Gömlek

Gömlek

Son dakika gömlek haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan gömlek gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan gömlek haber sayfamızda...

Gömlek

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.141 gömlek haberi bulunmuştur.
‘Şöhret ateşten gömlek’
‘Şöhret ateşten gömlek’ Tuba Ünsal, sektörde tutunabilmesini Yılmaz Erdoğan’a borçlu olduğunu söyledi.
19.04.2024 Cadde
Garsonluk yaptığı lokantada kurdu, 2.3 trilyon $'a koştu
Garsonluk yaptığı lokantada kurdu, 2.3 trilyon $'a koştu Amerikalı çip devi Nvidia'nın piyasa değeri 2.3 trilyon doları aşarken CEO Jensen Huang'ın serveti 82 milyar dolara tırmandı. Hayatı bir dönem ıslahevinde geçen Tayvan doğumlu Jensen Huang Nvidia'yı bir ara garsonluk yaptığı restoranda yemek yerken kurmuş!
5.04.2024 Milliyet Executive
İlk üç ayın e-ihracat şampiyonu tekstil ürünleri ve mutfak eşyaları oldu
İlk üç ayın e-ihracat şampiyonu tekstil ürünleri ve mutfak eşyaları oldu Bir e-ticaret platformunun açıkladığı verilere göre 2024’ün ilk çeyreğinde Türk üreticiler en çok Suudi Arabistan, Azerbaycan ve Birleşik Arap Emirlikleri’ne satış yaptı. En çok ihracat gerçekleştiren iller İstanbul, Ankara ve İzmir’den sonra; Bursa, Adana, Gaziantep, Denizli ve Mersin oldu. Tekstil ve mutfak eşyaları ise, ihracatı en fazla yapılan ürün grupları olarak dikkat çekti.
4.04.2024 Ekonomi
Kol kola New York sokaklarını gezdiler! Yeni aşk yuvalarını arıyorlar
Kol kola New York sokaklarını gezdiler! Yeni aşk yuvalarını arıyorlar Eski aşkı Ben Affleck'le 20 yıl sonra yeniden bir araya gelen Jennifer Lopez, 16 Temmuz 2022 tarihinde nikâh masasına oturmuştu. Ünlü çift son olarak New York'ta görüntülendi. Yeni bir ev aradıkları ortaya çıkan çift, sokaklarda kol kola yürüdü.
2.04.2024 Cadde
19 yaşındaki gençten 3 gündür haber alınamıyor
19 yaşındaki gençten 3 gündür haber alınamıyor Bursa'nın Osmangazi ilçesinde 19 yaşındaki İsmail Tamer isimli gençten 3 gündür haber alınamıyor. Tamer'in son olarak Suriye uyruklu bir gençle gezerken görüldüğü o günden sonra gezdiği gence de ulaşılamadığı bildirildi.
29.03.2024 Gündem
Turgut Altınok'tan 600 daire iddialarına yanıt!
Turgut Altınok'tan 600 daire iddialarına yanıt! Antalya'da 600 konutunun bulunduğuna ilişkin iddiaları yalanlayan AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok açıklamalarda bulundu.
26.03.2024 Gündem
E-ticaret platformu duyurdu: Şubatta en çok satış Azerbaycan ve Suudi Arabistan’a oldu
E-ticaret platformu duyurdu: Şubatta en çok satış Azerbaycan ve Suudi Arabistan’a oldu Türk üreticilerin bir e-ticaret platformu üzerinden şubat ayında en çok Azerbaycan ve Suudi Arabistan’a satış yaptığı açıklandı. Şubatta en çok e-ihracat yapan şehirlerse İstanbul, Bursa, İzmir, Ankara, Adana, Gaziantep, Denizli, Aydın, Mersin ve Antalya oldu.
15.03.2024 Ekonomi
Sıla: Başınıza nerede, ne zaman, ne geleceği hiç belli olmuyor!
Sıla: Başınıza nerede, ne zaman, ne geleceği hiç belli olmuyor! Sıla Gençoğlu, sahne kostümlerini Kansersiz Yaşam Derneği’ne bağışladı. Kostümleri düzenlenen özel davette sergilenen Sıla, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Yaptığı bağışla ve gelecek projeleriyle ilgili konuşan Sıla, hangi duygularla şarkı yazdığı sorusu üzerine dikkat çeken bir yanıt verdi.
