Gökhan Göz

Gökhan Göz

Son dakika Gökhan Göz haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Gökhan Göz gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Gökhan Göz haber sayfamızda...

Gökhan Göz

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.660 gökhan göz haberi bulunmuştur.
Bircan Bali ile Gökhan Göz aşklarını ilan etti!
Bircan Bali ile Gökhan Göz aşklarını ilan etti! Üç sene önce kızının babası Ömer Gezen ile boşanan sunucu Bircan Bali, modacı Gülşah Saraçoğlu'nun eski sevgilisi Gökhan Göz ile yeni bir aşka yelken açtığını duyurdu.
22.01.2024 Cadde
Sera Tokdemir'in oğlu Boran Gencer 18 oldu!
Sera Tokdemir'in oğlu Boran Gencer 18 oldu! Bir dönem Beşiktaş'ta kalecilik yapan Göksel Gencer ile 2003 yılında nikah masasına oturan Sera Tokdemir'in bu evlilikten Boran adını verdiği bir oğlu olmuştu. Çok genç yaşta anne olan güzel oyuncu, oğlunun yeni yaşını partiyle kutladı. .
8.01.2024 Cadde
Sera Tokdemir ve Gökhan Göz aşkının ilk karesi!
Sera Tokdemir ve Gökhan Göz aşkının ilk karesi! Ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu ile olaylı bir şekilde ayrılan iş insanı Gökhan Göz, önceki gün Sera Tokdemir ile ilk kez görüntülendi. Bir yıldır tanıştıklarını söyleyen çiftten Sera Tokdemir, "Gökhan'a şarkı yazdım. Aşk böyle bir şeymiş" açıklamasıyla şaşırttı.
4.04.2023 Cadde
Aşk şarkı yazdırdı
Aşk şarkı yazdırdı Sera Tokdemir ile Gökhan Göz, aşkını Instagram’dan ilan etti.
3.04.2023 Cadde
Berdan Mardini: Hayatta kimseye güvenim kalmadı!
Berdan Mardini: Hayatta kimseye güvenim kalmadı! İki çocuğunun annesi Fatoş Yelliler ile 10 yıl süren evliliğini Mart 2021'de olaylı şekilde noktalayan Berdan Mardini, önceki gün Etiler’de objektiflere yansıdı. Hayatının evi ile işi arasında geçtiğini ve her şeyden uzak bir yaşam sürdüğünü ifade eden ünlü isim, "Evlilikten tutun da akrabalarıma kadar öyle acı tecrübeler kazandım ki... Kazanmaz olaydım" sözleriyle başına gelenlere isyan etti.
26.10.2022 Cadde
Berdan Mardini: Hayatta ihanet hariç her şey affedilir!
Berdan Mardini: Hayatta ihanet hariç her şey affedilir! İki çocuğunun annesi Fatoş Yelliler ile 10 yıl süren evliliğini Mart 2021'de olaylı şekilde noktalayan Berdan Mardini, "İlk başta ihaneti anlayamadım tabii çünkü kimse iki çocuğunun annesine bunu konduramaz! Ben her konsere gittiğimde çantasını hazırlayıp dışarı çıkıyormuş peruk ve sahte isimlerle geziyormuş" demişti. 44 yaşındaki şarkıcı, 'eski sevgili' sorusu üzerine 'ihanet' hakkındaki sözleriyle dikkat çekti.
24.09.2022 Cadde
Gülşah Saraçoğlu ile Gökhan Göz barıştı! DJ kabininde romantik anlar
Gülşah Saraçoğlu ile Gökhan Göz barıştı! DJ kabininde romantik anlar İş insanı Gökhan Göz ile bir dargın bir barışık aşk yaşayan modacı Gülşah Saraçoğlu, son olarak olaylı bir şekilde ilişkisini bitirmişti. Geçtiğimiz aylarda kalbini aşka kapatmadığını söyleyen Göz ile Saraçoğlu cephesinden yeni haber geldi. İlişkilerine bir şans daha veren ikili, önceki gece Şile'de bir mekanda görüntülendi. Birlikte eğlenen ünlü çift, DJ kabinine geçerek birbirlerini öpücüklere boğdu. Mekanı el ele terk eden sevgililer, muhabirlerin sorularını yanıtlamadı.
