Google Earth

Google Earth

Son dakika Google Earth haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Google Earth gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Google Earth haber sayfamızda...

Google Earth

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 305 google earth haberi bulunmuştur.
Haritada var, gerçekte yok! Tüm sonuçlar 0'ı gösteriyor: Ankara da listede!
Haritada var, gerçekte yok! Tüm sonuçlar 0'ı gösteriyor: Ankara da listede! Dünya haritasını tam anlamıyla bildiğinizi sanıyorsanız yanılıyor olabilirsiniz. Adına 'Null Adası' denilen gizemli yer kafaları karıştırmış durumda. Hatta haritada var olup gerçekte olmayan bu noktadan bir tane de Ankara da bulunuyor!
5.03.2024 Yaşam
Fay haritasında ‘güncelleme’! İstanbul ve çevresinde değişiklik yok
Fay haritasında ‘güncelleme’! İstanbul ve çevresinde değişiklik yok MTA’nın güncellenmiş haritasında, Kahramanmaraş depreminin yarattığı yüzey kırıklarına da yer verildi. Haritaya göre, İstanbul ve çevresindeki fay hatlarında bir değişiklik yok.
7.10.2023 Gündem
Avukat dedektif gibi iz sürdü! Google Earth müteahhidin savunmalarını çürüttü
Avukat dedektif gibi iz sürdü! Google Earth müteahhidin savunmalarını çürüttü Adana’da depremde yıkılarak 82 kişinin ölümüne neden olan apartmanın karot örneklerinde beton yerine taş çıkarken müteahhidin, “C blok inşaatını 4. kattayken devraldım” iddiasını da avukat dedektif gibi iz sürerek çürüttü. Avukat Nazan Akça Subaşı, 2000 yılındaki Google Earth görüntülerinde apartmanın C blok inşaatına başlanmadığını buldu.
31.08.2023 Gündem
Uydu fotoğrafı ile arsa satışında 'kapora' dolandırıcılığı
Uydu fotoğrafı ile arsa satışında 'kapora' dolandırıcılığı Trabzon'da, e-Ticaret sitesinde 1 milyon 200 bin TL'ye satılan araziyi almak isteyip, uydu fotoğraflarına inanarak kapora verdikten sonra 3 bin TL'si dolandırılan Yılmaz Çan (43), Bu dolandırıcılar, en kıymetli lokasyonları belirleyip, 'Google Earth' üzerinden arazinin resimlerini ekleyerek inandırıcılığını had safhaya çıkarıyor; inanmamak elde değil dedi.
5.01.2023 Haberler
Son dönemde şikayetler artıyor! Uydu fotoğrafı ile amacına ulaştı... 'İnanmamak elde değil'
Son dönemde şikayetler artıyor! Uydu fotoğrafı ile amacına ulaştı... 'İnanmamak elde değil' Trabzon'da, e-Ticaret sitesinde 1 milyon 200 bin TL'ye satılan araziyi almak isteyip, uydu fotoğraflarına inanarak kapora veren vatandaş büyük bir şok yaşadı.
5.01.2023 Gündem
ABD sır gibi sakladığı hayalet nükleer bombardıman uçağı B-21 Raider'ı tanıttı
ABD sır gibi sakladığı hayalet nükleer bombardıman uçağı B-21 Raider'ı tanıttı Nükleer bomba taşıyabilen dünyanın ilk altıncı nesil savaş uçağının yalnızca bir tanesi, 785 milyon dolar değerinde. Pentagon, B-21 Raider'ın en gelişmiş hava savunma sistemleri tarafından bile tespit edilmesinin zor olduğunu söylüyor.
3.12.2022 Dünya
Kan dondurdu! Pedofilinin 'dehşet' evi: Adeta kiralık 'cehennem...'
Kan dondurdu! Pedofilinin 'dehşet' evi: Adeta kiralık 'cehennem...' Sevgililer Günü'nde ortadan kayboldu, son görüntüsü güvenlik kamerası kayıtlarıydı. Polis kayıp kızı ararken, erkek kardeşi intihar etti. Üç buçuk yıl sonra, Pazartesi günü gelen telefon ise, şok etkisi yarattı.
13.10.2022 Dünya
İzmir’in flamingoları uzaydan görülüyor
İzmir’in flamingoları uzaydan görülüyor İzmir Gediz Deltası’ndaki flamingo sürüleri, Google Earth üzerinden elde edilen uydu görüntülerine yansıdı.
