Gölge

Gölge

Son dakika Gölge haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Gölge gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Gölge haber sayfamızda...

Gölge

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 7.370 gölge haberi bulunmuştur.
90+3 Ege'de Futbol | Para şartları değiştirir, duyguları asla
90+3 Ege'de Futbol | Para şartları değiştirir, duyguları asla Trendyol 1. Lig’de küme düşmesi kesinleşen Altay’ı değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Siyah beyazlılar, üzerindeki ölü toprağını atmalı. Şehri yönetenler, atananlar, bu kentten para kazanan sanayiciler, iş adamları Altay için seferberlik ilan etmeli’’ dedi.
18.04.2024 1.Lig
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri Dünyanın en güzel duygularından bir tanesi de hiç şüphesiz anne ve baba olmak. Aileye yeni katılması beklenen üyenin yanında çiftleri isim heyecanı da sarar. Bebek isimleri ile ilgili uzun ve derin bir araştırma sürecine giren anne ve adayları çocuklarının isminin en güzel ve en anlamlı olmasını isterler. Hamilelik döneminde cinsiyetin belli olmasının ardından en çok üzerine düşülen konulardan bir tanesidir. Ömür boyu taşıyacakları ismin kulağa hoş gelmesini tercih eden aileler bebeklerinin isminin keşfedilmemiş, en zor ve nadir bulunan, değişik, duyulmamış, özel ve farklı olmasını isterler. Bunun dışında kız ve erkek bebeklerine verecekleri ismin unisex olmasını isteyen aileler de var. Ancak ismin güzelliği kadar anlamlarının da güzel olmasını önemserler. En güzel, duyulmamış, modern, değişik kız ve erkek bebekler için unisex isimler sözlüğü ve anlamları hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız “Bebek İsimleri 2024” içeriğimize bakabilirsiniz.
18.04.2024 Bebek
İran-İsrail savaşından kim karlı çıkar?
İran-İsrail savaşından kim karlı çıkar? Karşısında Filistinliler değil de İran olduğunda, Arap ülkeleri de dahil büyük bir destek aldığını gören Netanyahu’nun İran ile gerilimi daha da artırması için iyi gerekçeleri bulunuyor.
18.04.2024 Dünya
İstanbulspor: Temiz futbolun temelini atmaya davet ediyoruz!
İstanbulspor: Temiz futbolun temelini atmaya davet ediyoruz! Süper Lig ekiplerinden İstanbulspor, TFF seçimlerinin tarihine dair bir açıklama yaptı.
17.04.2024 İstanbulspor
AKM Çocuk Sanat Festivali 20- 23 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek
AKM Çocuk Sanat Festivali 20- 23 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın sanatla buluştuğu AKM Çocuk Sanat Festivali 20- 23 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek.
17.04.2024 Gündem
Paris Olimpiyatları'nın ateşi Yunanistan'daki antik Olimpia'dan yola çıktı
Paris Olimpiyatları'nın ateşi Yunanistan'daki antik Olimpia'dan yola çıktı Yakılan ateşle birlikte 26 Temmuz'daki açılış törenine kadar üç ay sürecek meşale turu da başladı.
17.04.2024 Dünya
Annesini iyileştiren zeytinin peşine düştü! 'İşi bilmiyor' diyenlere inat dünya 4'üncüsü oldu
Annesini iyileştiren zeytinin peşine düştü! 'İşi bilmiyor' diyenlere inat dünya 4'üncüsü oldu Annesinin hastalığı, çok genç yaşlarda zeytinyağının iyileştirici gücüyle tanışmasına sebep oldu. Hayat onu farklı noktalara sürüklese de 20 yıllık kurumsal hayatta çalıştıktan sonra sırrına hayran olduğu zeytin ağacıyla yolları kesişti. Ayvalık'ta bir zeytin bahçesi satın alarak işe başlayan Bahar Alan, "Dışarıdan geldi, işi bilmiyor" diyenlere inat zeytinyağı dünya kalite sıralamasında ilk 100 üretici arasına girdi, hatta 2 yıl üst üste dünya 4'üncüsü oldu.
15.04.2024 Yaşam
