Gördes

Gördes

Son dakika gördes haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan gördes gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan gördes haber sayfamızda...

Gördes

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 564 gördes haberi bulunmuştur.
Bu mahallenin genci yaşlısı bayram şekeri topluyor
Bu mahallenin genci yaşlısı bayram şekeri topluyor Manisa'nın Gördes ilçesine bağlı Kuşluk Mahallesi’nde genç-yaşlı demeden vatandaşlar bayram şekeri toplama geleneğini yaşatıyor.
10.04.2024 Haberler
Manisa'da seçim sonuçları belli oldu! CHP’li Ferdi Zeyrek yarışı 1. tamamladı
Manisa'da seçim sonuçları belli oldu! CHP’li Ferdi Zeyrek yarışı 1. tamamladı Manisa'da, 1 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde resmi olmayan sonculara göre Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Ferdi Zeyrek oldu. 14 ilçede CHP, 2 ilçede AK Parti, 1 ilçede ise Yeniden Refah Partisi seçimi önde tamamladı.
1.04.2024 Gündem
2024 GÖRDES SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Manisa Gördes Seçim Sonuçları ve Oy Oranları
2024 GÖRDES SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Manisa Gördes Seçim Sonuçları ve Oy Oranları Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘Manisa Gördes Yerel Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından Gördes ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘Manisa Gördes Seçim Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…
31.03.2024 Bilgi Rehberi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'ta onu da 'özgür'leştireceğiz!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'ta onu da 'özgür'leştireceğiz! Manisa Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen mitinginde CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Hiç merak etmesin, kendini boşuna paralamasın, boynuna vurulan prangalardan kurtulacağı gün çok yakındır. Manisa'nın da desteğiyle 31 Mart'ta onu da 'özgür'leştirerek maruz kaldığı eziyetten kurtaracağız' dedi.
27.02.2024 Haberler
Erdoğan, Özgür Özel'in memleketinden seslendi: 31 Mart'ta onu da 'özgür'leştireceğiz!
Erdoğan, Özgür Özel'in memleketinden seslendi: 31 Mart'ta onu da 'özgür'leştireceğiz! Manisa Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen mitinginde CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Hiç merak etmesin, kendini boşuna paralamasın, boynuna vurulan prangalardan kurtulacağı gün çok yakındır. Manisa'nın da desteğiyle 31 Mart'ta onu da 'özgür'leştirerek maruz kaldığı eziyetten kurtaracağız' dedi.
27.02.2024 Gündem
MHP lideri Bahçeli'den taksici katiliyle ilgili 'vatandaşlıktan çıkarılsın' önerisi
MHP lideri Bahçeli'den taksici katiliyle ilgili 'vatandaşlıktan çıkarılsın' önerisi Manisa mitinginde konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, geçtiğimiz gün İzmir'de öldürülen taksicinin katiliyle ilgili bir öneride bulundu.
4.02.2024 Gündem
21 yılda 92 milyar liralık yatırım
21 yılda 92 milyar liralık yatırım Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Manisa’da bir dizi incelemelerde bulundu.
6.01.2024 Ege
“Ankara-İzmir hızlı tren projesi 2026 yılında tamamlanacak”
“Ankara-İzmir hızlı tren projesi 2026 yılında tamamlanacak” Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Manisa’da yapımına yeniden başlanan Gördes-Akhisar karayolunda incelemelerde bulundu.
5.01.2024 Ekonomi
Aşk Şiirleri 2024: Sevgilinize, Eşinize Gönderebileceğiniz Duygusal, Romantik, Anlamlı, Manalı Ünlü Şairlerin En Güzel Aşk Şiirleri
Aşk Şiirleri 2024: Sevgilinize, Eşinize Gönderebileceğiniz Duygusal, Romantik, Anlamlı, Manalı Ünlü Şairlerin En Güzel Aşk Şiirleri Duyguları ifade etmenin en güzel yöntemlerinden birisi de hiç şüphesiz sözler ve şiirlerdir. Karışındaki kişiye hislerini aktarırken zorlanan kişilerin aklına ilk olarak şiirler gelir. Sevgiliye, eşe cümleleri bir araya getirip söylemediği şeyleri aşk şiirleri ile aktarmak isteyen kişiler için birbirinden güzel şiirler ve sözler vardır. Uzun, kısa, anlamlı, etkileyici sözleri içerin ile ünlü şairlerin çok güzel şiirleri bulunur. Özellikle Türk edebiyatının en popüler ve en iyi isimleri arasında Nazım Hikmet, Cemal Süreya, Özdemir Asaf ve Can Yücel gibi isimler bulunur. 2024 Sevgiliye en güzel, kısa, en iyi, uzun, ünlü şairlerin anlamlı aşk şiirleri için içeriğimize göz atabilirsiniz.
