanna ve Eda Alkaya aşk mı yaşıyor?
Danilo Zanna ve Eda Alkaya aşk mı yaşıyor? MasterChef yarışmasının jürilerinden olan Danilo Zanna, dokuz yıllık eşi Tuğçe Demirbilek'ten geçtiğimiz yıl tek celsede boşanmıştı. Yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilen Danilo Zanna'nın sevgilisiyle çekilmiş fotoğrafları ortaya çıktı.
19.04.2022 Cadde
MasterChef Pelin Zaman'dan 'Danilo Zanna ile aşk yaşıyor musun?' sorusuna cevap
MasterChef Pelin Zaman'dan 'Danilo Zanna ile aşk yaşıyor musun?' sorusuna cevap TV8'de yayınlanan 'MasterChef Türkiye 2021' yarışmasından geçtiğimiz haftalarda elenen Pelin Zaman, bir takipçisinden gelen İtalyan şef Danilo Zanna ile ilgili dikkat çeken soruyu cevapladı.
17.12.2021 Cadde
MasterChef'e veda eden Pelin Zaman'ın şarkıcı sevgilisi!
MasterChef'e veda eden Pelin Zaman'ın şarkıcı sevgilisi! 'MasterChef Türkiye 2021'in 6’ncı haftasında yedekler arasından ana kadroya dahil olan ve geçtiğimiz pazar günü eleme potasından çıkamayarak yarışmadan elenen Pelin Zaman'ın, Gökhan Akar ile aşk yaşadığı ortaya çıktı. Ünlü şarkıcı, sosyal medya paylaşımıyla sevgilisine destek verdi. İşte detaylar...
30.11.2021 Cadde
400 bin dolar yatırım aldı
400 bin dolar yatırım aldı Kişisel stil danışmanlığı hizmeti ile kullanıcılara yepyeni bir alışveriş deneyimi sunan Clotie, Angel Effect liderliğinde ikinci tur yatırımını tamamladı. Temmuz ayında APY Ventures ve Angel Effect‘ten 700 bin TL yatırım alan Clotie kısa zamanda 6 kat büyüyerek iş dünyasının önemli isimlerinin de katıldığı yatırım turunda 400 bin dolar yatırım aldı.
30.03.2021 Ekonomi
Gökhan Akar: Rap müziği dayatıyorlar
Gökhan Akar: Rap müziği dayatıyorlar Şarkıcı Gökhan Akar, Türk Kızılay İzmir Şubesi'nce düzenlenen söyleşiye katıldı. Gençlerin sorularını yanıtlayan Akar, "Rap müziğin çok fazla pompalandığını düşünüyorum. Çok fazla öne çıkartıldığını, sanki tepemizde bu müziğin dayatıldığı hissiyatı var bende. Rap müziği dayatıyorlar şu an" dedi.
27.03.2021 Cadde
Gökhan Akar, 'Ruh Eşi'ni buldu
Gökhan Akar, 'Ruh Eşi'ni buldu Geçirdiği trafik kazasında ölümden dönen şarkıcı Gökhan Akar, önceki gün sevgilisi olduğu düşünülen yabancı model ile beraber Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi.
18.12.2019 Cadde
Gökhan Akar'dan 'Ruh Eşi' itirafı
Gökhan Akar'dan 'Ruh Eşi' itirafı 'Ex' şarkısı ve klibi ile gündemde olan Gökhan Akar, geçtiğimiz gün Milliyet'te yayınlanan 'Saha Dışı' programında Uğur Yapıcı'nın konuğu oldu.
30.11.2019 Cadde
Saha Dışı | Gökhan Akar
Saha Dışı | Gökhan Akar Pop müziğin sevilen isimlerinden Gökhan Akar, Saha Dışı programında Uğur Yapıcı'nın konuğu oldu. Kendisiyle ve spora olan ilgisiyle ilgili dikkat çekici açıklamalarda bulunan başarılı şarkıcı, gönül verdiği kulüp olan Sivasspor için yazdığı marşı ilk kez Skorer TV ekranlarında seslendirdi.
29.11.2019 Futbol
Gökhan Akar ölümden döndü!
Gökhan Akar ölümden döndü! Şarkıcı Gökhan Akar, 3 gün önce trafik kazası geçirdi.
4.11.2019 Cadde
Aşkı için Çin'den geldi
Aşkı için Çin'den geldi Popçu Gökhan Akar, önceki gün Brezilyalı model sevgilisiyle birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı.
11.05.2018 Cadde
'İstanbul Yetmiyor' parçasına klip çekecek
'İstanbul Yetmiyor' parçasına klip çekecek Şarkıcı Gökhan Akar, önceki gün Vadistanbul AVM'de objektiflere takıldı.
11.10.2017 Cadde
Demet'le anlaşamadı, 'Selametle' dedi
Demet'le anlaşamadı, 'Selametle' dedi Şarkıcı Gökhan Akar, 'Selametle' adını verdiği single parçasını, kendisinden isteyen Demet Akalın’la anlaşamayınca kendi albümüne aldı.