8.03.2024 Cadde
‘Bana sırtın sağlam rahat ol dediler’
‘Bana sırtın sağlam rahat ol dediler’ AGOS Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink’i 19 Ocak 2007’de katleden Ogün Samast’ın tahliye edilmesinin ardından, “FETÖ adına suç işlemek” suçundan 10 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davada dün hakim karşısına çıktı. Duruşmaya beyaz gömlek ve siyah ceketle gelen Samast, ifadesini verirken ceketinin düğmesini ilikledi.
7.03.2024 Gündem
Mehmet Dinçerler avukatı ve eşiyle görüntülendi! 'Bizi çekiyorlar'
Mehmet Dinçerler avukatı ve eşiyle görüntülendi! 'Bizi çekiyorlar' Mehmet Dinçerler, önceki gece Bebek'te avukatı ve eşiyle birlikte görüntülendi. Avukat Dilara Recepoğlu , "Mehmet! Bizi çekiyorlar" diyerek arkadan yürüdü.
4.03.2024 Cadde
MHP'li Yönter: Türkiye'ye örtülü bir ekonomik operasyon yapılıyor
MHP'li Yönter: Türkiye'ye örtülü bir ekonomik operasyon yapılıyor MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, "CHP'de Özgür Bey'e genel başkanlık 10 gömlek fazla geldi. CHP, 31 Mart'ta milletin şamarını yiyecek." dedi. Yönter, fahiş fiyat artışlarıyla ilgili de dikkat çeken mesajlar verdi.
1.03.2024 Haberler
MHP'li Yönter: Türkiye'ye örtülü bir ekonomik operasyon yapılıyor
MHP'li Yönter: Türkiye'ye örtülü bir ekonomik operasyon yapılıyor MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, "CHP'de Özgür Bey'e genel başkanlık 10 gömlek fazla geldi. CHP, 31 Mart'ta milletin şamarını yiyecek." dedi. Yönter, fahiş fiyat artışlarıyla ilgili de dikkat çeken mesajlar verdi.
1.03.2024 Gündem
Kış ayında çamaşırları 1 saate kurutuyor! Hızlı çamaşır kurutma taktiği
Kış ayında çamaşırları 1 saate kurutuyor! Hızlı çamaşır kurutma taktiği Kış aylarında çamaşırları hızlı bir şekilde kurutma, soğuk hava ve düşük nem seviyeleri nedeniyle genellikle zorlu bir görev olabilir. Ancak, bazı etkili teknikler ve taktiklerle, çamaşırlarınızı kısa sürede kurutmanız mümkündür. İşte hızlı çamaşır kurutma için kullanabileceğiniz bazı yöntemler ve ipuçları…
23.02.2024 Püf Noktası
Aslıhan Doğan tüylü terlikleriyle dikkat çekti!
Aslıhan Doğan tüylü terlikleriyle dikkat çekti! Eski milli futbolcu Arda Turan ile Mart 2018'de dünyaevine giren iki çocuk annesi sosyetik güzel Aslıhan Doğan, gelinlik koleksiyonu tanıtım etkinliğine tüylü terlikleriyle katıldı.
22.02.2024 Cadde
Sahte polis böyle yakalandı! Evinden çıkanlar ise şoke etti
Sahte polis böyle yakalandı! Evinden çıkanlar ise şoke etti Esenyurt'ta sahte polis asayiş uygulamasında yakayı ele verdi. Şahsın evinde yapılan aramada ortaya çıkanlar şoke etti. İşte detaylar...
14.02.2024 Gündem
Ünlü oyuncu 'Penguen' karakteri için bambaşka biri oldu!
Ünlü oyuncu 'Penguen' karakteri için bambaşka biri oldu! İrlandalı oyuncu Colin Farrell, dijital platform mini dizisi 'The Penguin'in (Penguen) New York'ta gerçekleşen çekimlerinde görüntülendi. 47 yaşındaki aktör, yaralı yüzü, smokin ve uzun paltosu içinde ünlü çizgi roman karakterine büründü.
8.02.2024 Cadde
Kovulunca gözü döndü, tezgahın üzerinden uçarak atladı! 'Eşyalarımı verin'
Kovulunca gözü döndü, tezgahın üzerinden uçarak atladı! 'Eşyalarımı verin' İşine son verilince öfke patlaması yaşadı, yöneticileriyle amansız bir kavgaya tutuştu. Genç kadının, tezgahtan adeta uçarak saldırdığı kavganın görüntüleri sosyal medyada hızla yayılarak viral oldu.