2.01.2024 Bilgi Rehberi
Aşk Şiirleri 2024: Sevgilinize, Eşinize Gönderebileceğiniz Romantik, Anlamlı, Manalı En Güzel Aşk Şiirleri
Aşk Şiirleri 2024: Sevgilinize, Eşinize Gönderebileceğiniz Romantik, Anlamlı, Manalı En Güzel Aşk Şiirleri Duyguları ifade etmenin en güzel yöntemlerinden birisi de hiç şüphesiz sözler ve şiirlerdir. Karışındaki kişiye hislerini aktarırken zorlanan kişilerin aklına ilk olarak şiirler gelir. Sevgiliye, eşe cümleleri bir araya getirip söylemediği şeyleri aşk şiirleri ile aktarmak isteyen kişiler için birbirinden güzel şiirler ve sözler vardır. Uzun, kısa, anlamlı, etkileyici sözleri içerin ile ünlü şairlerin çok güzel şiirleri bulunur. Özellikle Türk edebiyatının en popüler ve en iyi isimleri arasında Nazım Hikmet, Cemal Süreya, Özdemir Asaf ve Can Yücel gibi isimler bulunur. 2024 Sevgiliye en güzel, kısa, en iyi, uzun, ünlü şairlerin anlamlı aşk şiirleri için içeriğimize göz atabilirsiniz.
1.01.2024 Bilgi Rehberi
CHP'de yerel seçim hazırlığı! İşte belirlenen 125 adayın tam listesi...
CHP'de yerel seçim hazırlığı! İşte belirlenen 125 adayın tam listesi... CHP'de adaylar netleşmeye devam ediyor. Aday gösterilen 125 isim daha belli oldu.
21.12.2023 Gündem
Tesadüfen kendine ulaşan mektubu okudu: Şaşkınlık içerisindeydim
Tesadüfen kendine ulaşan mektubu okudu: Şaşkınlık içerisindeydim İzmir’den balona bağlanan mektuplardan bir tanesi, 110 kilometre uzaklıktaki Manisa’nın Gördes ilçesinde çiftçilikle uğraşan Mehmet Yavuz’a tesadüfen ulaştı, duygu dolu anlar yaşandı.
15.11.2023 Gündem
Şifa şehri Manisa
Şifa şehri Manisa Manisa’nın, Yunanistan’ın Teselya Bölgesi’ndeki Pelion Dağı civarından göç eden Magnetler tarafından kurulduğu tahmin edilmektedir. Bölge; M.Ö. 546 yılından M.Ö. 334 yılına kadar Pers egemenliğinde kalmıştır.
29.10.2023 Gündem
Uzman isim 'Tehlikenin başlangıcı' dedi, İzmir'i uyardı!
Uzman isim 'Tehlikenin başlangıcı' dedi, İzmir'i uyardı! İzmir'in su ihtiyacı son 14 yılın en düşük seviyesini gördü. Dokuz Eylül Üniversitesi'nden Prof. Dr. Doğan Yaşar önemli uyarılarda bulundu.
19.10.2023 Gündem
64 kişinin yakalandığı uyuşturucu operasyonu! F serisi 1 dolar da ele geçirildi
64 kişinin yakalandığı uyuşturucu operasyonu! F serisi 1 dolar da ele geçirildi Manisa’da, jandarmanın 17 ilçede 57 adrese düzenlediği eş zamanlı operasyonlarda 64 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden 10'unun tutuklandığı operasyonda, 1 adet F serisi 1 Amerikan doları da ele geçirildi.
11.10.2023 Gündem
Manisa'da katliam gibi kaza! 2 kişi öldü 3 kişi yaralandı
Manisa'da katliam gibi kaza! 2 kişi öldü 3 kişi yaralandı Manisa’nın Akhisar ilçesinde otomobil karşıdan gelen hafif ticari araçla çarpıştı. Kazada 1'i kadın 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.