Geleneksel sahne kuruldu
Geleneksel sahne kuruldu Hilmi Zafer Şahin’in hazırladığı “Geleneksel Türk Tiyatrosu” Orta Asya’dan Anadolu’ya uzanan ve günümüze ulaşan Türk tiyatro sahnesine kapsamlı bir bakış. Kitap hem akademik bir kılavuz hem de tiyatroseverler için keyifli, öğretici bilgilere sahip
14.04.2024 Kültür Sanat
Konyaaltı Sahili'nde tatil yoğunluğu
Konyaaltı Sahili'nde tatil yoğunluğu Antalya'da güneşli havanın tadını çıkarmak isteyenler, soluğu Konyaaltı Sahili'nde aldı. 9 günlük bayram tatili için kente gelenler nedeniyle sahilde yoğunluk oluştu.
7.04.2024 Haberler
Konyaaltı Sahili'nde tatil yoğunluğu
Konyaaltı Sahili'nde tatil yoğunluğu Antalya'da güneşli havanın tadını çıkarmak isteyenler, soluğu Konyaaltı Sahili'nde aldı. 9 günlük bayram tatili için kente gelenler nedeniyle sahilde yoğunluk oluştu.
7.04.2024 Ekonomi
‘Yola yenilenerek devam edeceğiz’
‘Yola yenilenerek devam edeceğiz’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, TÜRGEV’in iftar programında yaptığı konuşmada “31 Mart sadece yeni bir dönüm noktası değil, aynı zamanda daha büyük zaferlerin müjdecisi olacaktır. Yolumuza yenilenmiş, tazelenmiş çok daha güçlenmiş şekilde devam edeceğiz” dedi.
6.04.2024 Gündem
Erdoğan'dan 29 kişinin hayatını kaybettiği yangın faciasıyla ilgili son dakika açıklaması! Ruhsatı veren kim?
Erdoğan'dan 29 kişinin hayatını kaybettiği yangın faciasıyla ilgili son dakika açıklaması! Ruhsatı veren kim? Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’da İbn Haldun Üniversitesi'nde TÜRGEV tarafından düzenlenen iftar programında konuştu. Erdoğan Beşiktaş'taki yangına dair, "Bu binaya inşaat ruhsatını, imar ruhsatını veren ve binanın en alt bodrum katlarını gazino haline getirmeye müsaade edenler kim?" ifadelerini kullandı.
5.04.2024 Gündem
Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım'dan Süper Kupa çıkışı! 'Formamıza hakarettir'
Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım'dan Süper Kupa çıkışı! 'Formamıza hakarettir' Fenerbahçe'nin 7 Nisan'da Şanlıurfa'da oynanacak Süper Kupa finaline çıkıp - çıkmayacağı tartışılırken eski başkan Aziz Yıldırım'dan konuyla ilgili açıklama geldi.
5.04.2024 Fenerbahçe
'Çalışanlarımız en önemli değerimiz'
'Çalışanlarımız en önemli değerimiz' Novartis Türkiye İnsan ve Organizasyon Direktörü Özlem Sökmen en güçlü yanlarının 'Çeşitlilik ve Kapsayıcılık' olduğunu söyledi, "Bu doğrultuda çalışanlarımızın ihtiyaçlarına odaklanarak, güncel trendleri de takip ederek yenilikçi İK uygulamaları geliştiriyor ve hayata geçiriyoruz" dedi
4.04.2024 Advertorial
‘Şehir eşkıyalarına nefes aldırmayız’
‘Şehir eşkıyalarına nefes aldırmayız’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin geleceğinde teröre yer olmadığını belirterek “Her kim şiddeti, kaosu, eşkiyalığı, vandallığı bir hak arama yolu olarak görürse karşısında devletimizin çelikten yumruğunu bulacaktır” dedi.
4.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şehir eşkıyalarına nefes aldırmayacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şehir eşkıyalarına nefes aldırmayacağız Cumhurbaşkanı Erdoğan, Emniyet, Jandarma ve Sahil Güvenlik mensupları ile iftar programında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Dağdaki eşkıyaya nasıl müsaade etmiyorsak, kendini devletten, hukuktan üstün gören şehir eşkıyalarına da nefes aldırmayacağız." ifadelerini kullandı.
3.04.2024 Gündem
‘31 Mart bir dönüm noktasıdır’