21.06.2022 Ege
Dijital Arkeoloji
Dijital Arkeoloji Tuğberk Elseven x...
23.05.2022 Arkeoloji
Türk gezgine ülkedeki tüm kapılar açıldı... Aldığı mektupla ücretsiz seyahat etti
Türk gezgine ülkedeki tüm kapılar açıldı... Aldığı mektupla ücretsiz seyahat etti 6 yıl önce televizyonda izlediği İtalya’nın Arona şehrinden etkilenerek, yollara düşen ve onlarca ülke gezen Emre Ünlü, bir beyaz yakalı ve solo gezgin olarak seyahat tutkusunu ve planlarını anlattı.
8.04.2022 Tatil
‘Hayalet’ Google Earth’e yakalandı!
‘Hayalet’ Google Earth’e yakalandı! Radara yakalanmadığı için “hayalet uçak” olarak anılan ABD Hava Kuvvetleri’ne ait bir B-2 bombardıman uçağı, Missouri eyaletinde bir çiftlik üzerinde uçarken “Google Earth” uygulamasının uydu görüntüsüne takılması, sosyal medyada alay konusu oldu.
25.12.2021 Dünya
İstanbul’da böylesi ilk kez oldu! Beklenen açıklama yapıldı
İstanbul’da böylesi ilk kez oldu! Beklenen açıklama yapıldı Zeytinburnu Kazlıçeşme’de bir yıldır devam eden mozaik kazılarında, ilk defa sandık mezar, lahit ve değerli eşyalar ve yapı temelleri ortaya çıkarıldı. Öte yandan İstanbul Arkeoloji Müzesi Müdürü Rahmi Asal ve Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy ortaya çıkarılan yeni arkeolojik yapılarla ilgili açıklama yaptı.
6.10.2021 Gündem
Google Earth ile görüldü! Buza oyulmuş kapıyı buldu
Google Earth ile görüldü! Buza oyulmuş kapıyı buldu Google Maps ve Earth gibi hizmetler ile pek çok gizem çözülüyor. Tuhaf olaylara da sahne olan bu uygulamalarda yeni bir gizem ortaya çıktı. Söylenene göre Google Earth üzerinden Antarktika’daki buzullarda yer alan bir ‘kapı’ askeri üs olabilir. İnternet kullanıcıları arasında tartışmaya yol açan görüntüler ve bölge hakkında gizem halen çözülebilmiş değil.
6.10.2021 Teknoloji
11 Eylül görüntüleri Google Earth’te ortaya çıktı!
11 Eylül görüntüleri Google Earth’te ortaya çıktı! Günler önce yıl dönümü kutlanan 11 Eylül 2001 saldırılarının ardından Google Earth üzerinden o dönemki görüntüleri ortaya çıktı. Felaket gününe ait fotoğraflarda, New York'ta yerle bir edilmiş Dünya Ticaret Merkezi'nin çevresinde, şehrin dört bir yanından büyük bir bulutun altında olduğu net bir şekilde görülüyor.
16.09.2021 Teknoloji
Google Earth'te korkuya düşüren görüntü! Kısa sürede yayıldı...
Google Earth'te korkuya düşüren görüntü! Kısa sürede yayıldı... Google Earth üzerinden çok ilginç görüntüler ortaya çıkabiliyor. Onlardan biri yakın bir zaman önce TikTok üzerinden yayıldı. Katil palyaçoyu gördüğünü söyleyenler korku içinde bölgeyi haritadan bulup yakınlaştırıyor.
19.08.2021 Teknoloji
‘Kentsel değil iklimsel dönüşüm şart’ uyarısı
‘Kentsel değil iklimsel dönüşüm şart’ uyarısı Kastamonu, Bartın ve Sinop’u adeta savaş alanına çeviren sel felaketinin bilançosu gittikçe ağırlaşırken, uzmanlar yıllar içerisinde insan eliyle yapılan yapılaşma hatalarının düzeltilmediği takdirde daha ağır felaketlerin kapıda olduğu uyarısında bulunuyorlar.
15.08.2021 Gündem
Marmara’ya Karadeniz’den organik karbon yağıyor
Marmara’ya Karadeniz’den organik karbon yağıyor Müsilaj (deniz salyası) kâbusu sürerken İTÜ Çevre Mühendisliği Bölümü’nden Prof. Dr. İzzet Öztürk ile araştırma görevlisi Büşra Çiçekalan, Marmara’ Denizi’ndeki kirlilikte Tuna Nehri’nin payını araştırdı. Öztürk ve Çiçekalan’ın araştırmasına göre, Tuna Nehri’nden Karadeniz’e buradan da İstanbul Boğazı üst akımıyla Marmara Denizi’ne ulaşan uluslararası kirlilik, İstanbul’un kentsel kirlilik yükünün 10 katı.
