Görev

Görev

Son dakika görev haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan görev gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan görev haber sayfamızda...

Görev

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 164.241 görev haberi bulunmuştur.
Galatasaray'da Hakim Ziyech'e 11'de forma! Kerem Aktürkoğlu kulübeye
Galatasaray'da Hakim Ziyech'e 11'de forma! Kerem Aktürkoğlu kulübeye Galatasaray’da form grafiği düşen Kerem Aktürkoğlu yedeğe çekiliyor. Pendik maçında sol kanatta Barış Alper görev yapacak. Alanya’daki performansıyla alkış toplayan Ziyech de 11’de yer alacak.
19.04.2024 Galatasaray
İncirlik ana jet üssü oldu
İncirlik ana jet üssü oldu Milli Savunma Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, dün düzenlediği basın toplantısında, “İncirlik -Adana’da bulunan 10’uncu Tanker Üs Komutanlığı’nın ismi Hava Kuvvetlerimizin ihtiyaçları doğrultusunda 10’uncu Ana Jet Üs Komutanlığı olarak değiştirilmiştir” bilgisini verdi.
19.04.2024 Gündem
‘Nezaket ziyareti değil’
‘Nezaket ziyareti değil’ CHP Grubu dün Afyonkarahisar Belediye Başkanı seçilen Burcu Köksal’dan boşalan grup başkanvekilliği ile Grup Disiplin Kurulu’ndaki iki boş üyelik için seçim yaptı. 
19.04.2024 Gündem
Özellerde yabancı öğretmen hilesi! 30 saatte unvan hazır
Özellerde yabancı öğretmen hilesi! 30 saatte unvan hazır Bazı kolejler, sırf yabancı diye uzmanlığı öğretmenlik olmayan kişilere öğretmenlik yaptırıyor. Bu kişilerin özgeçmişlerini ise sır gibi saklıyorlar. Aralarında mühendislik, veterinerlik gibi bölümlerden mezun olanlar hatta kendi ülkelerinde manavlık, çağrı merkezi operatörlüğü yapanlar bile bulunuyor.
19.04.2024 Gündem
Juventus'un yıldızı Beşiktaş yolunda! Transfer görüşmeleri başladı
Juventus'un yıldızı Beşiktaş yolunda! Transfer görüşmeleri başladı Beşiktaş'ta gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başlayan kurmayların, Juventus'un 31 yaşındaki yıldızıyla pazarlıklara başladığı öğrenildi.
18.04.2024 Beşiktaş
Galatasaray'a Fransa'dan genç forvet! İstenen bonservis belli oldu
Galatasaray'a Fransa'dan genç forvet! İstenen bonservis belli oldu Galatasaray'da gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başlayan kurmayların sürpriz bir ismi gündemine aldığı öğrenildi. 22 yaşındaki forvetin kulübünün bonservis talebi netlik kazandı.
18.04.2024 Galatasaray
Barcelona'da yeni aday: Rafael Marquez!
Barcelona'da yeni aday: Rafael Marquez! Xavi Hernandez'in veda kararından geri adım atmaması sonrası Barcelona'da alternatifler arasına Rafael Marquez'in de dahil edildiği öğrenildi.
18.04.2024 İspanya La Liga
'Bombacı Mülayım' tutuklandı! İki kişi adli kontrol şartıyla serbest
'Bombacı Mülayım' tutuklandı! İki kişi adli kontrol şartıyla serbest Bitlis Emniyet Müdürlüğü'ne ait çeşitli verileri sosyal medya platformu ‘X’ üzerinden ‘BombacıMülayim01’ adıyla açtığı hesaptan paylaşan polis ile ona asılsız bilgi aktardıkları belirlenen 2 polis memuru, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmişti. 1 kişi tutuklandı, 2 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
18.04.2024 Gündem
Julian Nagelsmann'ın menajerinden Bayern Münih cevabı!
Julian Nagelsmann'ın menajerinden Bayern Münih cevabı! Julian Nagelsmann'ın menajeri, Bayern Münih iddialarının ardından açıklamalarda blundu.