4.04.2017 Cadde
Taşkınlık yapan zombiler korkuttu, polis yürüyüşü iptal etti
Taşkınlık yapan zombiler korkuttu, polis yürüyüşü iptal etti İSTANBUL Sarayburnu’nda "Zombie Walk" için toplanan makyaj yaparak zombi olan kadınlı erkekli yüzlerce kişi, yoldan geçen arabaları sallayıp piknik yapan vatandaşları korkuttu, çimlere bastı. İzinli olarak düzenlenmek istenen ve renkli görüntülere sahne olan "Zombi Yürüyüşü" zombilerin taşkınlıkları nedeniyle iptal edildi.
8.04.2012 Gündem
Taşkınlık yapan zombiler korkuttu, polis yürüyüşü iptal etti
Taşkınlık yapan zombiler korkuttu, polis yürüyüşü iptal etti İSTANBUL Sarayburnu’nda "Zombie Walk" için toplanan makyaj yaparak zombi olan kadınlı erkekli yüzlerce kişi, yoldan geçen arabaları sallayıp piknik yapan vatandaşları korkuttu, çimlere bastı. İzinli olarak düzenlenmek istenen ve renkli görüntülere sahne olan "Zombi Yürüyüşü" zombilerin taşkınlıkları nedeniyle iptal edildi.
8.04.2012 Gündem
Yıkılıyoo Ayça’dan ‘Yerse’
Yıkılıyoo Ayça’dan ‘Yerse’ ‘Yıkılıyooo’ şarkısı bir dönem herkesin dilinde olan Ayça Tekindor ‘Yerse’ adlı single çalışmasını piyasaya çıkardı.
3.02.2010 Cadde
Yeniden Refah Partisi'nin belediye başkan adayları netleşti! İşte tam liste
Yeniden Refah Partisi'nin belediye başkan adayları netleşti! İşte tam liste Yeniden Refah Partisi 31 Mart yerel seçimlerinde il, ilçe ve belde başkan adaylarını düzenledikleri tanıtım toplantısıyla duyurdu.
2.12.2023 Gündem
Denizde, havada ve karada güç gösterisi
Denizde, havada ve karada güç gösterisi Dünyanın en güçlü savunma fuarlarından olan İDEF, İstanbul’da açıldı. 689 yerli, 772 yabancı firmanın katıldığı fuarda Türk tasarımı kara, hava ve deniz platformları büyük ilgi görüyor.
26.07.2023 Gündem
Son dakika: Yeni milletvekilleri belli oldu! İşte 600 isim
Son dakika: Yeni milletvekilleri belli oldu! İşte 600 isim 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nin kesin olmayan sonuçlarına göre, yeni dönemde TBMM'de yer alacak 600 milletvekili belli oldu.
15.05.2023 Gündem
CHP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI LİSTESİ 2023: 28. dönem CHP milletvekili adayları kimler? İl İl CHP milletvekili adayları
CHP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI LİSTESİ 2023: 28. dönem CHP milletvekili adayları kimler? İl İl CHP milletvekili adayları CHP milletvekili adayları belli oldu. Bu sıcak gelişmenin ardından seçmenler yoğun şekilde "CHP il il milletvekili adayları kimler?" sorusunu yöneltiyor. İşte açıklanan milletvekili aday listesi...
11.04.2023 Bilgi Rehberi
AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI 2023: 28. dönem AK Parti milletvekili aday listesi il il
AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI 2023: 28. dönem AK Parti milletvekili aday listesi il il Türkiye 2023 seçimlerine hazırlanırken aday listeleri açıklandı. Partiler YSK'ya milletvekili aday listesini teslim etti. AK Parti'nin de milletvekili aday listesi belli oldu. Şimdi seçmenler sıklıkla "AK Parti milletvekili adayları kimler?" sorusuna cevap arıyor.
10.04.2023 Bilgi Rehberi
AK Parti'nin milletvekili aday listesi netleşti! İşte tam liste
AK Parti'nin milletvekili aday listesi netleşti! İşte tam liste 14 Mayıs seçimlerine gidilirken, AK Parti'nin aday listesi kesinleşti. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Ankara 3. Bölge 1. sıradan aday oldu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu İstanbul 2. Bölge 1. sıra, Çalışma Bakanı Vedat Bilgin Ankara 2. Bölge 1. sıra, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Antalya 1. sıradan aday. İşte tam liste...
11.04.2023 Gündem
2023  AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI KESİNLEŞTİ!  28. dönem Ak Parti milletvekili adayları isim listesi: Hangi ilden kim aday oldu?
2023 AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI KESİNLEŞTİ! 28. dönem Ak Parti milletvekili adayları isim listesi: Hangi ilden kim aday oldu? 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesinde Ak Parti Milletvekili adayları merak konusu olmaya devam ediyor. Milletvekili aday isim listesi için son gününde 28. dönem AK Parti milletvekili adayları belli oldu. İşte listedeki isimler...
9.04.2023 Bilgi Rehberi
CHP'de tam liste belli oldu! İşte il il milletvekili aday listesi
CHP'de tam liste belli oldu! İşte il il milletvekili aday listesi CHP’de milletvekili adayları listesi netleşti. Listede Saadet Partili, DEVA Partili, Demokrat Partili ve Gelecek Partili adaylar da bulunuyor.
11.04.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gökhan Akar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.