5.09.2022 Cadde
Yeniden barıştılar
Yeniden barıştılar Gülşah Saraçoğlu ile Gökhan Göz yeniden barıştı...
5.09.2022 Cadde
Gökhan Göz: Kalbim şimdilik boş!
Gökhan Göz: Kalbim şimdilik boş! Özel hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen Gökhan Göz, önceki gün Watergarden İstanbul’da objektiflere yansıdı. Bir restoranda toplantı gerçekleştiren iş insanı, yeni projelerin olduğunu söyledi.
23.05.2022 Cadde
Berdan Mardini: Ruhsal ve bedensel olarak yüklerimden kurtuldum!
Berdan Mardini: Ruhsal ve bedensel olarak yüklerimden kurtuldum! İki çocuğunun annesi Fatoş Yelliler ile on yıl süren evliliğini Mart 2021'de olaylı bir şekilde noktalayan Berdan Mardini, hayatına dair ciddi kararlar aldığını açıkladı. Yeni ilişkisi hakkında konuşan ünlü şarkıcı, "Son sevgililerinizin yabancı olması bir tesadüf mü?" sorusunu da cevapladı.
5.05.2022 Cadde
Gökhan Göz: Önüme bakıyorum
Gökhan Göz: Önüme bakıyorum Ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu ile yollarını ayıran Gökhan Göz, türkücü Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler ile birlikteliğini ilan etmişti. Aşk hayatıyla birçok kez gündeme gelen Gökhan Göz, "Geçmiş geçmişte" kaldı açıklamasında bulundu.
18.04.2022 Cadde
Tuğçe Tayfur'un gergin anları!
Tuğçe Tayfur'un gergin anları! Son dönemde eski eşi Taner Şafak ile arasındaki nafaka davasıyla gündeme gelen şarkıcı Tuğçe Tayfur, önceki gece Ortaköy'de görüntülendi. Sahneye çıktığı mekanda bir erkekle yakınlaştığı iddia edilen Tayfur, gazetecileri görünce gerginlik yaşadı.
8.04.2022 Cadde
Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler yeni bir aşka yelken açtı
Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler yeni bir aşka yelken açtı Şarkıcı Berdan Mardini ile evliyken Gökhan Göz ile yasak aşk yaşadığını itiraf eden Fatoş Yelliler'in mutluluğu kısa sürmüş ve boşandıktan sonra da Göz ile ayrılmıştı. Yelliler, sosyal medya hesabından yeni sevgilisiyle fotoğrafını paylaşarak aşkını ilan etti.
3.03.2022 Cadde
Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler'den spor pozu
Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler'den spor pozu Türkücü Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler ilişkileriyle gündemdeydi. Mardini'yi Gökhan Göz ile aldattığı iddia edilen boşanmanın ardından da Gökhan Göz ile aşk yaşayıp ayrılan Fatoş Yelliler kendini spora verdi.
1.02.2022 Cadde
El ele poz...
El ele poz... Gökhan Göz, sevgilisi Fatoş Yelliler’e sürpriz doğum günü yaptı.
20.12.2021 Cadde
Fatoş Yelliler ve Gökhan Göz barıştı
Fatoş Yelliler ve Gökhan Göz barıştı Berdan Mardini ile henüz boşanmadan önce modacı Gülşah Saraçoğlu'nun sevgilisi Gökhan Göz ile aşk yaşadığı iddia edilen Fatoş Yelliler, gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz günlerde ayrılan çift barıştı. Göz sevgilisiyle ilgili bir konuda "Bu kadar da ahlaksız çıkmaz artık değil mi?" demişti.
19.12.2021 Cadde
Gökhan Göz ile Fatoş Yelliler aşk yaşıyor!