18.04.2024 Almanya Bundesliga
Bakan Ersoy turizm hedefini açıkladı
Bakan Ersoy turizm hedefini açıkladı Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Turist sayısı olarak 4'üncü sıraya yükseldik. Hedefimiz de dünyada ilk 3'e girmek. Çok hızlı bir şekilde regülasyonlar yapıyoruz. Ülkemizi 60 milyon- 100 milyon bandında turist alan ülkeler seviyesine getirmeyi hedefliyoruz" dedi.
18.04.2024 Ekonomi
Şekip Mosturoğlu adaylığını açıkladı! 'Görev süremde Fenerbahçe sayısız şampiyonluklar kazandı'
Şekip Mosturoğlu adaylığını açıkladı! 'Görev süremde Fenerbahçe sayısız şampiyonluklar kazandı' Şekip Mosturoğlu, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu başkanlığına adaylığını açıkladı.
18.04.2024 Fenerbahçe
İhalede eksik evrak soruşturması: Peş peşe gözaltılar
İhalede eksik evrak soruşturması: Peş peşe gözaltılar Bismil'de, 2 yıl önce yapılan bir taşıma ihalesinde eksik bilgi ve evrak nedeniyle Cumhuriyet Başsavcılığı’nca soruşturma başlatıldı.
18.04.2024 Gündem
SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ (SEÇİM PARASI) YATTI MI, ne zaman yatar 2024? 31 Mart Yerel Seçim GÖREVLİ ÜCRETİ ödeme tarihi...
SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ (SEÇİM PARASI) YATTI MI, ne zaman yatar 2024? 31 Mart Yerel Seçim GÖREVLİ ÜCRETİ ödeme tarihi... Mahalli İdareler Seçimi 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşti. Seçimde sandık görevlisi olarak görev alanlar ise seçim paralarının ödeneceği tarihe odaklandı. YSK tarafından sandık görevlisi parası ne zaman yatacak? İşte, 2024 seçim parası ödeme günleri hakkında detaylar...
18.04.2024 Bilgi Rehberi
BEKÇİ ALIMI 2024 | 👮 Bekçilik başvurusu ne zaman, başladı mı? 1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçisi alım tarihi...
BEKÇİ ALIMI 2024 | 👮 Bekçilik başvurusu ne zaman, başladı mı? 1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçisi alım tarihi... Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımı yakından takip ediliyor. Emniyet Genel Müdürlüğü ve Polis Akademisi bünyesinde gerçekleştirilen bekçi alımı ne zaman? 2024 1. dönem bekçi alımı başvurusu başladı mı?
18.04.2024 Bilgi Rehberi
İran-İsrail gerilimi! MSB kaynakları: Alınabilecek tüm tedbirler alındı
İran-İsrail gerilimi! MSB kaynakları: Alınabilecek tüm tedbirler alındı Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, İran’ın İsrail’e saldırı gerçekleştirdiği gece Türk Silahlı Kuvvetleri’nin önleyici bazı tedbirler alıp almadığına yönelik soruya yanıt verdi. Öte yandan MSB kaynakları, Adana'daki 10. Tanker Üs Komutanlığı'nın (İncirlik Üssü), Ana Jet Üs Komutanlığı'na dönüştürüldüğünü bildirdi.
18.04.2024 Haberler
İran-İsrail gerilimi! MSB kaynakları: Alınabilecek tüm tedbirler alındı
İran-İsrail gerilimi! MSB kaynakları: Alınabilecek tüm tedbirler alındı Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, İran’ın İsrail’e saldırı gerçekleştirdiği gece Türk Silahlı Kuvvetleri’nin önleyici bazı tedbirler alıp almadığına yönelik soruya yanıt verdi. Öte yandan MSB kaynakları, Adana'daki 10. Tanker Üs Komutanlığı'nın (İncirlik Üssü), Ana Jet Üs Komutanlığı'na dönüştürüldüğünü bildirdi.