18.01.2024 Dünya
'Pes' dedirten olay! 6 seferde geçemediği sınavın kopyası için 15 bin liraya anlaştı
'Pes' dedirten olay! 6 seferde geçemediği sınavın kopyası için 15 bin liraya anlaştı Kütahya’da, girdiği ehliyet yazılı sınavında kulağında ses cihazı ve gömleğine yerleştirilmiş ucu düğme şeklindeki kamerayla yakalanan Bekir K. (55) ile üzerine düzeneği yerleştiren Fecri K. (35), ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Bekir K., daha önce 6 kez girdiği sınavı geçemediği için 15 bin liraya aynı suçtan 7 kaydı bulunan Fecri K. ile anlaştığını itiraf etti.
13.01.2024 Gündem
Beşiktaş'ta Giovanni van Bronckhorst ateşten gömlek giydi! Afrika Uluslar Kupası sorunu
Beşiktaş'ta Giovanni van Bronckhorst ateşten gömlek giydi! Afrika Uluslar Kupası sorunu Beşiktaş’la anlaşan Hollandalı teknik adam cesaret göstererek adeta ateşten gömlek giydi. Şampiyonluk yarışından koparken, Konferans Ligi macerasını noktalayan Kartal’ın önünde sadece kupa hedefi kaldı. Takımdaki kalite sorunu, Afrika Kupası ve kadro dışı oyuncuların durumu da Van Bronckhorst’u bir hayli zorlayacak.
5.01.2024 Beşiktaş
Damat Bohçası Listesi 2024 - Erkek Nişan Bohçası İçerisinde Neler Bulunur?
Damat Bohçası Listesi 2024 - Erkek Nişan Bohçası İçerisinde Neler Bulunur? Kız isteme merasiminin sona ermesi ile beraber bambaşka bir heyecan ve telaş başlar. Özellikle erkek tarafının kız bohçasını hazırlaması ile beraber, daha sonra bu durum kız tarafına geçer. Böylece damat bohçası hazırlanmaya başlar. Peki, damat bohçası listesi 2024 - Erkek nişan bohçası içerisinde neler bulunur? İşte bu konu hakkında bilinmesi gerekenler.
1.01.2024 İlişkiler
'Yaşayan En Seksi Erkek' seçilmişti! Sokakta pijamayla görüntülendi
'Yaşayan En Seksi Erkek' seçilmişti! Sokakta pijamayla görüntülendi 1970'li yıllarda ülkemizde de gösterilen 'Zengin ve Yoksul' adlı dizide canlandırdığı Tom Jordache karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Nick Nolte, genç yaşta başlayan kötü alışkanlıkları nedeniyle zor günler geçirmişti. Önceki gün Malibu sokaklarında pijamasıyla görüntülenen Hollywood yıldızının son hali, sevenlerini üzdü.
23.12.2023 Cadde
Berdan Mardini gül desenli takımıyla sosyal medyada gündem oldu!
Berdan Mardini gül desenli takımıyla sosyal medyada gündem oldu! Son dönemde özel hayatı ve farklı giyim tarzıyla dikkat çeken ünlü türkücü Berdan Mardini ticarete atılmış ve köyüne fabrika kurmuştu. Gül suyu ve yağıyla kozmetik işine giren Mardini gül desenli takımıyla poz verdi. Ünlü isimden gelen eleştirilere yanıt gecikmedi.
19.12.2023 Cadde
Aylin Coşkun: Aleyna Tilki'nin psikoloğa gitmesi gerekiyor!
Aylin Coşkun: Aleyna Tilki'nin psikoloğa gitmesi gerekiyor! 'Sinsirella', 'Don Kişot' ve 'Yok Artık' gibi parçalarla bilinen Aylin Coşkun, önceki gün Nişantaşı'ndaydı. Ünlü şarkıcı, genç meslektaşı Aleyna Tilki'nin "Sahnelerim engelleniyor" sözleriyle ilgili çok konuşulacak açıklamalar yaptı.
14.12.2023 Cadde
Google’da 2023’ün merak edilenleri
Google’da 2023’ün merak edilenleri Google bu yıl da 2023’ün öne çıkan aramalarını yayınladı. Bu yıl hem Türkiye’de hem dünyada açıklanan 2023 arama trendlerine ek olarak Google Arama’nın 25. yılı dolayısıyla dünya çapında 25 yıla yayılan popüler arama trendleri paylaşıldı.
12.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gömlek ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.