14.06.2021 Gündem
Online hobiler edinin
Online hobiler edinin Tam kapanmada evde internet üzerinden yapılacak hobiler önem kazandı. Aslında bu konuda bir hayli deneyimliyiz. Online kurslar, eğitimler, spor, yemek, sanal seyahat, film ve dizi, sesli kitaplar ve daha fazlası... Bir kere daha hatırlayalım
2.05.2021 Ekonomi
Google Earth ile ortaya çıktı: Aral Gölü'nün 36 yıl içindeki değişimi
Google Earth ile ortaya çıktı: Aral Gölü'nün 36 yıl içindeki değişimi Google Earth sunduğu yeni özellik ile ses getirmişti. Yeni özellikte 1984 yılından bu yana kaydedilen uydu görüntülerini günümüze kadar görülebiliyor. Burada iklim değişiklikleri de görülebiliyor. İşte Aral Gölü'nün yıllar içindeki değişimi...
18.04.2021 Teknoloji
Zamanda yolculuk yaptıran  'Google Earth' özelliği
Zamanda yolculuk yaptıran 'Google Earth' özelliği Google Earth yıllarca topladığı uydu görüntüleri sayesinde önemli bir kitleye seslenmeye başladı. Uygulama yeni alacağı güncelleme ile artık dünyadaki tüm uydulardan çekilen fotoğrafların görüntüsünü yansıtacak ve kullanıcıların zamanda yolculuk yapmasına olanak tanıyacak.
18.04.2021 Teknoloji
Google'ın telefonu portala çeviren yeni uygulaması kullanımda
Google'ın telefonu portala çeviren yeni uygulaması kullanımda Google kamera tarafında yeni uygulamalar geliştirmeye devam ediyor. Yeni duyurulan uygulama ise Android telefonları portal açma aracına dönüştürüyor. Artırılmış Gerçeklik(AR) tabanlı olan uygulama, kameranızı kullanarak farklı yerlere ulaşmanızı sağlıyor. Google Floom adı verilen uygulama farklı görünüyor.
8.04.2021 Teknoloji
Doğadan şaşırtan  sanat eserleri
Doğadan şaşırtan sanat eserleri Fil, deve, insan siluetine benzeyen kayalar, denizatı, ay, kalp şeklinde adalar, gözbebeğini andıran göller... Dünyaya yukarıdan bakınca ya da yeryüzünü keşfettikçe doğanın sunduğu sanat eserlerini daha net görmek mümkün. Türkiye ise bu konuda tam bir cennet
6.09.2020 Gündem
Scott C. Waring'den şaşkınlık yaratan iddia! 'Yer altına açılan gizli bir kapı var'
Scott C. Waring'den şaşkınlık yaratan iddia! 'Yer altına açılan gizli bir kapı var' Ortaya attığı komplo teorileriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Scott C. Waring'den bir iddia daha geldi. Waring, yer altına açılan gizli bir dünyanın kapısını bulduğunu söylüyor.
26.05.2020 Dünya
Tekirdağ'dan Uludağ'ın karlı zirvelerini görüntüledi
Tekirdağ'dan Uludağ'ın karlı zirvelerini görüntüledi Tekirdağ'da yaşayan İlker Uskan, corona virüs tedbirleri kapsamındaki sokağa çıkma yasağında, oturduğu evin çatısından, 180 kilometre uzaklıktaki Bursa Uludağ'daki karlı zirveyi görüntülediğini söyledi. Uskan, "Google Earth açarak Tekirdağ ile Bursa arasına bir çizgi çektim. Bizim sahilde bulunan eski iskelenin ucunu referans noktası olarak orayı ayarladım. Karşıda görüntülemiş olduğum dağın kesinlikle Uludağ olduğunu teyit etmiş oldum" dedi.
27.04.2020 Gündem
22 yıl önce kaybolan adamın cesedi Google Earth sayesinde bulundu
22 yıl önce kaybolan adamın cesedi Google Earth sayesinde bulundu Ayrıntılı uydu görüntüleri sağlanan Google Earth'te Florida'daki bir bölgeyi araştıran kasaba sakini, gölün içinde bir detayı fark etti.
13.09.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Google Earth ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.