18.04.2024 Gündem
Dubai'deki sele bulut tohumlaması mı neden oldu?
Dubai'deki sele bulut tohumlaması mı neden oldu? Dubai’de son 75 yılın en şiddetli yağışlarıyla birlikte büyük sel olayları yaşandı. Ülke genelinde 24 saat içinde yaklaşık 1,5 yıllık yağmur düştü. Bunun ardından da sosyal medyada bulut tohumlamasıyla ilgili yanıltıcı spekülasyonlar dolaşmaya başladı.
18.04.2024 Dünya
İran'da uçaksavar sesleri!
İran'da uçaksavar sesleri! Irak'ın başkenti Bağdat'ın güneyinde yer alan Necef'teki havalimanında Çarşamba akşamı kaydedilen görüntüler, bir anda gözlerin geçmişte İran karşıtı gösterilere ev sahipliği yapmış şehre çevrilmesine yol açtı.
18.04.2024 Haberler
Galatasaray mı, Fenerbahçe mi? Milliyet yazarları Süper Lig'de şampiyonluk yarışını yorumladı: Favori olan takım...
Galatasaray mı, Fenerbahçe mi? Milliyet yazarları Süper Lig'de şampiyonluk yarışını yorumladı: Favori olan takım... Galatasaray ile Fenerbahçe, ligde diğer rakiplerinden koptu, gitti. İkisi arasındaki amansız yarış ise heyecanını kaybetmeden devam etti. Son 6 haftasına girilen ligin röntgenini çeken MİLLİYET yazarları, şampiyonluk düğümünün 37. haftada oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde çözüleceğini dile getirdi.
18.04.2024 Galatasaray
Jose Luis Mendilibar: Fenerbahçe'ye saygı duyuyoruz ama favori biziz!
Jose Luis Mendilibar: Fenerbahçe'ye saygı duyuyoruz ama favori biziz! UEFA Konferans Ligi'nde Fenerbahçe'ye konuk olacak Olympiakos'ta teknik direktör Jose Luis Mendilibar açıklamalarda bulundu.
17.04.2024 Konferans Ligi
Dizi repliğiyle doktoru tehdit etti, yeniden tutuklandı
Dizi repliğiyle doktoru tehdit etti, yeniden tutuklandı Edirne'de doktor B.B.Ö.'yü darbettiği gerekçesiyle tutuklanan Volkan Kuşçu davanın ikinci duruşmasında tahliye edildi. Kuşçu aynı hekimi aynı hekimi bu kez sosyal medya üzerinden dizi repliğiyle tehdit ettiği gerekçesiyle tutuklandı. İşte haberin ayrıntıları...
17.04.2024 Gündem
Zimmetine para geçiren bankacıya hapis cezası!
Zimmetine para geçiren bankacıya hapis cezası! Çalıştığı özel bir bankanın müşterilerine ait yüklü miktardaki parayı hesabına geçiren bankacı için verilen ceza belli oldu.
17.04.2024 Gündem
Zimmetine para geçirdiği iddia edilen katibin davasında karar
Zimmetine para geçirdiği iddia edilen katibin davasında karar Kayseri Adliyesi'nde bir mahkeme kalemine verilen yaklaşık 1 milyon TL teminat ödemelerini zimmetine geçirdiği iddiasıyla tutuklanan zabıt katibi Alpaslan Teke (36) hakkında 'zimmet' suçundan hazırlanan iddianame, ağır ceza mahkemesine sunuldu.
17.04.2024 Gündem
İYİ Parti'de bir istifa daha!
İYİ Parti'de bir istifa daha! İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Taner Demirer istifa ettiğini duyurdu.
17.04.2024 Gündem
Fenerbahçe'de Nihat Tokat YDK başkan adaylığını açıkladı
Fenerbahçe'de Nihat Tokat YDK başkan adaylığını açıkladı Sarı-lacivertli kulüpte Yüksek Divan Kurulu başkanlık seçimi öncesi Nihat Tokat adaylığını açıkladı.
17.04.2024 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Görev ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.