Göller

Göller

Son dakika göller haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan göller gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan göller haber sayfamızda...

Göller

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 25.584 göller haberi bulunmuştur.
Fenerbahçe'ye İrfan Can Kahveci piyangosu! Avrupa devleri peşinde
Fenerbahçe'ye İrfan Can Kahveci piyangosu! Avrupa devleri peşinde Fenerbahçe’de bu sezon birçok futbolcu vitrine çıkarken, bunların başında milli futbolcu geldi. Hem Konferans Ligi’nde hem de Süper Lig’de fırtına gibi esen İrfan Can Kahveci’nin Avrupa devlerinin transfer listesine girdiği öğrenildi.
25.04.2024 Fenerbahçe
Tolunay Kafkas: Fenerbahçe maçından sonra söylediklerim yanlış anlaşıldı
Tolunay Kafkas: Fenerbahçe maçından sonra söylediklerim yanlış anlaşıldı Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında Trabzonspor, sahasında ağırladığı Fatih Karagümrük'ü 3-2 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Tolunay Kafkas açıklamalarda bulundu.
24.04.2024 Karagümrükspor
Pedrinho: Güzel bir sonuç alacağımıza inanıyorum!
Pedrinho: Güzel bir sonuç alacağımıza inanıyorum! Ankaragücü'nün yıldızı Pedrinho, Beşiktaş maçından sonra konuştu.
23.04.2024 Ankaragücü
Stelios Kitsiou: Gol veya goller bulmalıydık!
Stelios Kitsiou: Gol veya goller bulmalıydık! Ankaragücü futbolcusu Stelios Kitsiou, Beşiktaş maçından sonra konuştu.
23.04.2024 Ankaragücü
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
23.04.2024 Süper Lig
Semih Kılıçsoy'a 3 Premier Lig devinden yakın takip!
Semih Kılıçsoy'a 3 Premier Lig devinden yakın takip! Beşiktaş'ta bu sezon gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerinde toplayan Semih Kılıçsoy için Premier Lig'in dev takımları yakın takipte bulunuyor. 18 yaşındaki forvet, attığı goller ve oynadığı futbolla adından sıkça söz ettirirken Avrupa kulüplerinin onun için kurguladıkları transfer planı da ortaya çıktı.
23.04.2024 Beşiktaş
Osman Şenher, Galatasaray'da kulis bilgisini açıkladı: Ailesinden öğrendim
Osman Şenher, Galatasaray'da kulis bilgisini açıkladı: Ailesinden öğrendim Galatasaray, Süper Lig'in 33'üncü haftasında Pendikspor'u 4-1 mağlup etti. Mücadeleye damga vuran isimler Icardi, Barış Alper Yılmaz ve Abdülkerim Bardakcı oldu. Spor yazarları mücadeleyi köşelerinde değerlendirdi.
22.04.2024 Galatasaray
Antalyaspor, Hatayspor karşısında geri döndü!
Antalyaspor, Hatayspor karşısında geri döndü! Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında Antalyaspor, Hatayspor'u 2-1 mağlup etti.
21.04.2024 Antalyaspor
Gaziantep FK, Kasımpaşa karşısında 2 golle galip!
Gaziantep FK, Kasımpaşa karşısında 2 golle galip! Gaziantep FK, Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında Kasımpaşa'yı 2-0 mağlup etti.
21.04.2024 Gaziantep FK
Galatasaray, Pendikspor engeline takılmadı! Süper Lig'de haftayı lider kapattı
Galatasaray, Pendikspor engeline takılmadı! Süper Lig'de haftayı lider kapattı Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında Galatasaray, Pendikspor engelini 4-1'lik skorla geçti.
22.04.2024 Galatasaray
Misli'den Günün Şampiyon Tercihleri
Misli'den Günün Şampiyon Tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
21.04.2024 Futbol
Abdullah Avcı: Uğurcan bu ülkenin en değerli kalecilerinden!
Abdullah Avcı: Uğurcan bu ülkenin en değerli kalecilerinden! Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Kayserispor maçından sonra konuştu.
20.04.2024 Trabzonspor
Samsunspor evinde 1 puanı 90+2'de kurtardı!
Samsunspor evinde 1 puanı 90+2'de kurtardı! Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında Samsunspor ile Adana Demirspor yenişemedi.
20.04.2024 Samsunspor
Trabzonspor, Avrupa aşkına! Kayserispor ateş hattında
Trabzonspor, Avrupa aşkına! Kayserispor ateş hattında Kayserispor, Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında Trabzonspor'a 2-1 mağlup oldu.
20.04.2024 Kayserispor
Stanimir Stoilov: Maç maç düşünmeye devam edeceğiz!
Stanimir Stoilov: Maç maç düşünmeye devam edeceğiz! Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, Giresunspor maçı sonrası konuştu.
20.04.2024 1.Lig
Göztepe, Giresunspor deplasmanında farklı kazandı!
Göztepe, Giresunspor deplasmanında farklı kazandı! Trendyol 1. Lig'in 31'inci haftasında Göztepe, Giresunspor deplasmanından 3-0 galip ayrıldı.
20.04.2024 1.Lig
Bandırmaspor, Tuzlaspor'la yenişemedi: 1-1
Bandırmaspor, Tuzlaspor'la yenişemedi: 1-1 Trendyol 1. Lig'de. 31. haftasında Bandırmaspor konuk ettiği Tuzlaspor ile 1-1 berabere kaldı.
20.04.2024 1.Lig
SON DAKİKA | Süper Lig'de küme düşen ilk takım İstanbulspor
SON DAKİKA | Süper Lig'de küme düşen ilk takım İstanbulspor İstanbulspor, Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında Fatih Karagümrük'ü konuk etti. Mücadelede rakibine 2-1 mağlup olan İstanbulspor'un küme düşmesi kesinleşti.
20.04.2024 İstanbulspor
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
20.04.2024 Futbol
Manisa FK, Altay deplasmanında 3 puanın sahibi!
Manisa FK, Altay deplasmanında 3 puanın sahibi! Trendyol 1. Lig'in 31'inci haftasında Manisa FK, Altay'ı deplasmanda 2-0'la geçti.
19.04.2024 1.Lig
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
19.04.2024 Futbol
İsmail Kartal: Sezonu şampiyonluklarla, kupalarla kapatacağız.
İsmail Kartal: Sezonu şampiyonluklarla, kupalarla kapatacağız. Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Olympiakos maçı öncesi konuştu.
18.04.2024 Konferans Ligi
Misli'den Günün Şampiyon Tercihleri
Misli'den Günün Şampiyon Tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
18.04.2024 Futbol
Fenerbahçe'de İsmail Kartal, Olympiakos maçı öncesi müjdeyi verdi! Eleştirilere yanıt
Fenerbahçe'de İsmail Kartal, Olympiakos maçı öncesi müjdeyi verdi! Eleştirilere yanıt Fenerbahçe'de Teknik Direktör İsmail Kartal, Konferans Ligi çeyrek final rövanşında oynayacakları Olympiakos maçı öncesi konuştu.
17.04.2024 Fenerbahçe
Burak Yılmaz: Gökhan ve Bilal, milli takımı hak ediyor
Burak Yılmaz: Gökhan ve Bilal, milli takımı hak ediyor Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz, Gökhan Sazdağı ve Bilal Bayazıt'ın milli takım hak ettiğini ifade etti.
17.04.2024 Kayserispor

Benzer Haber Etiketleri

Göller ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.