‘31 Mart bir dönüm noktasıdır’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi’nde kendisini bekleyen kalabalığa “Millet uyarısını ve takdirini sandık aracılığı ile yapar. Dik duracağız dikleşmeyeceğiz. 31 Mart bizim için bir bitiş değil bir dönüm noktasıdır. Durmak yok yola devam” diye konuştu. Sandık sonuçlarını masaya yatıracaklarını söyleyen Erdoğan, “Özeleştiri yapacağız” dedi.
1.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim açıklaması: Gerekli adımları mutlaka atacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim açıklaması: Gerekli adımları mutlaka atacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçim sonuçlarına ilişkin AK Parti Genel Merkezi’nde açıklamalarda bulundu. 31 Mart yerel seçim sonuçlarını değerlendiren Erdoğan, 'Milletin sandıkta verdiği mesajları en isabetli, en objektif şekilde akıl ve vicdan terazimizde tartarak gerekli adımları mutlaka atacağız' dedi.
31.03.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika yerel seçim açıklaması: Gerekli adımları mutlaka atacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika yerel seçim açıklaması: Gerekli adımları mutlaka atacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçim sonuçlarına ilişkin AK Parti Genel Merkezi’nde açıklamalarda bulundu. 31 Mart yerel seçim sonuçlarını değerlendiren Erdoğan, "Milletin sandıkta verdiği mesajları en isabetli, en objektif şekilde akıl ve vicdan terazimizde tartarak gerekli adımları mutlaka atacağız" dedi.
31.03.2024 Gündem
AK Parti'den seçim anketi açıklaması
AK Parti'den seçim anketi açıklaması AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, AR-GE ve Eğitim Başkanı Mustafa Şen, “Bugün ve özellikle bu saatlerde yayınlanan anketlerin hiçbir bilimsel geçerliliği ve güvenliği yoktur” dedi.
31.03.2024 Gündem
Depremzede çocuklar için 'Sıfır Atık' etkinliği! Gönüllerince eğlendiler
Depremzede çocuklar için 'Sıfır Atık' etkinliği! Gönüllerince eğlendiler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan tarafından yürütülen 'Sıfır Atık Hareketi' kapsamında BM Genel Kurulu'nda ilan edilen '30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü' 6 Şubat depremlerinden etkilenen illerde çeşitli etkinliklerle kutlandı.
29.03.2024 Gündem
CHP'li başkan adayının ses kaydı ortaya çıktı! 'Rakam böyle' sözlerine soruşturma
CHP'li başkan adayının ses kaydı ortaya çıktı! 'Rakam böyle' sözlerine soruşturma Seçimlere 2 gün kala CHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Gonca Köksal'a ait olduğu iddia edilen videolu bir ses kaydı ortaya çıktı.
29.03.2024 Gündem
Fenerbahçe'nin olağanüstü genel kurulu öncesi Aziz Yıldırım tepkisi: İşi yokuşa sürüyor!
Fenerbahçe'nin olağanüstü genel kurulu öncesi Aziz Yıldırım tepkisi: İşi yokuşa sürüyor! Fenerbahçe'de 2 Nisan tarihinde yapılacak olağanüstü genel kurul öncesi camianın önde gelen isimleri ligden çekilmeye yönelik önemli ifadeler kullandı. Milliyet'in usta kalemlerinden Ercan Güven, sarı-lacivertlilerin genel kurulunda alınabilecek kararları değerlendirirken Aziz Yıldırım'ın bu süreçte Ali Koç'a yeteri kadar destek vermediğini kaleme aldı.
29.03.2024 Fenerbahçe
“Kabullenince hayat güzelleşiyor”
“Kabullenince hayat güzelleşiyor” 20 yılı aşkın zamandır ekranlarımıza misafir olan, uzun yıllar Ana Haber Bülteni ve gece haberlerini sunan spiker Sonay Dikkaya, otizmli oğlunun daha iyi eğitim alması amacıyla 8 yıl önce gittiği ABD’den döndü. Dikkaya ile yaşadıklarını, oğluyla ilişkisinin dönüşümünü ve Türkiye özlemini konuştuk.
23.03.2024 Pazar

Benzer Haber Etiketleri

Gölge ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.