Gol Kralı

Gol Kralı

Son dakika gol kralı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan gol kralı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan gol kralı haber sayfamızda...

Gol Kralı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.920 gol kralı haberi bulunmuştur.
Dusan Tadic: Fenerbahçe'yi yarı finale çıkartmak bizim için zorunluluk!
Dusan Tadic: Fenerbahçe'yi yarı finale çıkartmak bizim için zorunluluk! UEFA Konferans Ligi'nde Olympiakos'u konuk edecek Fenerbahçe'de Dusan Tadic mücadele öncesi konuştu.
17.04.2024 Konferans Ligi
Bilim kurguyla Nesin öyküleri
Bilim kurguyla Nesin öyküleri Uzun bir aradan sonra sinemaya geri dönen Tolga Örnek, Aziz Nesin öykülerinden uyarladığı “Mucize Aynalar”da bilim kurgunun zengin ve zor dünyasına davet ediyor seyirciyi.
7.04.2024 Kültür Sanat
Galatasaray'da Icardi şampiyonluk modunu açtı! Geçen sezonu hatırlattı
Galatasaray'da Icardi şampiyonluk modunu açtı! Geçen sezonu hatırlattı Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, geçtiğimiz sezonun son döneminde yakaladığına benzer bir form grafiği yakalamaya başladı.
3.04.2024 Galatasaray
Valon Behrami'den Mauro Icardi itirafı! 'Dönme fırsatı olsaydı, değerlendirirdi'
Valon Behrami'den Mauro Icardi itirafı! 'Dönme fırsatı olsaydı, değerlendirirdi' İsviçreli eski futbolcu Valon Behrami, Galatasaraylı yıldız Mauro Icardi hakkında konuştu. Icardi'nin eleştirilmekten korkmadığını vurgulayan Valon Behrami, Arjantinli santrforla ilgili transfer iddialarını yorumladı.
1.04.2024 Galatasaray
Antalyasporlu Adam Buksa'dan Fenerbahçe ve Galatasaray itirafı! 'Gitme ihtimalim var'
Antalyasporlu Adam Buksa'dan Fenerbahçe ve Galatasaray itirafı! 'Gitme ihtimalim var' Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'un Polonyalı santrforu Adam Buksa suskunluğunu bozdu. Tecrübeli forvet, Fenerbahçe ve Galatasaray'la ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.
22.03.2024 Antalyaspor
Yusuf Yazıcı için sürpriz transfer itirafı! 'Türkiye'ye dönmez, Beşiktaş'ın ilgisini duymuştum'
Yusuf Yazıcı için sürpriz transfer itirafı! 'Türkiye'ye dönmez, Beşiktaş'ın ilgisini duymuştum' Fransız ekibi Lille'de forma giyen Milli yıldız Yusuf Yazıcı'nın geleceği ile ilgili iddialar gündemde yer alırken sürpriz bir açıklama geldi. İşte detaylar...
21.02.2024 Dünyadan Futbol
Trabzonspor'da Umut Bozok'tan ayrılık cevabı! 'Özlüyorum'
Trabzonspor'da Umut Bozok'tan ayrılık cevabı! 'Özlüyorum' Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan ve ara transfer döneminde takımda kalan Umut Bozok, Fransız basınına konuştu. Tecrübeli forvet, bordo-mavililerden ayrılmak istediğini açıkladı.
9.02.2024 Trabzonspor
İki kıtada futbol şöleni başlıyor, heyecan canlı yayınlarla Misli’de yaşanıyor!
İki kıtada futbol şöleni başlıyor, heyecan canlı yayınlarla Misli’de yaşanıyor! Bu yıl EURO 2024 de dahil olmak üzere pek çok büyük turnuva futbolseverleri bekliyor. Afrika Uluslar Kupası ve Asya Kupası’yla birlikte yeni yılda da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Asya Kupası’nda ilk maç bugün oynanacakken; Afrika Uluslar Kupası’nda ise ilk düdük yarın çalacak.
12.01.2024 Futbol
Süper Lig devinden Enner Valencia bombası! Temaslar başladı
Süper Lig devinden Enner Valencia bombası! Temaslar başladı Fenerbahçe'den ayrılmasının ardından Internacional'e transfer olan Enner Valencia, Süper Lig'e geri dönebilir. Süper Lig devi golcü futbolcu için harekete geçti.
10.01.2024 Beşiktaş
Altay'ın rakibi eski dost
Altay'ın rakibi eski dost Devre arasında Altay'dan ayrılıp Şanlıurfaspor'la sözleşme imzalayan eski gol kralı Marco Paixao ile bu kez Altay'ın rakibi olacak.
8.01.2024 1.Lig
Karşıyaka'da Emre Gemici, Kepezspor'a transfer oldu!
Karşıyaka'da Emre Gemici, Kepezspor'a transfer oldu! Adı eski takımı İskenderunspor'la da anılan 29 yaşındaki forvet Emre Gemici, 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta lider olan Antalya temsilcisinin yolunu tuttu.
31.12.2023 3.Lig
Mert Nobre, Fenerbahçe'den Beşiktaş'a transfer sürecini anlattı! '30 gün kaldım, telefonu kapattım'
Mert Nobre, Fenerbahçe'den Beşiktaş'a transfer sürecini anlattı! '30 gün kaldım, telefonu kapattım' Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın unutulmaz golcüsü Mert Nobre çarpıcı açıklamalarda bulundu. Alex de Souza'nın sarı-lacivertlilere gelişini anlatan Mert Nobre, Türkiye'de geçirdiği 20 yıla dair çarpıcı ifadeler kullandı.
18.12.2023 Fenerbahçe