Gökhan Göz ile Fatoş Yelliler aşk yaşıyor! Ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu ile yollarını ayıran Gökhan Göz, türkücü Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler ile birlikteliğini ilan etti. Göz ile Yelliler, geçtiğimiz aylarda 'yasak aşk' iddialarıyla gündeme gelmiş ve ikili, söylentileri yalanlamıştı.
6.12.2021 Cadde
Dedikodulara kulak asmıyor
Dedikodulara kulak asmıyor Günel Zeynelova, Ulus uluOrta’da sahne aldı.
8.11.2021 Cadde
Aşk haberlerine isyan etti!
Aşk haberlerine isyan etti! Günel Zeynalova, önceki gün Vadistanbul’da görüntülendi.
6.11.2021 Cadde
Günel Zeynalova 'aşk' haberlerine isyan etti: Büyük saçmalık!
Günel Zeynalova 'aşk' haberlerine isyan etti: Büyük saçmalık! Günel Zeynalova, önceki gün Vadistanbul’da görüntülendi. Azari şarkıcı, son günlerde hakkında çıkan "iş insanı Gökhan Göz ile aşk yaşıyor" haberlerine sert çıktı.
5.11.2021 Cadde
Gülşah Saraçoğlu ve Gökhan Göz olaylı geceyi anlattı
Gülşah Saraçoğlu ve Gökhan Göz olaylı geceyi anlattı Bir ayrılıp bir barışan iş insanı Gökhan Göz ile modacı Gülşah Saraçoğlu, Gülşen konser çıkışı kendilerini görüntüleyen bir kadın yaşadıkları tartışmaya dair Uçankuş'a çarpıcı açıklamalarda bulundu. Gökhan Göz, "Söz konusu kişi uygunsuz fotoğraflarımızı/videomuzu aldığını gördük" dedi.
28.09.2021 Cadde
Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler'den çarpıcı açıklamalar
Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler'den çarpıcı açıklamalar Şarkıcı Berdan Mardini'den geçtiğimiz mart ayında anlaşmalı olarak boşanan, 'yasak aşk' itirafı sonrası günlerdir magazin gündeminden düşmeyen Fatoş Yelliler'den yeni açıklamalar geldi. Yelliler, takipçilerinden gelen sorulara ve sert yorumlara cevap verdi.
13.08.2021 Cadde
Gülşah Saraçoğlu-Gökhan Göz'ün olaylı aşkında şaşırtan gelişme!
Gülşah Saraçoğlu-Gökhan Göz'ün olaylı aşkında şaşırtan gelişme! Modacı Gülşah Saraçoğlu'nun, şarkıcı Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler ile adı yasak aşk iddiasına karışan iş insanı Gökhan Göz'ü affettiği konuşuluyor. İddiaya göre; geçtiğimiz ay ayrılan ikili, beşinci kez "aşka devam" dedi. İşte olaylı aşkta son dakika gelişmesinin detayları...
12.08.2021 Cadde
Fatoş Yelliler'in 'yasak aşk' açıklaması sonrası Berdan Mardini'den yeni paylaşımlar
Fatoş Yelliler'in 'yasak aşk' açıklaması sonrası Berdan Mardini'den yeni paylaşımlar Berdan Mardini ile boşanma sürecinde modacı Gülşah Saraçoğlu ile aşk yaşayan Gökhan Göz'le ilişkisi olduğunu açıklayan Fatoş Yelliler, magazin gündeminden düşmüyor. Eski eşinin itirafıyla şoke olan ünlü şarkıcı ise sosyal medyada zehir zemberek açıklamalarda bulundu.
10.08.2021 Cadde
Gülşah Saraçoğlu göz kamaştırdı
Gülşah Saraçoğlu göz kamaştırdı İş insanı Gökhan Göz ile ilişkisini geçtiğimiz ay sonlandıran 39 yaşındaki modacı Gülşah Saraçoğlu, önceki gün Zorlu AVM'de objektiflere takıldı.
10.08.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Gökhan Göz ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.