11.10.2023 Gündem
Manisa'da dehşet! Anneden sonra kızı da öldü
Manisa'da dehşet! Anneden sonra kızı da öldü Manisa'da sokakta Veysel Mızrak’ın tabancayla vurarak öldürdüğü Meliha Uludağ’ın ardından kızı Cansu Dönmez ağır yaralanmıştı. Genç kızın hayatını kaybettiği bildirildi.
3.09.2023 Gündem
Sokak ortasında vahşet! Annesi öldürüldü, Cansu yoğun bakımda
Sokak ortasında vahşet! Annesi öldürüldü, Cansu yoğun bakımda Manisa'nın Akhisar ilçesinde, sokakta çıkan tartışmada Veysel Mızrak’ın (47) tabancayla vurarak öldürdüğü Meliha Uludağ’ın (45) olayda ağır yaralanan kızı Cansu Dönmez'in (19) sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.
2.09.2023 Gündem
Bu defa Manisa'da görüldü!
Bu defa Manisa'da görüldü! Halk arasında zehirli uğur böceği örümceği olarak bilinen ve nadir rastlanılan “Eresus Cinnaberinus” bu kez Manisa’nın Gördes ilçesinde görüldü.
5.07.2023 Gündem
5 ilçede heyecanlı bekleyiş başladı
5 ilçede heyecanlı bekleyiş başladı MHP lideri Devlet Bahçeli’nin açıkladığı 100 il 1000 ilçe projesi, Ege’de sevinç yarattı. Balıkesir Edremit ve Bandırma, Muğla Fethiye, Aydın Nazilli ve Manisa Akhisar’da bekleyiş başladı
24.06.2023 Ege
‘Azimli, çalışkan ve alçak gönüllü’
‘Azimli, çalışkan ve alçak gönüllü’ İstanbul Valiliği’ne atanan Davut Gül, ilk mesajında “16 milyon hemşehrimizin gönlünü fethetmek için yorulmadan çalışacağız” dedi. Yakın çevresi ise Gül’ün ‘‘azimli, çalışkan, alçak gönüllü ve mütevazı” olduğunu belirtiyor.
7.06.2023 Gündem
Son dakika: İstanbul Valisi Davut Gül oldu
Son dakika: İstanbul Valisi Davut Gül oldu Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, Davut Gül'ün İstanbul Valisi olarak atandığını duyurdu.
6.06.2023 Gündem
Gördes Seçim Sonuçları 28 Mayıs 2023: 2. Tur Seçimleri Cumhurbaşkanlığı Oy Oranları Milliyet.com.tr'de
Gördes Seçim Sonuçları 28 Mayıs 2023: 2. Tur Seçimleri Cumhurbaşkanlığı Oy Oranları Milliyet.com.tr'de 28 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanı 2. Tur seçimlerinin ardından Gördes Seçim Sonuçları 2023 sayfasından Gördes için seçim istatistiklerine ulaşabileceğiniz gibi, diğer Manisa ilçeleri ile birlikte Türkiye’nin toplam 973 ilçesi için de 2. tur seçim sonuçları verilerine ulaşabilirsiniz. 2. Tur Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun Türkiye genelinde aldığı oy sayıları ile birlikte il il seçim istatistiklerini görmek isterseniz; 1. Tur 14 Mayıs 2023 seçimlerinde hangi aday ne kadar seçmenden toplamda kaç oy aldı, 2. Tur seçim sonuçları tamamen ne zaman açıklanacak, ilk açıklanan tahmini verilere göre en çok oy alan Cumhurbaşkanı adayı kimdir gibi soruların da yanıtları ile birlikte şehir şehir ve bölge bölge ayrıntılı olarak Milliyet.com.tr’nin 2023 Seçim sayfasında bulabilirsiniz.
26.05.2023 Bilgi Rehberi
Arkas’tan çifte müjde
Arkas’tan çifte müjde İzmir’in sanat şehri olması için yatırımlarına devam eden Arkas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Lucien Arkas, tarihi Mattheys Köşkü’nü restore etti, sanat merkezine çevirdi
29.04.2023 Ege
Ege'de 5 il için 'zirai don' uyarısı
Ege'de 5 il için 'zirai don' uyarısı Meteoroloji, İzmir, Çanakkale, Manisa, Balıkesir ve Aydın'ın iç ve yüksek kesimleri için 'zirai don' uyarısında bulundu.
28.04.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gördes ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.