Murat Sancak, Henry Onyekuru ve Younes Belhanda gerçeğini açıkladı! 'Soyunma odasında ağzıma geleni söyledim'
Murat Sancak, Henry Onyekuru ve Younes Belhanda gerçeğini açıkladı! 'Soyunma odasında ağzıma geleni söyledim' Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Başkan Sancak, Henry Onyekuru'nun sosyal medyada viral olan görüntüsü sonrası yaşananları ilk kez açıkladı. Younes Belhanda'nın Galatasaray maçında kenara gelmesinin kendi fikri olduğunu belirten Sancak çarpıcı ifadeler kullandı.
16.12.2023 Adana Demirspor
Vincent Aboubakar'dan Ricardo Quaresma itirafı! 'Cristiano Ronaldo kalmamı istedi'
Vincent Aboubakar'dan Ricardo Quaresma itirafı! 'Cristiano Ronaldo kalmamı istedi' Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan isimler arasında yer alan Vincent Aboubakar, Fransız basınına konuştu. Kamerunlu forvet kariyerine dair çarpıcı itiraflarda bulundu.
15.12.2023 Beşiktaş
Fenerbahçe'de Edin Dzeko'dan Beşiktaş derbisi cevabı!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko'dan Beşiktaş derbisi cevabı! Sivasspor'u 4-1 mağlup eden Fenerbahçe'de gecenin golcülerinden Edin Dzeko ve Fred açıklamalarda bulundu.
5.12.2023 Fenerbahçe
Bayern Münih'te Harry Kane kasırgası!
Bayern Münih'te Harry Kane kasırgası! Tottenham’daki Harry Kane fırtınası, Bayern Münih’te şiddetini artırarak kasırgaya dönüştü. ‘Bundan futbolcu olmaz’ denilerek altyapılardan gönderilen oyuncu azmiyle Avrupa’nın en büyük golcüsüne dönüştü, maç başına ikiye yakın bir skor katkısıyla Alman ekibini sürüklemeye başladı.
19.11.2023 Almanya Bundesliga
Galatasaray'ın gol makinesi Icardi Avrupa'nın zirvesinde! Ünlü yıldızları solladı
Galatasaray'ın gol makinesi Icardi Avrupa'nın zirvesinde! Ünlü yıldızları solladı Mauro Icardi bu sezon şu ana kadar attığı 15 golle Avrupa liglerinde en skorer isim oldu. Tüm kulvarlardaki toplam gol adedinde Galatasaraylı yıldızı geçen çıkmadı.
28.10.2023 Galatasaray
100 yılın unutulmazları
100 yılın unutulmazları Türk futbol tarihi, ulusal ve uluslararası alanda nice başarılarla dolu. Hakkı Yeten, Metin Oktay, Lefter, Can Bartu gibi efsanevi futbolcuların yanı sıra devrim gerçekleştiren teknik adamlar hem hayat hikayeleri hem de film gibi yaşamlarıyla maziye damgalarını vurdu.
26.10.2023 Skorer
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
21.10.2023 Diğer
Erden Timur'dan gündemi sarsacak iddia: Lale Orta VAR görüntüsünü Ali Koç'a gönderdi
Erden Timur'dan gündemi sarsacak iddia: Lale Orta VAR görüntüsünü Ali Koç'a gönderdi Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, gündeme dair büyük ses getirecek açıklamalarda bulundu. Birçok konu hakkında kendisine yöneltilen eleştirilere yanıt veren ve futbol dünyasını sarsacak iddialarda bulunan Timur, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç hakkında da konuştu. İşte detaylar...
18.10.2023 Galatasaray
Zaniolo, Joao Pedro, Redmond ve Gomez pişman oldu! Eski günlerini arıyorlar
Zaniolo, Joao Pedro, Redmond ve Gomez pişman oldu! Eski günlerini arıyorlar Süper Lig'de dört büyük takımın formasını giyen ve yurt dışına transfer olan yıldızlar umduklarını bulamadı.
17.10.2023 Süper Lig
Aytaç Kara Kasımpaşa'da ikinci baharını yaşıyor
Aytaç Kara Kasımpaşa'da ikinci baharını yaşıyor Lacivertli-beyazlı takımın deneyimli orta saha oyuncusu skora katkısıyla dikkat çekerken, gol kralı yarışında ikinci sırada yer aldı.
11.10.2023 Kasımpaşa
Çok özlemiştik sizleri
Çok özlemiştik sizleri Boluspor engelini galibiyetle geçen ve zirveye göz kırpan Göztepe’yi değerlendiren yazarlarımız, ‘‘Yarışmayı, kazanmayı seven ve isteyen bir takım olgusuyla tanışıyoruz giderek. Tohumlar birer birer patlıyor. Çiçekler açıyor sanki’’ dedi
11.10.2023 1.Lig
Altay'da Marco Paixao isyan etti: Kendimi aşağılanmış hissediyorum
Altay'da Marco Paixao isyan etti: Kendimi aşağılanmış hissediyorum 1. Lig ekiplerinden Altay forması giyen tecrübeli golcü Marco Paixao, isyan etti. Altay'da 4 kez gol kralı olan Paixao, sosyal medya hesabından çarpıcı ifadeler kullandı.
10.10.2023 1.Lig
Galatasaray'da Mauro Icardi'nin rönesansı! 'Müthiş bir seri'
Galatasaray'da Mauro Icardi'nin rönesansı! 'Müthiş bir seri' Galatasaray’ın süper starı, Inter formasıyla gol kralı olduğu 2017-18 sezonunun ardından, en skorer ikinci dönemini geçiriyor. Adeta “yeniden doğuş”u gerçekleştiren Arjantinli golcü, o dönemde 14 maçta 15 gole ulaşmıştı. Bu sezon ise aynı maç sayısında 12 oldu.
9.10.2023 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Gol Kralı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.